KERSTMENU 2008
NIEUWÏhnS
(Over/óen
Onheperlct
ockenburgh
Mdj n^fcn
AFHAALMENU VOOR 2 PERSONEN M
de
Wva)
18,00
wat
Met kerst sfeervol dineren in
'Vrouwenpolder en Oostkgpelle
45,00 p.p.
le/ erv 2e/ Ke^yt&cup g^ope^vd/
Kerstwokmenu €29ï°
drinken
Of
Van de Spiegelstr. 104 - 4461 LN Goes - Tel. 0113-223864
www.nieuwockenburgh.nlnieuwockenburgh@live.nl
KERST
CARTE
NIEUW CHINA GARDEN
ij wensen u fijne feestdagen
en een voorspoedig 2009
BRASSERIE
MENU DE NOEL
HORS D'OEUVRE
Klein preuvenement van diverse
vissoorten.
VIANDE D' 0IE
Twee bereidingen van gans, licht-
gerookte borstfilet en een grove
rillettes. Met een frisse compote
van sjalotten en oude port.
CRUSTACÉ
Bisque van kreeft en een pansotti
met scampi's.
VIANDE DE B0EUF et DE
PIÉTRAIN
DESSERT
Le chef vous souhaite joyeux noël
FRIANDISES
Koffie of thee met verschillende
zoete lekkernijen.
15,00
15,-
Aanvang:
le en 2e kerstdag 18.00 uur
I)e Ruiterpleiu 1Vlissingen.
Tel. 0118-414498
www.brasserie-evertsen.nl
info@brasserie-evertsen.nl
Voormalig Karrewiel
Live Cooking Restaurant
WOKKEN BAKKEN TEPPANYAKI
3 t/m 11 jaar: 14,50, 0 t/m 2 jaar: GRATIS
Reserveer tijdig!
TEL. 01 18 - 55 63 63
Ie kerstdag (25 december)
le zitting van 16.00 uur tot 19:00 uur,
2e zitting van 19.30 uur tot sluitingstijd
2e kerstdag (26 december)
le zitting van 16.00 uur tot 19.00 uur,
2e zitting van 19.30 uur tot sluitingstijd
3 aparte zalen kinderspeelhoek
eigen parkeergelegenheid
31 december zijn wij geopend tot 20.00 uur
1 januari zijn wij geopend
Zwaanweg 14, Koudekerke www.dewokvanwalcheren.nl
Kinder kerstmenu
Tomatensoep met sneeuwvlokjes
Kerstpop van allemaal lekkere dingetjes
Of
Ossenhaasje
Versierd ijsje met verrassing
onder de kerstboom
Elke dag geopend vanaf 10.30 uur
Tot gauw. Anja, Bronek Radi
Menu A. 47.50
Amuse van 't huis
Terrine van /alm met rivierkreeft
Baliantine van Parelhoender met notenvinaigrette
Velouté van Selderij met rozijntjes
Spoom
Medaillons van wildzwijn omringd door vosbessensaus
Of
Duo van gepocheerde zalm/heilbot en zeewier
met mosterdsaus
Met hazelnootijs gevuld filodeeg en winterfruit
Menu B. 67.50
Amuse van 't huis
Gerookte wildzwijnham met frambozen chutney
Lauwwarme halve kreeft met citroen melisse
Consommé van bospaddestoelen met armagnac
Spoom
Mabré van snoekbaars en zeeduivel met saus van
Zeeuwse babbelaars en saffraan
Duo van fazant en hert op een stoofje van rodekool
in portsaus
Soepje van warme vijgen vergezeld door
mango- maanzaadparfait
restaurant
le kerst VANAF 16.30 uur
2e kerst VANAF 18.00 uur
3-gangen
4-gangen
47,50 p.p.
52,50 p.p.
Boulevard - Vlissingen 0118 - 41 55 55
Pedro en Arlette Vcntcvogel
mvw.restaurantwatcrfront.nl
Chinees - Indisch Restaurant
MENU B
Babi Pangang, Tjap Tjoi met kip,
tsiu yim kai
(kip met pikante saus),
Gebakken banaan (4 stuks), 2 stokjes saté,
met grote bak bami of nasi
Iedere vrijdag en zaterdag
van 17.00-20.00 uur uitgebreid
Chinees-Indisch lopend buffet
Het beste van beide in elkaar
verpakt met een garnituur van
pastinaak en peer.
per persoon
inclusief twee drankjes per persoon
(bier, wijn of fris)
Wij verzorgen eveneens uw catering aan
huis of op de zaak
Maandag t/m donderdag 16.00 - 22.00 uur
Vrijdag t/m zondag 12.00 - 22.00 uur
Menuprijs
48,50
Wijnarrangement
srvcring gewenst
[r©
Badhuisstraat 6-8 - Vlissingen
Tel. 0118 - 41 47 78 - Fax 0118 - 41 88 19
Taartje van rivierkreeftjes met een frisse bieslookmayonaise
Rijkelijkgevulde cappuccino van wildbouillon
Romige bisgue van tqeejt met een vleugje Cognac
Champagnesorbet
Jilet iMignon van runderhaas met een gepocheerdpeertje,
rodekpolen rode-portsaus
Duet van heilbot en gamba's, op een bedje van taggliatelle
en een sausje van zeevruchten
°f
Razantenfilet met kruidenzuurkool, groene puree en
een saus van truffel en bospaddestoelen
grand Dessert; een proeverij van diverse desserts uit eigen keuken
Koffie met zoete lekfemijen
V en 2' fc&stdag geopend
Tevens serveren ivj ook th carte
Oudejaars- en nieuwjaarsdag en -avondzijn wij ookgeopend'H
Restaurant DeDetgrim Restaurant Met Rjjsuyksche Muis
Vrouwenpolder Oostkapeüe
TeL 0118-591988 Tei 0118-581457
'»-T—
wiÊÊÈÊÊÊÊÊÊm
MHHMi