éek
Wokken Inclusief voor- en nagerechten
Smullen van Culi Consult
Krant
19,75
WOK-Restaurant
SUN XING GUANG - Westkapelle
Bij deze restaurants bent
u van harte welkom.
(Wel tijdig reserveren!)
RESTAURANT MIDDEN-ZEELAND
www.restaurantmiddenzeeland.nl
h
t
le 2e kerstdag Oud Nieuw
Kinderen tot 3 jaar gratis 4-5 jaar 6,- 6 t/m 12 jr. 10,-
Zuidstraat 105-107 - Tel. 0118-572135
Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.
deHLIfIVüt
Kerst a la carte 25 december
"Amuse van het huis"
en vier gangen naar keuze
a 45,00 p.p.
U vindt de kerst a la carte-kaart in
onze brasserie en op onze website!
Markt 19 - Middelburg
www.brasseriedehuifkar.nl
Reserveren: 0118 - 612998
y
Kerstschotels
Calandweg 30
Arnemuiden
Tel. 0113-613264
Kerstmenu 1
Amuse
Gebakken Coquille op een bedje van
rucolasla samen met een tonijncarpaccio
Spoom van frambozen
Gebakken tarbotine met een garnalen-botersaus
Verrassend kerstdessert
Aangeklede koffie
32,50
Kerstmenu 2
Amuse
Gekonfijte kwartel op een bedje van wintersalade en
dressing van eigen jus
Spoom van frambozen
Tournedos Midden-Zeeland (bordelaisesaus met morilles)
Verrassend kerstdessert
Aangeklede koffie
32,50
f
a Ja s tiriï
Beide dagen kunt u
reserveren om
17.00 en 20.00 uur.
1e groep: 17.00-20.00 uur
2e groep: 20.00-sluit
Keuken geopend 16.30-22.00 uur
(reserveren noodzakelijk)
Tevens afhaalmaaltijden mogelijk
tijdens de kerstdagen.
Wij wensen u fijne feestdagen
en een gelukkig nieuwjaar.
Zeilmarkt 22, 4381 BS Vlissingen
0118-41 51 03 06 - 25 53 04 75
weGeNeR Huis-aan-huisMedia
Reserveren gewenst
I -
bestellen?
0118 465 909
Of mail naar info@
hetstationvlissingen.nl
DD0R TARA DE VRIEND
VLISSINGEN - Topkok
René Willems van Culi
Consult Kookstudio aan
de Nieuwendijk in Vliss
ingen verrast drie De
Faam lezers met een
heerlijk viergangen
Kerst-diner, voor twee
personen, van elk 90 eu
ro.
Exclusief thuis eten, ook tij
dens de Kerstdagen, kan
met hulp van Culi Consult
Kookstudio. René heeft een
Kerst traiteurkaart met
heerlijke gerechten waaruit
een keus is te maken. De
voor- en nagerechten zijn
helemaal gereed en dus
serveer klaar. De warme ge
rechten worden oven ge
reed geleverd met een dui
delijke opwarm instructie.
Voorgerechten zijn bijvoor
beeld een salade van grijze
garnalen met gerookte
zalm of een wrap van tonijn
gevuld met garnalen en co
quilles. Verder is er licht ge
bonden soep van padden
stoelen, pittige lieeften-
soep of heldere gevogelte
bouillon. Hoofdgerechten
zijn onder andere gekonfij
te eendenbout met veen-
bessenjus, ossenhaas met
een saus van rode wijn en
sjalot of een heerlijk vispot-
je. Als er nog plaats is voor
een dessert is er bavaroise
van rood fruit, chocolade
mousse van Callebaut cho
colade of panna cotta met
fruit. De drie winnaars van
een viergangen Kerstdiner
voor twee personen, kun
nen een keus maken uit al
dit lekkers. Lezers kunnen
iemand opgeven die een di
ner écht verdient. Stuur dit
voorzien van hun en uw ei
gen naam en adres naar:
red.faam@whm. wege-
ner.nl. Dat kan ook via de
post: Fruitlaan 4C, 4462 EP
Goes.