i kerstbuffet op de begane grond met live muziek van nuages Aanvang aperitief 18.00 uur Aanvang buffet 18.30. uur PRIJS €27,50 P.P. 1 4 1E &2E KERSTDAG Kerstbrunch. aanvang 12.00 uur. prijs 59,50 p.p. Carwash 1E &2E KERSTDAG Grand Hotel Arion 1E &2E KERSTDAG Grand Hotel Arion OUD NI)TAV Gran d Hotéf Arion PRIJS 59,50 P.P. PRIJS 59,50 P.P. Cindy Nelson Kerstbuffet op de \b etage met live muziek van dlmz en een gast optreden van peter douglas Aanvang 18.30 uur Geserveerd kerstmenu op de begane grond met live muziek van cindy nelson en een gast optreden van peter douglas Aanvang 18.30 uur Aanvang aim ritiei 19.00 uur Voorgerechten vis Haring met uitjes visterrine surimi gerookte makreelfilet gerookte forelfilet Voorgerechten vlees Paté gerookte ham gevulde parelhoen gedroogde worstsoorten fricandeau Tussengerecht Romige preisoep franse uiensoep Hoofdgerechten Wildzwijn medaillons met bockbiersaus Kalkoen met cranberrysaus Gestoomde zalm en victoriabaars met saffraansaus Gefrituurde mosseltjes Garnituren Gebakken aardappelen gestoomde rijst gestoomde aardappelen in een kruidensaus diverse groenten en salades Dessert Kerst surprise Kinderen tot 12 jaar speciaal buffet 12,50 1 Grand Hotel Arion 29,50 per persoon, kinderen 14,75 Met optreden Nienke Kingma! normande Reserveer nu 0118-410502 27,50 Kmderen tat 12 jaar Kinderen tot 12 jaar spedaal menu 29,50 Kinderen tot 12 jaar speciaal buffet 29,50 2 Voorgerechten Gerookte zalm met kruiden crème fraiche heilbot gerookte haring schaaldieren surprise gerookte makreel paté en croute gerookte hertenham met appel- peer chutney gerookte eend ardenner ham Bijlagen en salades Diverse salades luxe broodsoorten boter en kruidenboter Soepen Wildbouillon met eigen vlees Romige paddenstoelensoep Spoom Spoom van vlierbessen Hoofdgerechten Pot au Feu van wild Ossenhaaspuntjes met een saus van bospaddenstoelen en rode port Bouillabaisse van zeevisspecialiteiten Gevulde ravioli met kastanjes overgoten met een shi-take-Grana Padanosaus Bijlagen en garnituur Pommes gratin stoofpeertjes rode kool andijvierolletjes met spek gebakken aardappelen Dessert Profiterolles overgoten met chocolade bavaroises fruitsalades mini patisserie crepes normande Bijlagen en garnituur Amuse Amuse van gemarineerde scampi met een mousse van courgette Koud voorgerecht Trilogie van wild met cranberrycompote Soep Romige tomatensoep met basilicum Warm voorgerecht Geroosterde dorade dp een bedje van tagliatelle met cherrytomaat in een basilicum beurre Blanc saus Spoom Spoom van pompelmoes Hoofdgerecht Springbokbiefstuk met Madeirajus met een zuurkool en aardappel mousseline of Op de huid gegaarde kabeljauw met pepertjes- speksaus vergezeld met paksoi of Duo van toumedos en lam met aardappeltaart en een citroen tijmsaus vergezeld met stoofperen Dessert Frambozenmousse met raster chocolade omringt met een champagne gelei Ter afsluiting Koffie of thee met bonbons NYLVI STI RPARTY OP,Dl l' TTAGl Ml I I IVI MUZIFK VAN CARWaS^I FN F F.N GAST OPTREDEN VAN l'l I ER DOUGLAS Spoom Hoofdgerechten Dessert Voorgerechten Bijlagen en salades Soep

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2008 | | pagina 50