Koudekerke Kers tbuffet -dansant 1 januari: Champagne «Surprise Party Aanvang 18.00 uur live muziek: UweLife Vissalade Kerst in Belgische Loodsensociëteit Hotel Restaurant Piccard Gelegen dired achter de boulevard www.piccard.nl live muziek: Peter Heyt Jpï 24 december: 27.50 p.p. Aanvang 19.00 uur 25 26 december: Kerst brunch bufFet 27,50 p.p. Kinderen: 2 tot 7 jaar: 7,-per kind Van 13. OO tot 15 OO uur 7 tot 12 Jaar: u-~ Per kind Speciaal kinderbufFet kinderanimatie met clown, schminken, figuurballonnen een optreden van (Singing Santa. 25 december: Kerstdiner -dansant 55.- p.p. Aanvang 19.30 uur Kinderprijzen vrijblijvend op aanvraag live muziek: "Twilight" Avondvullend programma dat duurt tot 24.00 uur 24.50 p.p. 'Gezelschappen vanaflO personen 10% korting op de totaalnota Op de eerste avond van het nieuwe jaar bieden wij u traditiegetrouw een fantastisch koud bufFet met gerookte vissoorten, jn vleesspecialiteiten, een keur aan salades en nog veel meer. SALONIKI Wilt u eens wat anders eten met Kerst? Tapas Kerstmenu Verzorgt voor de feestdagen koude schotels. Bestaande uit een luxe vis- en vleesschotel. VRIJDAG 1 JANUARI GRIEKSE LIVE MUZIEK EN TREKKING VAN 2-REIZEN VOOR 2 PERSONEN NAAR GRIEKENLAND 'eze restaurants bent u van harte welkom. (Wel tijdig reserveren!) Tomatensoep 2A' Uitgebreid koud bufFet met o.a. gerookte zalmfilet, gerookte makreelfilet. garnalensalade. Serranoham met vers Fruit, kerstpaté. rundvleessalade. diverse kazen, rauwkostsalades en oesters. Warm bufFet met gebakken-mosselen. boeufFbourguignonne, vis en vlees van de griU. aardappelgarnituren en groente. Diverse sauzen en brood. NagerechtenbufFet met mousses. Fruitsalade, kcrstbavaroises. verschillende soorten ijs en warme chocoladesaus. De beste manier om in gezelschap van familie of vrienden de kerstdagen te beginnen. De kcrstbrunches bieden, behalve een speciaal kinderbufFet, knapperige verse broodjes en croissants. kofFie. thee en vruchtensappen, een romige tomatensoep, een keur aan luxe beleg, gerookte vissoorten, garnalensalade, zalmsalade, vleessalade, rauwkostsalades en kazen. Een warm bufFet giet vis. vlees, garnituren en een dessertbufFet met bavaroises. fruitsalade, mousse, ijs en warme chocoladesaus. GQAT1& gebruik zwembad Een proeverij van drie koude wildg,erechtje<s •te* Krachtige runderbouillon met groene kruiden Op de huid gebakken zeebaar®filet SP met een saus van Hollandse garnaaltje® «Sorbet van mandarijntje® en champagne mw ■NHHtv Zacht gegaarde kaifslende met Foyotsaus met een garnituur van groente bonne femme on een courgette-aardappeltaartje Een kerstcreatie van vanille- en frambozenijs met witte choooladeraousse en slagroom Koffie met bonbons JJIg| Vis en vlees van de grill en garnituren. Wyf Ter afsluiting een verrassend nagerechtenbuffet met mousses, bavaroises. ijs. fruitsalade en warme kersen, jRK Met muziek van UweLife wordt deze le januari een jygp onvergetelijke Nieuwjaarsdag, die u niet mag missen. t$F GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG tapas- restaurant Op 25 en 26 december serveren wij ons speciale Inclusief een heerlijk dessert voor 27.50 euro RESERVEREN GEWENST Wilt u meer informatie? Kom even langs op de Korte Geere 19 in Middelburg of bel ons op nummer 0118-620515 Reserveren is mogelijk t/m zondag 20 december Beide dagen kunt u reserveren van 16.00 tot 19.30 uur en van 20.00 tot 24.00 uur. Tussen Kerst en Oud en Nieuw ook geopend. Afhaalgerechten Tijdens de kerstdagen kunt u afhalen vanaf 12.00 uur WIJ WENSEN U PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2010 Gebraden varkensfricandeau Rosbief Kiprollade sjl Hamrolletjes gevuld met asperges 85ft Gevulde eieren Gerookte zalm Gerookte paling Gerookte makreel Gevulde tomaten met Hollandse garnalen Gegarneerde eieren erst bij Belgische Loodsensociëteit is volop genieten! Carpaccio van rund met een taartje van duxelles en rucola Gebakken zalm op een bedje van zwarte pasta Verfrissende spoom Filet van hert met een plaatkoek van aardappel en witlof of Zeebaarsfilet met schaaldierenrisotto en loempia van scampi 4C AA Sociëteit kerstdessert p.p. Ontvangst tussen 18.00 en 18.30 uur. Reserveren is noodzakelijk. Badhuisstraat 178, Vlissingén «0118413551 De keuken sluit oudejaarsavond om 19.00 uur. Nieuwjaarsdag organiseren wij een brunch om het nieuwe jaar feestelijk te beginnen. Ontvangst vanaf 11.30 uur en reserveren kan tot 28 december 2009. Hotel-Restaurant Belgische Loodsensociëteit, Boulevard de Ruyter 4,4381 KA Vlissingén, tel. 0118-413608 info@bsoos.nl www.bsoos.nl

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2009 | | pagina 69