bij deze msmjmiwm
bent u
van harte v/elkoml
'Dennenbos'
Kijk op www.piccard.nl
deHUIfHlR
l
^H^iccard
W Ho
^^■Hotel Restaurant PICCARD
Grill buffet
Kerst buffet dansant
Kerst brunch
1 januari: Champagne surprise party
OBAgglg
I
Oil le kerstdag: aanvang kerstdiner VANAF 16.30 uur.
Op 2e kerstdag: aanvang kerstdiner VANAF 18.00 uur.
til»
Café-Restaurant
KERST a LA CARTE
m
21 24 december
Voordelig uit eten, smullen van
ons heerlijke kerstbuffet met bbq
voor slechts
16,95 p.p.
Tot 12 jr. €11,95 p.p.
25 26 december
(f en 2e kerstdag)
A la carte
Maak uw eigen keuze uit onze
uitgebreide menukaart.
Koude schotels
Gratis thuisbezorgd
op heel Walcheren
Vleesschotel
10,95 p.p.
Luxe vleesschotel
13,50 p.p.
Zeeuwse visschotel
12,95 p.p.
Luxe visschotel
16,50 p.p.
Bourgondische salade
12,50 p.p.
Hors-d'oeuvre
18,95 p.p.
Gourmet- en/of fondueschotel
8,50 p.p.
^ennenbo*
Badhuisstraat 178, Vlissingen - Tel. 0118 413551
Gelegen direct achter de boulevard
Iedere zaterdagavond Mediterraan buffet
aanvang 18.00 uur - 24,50 p.p. - met LIVE MUZIEK
Gezelschappen vanaf 10 personen 10% korting op de totaalnota
Iedere zondagavond
aanvang 16.00 uur - 21,50 p.p. - iedere 3e zondag met CLOWN
Per volwassene eet één kind tot 12 jaar GRATIS mee.
- live muziek: Peter Heyt
24 december:
aanvang 19.00 uur - 27,50 p.p.
25 26 december:
van 13.00 tot 15.00 uur - 27,50 p.p. - met Singing Santa!
met vermaak voor de kinderen en GRATIS gebruik zwembad.
25 december: Kerst gala diner dansant
aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Ttoilight"
7-gangen diner: menu en kinderprijzen vrijblijvend op aanvraag.
26 december: Kerst gala buffet dansant
aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Twilight"
avondvullend programma grandioos buffet dat duurt tot 24.00 uur.
31 december: Sylvester buffet dansant
aanvang 21.00 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Just Fine"
2009 beginnen we met knallende kurken en oliebollen.
aanvang 18.00 uur - 24,50 p.p.* - live muziek: UweLife
'Gezelschappen vanaf 10 personen 10% korting op de totaalnota
Diner 1e kerstdag vanaf 18.00 uur.
www.brasseriedehuifkar.nl
KERST a la CARTE
V groep: 17.00 - 20.00 uur
X 2e groep: 20.00 - 22.30 uur
Prettige feestdagen en
een gelukkig Nieuwjaar!
Kerst-THUIS-menu
sari
3-gangen 47,50 p.p.
4-gangen 52,50 p.p.
Voor reserveringen of het bestellen van
koude schotels bel:
0118-586555 of 06-30340515
Onze uitgebreide decemberfolder is uit!
Deze wordt u vrijblijvend toegestuurd.
Café-Restaurant Dennenbos
Duinweg 64 - Oostkapelle
Wij zijn al jaren toonaangevend in
het verzorgen van uw koude schotels
c,^smurant-P^_
Voor al uw feesten en partijen!!!
Voor onze "kerst a la carte" kaart
verwijzen wij u graag door naar
onze brasserie of website!
Diner op reservering 25 december:
Markt 19, Middelburg, tel. 0118 612998
Grieks Specialiteiten Restaurant
Keuken geopend van
f 16.30 22.30 uur
Wij zijn alle feestdagen geopend.
Tijdig reserveren gewenst.
i^lf! Alle gerechten
zijn ook
af te halen
Lange Noordstraat 14 - 4331 CD Middelburg
Tel. 0118-650010
www.onassisrestaurant.nl
Wij doen alle voorbereidingen zodat u binnen
enkele minuten het kerstmenu op tafel heeft!!!
4-gangen keuze menu voor €37,50 pp.
Amuse
Lolly van gekonfijte eendenboutjes met gelei
van rode port en kweepeer
Voorgerecht
Mille feuille van geroökte paling, Stellendamse
garnaaltjes, krokante filo, kruidensalade met
kerrieolie en groene appel.
of
Dungesneden herten pastrami en ambachtelijk
gemaakte reepaté met truffel en kleine salade.
Soep
Rijk gevulde kreeftensoep
of
Bospaddenstoelensoep met julienne van Pata
negra ham
Hoofdgerecht
"en papillotte" gegaarde gegrilde tongfilets met
ragout van kreeft, fijne groentes en verse tuin-
of
Op het karkas gebraden fazant met kroketjes
van in ganzenvet gegaarde pootjes en zuurkool,
in calvados gewelde pruimen en abrikozen en
fazanten jus.
Dessert
Crème brulée van witte chocolade aan tafel ge
flambeerd met ijslolly van madagascar vanille
en chocolade, compote van mango.
Tevens kunt u nog diverse bijgerechtjes en
bijpassende wijnen bestellen. Voor bestelformulie
ren kunt u bellen met: 0118-634 633 of mail:
info@restaurantscherp.nl
Restaurant "Scherp"
Wijngaardstraat 1-5 4331 PM Middelburg.
Voorgerechten
Taartje van gerookte ganzenborstfilet met kwartelmousse en kwarteleitjes en honing-tijmdressing
Carpaccio van ossenhaas met pecorinokaas, truffelcrème, gedroogde tomaat en walnotendressing
Gevulde avocado met geitenkaas, gemarineerde groententjes, gerookte zalmreepjes en blue cheese-dressing
(vegetarisch zonder zalm)
Cocktailtrio van hollandsegarnalen, Sri-Lanka-garnalen en gamba's met romige cocktailsaus
Soepen:
Gebonden tomatensoep van volrijpe Pomodore tomaten
Bisque van kreeft en garnalen met crème fraiche
Romige bospaddenstoelensoep
Hoofdgerechten:
Drie kleine tournedos van haas, hert en wildzwijnfilet met kaneel-Portsaus
Getrancheerde ossenhaasfilet met groene pepersaus en bestrooid met gefrituurde preireepjes
Gepofte aardappel gevuld met spinazie, groenten-curry en feta met kerriesaus
Zeewolffilet gestoofd in Noilly Pratsaus met zwarte pasta
Zalmstrudel met gamba's en Oosterse saus
Desserts:
Koude crème brulée met advokaatijs en advokaat
Pannacotta met fruitsalade en bosbessensaus
Parijse soes gevuld met vanille-ijs en warme kersen
Boulevard Bankert 108a - 4382 AC Vlissingen
Tel. 0118-41 5555
(www.restaurantwaterfront.nl info@restaurantwaterfront.nl
Pedro en Arlette Ventevogel