eek Duits genieten bij Landal GreenParks Lezersmenu van De Faam Krant 50 euro voor 2 personen ZEELAND rdé Randstad of dorpskern? ALTIJD ACTUEEL: DEWEEKKRANT.NL Landal .mikUVV! Zeeland verandert voor u, mij en iedereen! www.nieuwzeelai MIJN! ZEELAND weeeNeR Huis-aan-huisMedia EÖMB51 Er nog even lekker er tus sen uit voor dat de echte zomer begint? Dat kan op één van Duitse parken van Landal GreenParks! Ontdek de schoonheid van de Duitse natuur met het Duits wijn arrange ment. Dit speciale arrangement op een van Duitse parken van Landal is inclusief: Een verblijf in comfortabele bungalow (standaard 4- of 6-persoons bungalow) Bedlinnen en opgemaakte bedden bij aankomst Keuken- en handdoekenpakket Een fles wijn en een welkomstpresentje in de bungalow Kaartjes voor bezoek aan wijnproeverij Autoroutes Toeristenbelasting en reserveringskosten. Prijzen Landal Wirfttal (Eifel): Weekend (vr-ma) 5,12,19,26 juni €209,- p.p. (bij 2. pers) Midweek (ma-vr) 8,15,22,29 juni €129,- p.p. (bij 2. pers) 3e t/m 6e persoon: €25,- p.p. Dit arrangement is geldig ook geldig op de parken: Landal Mont Royal, Landal Sonnenberg en Landal Warsberg. Kijk voor de prijzen op www.landal.nl/A9008L Informatie en reserveren Voor informatie, reserveringen of de gratis brochure kunt u contact opnemen met Landal GreenParks via tel 0900 - 8842 0,20 p. min.) of kijk op www.landal.nl/A9008L Vermeld bij uw reservering wel de code: A9008L Het Lezersmenu is uitsluitend te nuttigen tot woensdag 24 juni, na reservering via: 0118-591829 en op vertoon van onderstaande bon. Hotel Café Restaurant de Boekanier is te vinden aan Dorpsdijk22 in Vrouwenpolder. NAAM: ADRES: GEBOORTEJAAR: AANTAL PERSONEN: Woensdag 27 mei 2009 - Pagina 52 De laatste woensdag van de maand staat vanaf nu een Lezersmenu in De Faam. Elke maand serveert een ander - door de krant geselecteerd - restaurant op Walcheren dit menu. De inhoud van het diner wisselt maandelijks, maar de formule blijft hetzelfde. Voor 25 euro per persoon krijgt de lezer een voorafje (stokbrood of een amuse) gevolgd door een driegangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht)twee glazen wijn, bier of fris en afsluitend een kop thee of koffie. Er wonen straks minder jongeren en meer ouderen in Zeeland. En dat gaan we merken! Daarom nodigt de P/ovincie u uit om mee te praten over de toekomst van NIEUW! ZEELAND. naar Theater de Mythe: Bleekveld 1 te Goes. Meer informatie en aanmelding op: Hotel Café Restaurant de Boekanier in Vrouwenpolder bijt het spits af. Het familiebedrijf Van de Gies- sen-Van de Vrande presenteert een lenteachtig Lezersmenu. Kok Anthon van de Giessen en zijn team is er alles aan gelegen om de harten van de bezoekers op een culinaire manier te stelen. Hij weet op originele wijze de Zeeuwse streekproducten te combineren met een selectie aan eersteklas vlees en vis. "Ik vind het belangrijk dat gerechten de originele smaak behouden en - ook kook ik graag met Zeeuwse producten en vooral vis. Verser dan hier is er niet. Het komt zó uit de zee!", lacht Anthon. Er zijn zowel op het tuinterras/de serre als binnen elk circa negentig zitplaatsen. Als dessert heeft de Boekanier uit eigen patisserie een va- nille-ijscrumble met boerenjongens, karamel en slagroom. Het Lezersmenu begint met een amuse. "Per dag rieert de amuse, soms opgemaakt in een glaasje, dan weer een lepel of iets anders creatiefs", vertelt gastvrouw Anouk van de Vrande. Lezers kunnen daarna kiezen uit een entree van: Zeeuws fingerfood bestaande uit een kroketje van Zeeuwse garnaaltjes, gegratineerde Zeeuwse oester en een minibombe van gerookte zalm, appel en garnaaltjes of carpaccio van lichtgerookte runderrib-eye met huis- gemaakte appel chutney, pijnboompitjes en geschaafde parmezaan. Daarna is er wederom de keus voor de le zers van De Faam uit een vlees of visgerecht. Een moeilijke keus uit de twee heerlijke gerechten die met friet, aardap peltjes in kerriesaus, een frisse pennesalade en bloemkool worden geser veerd: Gegrilde Ierse runderrib-eye met een klassiek sausje van peper en cognac of Rolletjes van scholfilet en gerookte zalm met bieslooksaus.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2009 | | pagina 51