De Smaek van Zeêland in Middelburg 19, 20 en 21 juni www.smaekvanzeeland.nl Genieten van de Smaek van Zeêland in Middelburg Een greep uit de MENUKAART BLIEK De Smaek van Zeêland, daar moet je geweest zijn om het geproefd te hebben! OPTREDENS/VERMAAK vrijdagavond de muziekgroep 'de Balcony Players' zaterdagmiddag de Solar Boat races zaterdagavond de muziekgroep 'Not James Dean' zondagmiddag culinaire poëzie 'Les Liseuses Fabuleuses' uit Antwerpen DEELNEMERS Badhotel Domburg De Boekanier www.boekanier.nl Culinair Gilde Zeeland http://clubnet.zeelandnet.nl/cgz/ Desafinado, Middelburg www.desafinado.nl Goese Lyceum, Pontes College www.pontes.nl De Gouden Leeuw, Scherpenisse www.degouden-leeuw.nl Nummertje 7, Middelburg www.restaurantje.nl Piment, Middelburg www.piment.nl Restaurant Scherp, Middelburg www.restaurantscherp.nl Roc West Brabant, Bergen op Zoom www.rocwb.nl Roe Zeeland, Middelburg Zorgstroom, Middelburg www.zorgstroom.nl lissalon de IJsvOgel, Domburg Grandcafé Buitenrust, Middelburg r* &r«nd ft t e Hornetproeverij van d'n dorpsdiek uut Vrouwenpolder De Boekanier, Anthon van der Giessen. Vrouwenpolder Vis en vlees mee zun tweeën Salade van gerookte Oosterschelde- paling op twee manieren bereid Scholfilet mee aentjes en oentjes Vis uut de zak Zeebaars mee een "rokertje" Zeeuws lam mee bogertappels Een zoet zomerfestival van rood fruit, uut de zak van Zuud Beveland Hüvulde scholfilets Een maeltiet uut de Zeeuwse krante Halve gekookte Oosterscheldekreeft Zeeuwse Tapas Een romighe taerte van 'boer Breel' met aerebezems Krokante waefeltjes mee rood fruit en een mieters lekker bolletje ijs. Voorgerechten 7, - Hoofdgerechten 9,50 Nagerechten 5,50 Het komende weekeinde kunt u genieten van de Smaek van Zeêland in Middelburg. Op vrijdag 19 juni van 17.00 tot 22.00 uur, zaterdag 20 juni van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 21 juni van 12.00 tot 18.00 uur is het weer proeven van culinaire hoogstandjes van Zeeuwse restaurants, het Culinaire Gilde Zeeland, ROC West-Brabant, ROC Zeeland en het Pontes College Goes. Kennis maken met gerechten van professionele Zeeuwse koks en leerlin gen die een belangrijke voorliefde hebben voor het Zeeuwse streekproduct tegen aantrekkelijke prijzen. De presentatie van het kookpodium, waar koks een demonstratie geven over hoe zij hun gerecht bereiden, is zoals vanouds weer in handen van Sjaak Jobse en Thijs Jansen. Gezellig tafelen aan het terras op het water, terwijl de muziek speelt. Proef een glaasje cham pagne uit de champagnebar, in combinatie met een oestertje. Een greep uit de menukaart vindt u op deze pagina. Voor de hele menukaart verwijzen we naar de website www.smaekvanzeeland.nl. De Smaek van Zeêland wordt mogelijk gemaakt door: www.badhotel.com www.roczeelandn.nl ta-sjUJ ffTl ROC West-Brabant Hotelschool WV De Arne ê- CHAÜOM DEWWT. VERKOOP EN SERVICE monoML mouERS Vogel verhuizingen Tfl zeeland cpm I MOE MOELEKER Desafinado, Etienne Minnaert. Middelburg Scherp, Mart Scherp. Middelburg ROC Zeêland, Hotelschool, Edwin de Smet en Donald Temmerman. Middelburg Zoomvlietcollege hotelschool, Alexander Modderman, René Colijn, Eric Huiser, Marc Meeusen en Bart van Ham. Bergen op Zoom. Badhotel, Marco Bastiaanse en Joris Kriele. Domburg ROC Zeeland Hotelschool Middelburg, Grandcafé Buitenrust Jan-Jaap Meijer Daniel Rijkse Zorgstroom, Rinaldo Traas. Middelburg Culinair Gilde Zeeland, Martin Dekker, Bram Josiasse en hun enthousiaste hobbykoks Nummer 7, Wilco Helleman. Middelburg De Gouden Leeuw, Maurice de Coninck, Scherpenisse Pontes College VMBO, Edo Maat. Goes Piment.nl/catering, Evert van Dilst, Middelburg IJsvOgel, Hans Raaymakers. Domburg

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2009 | | pagina 16