eek
Duits genieten bij
Landal GreenParks
Lezersmenu van De Faam
Krant
50 euro
voor
2 personen
ZEELAND
rdé
Randstad
of dorpskern?
ALTIJD ACTUEEL: DEWEEKKRANT.NL
Landal
.mikUVV!
Zeeland verandert
voor u, mij en iedereen!
www.nieuwzeelai
MIJN! ZEELAND
weeeNeR Huis-aan-huisMedia
EÖMB51
Er nog even lekker er tus
sen uit voor dat de echte
zomer begint? Dat kan op
één van Duitse parken
van Landal GreenParks!
Ontdek de schoonheid
van de Duitse natuur met
het Duits wijn arrange
ment.
Dit speciale arrangement
op een van Duitse parken
van Landal is inclusief:
Een verblijf in
comfortabele bungalow
(standaard 4- of
6-persoons bungalow)
Bedlinnen en
opgemaakte bedden
bij aankomst
Keuken- en
handdoekenpakket
Een fles wijn en een
welkomstpresentje
in de bungalow
Kaartjes voor bezoek
aan wijnproeverij
Autoroutes
Toeristenbelasting
en reserveringskosten.
Prijzen Landal Wirfttal
(Eifel):
Weekend (vr-ma)
5,12,19,26 juni
€209,- p.p. (bij 2. pers)
Midweek (ma-vr)
8,15,22,29 juni
€129,- p.p. (bij 2. pers)
3e t/m 6e persoon:
€25,- p.p.
Dit arrangement is
geldig ook geldig op
de parken:
Landal Mont Royal,
Landal Sonnenberg
en Landal Warsberg.
Kijk voor de prijzen op
www.landal.nl/A9008L
Informatie en reserveren
Voor informatie, reserveringen of de gratis brochure
kunt u contact opnemen met Landal GreenParks
via tel 0900 - 8842 0,20 p. min.)
of kijk op www.landal.nl/A9008L
Vermeld bij uw reservering wel de code: A9008L
Het Lezersmenu is uitsluitend te nuttigen tot woensdag 24 juni, na reservering via: 0118-591829
en op vertoon van onderstaande bon. Hotel Café Restaurant de
Boekanier is te vinden aan Dorpsdijk22 in Vrouwenpolder.
NAAM:
ADRES:
GEBOORTEJAAR:
AANTAL PERSONEN:
Woensdag 27 mei 2009 - Pagina 52
De laatste woensdag van de maand staat vanaf nu een Lezersmenu in De Faam. Elke
maand serveert een ander - door de krant geselecteerd - restaurant op Walcheren dit
menu. De inhoud van het diner wisselt maandelijks, maar de formule blijft hetzelfde.
Voor 25 euro per persoon krijgt de lezer een voorafje (stokbrood of een amuse) gevolgd
door een driegangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht)twee glazen wijn, bier of fris en
afsluitend een kop thee of koffie.
Er wonen straks minder jongeren
en meer ouderen in Zeeland.
En dat gaan we merken! Daarom
nodigt de P/ovincie u uit om mee
te praten over de toekomst van
NIEUW! ZEELAND.
naar Theater de Mythe:
Bleekveld 1 te Goes.
Meer informatie en aanmelding op:
Hotel Café Restaurant de Boekanier in Vrouwenpolder bijt het spits af. Het familiebedrijf Van de Gies-
sen-Van de Vrande presenteert een lenteachtig Lezersmenu. Kok Anthon van de Giessen en zijn team
is er alles aan gelegen om de harten van de bezoekers op een culinaire manier te stelen. Hij weet op
originele wijze de Zeeuwse streekproducten te combineren met een selectie aan eersteklas vlees en vis.
"Ik vind het belangrijk dat gerechten de originele smaak behouden en -
ook kook ik graag met Zeeuwse producten en vooral vis. Verser dan
hier is er niet. Het komt zó uit de zee!", lacht Anthon. Er zijn zowel op
het tuinterras/de serre als binnen elk circa negentig zitplaatsen.
Als dessert heeft de Boekanier uit eigen patisserie een va-
nille-ijscrumble met boerenjongens, karamel en slagroom.
Het Lezersmenu begint met een amuse. "Per dag
rieert de amuse, soms opgemaakt in een glaasje, dan weer
een lepel of iets anders creatiefs", vertelt gastvrouw Anouk
van de Vrande. Lezers kunnen daarna kiezen uit een entree
van: Zeeuws fingerfood bestaande uit een kroketje van
Zeeuwse garnaaltjes, gegratineerde Zeeuwse oester en een
minibombe van gerookte zalm, appel en garnaaltjes of
carpaccio van lichtgerookte runderrib-eye met huis-
gemaakte appel chutney, pijnboompitjes en geschaafde
parmezaan.
Daarna is er
wederom
de keus
voor de le
zers van De
Faam uit een
vlees of visgerecht.
Een moeilijke keus uit de twee heerlijke gerechten die met friet, aardap
peltjes in kerriesaus, een frisse pennesalade en bloemkool worden geser
veerd: Gegrilde Ierse runderrib-eye met een klassiek sausje van peper en cognac
of Rolletjes van scholfilet en gerookte zalm met bieslooksaus.