Carré d'Agneaux aux deux pois Wisseling van de wacht 0p zoek naar een leuke en uitdagende baan? 1. w U zoeken: Keuken I Kampioen Interne opleiding. Vissen De ideale kandidaat: Stuur je sollicitatiebrief met cv naar: Wij bieden: Tel uit je winst! f.nvATJNurniiDe Faam Horoscoop -1 Ruime L- ontplooiings- mogelijk- r 7 heden vacatures@keukenkampioen.nl www.keukenkampioen.nl Gevestigd in: Aimere Breda Cruquius Delft Den Haag Dordrecht Ede (GLD) Emmen Goes Groningen Houten Kaatsheuvel Leeuwarden Lelystad Middelburg Mijdrecht Purmerend Rotterdam Rotterdam (Alexandrium) Tiel Utrecht Woerden Zwolle Woensdag 5 maart 2008 - Pagina 58 Ram In het besef dat niet alles komt zoals u het zou wensen, kunt u in het vervolg mis schien beter genoegen nemen met dat wat u krijgt. Maar leg de lat zeker niet te laag. Een ge lukzalig gevoel is immers mede gerelateerd aan beloningen. Stier Overal om u heen ziet u beelden die her inneringen aan voorbije tijden. Een herinne ring is een mooie gedachte om zo nu en dan eens voor de geest te halen. Het leven is echter te mooi om u hieraan helemaal vast te klam pen. Tweelingen ".-■CF Echte ontspanning vindt u na gedane arbeid waarover u en uw omgeving tevreden zijn. Het gaat wel om de balans tussen beide kanten van het bestaan. Neem dit mee, ook als anderen het tegenovergestelde beweren. Kreeft gJF Uw baas lijkt er de laatste tijd schik in te hebben zich te concentreren op details. Vanuit zijn standpunt kan dit begrijpelijk zijn. U weet dat de lange termijn echter belangrijker is. En waarschijnlijk scoort u als u uw meerdere hier op wijst. dfiÈi Leeuw v&k De nieuwigheden die u op uw pad treft kunnen verwarring veroorzaken. Ga niet bij de pakken neer zitten. Daar schiet u niets mee op. Probeer vertrouwd te raken met de voordelen die de ontwikkeling met zich meebrengt. Maagd Wty Een verrassende wending in het langlo pende verhaal maakt dat u een stoot energie door uw lichaam voelt gaan. Plotseling lijkt u ook weer vorderingen te maken met een ande re kwestie. Smeed het ijzer nu het heet is. vëfy Weegschaal U zult de komende dagen snel geprik keld over kunnen komen. Probeer er voor te zorgen dat anderen mensen hier zo min moge lijk hinder van ondervinden. De sfeer is dè laat ste tijd toch al niet zoals u zou willen. Schorpioen De komende week bent u vatbaar voor meningen van anderen. Een geluk bij een on geluk is dat sommigen in uw omgeving best verstandige opinies hebben. Laat uw oren niet te veel naar andere personen hangen. Boogschutter Misschien is het eens tijd voor iets an ders in uw leven. Niet zozeer op het werk of in de relatie. Het moet eerder gezocht worden in de tijd die u aan andere personen besteedt. Een bezoek aan die nieuwe buur kan de oplossing zijn. Steenbok Op een of andere manier komt u tot de ontdekking dat u een rijke gave bezit. Gooi de ze snel in de strijd, want het verrassingseffect is nu nog groot. De waarde van uw ontdekte ei genschap kan namelijk snel afnemen, rm.Waterman 'flp Iemand brengt u temg op het niveau dat u toekomt. Dat klinkt negatief, maar deze zet kan ook positieve gevolgen brengen. Misschien niet direct op korte termijn, maar dat het u er gens voor behoedt, dat is zeker. Treur daarom niet te lang over de gang van zaken. Net op het moment dat u denkt dat niemand zich nog om u bekommert, arriveert de redding. Waarschijnlijk ook vanuit een richting die u in geen geval had verwacht. Deze sponta ne hulp levert mogelijk zelfs vriendschap op. Onze vaste receptenschrijfster Anneke Kaiser heeft te kennen gegeven een poosje rust te willen. Dat betekent dat wij op zoek zijn gegaan naar een vervanger of vervangster. En die hebben we gevonden. Koken en reizen zit haar in het bloed. Haar diners in huiselijke kring zijn befaamd. En Louise La- mers pakt graag de pen op om haar recepten prijs te geven. Of om keukentips met onze lezers te delen. Ik ben een groot liefhebber van lamsvlees. Daar zijn zo wel simpele als bewerkelijke gerechten mee te maken. De Carré d'Agneaux bijvoor beeld. Eigenlijk niks meer of minder dan lamskoteletjes aan elkaar. Samen met peul tjes en doperwtjes wordt dat een heel smakelijk en snel te bereiden geheel. Bereidingswijze: Om alles warm op de borden te krijgen is een be paalde volgorde noodzakelijk. Verwarm de oven voor op 220 graden. Kerf met een scherp mes het vlees in en besteek het met stukjes knoflook. Maak ook wat inkervingen op de rugkant van de carré. Daardoor kan het vet gemakkelijker over het vlees lopen. Strooi in die inkervingen ook wat tijm. Dat geeft die typische smaak aan lamsvlees. Doe de boter en de olijfolie in een ovenschaal, laat het bruin worden en leg dan de carré er in. 20-25 minuten, al naar gelang de gewenste gaar heid laten braden. Persoonlijk zou ik het op een krappe 20 minuten houden om het vlees nog mooi rosé te houden. Fruit in een kleine koeken pan de gehakte sjalotjes met wat knoflook. Één sjalotje heel houden. Breng in gezouten water de peultjes aan de kook tot ze beetgaar zijn (10-12 minuten). Warm voor het einde van de braadtijd van het vlees de dop erwten op en meng daar de gefruite sjalotjes door. