Stew van lamsvlees
Banenmarkt
abtz
DE LEUKSTE BIJBAAN
MET LEUK
WERK IN DE BUURT
dé Weekkrant
De Faam
ALTIJD ACTUEEL: DEWEEKKRANT.NL
Werken in vakantiesfeer
Wij zoeken jou!
Het Ons Buiten Team zoekt voor 2010 versterking
Solliciteer direct bij ons management (info@onsbuiten.nl) of
online op: www.ardoer.com/onsbuiten/vacatures
Functies:
Medewerker Schoonmaak Huishoudelijke Dienst huurobjecten
m/v (evt. onder schooltijd)
Verkoopmedewerker (m/v)
Medewerker Schoonmaak Pare Suite m/v (evt. onder schooltijd)
Vakantiemedewerkers (m/v)
Avdoev.com
Powered by Q JobTrack.nl
Middelburg-Klarenbeek/St. Laurens, Oostkapelle
en Middelburg-Centrum.
zelfstandige zorgverleners (minimaal niveau 2)
Grand Hotel Wellness 't Veerse Duin
opent haar deuren in maart/april 2010
Woensdag 13 januari 2010 - Pagina 47
Voor opgave van uw advertentie of informatie, bel: (0113) 27 40 00
anenmarkt
DHL Global Mail zoekt bezorgers in:
advies bemiddeling thuiszorg zeeland
ABT- Zeeland is een particuliere thuiszorgorganisatie
werkzaam in Walcheren, de Bevelanden en Schouwen-
Duivenland. ABT-Zeeland zorgt voor deskundige hulp
aan diegene die voor kortere of langere tijd behoefte heeft
aan thuiszorg.
Een onderdeel van ABT-Zeeland is het gespecialiseerd wijkteam.
Wij zoeken voor dit team
Taken
- U biedt ondersteuning en begeleiding bij cliënten thuis.
- U kunt cliënten ondersteunen met psychosociale problematiek.
- U kunt cliënten helpen bij opvoedkundige en huishoudelijke taken.
Beschikt u over een empatisch vermogen, respectvolle benadering, geduld en kunt u
doelgericht werken volgens een zorgplan, neem dan contact op met ons!
Voor informatie, tijdens kantooruren, contact opnemen met:
Mw. Scheermeijer, zorgcoördinator, 06-43470986.
ABT- Zeeland, Zonnebloemstraat 50, 4461 PL Goes
T. 0113-232529, E. info@abtzeeland.nl - www.abtzeeland.nl
Passie
Het hotel heeft de ambitie om met
passie en een buitengewoon gevoel voor
kwaliteit en service haar gasten optimaal te
verwennen op gastronomisch gebied, in
een prachtige en stijlvolle ambiance.
Voor het hotel, wellness,
restaurant en brasserie zijn
David Crouwel, Pieter de Ronde-
en de heer Reimers op zoek naar
een brigade met bagage die deze
passie en ambitie deelt.
Voor gedreven mensen met
gevoel Voor kwaliteit organiseert
Grand Hotel Wellness
't Veerse Duin e'en
BANENMARKT
ZA. 16 JANUARI 2010
10.00 - 14.00 UUR
'om
GRAND HOTEL WELLNESS
WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR REGIONALE KANJERS VOOR DE VOLGENDE FUNCTIES:
HOTEL
Leerling gastvrouw/
WELLNESS
General Manager
gastheer
Schoonheidsspecialiste
Front-office medewerkers
Masseur
Housekeeping
KEUKEN
Nachtportier
Junior sous-chef
BACK OFFICE
Chef de Partie
Medewerker
RESTAURANT BRASSERIE
Demi-chef de Partie
administratie
Maitre/Sommelier
Leerling kok
Chef de rang
Ontbijtkok/dame
OPERATIONEEL
Demi Chef de rang
Medewerker spoelkeuken
Medewerker T.D.
Ontbijt medewerker
Download vooraf het sollicitatie formulier op WWW.VEERSEDUIN.NL en neem deze
op 16 januari mee (niet opsturen) samen met je CV voorzien van recente pasfoto.
De banenmarkt wordt gehouden in Grand Hotel 't Veerse Duin, Patrijzenlaan 1, Kamperland.
voegingen,
in de Juuu
jjland, Ierland en
fFmrTiimrTTit onnpn nr.,gerecht het hele jaar
oor hebben we in
t. Dat wjlzeggen: we heb-
gn, maai- die wor-
is vlees met toe-
[enken kan dat er
iar dan gekookte
gserveerd wordt,
urlijk niet het al-
ief zuidelijke lan
den is de Pot au Feu befaamd en uit Marokko
komt deze stew van lamsvlees die naar believen
bereid kan worden in een tajine of in een grote
gietijzeren pan.
Nodig is anderhalve kilo lamsschouder in kleine
blokjes gesneden, halve theelepel kaneel, klein
beetje Jamaïcaanse pimenHin toko of goed ge
sorteerde supermarkt), twee uien, vier tenen
knoflook, wat olijfolie, anderhalve theelepel verse
gember kopje water, twee wortelen, een venkel
Corvanden Burg
knol, verse peterselie, zout en peper en een thee
lepel honing.
Bereidingswijze:
Begin met het haken van ui, knoflook, gember en
peterselie. Mix dan zout, peper, kaneel en piment
in een grote schaal. Daarin het lamsvlees wente
len. Dan olie verwarmen in een grote braadpan.
Daarin het vlees aan alle kanten bruin braden. Ui,
knoflook en gember toevoegen en vijf minuten
op laag vuur laten meetrekken. Water bijvoegen
en het geheel aan de kook brengen. In stukje ge
sneden wortel en venkel toevoegen. Dan het vuur
temperen en laten smoren tot het lamsvlees goed
gaar is. De honing er door mengen en op smaak
brengen met peper en zout. Dan ruim bestrooien
met peterselie en serveren met warm plat brood
en een groene salade. Rijst er bij kan ook. Per
soonlijk zou ik er een mooie rode droge wijn bij
drinken, maar Marokkanen drinken, vanwege
hun religie, daar graag een kopje thee bij.
Bezorgen bij u in de buurt
Flexibele werktijden
Zelfstandig werken
Aantrekkelijke bijverdienste
SELEKTMAIL