I De Tamboer
3-gangen DINER
ARCENTIJNS/MEXICAANSE
HAART
deze restaurants bent u van harte welkom.
Kerst in Belgische Loodsensociëteit
watj
.ter front
Culi Club Westduin
4-gangen kerstmenu, 20,- p/j
€30,-
dé Weekkrant
De Faam
ALTIJD ACTUEEL: DEWEEKKRANT.NL
(Wel tijdig reserveren!)
a
ft
j£ Kerstmenu
J* Steakhouse De Tamboer
V/oorgerecht:
n of
Hoofdgerecht:
Nagerecht:
Prijs 32,50
per persoon
45,00 p.p.
voor maar u# P-P-'
Check uw voordeel op onze website
www.restaurantamigo.nl
Woensdag 25 november 2009 - Pagina 64
qJ eerC
*"mêt
Trio van gerookte
t' vissoorten
Struisvogelcarpaccio
met truffeldressing
Bizonbiefstuk met
calvadossaus
of
Wilde-zalmfilet met
garnalensaus
jm
IJstrio
Ook kunt u
tijdens de
kerstdagen bij
ons van
de kaart eten.
- erst bij Belgische Loodsensociëteit is volop genieten!
Carpaccio van rund met een taartje
van duxelles en rucola
Gebakken zalm op een bedje van zwarte pasta
Verfrissende spoom
Filet van hert met een plaatkoek van aardappel en witlof
of
Zeebaarsfilet met schaaldierenrisotto en loempia van scampi
Sociëteit kerstdessert
Ontvangst tussen 18.00 en 18.30 uur. Reserveren is noodzakelijk.
Een overnachting in één van onze gerenoveerde kamers reserveert u al
voor 44,50 per persoon (op basis van beschikbaarheid) en is inclusief ontbijt.
Indien u voor
1 december 2009
reserveert,
maakt ti kans op
een geheel
verzorgd diner
bij u thuis voor
maximaal
4 personen.
restaurant
^5*
KERST a LA CARTE
van af 18.00 uur
3-gangenmenu 47,50 p.p.
4-gangenmenu 52,50 p.p.
wwAV.restaurantwaterfront.nl
Boulevard - Vlissingen 0118 - 41 55 55
Pedro en Arlette Ventevogcl
v-\»/jv
Hotel-Restaurant Belgische Loodsensociëteit,
Boulevard de Ruyter4, 4381 KA Vlissingen, tel. 0118-413608
info@bsoos.nl www.bsoos.nl
Westduin 1 - Koudekerke - tel. 06-24996733 - www.culiclubwestduin.nl
Kerst in huiselijke sfeer vieren, maar geen zin om uren in de keuken
te staan? Stel dan hieronder uw 4-gangen menu samen. Dit menu kunt
u le of 2e kerstdag tussen 10:00 en 16:00 uur ophalen. Onze chef-kok
heeft dit zo (voor)bereid dat u deze gerechten in enkele minuten kunt
serveren aan uw gasten. Een instructie wordt meegeleverd.
STEL ZELF UW
SAMEN UIT ONZE
www. detamboer. info
Plein 1940 nr.B d
Middelburg
Tel. 01 18 - 6121 17 jj
Voorgerechten
Carpaccio van hert met gekonfijte knolselderij,
sjalottencompote en truffeldressing
Gemarineerde zalm met komkommerlinten en
mosterd-dille vinaigrette
Gerookte eendenborst met walnoten, gekara-
melliseerde zilveruitjes en toast van kruidkoek
Geitenkaas met noten, tutti frutti en rucola
Tussengerechten
Bospaddenstoelensoep met kervel
Romige kreeftensoep met citroengras
Aardappeltruffelsoep met kaantje van
zuurdesembrood
Hoofdgerechten
Wildstoof met gesmoorde rode kool en
aardappelgratin
Coq au vin met aardappelgratin
Tongschar met brandade van Hollandse
garnalen, gestoomde groenten en een nage
van witte wijnsaus
Mediterrane groentenquiche met Portugese saus
Nagerechten
Chocoladetaart met sinaasappel- kardemomgelei
en vanille hangop
Panna cotta met amarene kersen en citroencrème
Crumble van appel met boerenjongenssaus
Dit is inclusief stokbrood met
kruidenboter en koffie of thee.
Reserveer tijdig!
Restaurant Amigo Vlissingen
Nieuwendijk 71 (hoek Walstraat)
Voor reserveringen en informatie:
0118-411943 en 06-34768560
www.restaurantamigo.nl
Objectief,
bijzonder
en bot!