éek Wokken Inclusief voor- en nagerechten Smullen van Culi Consult Krant 19,75 WOK-Restaurant SUN XING GUANG - Westkapelle Bij deze restaurants bent u van harte welkom. (Wel tijdig reserveren!) RESTAURANT MIDDEN-ZEELAND www.restaurantmiddenzeeland.nl h t le 2e kerstdag Oud Nieuw Kinderen tot 3 jaar gratis 4-5 jaar 6,- 6 t/m 12 jr. 10,- Zuidstraat 105-107 - Tel. 0118-572135 Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. deHLIfIVüt Kerst a la carte 25 december "Amuse van het huis" en vier gangen naar keuze a 45,00 p.p. U vindt de kerst a la carte-kaart in onze brasserie en op onze website! Markt 19 - Middelburg www.brasseriedehuifkar.nl Reserveren: 0118 - 612998 y Kerstschotels Calandweg 30 Arnemuiden Tel. 0113-613264 Kerstmenu 1 Amuse Gebakken Coquille op een bedje van rucolasla samen met een tonijncarpaccio Spoom van frambozen Gebakken tarbotine met een garnalen-botersaus Verrassend kerstdessert Aangeklede koffie 32,50 Kerstmenu 2 Amuse Gekonfijte kwartel op een bedje van wintersalade en dressing van eigen jus Spoom van frambozen Tournedos Midden-Zeeland (bordelaisesaus met morilles) Verrassend kerstdessert Aangeklede koffie 32,50 f a Ja s tiriï Beide dagen kunt u reserveren om 17.00 en 20.00 uur. 1e groep: 17.00-20.00 uur 2e groep: 20.00-sluit Keuken geopend 16.30-22.00 uur (reserveren noodzakelijk) Tevens afhaalmaaltijden mogelijk tijdens de kerstdagen. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Zeilmarkt 22, 4381 BS Vlissingen 0118-41 51 03 06 - 25 53 04 75 weGeNeR Huis-aan-huisMedia Reserveren gewenst I - bestellen? 0118 465 909 Of mail naar info@ hetstationvlissingen.nl DD0R TARA DE VRIEND VLISSINGEN - Topkok René Willems van Culi Consult Kookstudio aan de Nieuwendijk in Vliss ingen verrast drie De Faam lezers met een heerlijk viergangen Kerst-diner, voor twee personen, van elk 90 eu ro. Exclusief thuis eten, ook tij dens de Kerstdagen, kan met hulp van Culi Consult Kookstudio. René heeft een Kerst traiteurkaart met heerlijke gerechten waaruit een keus is te maken. De voor- en nagerechten zijn helemaal gereed en dus serveer klaar. De warme ge rechten worden oven ge reed geleverd met een dui delijke opwarm instructie. Voorgerechten zijn bijvoor beeld een salade van grijze garnalen met gerookte zalm of een wrap van tonijn gevuld met garnalen en co quilles. Verder is er licht ge bonden soep van padden stoelen, pittige lieeften- soep of heldere gevogelte bouillon. Hoofdgerechten zijn onder andere gekonfij te eendenbout met veen- bessenjus, ossenhaas met een saus van rode wijn en sjalot of een heerlijk vispot- je. Als er nog plaats is voor een dessert is er bavaroise van rood fruit, chocolade mousse van Callebaut cho colade of panna cotta met fruit. De drie winnaars van een viergangen Kerstdiner voor twee personen, kun nen een keus maken uit al dit lekkers. Lezers kunnen iemand opgeven die een di ner écht verdient. Stuur dit voorzien van hun en uw ei gen naam en adres naar: red.faam@whm. wege- ner.nl. Dat kan ook via de post: Fruitlaan 4C, 4462 EP Goes.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2009 | | pagina 67