24,95 Kerstmenu Wokken Café-Restaurant GEOPEND 'Dennenbos' Voordelig uit eten, smullen van ons heerlijke kerstbuffet met bbq voor slechts 16,95 p.p. Tot 12 jr. 11,95 p.p. (f en kerstdag) A la carte Maak uw eigen keuze uit onze uitgebreide menukaart. Koude schotels Gratis thuisbezorgd op heel Walcheren vleesschotel 10,95 p.p. Luxe vleesschotel 13,50 p.p. Zeeuwse visschotel 12,95 p.p. Luxe visschotel 16,50 p.p. Bourgondische salade 12,50 p.p. Hors-d'oeuvre 18,95 p.p. Gourmet- en/of fondueschotel 8,50 p.p. Graag bestellen vóór dinsdag 23 december! U kunt uw bestelling afhalen op wp 24 do 25 vr 26 dec Kerstschotels] bestellen? 0118 .465 909. Café - Re-staurasU Diner 1e kerstdag vanaf 18.00 uur. www.brasseriedehuifkar.nl r en 2e KERSTDAG Vraag naar de mogelijkheden Reserveren gewenst Wilt u eens wat anders eten met Kerst? Tapas Kerstmenu WOK-Restaurant SUN XING GUANG Westkapelle le 2e kerstdag, Oud Nieuw Restaurant de Boekanier tB. 21 24 december 25 26 december Voor reserveringen of het bestellen van koude schotels bel: 0118-586555 of 06-30340515 Onze uitgebreide decemberfolder is uit! Deze wordt u vrijblijvend toegestuurd. Café-Restaurant Dennenbos Duinweg 64 - Oostkapelle Wij zijn al jaren toonaangevend in het verzorgen van uw koude schotels .Restaurant-P/^ Gevulde eiefen Gevulde tomaof met garna len Gerookt© paling Gerookt© forel Gerookte makreel Zalm Nieuwe haring Diverse rauwkostsalodes Huzarensalade Gevulde ©leren Asperge hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Gerookte ham met meloen Fricandeau Stokbrood met kruidenboter Schotel 3 €1M0 p.p. Schotel 4 €14.50 p.p. Hors d'oeuvre Zeeland Huagrerv, z^m-, kip- en crobsetoO© Gevulde eieren Asperge-hgmrolletjes Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling §n forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsaiades Stokbrood met kruidenboter Combinafieschotel "Het Station Tomaten gevuld met geitenkaas Pofte picanto (Wp) Ansjovis filet Gevulde olijven Aardappelsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Diverse rauwkost salades Stokbrood met kruidenboter WIJ kennen vanwege de enorme belangstelling niet aan huls bezorgen. ven 11,00 tot 14,00 uur (Wij leveren eileen tegen content© (©f pin-) betaling) ^ennenbos Voor al uw feesten en partijen!M Kerstsnenu. of -diner a. Leo carte. Ze. kerstdag otmcf 17.30 uur Voor ons kerstmenu. oerwijzen we. u.graag naar onze. website, www-.stroskerlc.nL Torenstraat 40, Serooskerke. (W) Tel. 0118-591835 deHUIflUUt Voor onze "kerst a la carte" kaart verwijzen wij u graag door naar onze brasserie of website! Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 Op 25 en 26 december serveren wij ons speciale Inclusief een heerlijk dessert voor 27,50 euro Wilt u meer informatie? Kom even langs op de Korte Geere 19 in Middelburg of bel ons op nummer 0118-620515 Reserveren is mogelijk t/m zaterdag 20 december inclusief drank en nagerechten Sterke drank niet inbegrepen. Kinderen tot 3 jaar gratis 4-5 jaar 8,- 6 t/m 12 jr. 12,95 Na3,5 uur zijn dranken op eigen kosten. Reserveren gewenst Zuidstraat 105-107 4361 AH Westkapelle Tel. 0118-572135 Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar Amuse Ho beginnen de a\ nnd met een kleine groet uit de keuken, een luxe amu.se om u vast in de stemming te brengen Vooraf lluisgemaakte paté van eendenlever en gemokte eendenborst met veenbesseneompote Of (ierookle Rauykoi/alm met een salade van gemarineerde gamba's, sinaasappel en appel Soep l.iehtbebonden soepje van verse kreeft met dragouroom Of Krachtige gevogeltebouillon met kruidenflensjes, tomaat en tuinkruiden Spoora Npoom van Yroiiwenpolderse duinbraampjes Hoofdgerecht Kosé gebraden eendenborst op geglaceerde rode kool en een zacht sausje van rode port Of tip de huid gebakken zcebaarsfilct op aardappelpuree met basilicum en een krachtige kreeften jus gangenmenu 42,50 Dessert f.rand llcssert I* en 2* kerst geopend u ij serveren deze dagen ook a'la earle. voor reserveringen: RESTAURANT DE BOER WIER IMIRI'SIIIJK 22. 4354 At VROIWEM'OI OER f :01 IK-591K2» i:\\ w w.bockanicr.nl r:info@hockanicr.nl

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2008 | | pagina 48