Carré d'Agneaux aux deux pois
Wisseling
van de wacht
0p zoek naar een leuke en uitdagende baan?
1.
w
U zoeken:
Keuken
I
Kampioen
Interne
opleiding.
Vissen
De ideale kandidaat:
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar:
Wij bieden:
Tel
uit je winst!
f.nvATJNurniiDe Faam
Horoscoop
-1 Ruime L-
ontplooiings-
mogelijk- r
7 heden
vacatures@keukenkampioen.nl
www.keukenkampioen.nl
Gevestigd in: Aimere Breda Cruquius Delft Den Haag Dordrecht Ede (GLD) Emmen Goes Groningen Houten Kaatsheuvel
Leeuwarden Lelystad Middelburg Mijdrecht Purmerend Rotterdam Rotterdam (Alexandrium) Tiel Utrecht Woerden Zwolle
Woensdag 5 maart 2008 - Pagina 58
Ram
In het besef dat niet alles komt zoals u
het zou wensen, kunt u in het vervolg mis
schien beter genoegen nemen met dat wat u
krijgt. Maar leg de lat zeker niet te laag. Een ge
lukzalig gevoel is immers mede gerelateerd aan
beloningen.
Stier
Overal om u heen ziet u beelden die her
inneringen aan voorbije tijden. Een herinne
ring is een mooie gedachte om zo nu en dan
eens voor de geest te halen. Het leven is echter
te mooi om u hieraan helemaal vast te klam
pen.
Tweelingen
".-■CF Echte ontspanning vindt u na gedane
arbeid waarover u en uw omgeving tevreden
zijn. Het gaat wel om de balans tussen beide
kanten van het bestaan. Neem dit mee, ook als
anderen het tegenovergestelde beweren.
Kreeft
gJF Uw baas lijkt er de laatste tijd schik in te
hebben zich te concentreren op details. Vanuit
zijn standpunt kan dit begrijpelijk zijn. U weet
dat de lange termijn echter belangrijker is. En
waarschijnlijk scoort u als u uw meerdere hier
op wijst.
dfiÈi Leeuw
v&k De nieuwigheden die u op uw pad treft
kunnen verwarring veroorzaken. Ga niet bij de
pakken neer zitten. Daar schiet u niets mee op.
Probeer vertrouwd te raken met de voordelen
die de ontwikkeling met zich meebrengt.
Maagd
Wty Een verrassende wending in het langlo
pende verhaal maakt dat u een stoot energie
door uw lichaam voelt gaan. Plotseling lijkt u
ook weer vorderingen te maken met een ande
re kwestie. Smeed het ijzer nu het heet is.
vëfy Weegschaal
U zult de komende dagen snel geprik
keld over kunnen komen. Probeer er voor te
zorgen dat anderen mensen hier zo min moge
lijk hinder van ondervinden. De sfeer is dè laat
ste tijd toch al niet zoals u zou willen.
Schorpioen
De komende week bent u vatbaar voor
meningen van anderen. Een geluk bij een on
geluk is dat sommigen in uw omgeving best
verstandige opinies hebben. Laat uw oren niet
te veel naar andere personen hangen.
Boogschutter
Misschien is het eens tijd voor iets an
ders in uw leven. Niet zozeer op het werk of in
de relatie. Het moet eerder gezocht worden in
de tijd die u aan andere personen besteedt. Een
bezoek aan die nieuwe buur kan de oplossing
zijn.
Steenbok
Op een of andere manier komt u tot de
ontdekking dat u een rijke gave bezit. Gooi de
ze snel in de strijd, want het verrassingseffect is
nu nog groot. De waarde van uw ontdekte ei
genschap kan namelijk snel afnemen,
rm.Waterman
'flp Iemand brengt u temg op het niveau dat
u toekomt. Dat klinkt negatief, maar deze zet
kan ook positieve gevolgen brengen. Misschien
niet direct op korte termijn, maar dat het u er
gens voor behoedt, dat is zeker. Treur daarom
niet te lang over de gang van zaken.
