iA Konv va^v huiselijke; ifeer tydeuyKerzCen/Oud/Zc N ieuw Wij w fijv\e/ Hotel Zuiderduin Eerste; Kerstdag* Tweede Kerstdag- Peter van/ der H urh - Speciale/ Kerstshow Oudejaarsavond(20:00 tot02:00 uur) NieAAM)jaur^du(kA HÖÏÊIDU Commerce Herxte/ K,erst&aty Geniet van/ een/ ga^ronxymi&ch/ 5 -gangen/ herstcUnerl Tweede* Kerstdag* Oob op Tweede/Kerstdag* eet u;uw huikje rond met ons* lure 4 -gangen* kerstmenu/! ..4# k". ■HP4. i FLETCHER HOTEt GROUP De Bucksweg 2, Westkapelle 0118-561810 Uitgebreide Kerstbrunch. De kerstman komt ook op bezoek! Aanvang; 12:00 uur Prijs; kinderen t/m 11 jaar 16,25 Gastronomisch 5-gangen kerstdiner, genieten van culinaire hoogstandjes! Aanvang: 19:00 uur, mei een welkomstdrankje Prijs; kinderen t/m 11 jaar 29,50 Uitgebreide Kerstbrunch. De kerstman komt ook op bezoek! Aanvang: 12:00 uur Prijs: kinderen t/m 11 jaar 16,25 Smullen van culinaire specialiteiten met het 4-gangen kerstbuffet! Aanvang: 19:00 uur, met een welkomstdrankje Prijs: kinderen t/m 11 jaar 24,75 Paragnost Peter van der Hurk zal tijdens een twee uur durende show antwoord geven op brandende vragen, aan de hand van voorwerpen die vooraf kunnen worden ingeleverd. Een avond vol spanning, emotie en humor is gegarandeerd! Aanvang exd. diner: 20:00 uur Datum: 27 december 2009 Aanvang inel. 3- of 5-gangen diner: 17:00 uur Meer informatie en reserveren doet u op www.Mcher.nl/petervanderhurk Heerlijk Sylvesterdinerbuffet dansant, waar u heerlijk kunt smullen van o.a. kreeft en oesters. De avond wordt begeleid door een top band. Het nieuwe jaar wordt goed ingeknald met spetterend vuurwerk! Dit alles voor slechts 95,- per persoon. Duik 2010 goed in met de Nieuwjaarsduik! Er zal een ijskoude duik bij onze Beachclub plaatsvinden. Unox draagt onze Nieuwjaarsduik een warm hart toe en voorziet iedere nieuwjaarsduiker vanben warme muts. Tevens zal er erwtensoep worden geserveerd. Tijdstip duik: 1 Januari 2010,12:00 uur Meer informatie en aanmelden doet u op www.beachclub.nl/nieuvyjaarsduik Georganiseerd door: Beachclub Zuiderduin De Faam ..«TCH.R© HÖTELGROUP toskade 1, Middelburg 0118-636051 Kerstcocktail Dun gesneden ossenhaas met half gedroogde tomaat, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en zwarte peper mayonaise M* Dubbel getrokken runderbouillon met een garnituur van shitake en bosui Coquilles op zoetzuur van venkel en anijs mat Japanse wakame salade Hertenbiefstuk met een saus van laurier en Biervlietse appelstroop M* Mousse van 72.2% pure choolade met yoghurt bosvruchtenijs en een schuim van framboos Kerstcocktail Runder pastrami met kruimels van gedroogde parmaham, crème van gemarineerde tomaten en een julliene van Granny Smith Romige bisque van garnalen met als garnering Hollandse garnalen en fijne bosui •Mr Geconfijte eendenbout met een saus van preisselbeeren en een compote van stoofpeer M* Bavarois van witte chocolade met amerenkersen en krokante appel

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2009 | | pagina 72