i
kerstbuffet op de begane grond
met live muziek van nuages
Aanvang aperitief 18.00 uur
Aanvang buffet 18.30. uur
PRIJS €27,50 P.P.
1 4
1E &2E KERSTDAG
Kerstbrunch. aanvang 12.00 uur.
prijs 59,50 p.p.
Carwash
1E &2E KERSTDAG
Grand Hotel Arion
1E &2E KERSTDAG
Grand Hotel Arion
OUD NI)TAV
Gran d Hotéf Arion
PRIJS 59,50 P.P.
PRIJS 59,50 P.P.
Cindy Nelson
Kerstbuffet op de \b etage
met live muziek van dlmz
en een gast optreden van peter douglas
Aanvang 18.30 uur
Geserveerd kerstmenu
op de begane grond met live
muziek van cindy nelson
en een gast optreden van peter douglas
Aanvang 18.30 uur
Aanvang aim ritiei 19.00 uur
Voorgerechten vis
Haring met uitjes visterrine
surimi gerookte makreelfilet
gerookte forelfilet
Voorgerechten vlees
Paté gerookte ham gevulde parelhoen
gedroogde worstsoorten fricandeau
Tussengerecht
Romige preisoep franse uiensoep
Hoofdgerechten
Wildzwijn medaillons met bockbiersaus
Kalkoen met cranberrysaus
Gestoomde zalm en victoriabaars
met saffraansaus
Gefrituurde mosseltjes
Garnituren
Gebakken aardappelen gestoomde rijst
gestoomde aardappelen in een kruidensaus
diverse groenten en salades
Dessert
Kerst surprise
Kinderen tot 12 jaar speciaal buffet 12,50
1
Grand Hotel Arion
29,50 per persoon, kinderen 14,75
Met optreden Nienke Kingma!
normande
Reserveer
nu
0118-410502
27,50
Kmderen tat 12 jaar
Kinderen tot 12 jaar spedaal menu 29,50
Kinderen tot 12 jaar speciaal buffet 29,50
2
Voorgerechten
Gerookte zalm met kruiden crème fraiche
heilbot gerookte haring schaaldieren
surprise gerookte makreel paté en croute
gerookte hertenham met appel- peer chutney
gerookte eend ardenner ham
Bijlagen en salades
Diverse salades luxe broodsoorten
boter en kruidenboter
Soepen
Wildbouillon met eigen vlees
Romige paddenstoelensoep
Spoom
Spoom van vlierbessen
Hoofdgerechten
Pot au Feu van wild
Ossenhaaspuntjes met een saus van
bospaddenstoelen en rode port
Bouillabaisse van zeevisspecialiteiten
Gevulde ravioli met kastanjes overgoten met
een shi-take-Grana Padanosaus
Bijlagen en garnituur
Pommes gratin stoofpeertjes rode kool
andijvierolletjes met spek gebakken aardappelen
Dessert
Profiterolles overgoten met chocolade bavaroises
fruitsalades mini patisserie crepes normande
Bijlagen en garnituur
Amuse
Amuse van gemarineerde scampi met
een mousse van courgette
Koud voorgerecht
Trilogie van wild met cranberrycompote
Soep
Romige tomatensoep met basilicum
Warm voorgerecht
Geroosterde dorade dp een bedje van tagliatelle met
cherrytomaat in een basilicum beurre Blanc saus
Spoom
Spoom van pompelmoes
Hoofdgerecht
Springbokbiefstuk met Madeirajus met een
zuurkool en aardappel mousseline
of Op de huid gegaarde kabeljauw met
pepertjes- speksaus vergezeld met paksoi
of Duo van toumedos en lam met aardappeltaart en
een citroen tijmsaus vergezeld met stoofperen
Dessert
Frambozenmousse met raster chocolade omringt met
een champagne gelei
Ter afsluiting
Koffie of thee met bonbons
NYLVI STI RPARTY OP,Dl l' TTAGl
Ml I I IVI MUZIFK VAN CARWaS^I
FN F F.N GAST OPTREDEN VAN l'l I ER DOUGLAS
Spoom
Hoofdgerechten
Dessert
Voorgerechten
Bijlagen en salades
Soep