Net op het moment dat u denkt dat niemand zich nog om u
bekommert, arriveert de redding. Waarschijnlijk ook vanuit
een richting die u in geen geval had verwacht. Deze sponta
ne hulp levert mogelijk zelfs vriendschap op.
Onze vaste receptenschrijfster Anneke Kaiser heeft te kennen
gegeven een poosje rust te willen. Dat betekent dat wij op
zoek zijn gegaan naar een vervanger of vervangster. En die
hebben we gevonden. Koken en reizen zit haar in het bloed.
Haar diners in huiselijke kring zijn befaamd. En Louise La-
mers pakt graag de pen op om haar recepten prijs te geven. Of
om keukentips met onze lezers te delen.
Ik ben een groot liefhebber
van lamsvlees. Daar zijn zo
wel simpele als bewerkelijke
gerechten mee te maken. De
Carré d'Agneaux bijvoor
beeld. Eigenlijk niks meer of
minder dan lamskoteletjes
aan elkaar. Samen met peul
tjes en doperwtjes wordt dat
een heel smakelijk en snel te
bereiden geheel.
Bereidingswijze:
Om alles warm op de borden te krijgen is een be
paalde volgorde noodzakelijk. Verwarm de oven
voor op 220 graden. Kerf met een scherp mes het
vlees in en besteek het met stukjes knoflook.
Maak ook wat inkervingen op de rugkant van de
carré. Daardoor kan het vet gemakkelijker over
het vlees lopen. Strooi in die inkervingen ook wat
tijm. Dat geeft die typische smaak aan lamsvlees.
Doe de boter en de olijfolie in een ovenschaal,
laat het bruin worden en leg dan de carré er in.
20-25 minuten, al naar gelang de gewenste gaar
heid laten braden. Persoonlijk zou ik het op een
krappe 20 minuten houden om het vlees nog
mooi rosé te houden. Fruit in een kleine koeken
pan de gehakte sjalotjes met wat knoflook. Één
sjalotje heel houden.
Breng in gezouten water de peultjes aan de kook
tot ze beetgaar zijn (10-12 minuten). Warm voor
het einde van de braadtijd van het vlees de dop
erwten op en meng daar de gefruite sjalotjes door.
Snijd de koteletten los, leg de peulen waaiervor
mig op een warm bord, leg twee koteletten met
de botten naar elkaar toe en vul de ontstane ruim
te met doperwtjes. Afinaken met het hele sjalotje.
Drink er een jonge rode wijn bij.
Louise hamers
Ingrediënten:
Laat de slager een carré snij
den van vier koteletten. Ver-
der: 200 gram peultjes, 500
gram doperwtjes, drie sjalot
jes, tijm, vijf tenen knoflook,
50 gram boter, 2 dl. olijfolie, zout en peper.
m\ wim mmi
7 Keuken Kampioen is een succesvolle keten van keukenzaken met 23 vestigingen door heel Nederland. In de showrooms
worden keukens in alle stijlen en prijsklassen verkocht. Binnen het bedrijf heerst een groot gevoel van collegialiteit en teamwork.
Wij zijn voor onze vestigingen in deze regio op zoek naar enthousiaste (aankomende) topverkopers met de juiste
drive en motivatie. Ervaring in de keukenbranche is niet vereist. Middels onze interne opleiding kun je jezelf ontwikkelen
tot een gedegen keukenverkoper. Ook mensen uit de horeca of retail worden van harte uitgenodigd te solliciteren
heeft goede contactuele eigenschappen
en communicatieve vaardigheden
heeft een goede uitstraling en prettige persoonlijkheid
is representatief en klantvriendelijk
is een teamspeler
is bereid op een koopavond, zaterdagen en bijkomende
zon- en feestdagen te werken
is in bezit van rijbewijs B en eigen auto
is tussen de 20 en 45 jaar
een leuke baan in een prettige werkomgeving
waar collegialiteit en teamwork voorop staan
een snelgroeiend bedrijf met een bijzondere werksfeer
een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden
zoals een aanvullende pensioenregeling, personeels-
kortingen op verzekeringen, keukens en sanitair en
gratis ondersteuning en advies op financieel gebied
een interne opleiding
"W ELTMEISTER KUCHE