I De Tamboer 3-gangen DINER ARCENTIJNS/MEXICAANSE HAART deze restaurants bent u van harte welkom. Kerst in Belgische Loodsensociëteit watj .ter front Culi Club Westduin 4-gangen kerstmenu, 20,- p/j €30,- dé Weekkrant De Faam ALTIJD ACTUEEL: DEWEEKKRANT.NL (Wel tijdig reserveren!) a ft j£ Kerstmenu J* Steakhouse De Tamboer V/oorgerecht: n of Hoofdgerecht: Nagerecht: Prijs 32,50 per persoon 45,00 p.p. voor maar u# P-P-' Check uw voordeel op onze website www.restaurantamigo.nl Woensdag 25 november 2009 - Pagina 64 qJ eerC *"mêt Trio van gerookte t' vissoorten Struisvogelcarpaccio met truffeldressing Bizonbiefstuk met calvadossaus of Wilde-zalmfilet met garnalensaus jm IJstrio Ook kunt u tijdens de kerstdagen bij ons van de kaart eten. - erst bij Belgische Loodsensociëteit is volop genieten! Carpaccio van rund met een taartje van duxelles en rucola Gebakken zalm op een bedje van zwarte pasta Verfrissende spoom Filet van hert met een plaatkoek van aardappel en witlof of Zeebaarsfilet met schaaldierenrisotto en loempia van scampi Sociëteit kerstdessert Ontvangst tussen 18.00 en 18.30 uur. Reserveren is noodzakelijk. Een overnachting in één van onze gerenoveerde kamers reserveert u al voor 44,50 per persoon (op basis van beschikbaarheid) en is inclusief ontbijt. Indien u voor 1 december 2009 reserveert, maakt ti kans op een geheel verzorgd diner bij u thuis voor maximaal 4 personen. restaurant ^5* KERST a LA CARTE van af 18.00 uur 3-gangenmenu 47,50 p.p. 4-gangenmenu 52,50 p.p. wwAV.restaurantwaterfront.nl Boulevard - Vlissingen 0118 - 41 55 55 Pedro en Arlette Ventevogcl v-\»/jv Hotel-Restaurant Belgische Loodsensociëteit, Boulevard de Ruyter4, 4381 KA Vlissingen, tel. 0118-413608 info@bsoos.nl www.bsoos.nl Westduin 1 - Koudekerke - tel. 06-24996733 - www.culiclubwestduin.nl Kerst in huiselijke sfeer vieren, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Stel dan hieronder uw 4-gangen menu samen. Dit menu kunt u le of 2e kerstdag tussen 10:00 en 16:00 uur ophalen. Onze chef-kok heeft dit zo (voor)bereid dat u deze gerechten in enkele minuten kunt serveren aan uw gasten. Een instructie wordt meegeleverd. STEL ZELF UW SAMEN UIT ONZE www. detamboer. info Plein 1940 nr.B d Middelburg Tel. 01 18 - 6121 17 jj Voorgerechten Carpaccio van hert met gekonfijte knolselderij, sjalottencompote en truffeldressing Gemarineerde zalm met komkommerlinten en mosterd-dille vinaigrette Gerookte eendenborst met walnoten, gekara- melliseerde zilveruitjes en toast van kruidkoek Geitenkaas met noten, tutti frutti en rucola Tussengerechten Bospaddenstoelensoep met kervel Romige kreeftensoep met citroengras Aardappeltruffelsoep met kaantje van zuurdesembrood Hoofdgerechten Wildstoof met gesmoorde rode kool en aardappelgratin Coq au vin met aardappelgratin Tongschar met brandade van Hollandse garnalen, gestoomde groenten en een nage van witte wijnsaus Mediterrane groentenquiche met Portugese saus Nagerechten Chocoladetaart met sinaasappel- kardemomgelei en vanille hangop Panna cotta met amarene kersen en citroencrème Crumble van appel met boerenjongenssaus Dit is inclusief stokbrood met kruidenboter en koffie of thee. Reserveer tijdig! Restaurant Amigo Vlissingen Nieuwendijk 71 (hoek Walstraat) Voor reserveringen en informatie: 0118-411943 en 06-34768560 www.restaurantamigo.nl Objectief, bijzonder en bot!

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2009 | | pagina 64