KERSTMENU 2008 NIEUWÏhnS (Over/óen Onheperlct ockenburgh Mdj n^fcn AFHAALMENU VOOR 2 PERSONEN M de Wva) 18,00 wat Met kerst sfeervol dineren in 'Vrouwenpolder en Oostkgpelle 45,00 p.p. le/ erv 2e/ Ke^yt&cup g^ope^vd/ Kerstwokmenu €29ï° drinken Of Van de Spiegelstr. 104 - 4461 LN Goes - Tel. 0113-223864 www.nieuwockenburgh.nlnieuwockenburgh@live.nl KERST CARTE NIEUW CHINA GARDEN ij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2009 BRASSERIE MENU DE NOEL HORS D'OEUVRE Klein preuvenement van diverse vissoorten. VIANDE D' 0IE Twee bereidingen van gans, licht- gerookte borstfilet en een grove rillettes. Met een frisse compote van sjalotten en oude port. CRUSTACÉ Bisque van kreeft en een pansotti met scampi's. VIANDE DE B0EUF et DE PIÉTRAIN DESSERT Le chef vous souhaite joyeux noël FRIANDISES Koffie of thee met verschillende zoete lekkernijen. 15,00 15,- Aanvang: le en 2e kerstdag 18.00 uur I)e Ruiterpleiu 1Vlissingen. Tel. 0118-414498 www.brasserie-evertsen.nl info@brasserie-evertsen.nl Voormalig Karrewiel Live Cooking Restaurant WOKKEN BAKKEN TEPPANYAKI 3 t/m 11 jaar: 14,50, 0 t/m 2 jaar: GRATIS Reserveer tijdig! TEL. 01 18 - 55 63 63 Ie kerstdag (25 december) le zitting van 16.00 uur tot 19:00 uur, 2e zitting van 19.30 uur tot sluitingstijd 2e kerstdag (26 december) le zitting van 16.00 uur tot 19.00 uur, 2e zitting van 19.30 uur tot sluitingstijd 3 aparte zalen kinderspeelhoek eigen parkeergelegenheid 31 december zijn wij geopend tot 20.00 uur 1 januari zijn wij geopend Zwaanweg 14, Koudekerke www.dewokvanwalcheren.nl Kinder kerstmenu Tomatensoep met sneeuwvlokjes Kerstpop van allemaal lekkere dingetjes Of Ossenhaasje Versierd ijsje met verrassing onder de kerstboom Elke dag geopend vanaf 10.30 uur Tot gauw. Anja, Bronek Radi Menu A. 47.50 Amuse van 't huis Terrine van /alm met rivierkreeft Baliantine van Parelhoender met notenvinaigrette Velouté van Selderij met rozijntjes Spoom Medaillons van wildzwijn omringd door vosbessensaus Of Duo van gepocheerde zalm/heilbot en zeewier met mosterdsaus Met hazelnootijs gevuld filodeeg en winterfruit Menu B. 67.50 Amuse van 't huis Gerookte wildzwijnham met frambozen chutney Lauwwarme halve kreeft met citroen melisse Consommé van bospaddestoelen met armagnac Spoom Mabré van snoekbaars en zeeduivel met saus van Zeeuwse babbelaars en saffraan Duo van fazant en hert op een stoofje van rodekool in portsaus Soepje van warme vijgen vergezeld door mango- maanzaadparfait restaurant le kerst VANAF 16.30 uur 2e kerst VANAF 18.00 uur 3-gangen 4-gangen 47,50 p.p. 52,50 p.p. Boulevard - Vlissingen 0118 - 41 55 55 Pedro en Arlette Vcntcvogel mvw.restaurantwatcrfront.nl Chinees - Indisch Restaurant MENU B Babi Pangang, Tjap Tjoi met kip, tsiu yim kai (kip met pikante saus), Gebakken banaan (4 stuks), 2 stokjes saté, met grote bak bami of nasi Iedere vrijdag en zaterdag van 17.00-20.00 uur uitgebreid Chinees-Indisch lopend buffet Het beste van beide in elkaar verpakt met een garnituur van pastinaak en peer. per persoon inclusief twee drankjes per persoon (bier, wijn of fris) Wij verzorgen eveneens uw catering aan huis of op de zaak Maandag t/m donderdag 16.00 - 22.00 uur Vrijdag t/m zondag 12.00 - 22.00 uur Menuprijs 48,50 Wijnarrangement srvcring gewenst [r© Badhuisstraat 6-8 - Vlissingen Tel. 0118 - 41 47 78 - Fax 0118 - 41 88 19 Taartje van rivierkreeftjes met een frisse bieslookmayonaise Rijkelijkgevulde cappuccino van wildbouillon Romige bisgue van tqeejt met een vleugje Cognac Champagnesorbet Jilet iMignon van runderhaas met een gepocheerdpeertje, rodekpolen rode-portsaus Duet van heilbot en gamba's, op een bedje van taggliatelle en een sausje van zeevruchten °f Razantenfilet met kruidenzuurkool, groene puree en een saus van truffel en bospaddestoelen grand Dessert; een proeverij van diverse desserts uit eigen keuken Koffie met zoete lekfemijen V en 2' fc&stdag geopend Tevens serveren ivj ook th carte Oudejaars- en nieuwjaarsdag en -avondzijn wij ookgeopend'H Restaurant DeDetgrim Restaurant Met Rjjsuyksche Muis Vrouwenpolder Oostkapeüe TeL 0118-591988 Tei 0118-581457 '»-T— wiÊÊÈÊÊÊÊÊÊm MHHMi

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2008 | | pagina 49