TIS TE GEK VOOR WOORDEN
o
korting
op de GEHELE NIEUWE
zomercollectie
u
KNUIJT
h e r
MARIZORG
ROSSEL
ZORGBEMIDDELINGSBUREAU
20e OMLOOP GOEREE-OVERFLAKKEE
op 28 en 29 augustus 2009
Kijk op www.omloop.com of op dewandeltocht.nl
(niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen)
LEDUB
dé Weekkrant
De Faam
ALTIJD ACTUEEL: DEWEEKKRANT.NL
Een jubileumwandeltocht met verschillende afstanden
door unieke natuurgebieden
Let op onze bedrijfspresentatie
volgende week in De Faam
en De Bevelander
s
- 24-uurszorg
- ondersteunende begeleiding
- terminale zorg
TAN DPROTH ETICUS
Marina Veltman
Badhuisstraat 2
4381 LS Vlissingen
Tel. 0118 - 217793
Mobiel: 06-26745410
E-mail: marizorg@zeelandnet.nl
- www.marizorg.nl
Woensdag 22 april 2009 - Pagina 5
Secretaressedag bij Culi Consult
VLISSINGEN - Op één van
de meest idyllische plekjes
in Vlissingen, aan de De
Ruyter jachthaven, is Culi
Consult Kookstudio geves
tigd. Hèt adres voor culi
naire workshops, personal
cooking en kookdemon
straties. Chef de Cuisine en
eigenaar René Willems
heeft op de landelijke
Secretaressedag, in samen
werking met Wegener
huis-aan-huisMedia, acht
secretaresses uitgenodigd
voor een uitgebreide
lunch.
Vorige week donderdag kwa
men alle secretaresses iets voor
het middaguur aan bij de Nieu-
wendijk 52. Na een aperitief en
een welkomstwoord van René
Willems en Tom Dietvorst van
De Faam kon het échte werk
beginnen. René gaf in de keu
ken een masterclass met het
thema Hollandse asperges. Het
bleef niet bij luisteren alleen
want de vrouwen konden
proeven van de gekookte-,
groene- en gemarineerde as
perges, een overheerlijke as
pergesalade en allerlei andere
delicatessen. De verschillende
kruiden en olijfolieën zorgden
ervoor dat het water in de
mond bleef lopen. Na ongeveer
een half uur kon het hele gezel
schap aan tafel voor de lunch.
Er werd aspergesoep geser
veerd, een geroosterde coquil
le, gemarineerde asperges met
olijfolie, witte wijn, azijn en
zeezout en groene asperges ge
marineerd met mosterddres
sing. Hoofdgerecht waren as
perges met gegrilde zalm, kriel
tjes en beurre blanc saus en als
nagerecht had René een tartaar
gemaakt van verse ananas met
mint, een kletskopje met
amandel en een sorbet van
mango. De indrukken van de
Kookstudio en van René waren
meer dan positief. Iedereen
was positief verrast door de
ambiance en de overheerlijke
gerechten die dag. De secreta
resses waren het unaniem eens
dat deze lunch toch heel wat
lekkerder was geweest dan de
dagelijkse bruine boterham
men. Als verrassing kreeg ie
dereen een kookmagazine mee
en een verpakking met een
aantal lekkernijen zoals mos
terd en olijfolie, ter beschikking
gesteld door de buren van Culi
Consult: Atina Delicatessen.
Op deze manier werden acht
bijzondere secretaresses door
hun leidinggevenden, Culi
Consult Kookstudio en Wege
ner huis-aan-huisMedia op
een bijzondere dag in het zon
netje gezet!
Culi Consult is gespecialiseerd
in exclusief koken op gastrono
misch niveau en doet dat op
persoonlijke basis. Ook is het
mogelijk in de kookstudio in
Vlissingen te vergaderen, zo
kan een vergadering bijvoor
beeld worden afgesloten met
een kooksessie voor teambuil
ding. Meer informatie via:
0118-430941 06-54367768
Yfke van Nunen (Uitzendorganisatie De Berk Vlissingen); Nelleke van Liere (PTA Goes); Linda Til-
roe (De Bruijne Hypotheken Goes); Mariëlla Suurmond (PTA Goes); Eva van den Driest (PTA Vliss
ingen); Erika Duerink (Touch! Reklame Goes); Elsbeth Meyjes (Theelen Dellaert makelaars en
taxateurs Vlissingen); Tom Dietvorst (De Faam)en René Willems (Culi Consult Kookstudio)
h i
Oude Markt 45
4381 ER Vlissingen
Tel. 0118-41 93 37
www.knuijtmode.nl
VOOR NIEUWE EN TE REPAREREN KUNSTGEBITTEN
TELEFONISCHE AFSPRAKEN OF INFORMATIE:
TEL 0118-414533 WWW.ROSSEL-KUNSTG EBITTEN.N L
HOBEINSTRAAT 52, VLISSINGEN