Koudekerke
Kers tbuffet -dansant
1 januari: Champagne «Surprise Party
Aanvang 18.00 uur live muziek: UweLife
Vissalade
Kerst in
Belgische Loodsensociëteit
Hotel Restaurant Piccard
Gelegen dired achter de boulevard www.piccard.nl
live muziek: Peter Heyt Jpï
24 december:
27.50 p.p.
Aanvang 19.00 uur
25 26 december: Kerst brunch bufFet
27,50 p.p. Kinderen: 2 tot 7 jaar: 7,-per kind
Van 13. OO tot 15 OO uur 7 tot 12 Jaar: u-~ Per kind
Speciaal kinderbufFet kinderanimatie met clown, schminken,
figuurballonnen een optreden van (Singing Santa.
25 december: Kerstdiner -dansant
55.- p.p. Aanvang 19.30 uur
Kinderprijzen vrijblijvend op aanvraag live muziek: "Twilight"
Avondvullend programma dat duurt tot 24.00 uur
24.50 p.p. 'Gezelschappen vanaflO personen 10% korting op de totaalnota
Op de eerste avond van het nieuwe jaar bieden wij u traditiegetrouw
een fantastisch koud bufFet met gerookte vissoorten,
jn vleesspecialiteiten, een keur aan salades en nog veel meer.
SALONIKI
Wilt u eens wat anders
eten met Kerst?
Tapas Kerstmenu
Verzorgt voor de feestdagen
koude schotels.
Bestaande uit een luxe
vis- en vleesschotel.
VRIJDAG 1 JANUARI
GRIEKSE LIVE MUZIEK
EN TREKKING VAN
2-REIZEN
VOOR 2 PERSONEN
NAAR GRIEKENLAND
'eze restaurants bent u van harte welkom.
(Wel tijdig reserveren!)
Tomatensoep 2A'
Uitgebreid koud bufFet met o.a. gerookte zalmfilet, gerookte makreelfilet.
garnalensalade. Serranoham met vers Fruit, kerstpaté. rundvleessalade.
diverse kazen, rauwkostsalades en oesters.
Warm bufFet met gebakken-mosselen. boeufFbourguignonne,
vis en vlees van de griU. aardappelgarnituren en groente.
Diverse sauzen en brood.
NagerechtenbufFet met mousses. Fruitsalade, kcrstbavaroises.
verschillende soorten ijs en warme chocoladesaus.
De beste manier om in gezelschap van familie of vrienden
de kerstdagen te beginnen.
De kcrstbrunches bieden, behalve een speciaal kinderbufFet, knapperige verse
broodjes en croissants. kofFie. thee en vruchtensappen,
een romige tomatensoep, een keur aan luxe beleg, gerookte vissoorten,
garnalensalade, zalmsalade, vleessalade, rauwkostsalades en kazen.
Een warm bufFet giet vis. vlees, garnituren en een dessertbufFet met
bavaroises. fruitsalade, mousse, ijs en warme chocoladesaus.
GQAT1& gebruik zwembad
Een proeverij van drie koude wildg,erechtje<s
•te*
Krachtige runderbouillon met groene kruiden
Op de huid gebakken zeebaar®filet SP
met een saus van Hollandse garnaaltje®
«Sorbet van mandarijntje® en champagne
mw ■NHHtv
Zacht gegaarde kaifslende met Foyotsaus
met een garnituur van groente bonne femme
on een courgette-aardappeltaartje
Een kerstcreatie van vanille- en frambozenijs
met witte choooladeraousse en slagroom
Koffie met bonbons
JJIg| Vis en vlees van de grill en garnituren.
Wyf Ter afsluiting een verrassend nagerechtenbuffet met
mousses, bavaroises. ijs. fruitsalade en warme kersen,
jRK Met muziek van UweLife wordt deze le januari een jygp
onvergetelijke Nieuwjaarsdag, die u niet mag missen. t$F
GRIEKS SPECIALITEITEN
RESTAURANT
GRAVENSTRAAT 6
MIDDELBURG
tapas- restaurant
Op 25 en 26 december serveren wij
ons speciale
Inclusief een heerlijk dessert voor
27.50 euro
RESERVEREN GEWENST
Wilt u meer informatie?
Kom even langs op de Korte Geere 19
in Middelburg of bel ons op nummer
0118-620515
Reserveren is mogelijk t/m zondag
20 december
Beide dagen kunt u
reserveren van
16.00 tot 19.30 uur en
van 20.00 tot 24.00 uur.
Tussen Kerst en Oud en
Nieuw ook geopend.
Afhaalgerechten
Tijdens de kerstdagen
kunt u afhalen
vanaf 12.00 uur
WIJ WENSEN U PRETTIGE
KERSTDAGEN EN EEN
GELUKKIG EN GEZOND 2010
Gebraden varkensfricandeau
Rosbief
Kiprollade
sjl Hamrolletjes gevuld
met asperges
85ft Gevulde eieren
Gerookte zalm
Gerookte paling
Gerookte makreel
Gevulde tomaten met
Hollandse garnalen
Gegarneerde eieren
erst bij Belgische Loodsensociëteit is volop genieten!
Carpaccio van rund met een taartje van duxelles en rucola
Gebakken zalm op een bedje van zwarte pasta
Verfrissende spoom
Filet van hert met een plaatkoek van aardappel en witlof
of
Zeebaarsfilet met schaaldierenrisotto en loempia van scampi
4C AA
Sociëteit kerstdessert p.p.
Ontvangst tussen 18.00 en 18.30 uur. Reserveren is noodzakelijk.
Badhuisstraat 178, Vlissingén «0118413551
De keuken sluit oudejaarsavond om 19.00 uur. Nieuwjaarsdag organiseren wij een brunch om het nieuwe jaar
feestelijk te beginnen. Ontvangst vanaf 11.30 uur en reserveren kan tot 28 december 2009.
Hotel-Restaurant Belgische Loodsensociëteit,
Boulevard de Ruyter 4,4381 KA Vlissingén, tel. 0118-413608
info@bsoos.nl www.bsoos.nl