Stew van lamsvlees Banenmarkt abtz DE LEUKSTE BIJBAAN MET LEUK WERK IN DE BUURT dé Weekkrant De Faam ALTIJD ACTUEEL: DEWEEKKRANT.NL Werken in vakantiesfeer Wij zoeken jou! Het Ons Buiten Team zoekt voor 2010 versterking Solliciteer direct bij ons management (info@onsbuiten.nl) of online op: www.ardoer.com/onsbuiten/vacatures Functies: Medewerker Schoonmaak Huishoudelijke Dienst huurobjecten m/v (evt. onder schooltijd) Verkoopmedewerker (m/v) Medewerker Schoonmaak Pare Suite m/v (evt. onder schooltijd) Vakantiemedewerkers (m/v) Avdoev.com Powered by Q JobTrack.nl Middelburg-Klarenbeek/St. Laurens, Oostkapelle en Middelburg-Centrum. zelfstandige zorgverleners (minimaal niveau 2) Grand Hotel Wellness 't Veerse Duin opent haar deuren in maart/april 2010 Woensdag 13 januari 2010 - Pagina 47 Voor opgave van uw advertentie of informatie, bel: (0113) 27 40 00 anenmarkt DHL Global Mail zoekt bezorgers in: advies bemiddeling thuiszorg zeeland ABT- Zeeland is een particuliere thuiszorgorganisatie werkzaam in Walcheren, de Bevelanden en Schouwen- Duivenland. ABT-Zeeland zorgt voor deskundige hulp aan diegene die voor kortere of langere tijd behoefte heeft aan thuiszorg. Een onderdeel van ABT-Zeeland is het gespecialiseerd wijkteam. Wij zoeken voor dit team Taken - U biedt ondersteuning en begeleiding bij cliënten thuis. - U kunt cliënten ondersteunen met psychosociale problematiek. - U kunt cliënten helpen bij opvoedkundige en huishoudelijke taken. Beschikt u over een empatisch vermogen, respectvolle benadering, geduld en kunt u doelgericht werken volgens een zorgplan, neem dan contact op met ons! Voor informatie, tijdens kantooruren, contact opnemen met: Mw. Scheermeijer, zorgcoördinator, 06-43470986. ABT- Zeeland, Zonnebloemstraat 50, 4461 PL Goes T. 0113-232529, E. info@abtzeeland.nl - www.abtzeeland.nl Passie Het hotel heeft de ambitie om met passie en een buitengewoon gevoel voor kwaliteit en service haar gasten optimaal te verwennen op gastronomisch gebied, in een prachtige en stijlvolle ambiance. Voor het hotel, wellness, restaurant en brasserie zijn David Crouwel, Pieter de Ronde- en de heer Reimers op zoek naar een brigade met bagage die deze passie en ambitie deelt. Voor gedreven mensen met gevoel Voor kwaliteit organiseert Grand Hotel Wellness 't Veerse Duin e'en BANENMARKT ZA. 16 JANUARI 2010 10.00 - 14.00 UUR 'om GRAND HOTEL WELLNESS WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR REGIONALE KANJERS VOOR DE VOLGENDE FUNCTIES: HOTEL Leerling gastvrouw/ WELLNESS General Manager gastheer Schoonheidsspecialiste Front-office medewerkers Masseur Housekeeping KEUKEN Nachtportier Junior sous-chef BACK OFFICE Chef de Partie Medewerker RESTAURANT BRASSERIE Demi-chef de Partie administratie Maitre/Sommelier Leerling kok Chef de rang Ontbijtkok/dame OPERATIONEEL Demi Chef de rang Medewerker spoelkeuken Medewerker T.D. Ontbijt medewerker Download vooraf het sollicitatie formulier op WWW.VEERSEDUIN.NL en neem deze op 16 januari mee (niet opsturen) samen met je CV voorzien van recente pasfoto. De banenmarkt wordt gehouden in Grand Hotel 't Veerse Duin, Patrijzenlaan 1, Kamperland. voegingen, in de Juuu jjland, Ierland en fFmrTiimrTTit onnpn nr.,gerecht het hele jaar oor hebben we in t. Dat wjlzeggen: we heb- gn, maai- die wor- is vlees met toe- [enken kan dat er iar dan gekookte gserveerd wordt, urlijk niet het al- ief zuidelijke lan den is de Pot au Feu befaamd en uit Marokko komt deze stew van lamsvlees die naar believen bereid kan worden in een tajine of in een grote gietijzeren pan. Nodig is anderhalve kilo lamsschouder in kleine blokjes gesneden, halve theelepel kaneel, klein beetje Jamaïcaanse pimenHin toko of goed ge sorteerde supermarkt), twee uien, vier tenen knoflook, wat olijfolie, anderhalve theelepel verse gember kopje water, twee wortelen, een venkel Corvanden Burg knol, verse peterselie, zout en peper en een thee lepel honing. Bereidingswijze: Begin met het haken van ui, knoflook, gember en peterselie. Mix dan zout, peper, kaneel en piment in een grote schaal. Daarin het lamsvlees wente len. Dan olie verwarmen in een grote braadpan. Daarin het vlees aan alle kanten bruin braden. Ui, knoflook en gember toevoegen en vijf minuten op laag vuur laten meetrekken. Water bijvoegen en het geheel aan de kook brengen. In stukje ge sneden wortel en venkel toevoegen. Dan het vuur temperen en laten smoren tot het lamsvlees goed gaar is. De honing er door mengen en op smaak brengen met peper en zout. Dan ruim bestrooien met peterselie en serveren met warm plat brood en een groene salade. Rijst er bij kan ook. Per soonlijk zou ik er een mooie rode droge wijn bij drinken, maar Marokkanen drinken, vanwege hun religie, daar graag een kopje thee bij. Bezorgen bij u in de buurt Flexibele werktijden Zelfstandig werken Aantrekkelijke bijverdienste SELEKTMAIL

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2010 | | pagina 47