bij deze msmjmiwm bent u van harte v/elkoml 'Dennenbos' Kijk op www.piccard.nl deHUIfHlR l ^H^iccard W Ho ^^■Hotel Restaurant PICCARD Grill buffet Kerst buffet dansant Kerst brunch 1 januari: Champagne surprise party OBAgglg I Oil le kerstdag: aanvang kerstdiner VANAF 16.30 uur. Op 2e kerstdag: aanvang kerstdiner VANAF 18.00 uur. til» Café-Restaurant KERST a LA CARTE m 21 24 december Voordelig uit eten, smullen van ons heerlijke kerstbuffet met bbq voor slechts 16,95 p.p. Tot 12 jr. €11,95 p.p. 25 26 december (f en 2e kerstdag) A la carte Maak uw eigen keuze uit onze uitgebreide menukaart. Koude schotels Gratis thuisbezorgd op heel Walcheren Vleesschotel 10,95 p.p. Luxe vleesschotel 13,50 p.p. Zeeuwse visschotel 12,95 p.p. Luxe visschotel 16,50 p.p. Bourgondische salade 12,50 p.p. Hors-d'oeuvre 18,95 p.p. Gourmet- en/of fondueschotel 8,50 p.p. ^ennenbo* Badhuisstraat 178, Vlissingen - Tel. 0118 413551 Gelegen direct achter de boulevard Iedere zaterdagavond Mediterraan buffet aanvang 18.00 uur - 24,50 p.p. - met LIVE MUZIEK Gezelschappen vanaf 10 personen 10% korting op de totaalnota Iedere zondagavond aanvang 16.00 uur - 21,50 p.p. - iedere 3e zondag met CLOWN Per volwassene eet één kind tot 12 jaar GRATIS mee. - live muziek: Peter Heyt 24 december: aanvang 19.00 uur - 27,50 p.p. 25 26 december: van 13.00 tot 15.00 uur - 27,50 p.p. - met Singing Santa! met vermaak voor de kinderen en GRATIS gebruik zwembad. 25 december: Kerst gala diner dansant aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Ttoilight" 7-gangen diner: menu en kinderprijzen vrijblijvend op aanvraag. 26 december: Kerst gala buffet dansant aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Twilight" avondvullend programma grandioos buffet dat duurt tot 24.00 uur. 31 december: Sylvester buffet dansant aanvang 21.00 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Just Fine" 2009 beginnen we met knallende kurken en oliebollen. aanvang 18.00 uur - 24,50 p.p.* - live muziek: UweLife 'Gezelschappen vanaf 10 personen 10% korting op de totaalnota Diner 1e kerstdag vanaf 18.00 uur. www.brasseriedehuifkar.nl KERST a la CARTE V groep: 17.00 - 20.00 uur X 2e groep: 20.00 - 22.30 uur Prettige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Kerst-THUIS-menu sari 3-gangen 47,50 p.p. 4-gangen 52,50 p.p. Voor reserveringen of het bestellen van koude schotels bel: 0118-586555 of 06-30340515 Onze uitgebreide decemberfolder is uit! Deze wordt u vrijblijvend toegestuurd. Café-Restaurant Dennenbos Duinweg 64 - Oostkapelle Wij zijn al jaren toonaangevend in het verzorgen van uw koude schotels c,^smurant-P^_ Voor al uw feesten en partijen!!! Voor onze "kerst a la carte" kaart verwijzen wij u graag door naar onze brasserie of website! Diner op reservering 25 december: Markt 19, Middelburg, tel. 0118 612998 Grieks Specialiteiten Restaurant Keuken geopend van f 16.30 22.30 uur Wij zijn alle feestdagen geopend. Tijdig reserveren gewenst. i^lf! Alle gerechten zijn ook af te halen Lange Noordstraat 14 - 4331 CD Middelburg Tel. 0118-650010 www.onassisrestaurant.nl Wij doen alle voorbereidingen zodat u binnen enkele minuten het kerstmenu op tafel heeft!!! 4-gangen keuze menu voor €37,50 pp. Amuse Lolly van gekonfijte eendenboutjes met gelei van rode port en kweepeer Voorgerecht Mille feuille van geroökte paling, Stellendamse garnaaltjes, krokante filo, kruidensalade met kerrieolie en groene appel. of Dungesneden herten pastrami en ambachtelijk gemaakte reepaté met truffel en kleine salade. Soep Rijk gevulde kreeftensoep of Bospaddenstoelensoep met julienne van Pata negra ham Hoofdgerecht "en papillotte" gegaarde gegrilde tongfilets met ragout van kreeft, fijne groentes en verse tuin- of Op het karkas gebraden fazant met kroketjes van in ganzenvet gegaarde pootjes en zuurkool, in calvados gewelde pruimen en abrikozen en fazanten jus. Dessert Crème brulée van witte chocolade aan tafel ge flambeerd met ijslolly van madagascar vanille en chocolade, compote van mango. Tevens kunt u nog diverse bijgerechtjes en bijpassende wijnen bestellen. Voor bestelformulie ren kunt u bellen met: 0118-634 633 of mail: info@restaurantscherp.nl Restaurant "Scherp" Wijngaardstraat 1-5 4331 PM Middelburg. Voorgerechten Taartje van gerookte ganzenborstfilet met kwartelmousse en kwarteleitjes en honing-tijmdressing Carpaccio van ossenhaas met pecorinokaas, truffelcrème, gedroogde tomaat en walnotendressing Gevulde avocado met geitenkaas, gemarineerde groententjes, gerookte zalmreepjes en blue cheese-dressing (vegetarisch zonder zalm) Cocktailtrio van hollandsegarnalen, Sri-Lanka-garnalen en gamba's met romige cocktailsaus Soepen: Gebonden tomatensoep van volrijpe Pomodore tomaten Bisque van kreeft en garnalen met crème fraiche Romige bospaddenstoelensoep Hoofdgerechten: Drie kleine tournedos van haas, hert en wildzwijnfilet met kaneel-Portsaus Getrancheerde ossenhaasfilet met groene pepersaus en bestrooid met gefrituurde preireepjes Gepofte aardappel gevuld met spinazie, groenten-curry en feta met kerriesaus Zeewolffilet gestoofd in Noilly Pratsaus met zwarte pasta Zalmstrudel met gamba's en Oosterse saus Desserts: Koude crème brulée met advokaatijs en advokaat Pannacotta met fruitsalade en bosbessensaus Parijse soes gevuld met vanille-ijs en warme kersen Boulevard Bankert 108a - 4382 AC Vlissingen Tel. 0118-41 5555 (www.restaurantwaterfront.nl info@restaurantwaterfront.nl Pedro en Arlette Ventevogel

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2008 | | pagina 36