TIS TE GEK VOOR WOORDEN o korting op de GEHELE NIEUWE zomercollectie u KNUIJT h e r MARIZORG ROSSEL ZORGBEMIDDELINGSBUREAU 20e OMLOOP GOEREE-OVERFLAKKEE op 28 en 29 augustus 2009 Kijk op www.omloop.com of op dewandeltocht.nl (niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen) LEDUB dé Weekkrant De Faam ALTIJD ACTUEEL: DEWEEKKRANT.NL Een jubileumwandeltocht met verschillende afstanden door unieke natuurgebieden Let op onze bedrijfspresentatie volgende week in De Faam en De Bevelander s - 24-uurszorg - ondersteunende begeleiding - terminale zorg TAN DPROTH ETICUS Marina Veltman Badhuisstraat 2 4381 LS Vlissingen Tel. 0118 - 217793 Mobiel: 06-26745410 E-mail: marizorg@zeelandnet.nl - www.marizorg.nl Woensdag 22 april 2009 - Pagina 5 Secretaressedag bij Culi Consult VLISSINGEN - Op één van de meest idyllische plekjes in Vlissingen, aan de De Ruyter jachthaven, is Culi Consult Kookstudio geves tigd. Hèt adres voor culi naire workshops, personal cooking en kookdemon straties. Chef de Cuisine en eigenaar René Willems heeft op de landelijke Secretaressedag, in samen werking met Wegener huis-aan-huisMedia, acht secretaresses uitgenodigd voor een uitgebreide lunch. Vorige week donderdag kwa men alle secretaresses iets voor het middaguur aan bij de Nieu- wendijk 52. Na een aperitief en een welkomstwoord van René Willems en Tom Dietvorst van De Faam kon het échte werk beginnen. René gaf in de keu ken een masterclass met het thema Hollandse asperges. Het bleef niet bij luisteren alleen want de vrouwen konden proeven van de gekookte-, groene- en gemarineerde as perges, een overheerlijke as pergesalade en allerlei andere delicatessen. De verschillende kruiden en olijfolieën zorgden ervoor dat het water in de mond bleef lopen. Na ongeveer een half uur kon het hele gezel schap aan tafel voor de lunch. Er werd aspergesoep geser veerd, een geroosterde coquil le, gemarineerde asperges met olijfolie, witte wijn, azijn en zeezout en groene asperges ge marineerd met mosterddres sing. Hoofdgerecht waren as perges met gegrilde zalm, kriel tjes en beurre blanc saus en als nagerecht had René een tartaar gemaakt van verse ananas met mint, een kletskopje met amandel en een sorbet van mango. De indrukken van de Kookstudio en van René waren meer dan positief. Iedereen was positief verrast door de ambiance en de overheerlijke gerechten die dag. De secreta resses waren het unaniem eens dat deze lunch toch heel wat lekkerder was geweest dan de dagelijkse bruine boterham men. Als verrassing kreeg ie dereen een kookmagazine mee en een verpakking met een aantal lekkernijen zoals mos terd en olijfolie, ter beschikking gesteld door de buren van Culi Consult: Atina Delicatessen. Op deze manier werden acht bijzondere secretaresses door hun leidinggevenden, Culi Consult Kookstudio en Wege ner huis-aan-huisMedia op een bijzondere dag in het zon netje gezet! Culi Consult is gespecialiseerd in exclusief koken op gastrono misch niveau en doet dat op persoonlijke basis. Ook is het mogelijk in de kookstudio in Vlissingen te vergaderen, zo kan een vergadering bijvoor beeld worden afgesloten met een kooksessie voor teambuil ding. Meer informatie via: 0118-430941 06-54367768 Yfke van Nunen (Uitzendorganisatie De Berk Vlissingen); Nelleke van Liere (PTA Goes); Linda Til- roe (De Bruijne Hypotheken Goes); Mariëlla Suurmond (PTA Goes); Eva van den Driest (PTA Vliss ingen); Erika Duerink (Touch! Reklame Goes); Elsbeth Meyjes (Theelen Dellaert makelaars en taxateurs Vlissingen); Tom Dietvorst (De Faam)en René Willems (Culi Consult Kookstudio) h i Oude Markt 45 4381 ER Vlissingen Tel. 0118-41 93 37 www.knuijtmode.nl VOOR NIEUWE EN TE REPAREREN KUNSTGEBITTEN TELEFONISCHE AFSPRAKEN OF INFORMATIE: TEL 0118-414533 WWW.ROSSEL-KUNSTG EBITTEN.N L HOBEINSTRAAT 52, VLISSINGEN

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2009 | | pagina 5