De Smaek van Zeêland in Middelburg 19, 20 en 21 juni
www.smaekvanzeeland.nl
Genieten van de Smaek van Zeêland in Middelburg
Een greep uit de
MENUKAART
BLIEK
De Smaek van Zeêland, daar moet je geweest zijn om het geproefd te hebben!
OPTREDENS/VERMAAK
vrijdagavond
de muziekgroep 'de Balcony Players'
zaterdagmiddag
de Solar Boat races
zaterdagavond
de muziekgroep 'Not James Dean'
zondagmiddag
culinaire poëzie 'Les Liseuses
Fabuleuses' uit Antwerpen
DEELNEMERS
Badhotel Domburg
De Boekanier
www.boekanier.nl
Culinair Gilde Zeeland
http://clubnet.zeelandnet.nl/cgz/
Desafinado, Middelburg
www.desafinado.nl
Goese Lyceum, Pontes College
www.pontes.nl
De Gouden Leeuw, Scherpenisse
www.degouden-leeuw.nl
Nummertje 7, Middelburg
www.restaurantje.nl
Piment, Middelburg
www.piment.nl
Restaurant Scherp, Middelburg
www.restaurantscherp.nl
Roc West Brabant, Bergen op Zoom
www.rocwb.nl
Roe Zeeland, Middelburg
Zorgstroom, Middelburg
www.zorgstroom.nl
lissalon de IJsvOgel, Domburg
Grandcafé Buitenrust, Middelburg
r*
&r«nd
ft t e
Hornetproeverij van d'n dorpsdiek
uut Vrouwenpolder
De Boekanier, Anthon van der Giessen.
Vrouwenpolder
Vis en vlees mee zun tweeën
Salade van gerookte Oosterschelde-
paling op twee manieren bereid
Scholfilet mee aentjes en oentjes
Vis uut de zak
Zeebaars mee een "rokertje"
Zeeuws lam mee bogertappels
Een zoet zomerfestival van rood
fruit, uut de zak van Zuud Beveland
Hüvulde scholfilets
Een maeltiet uut de Zeeuwse krante
Halve gekookte Oosterscheldekreeft
Zeeuwse Tapas
Een romighe taerte van 'boer Breel'
met aerebezems
Krokante waefeltjes mee rood fruit
en een mieters lekker bolletje ijs.
Voorgerechten 7, -
Hoofdgerechten 9,50
Nagerechten 5,50
Het komende weekeinde kunt u genieten van de Smaek van Zeêland in Middelburg.
Op vrijdag 19 juni van 17.00 tot 22.00 uur, zaterdag 20 juni van 12.00 tot 22.00 uur en
zondag 21 juni van 12.00 tot 18.00 uur is het weer proeven van culinaire hoogstandjes
van Zeeuwse restaurants, het Culinaire Gilde Zeeland, ROC West-Brabant, ROC Zeeland en het
Pontes College Goes. Kennis maken met gerechten van professionele Zeeuwse koks en leerlin
gen die een belangrijke voorliefde hebben voor het Zeeuwse streekproduct tegen aantrekkelijke
prijzen. De presentatie van het kookpodium, waar koks een demonstratie geven over hoe zij
hun gerecht bereiden, is zoals vanouds weer in handen van Sjaak Jobse en Thijs Jansen.
Gezellig tafelen aan het terras op het water, terwijl de muziek speelt. Proef een glaasje cham
pagne uit de champagnebar, in combinatie met een oestertje. Een greep uit de menukaart
vindt u op deze pagina. Voor de hele menukaart verwijzen we naar de website
www.smaekvanzeeland.nl.
De Smaek van Zeêland wordt mogelijk gemaakt door:
www.badhotel.com
www.roczeelandn.nl
ta-sjUJ ffTl
ROC West-Brabant
Hotelschool
WV De Arne
ê-
CHAÜOM DEWWT.
VERKOOP EN SERVICE
monoML mouERS
Vogel verhuizingen
Tfl zeeland
cpm
I MOE
MOELEKER
Desafinado, Etienne Minnaert.
Middelburg
Scherp, Mart Scherp. Middelburg
ROC Zeêland, Hotelschool,
Edwin de Smet en Donald Temmerman.
Middelburg
Zoomvlietcollege hotelschool, Alexander
Modderman, René Colijn, Eric Huiser,
Marc Meeusen en Bart van Ham.
Bergen op Zoom.
Badhotel, Marco Bastiaanse en
Joris Kriele. Domburg
ROC Zeeland Hotelschool Middelburg,
Grandcafé Buitenrust Jan-Jaap Meijer
Daniel Rijkse
Zorgstroom, Rinaldo Traas. Middelburg
Culinair Gilde Zeeland, Martin Dekker,
Bram Josiasse en hun enthousiaste
hobbykoks
Nummer 7, Wilco Helleman. Middelburg
De Gouden Leeuw, Maurice de Coninck,
Scherpenisse
Pontes College VMBO, Edo Maat. Goes
Piment.nl/catering, Evert van Dilst,
Middelburg
IJsvOgel, Hans Raaymakers. Domburg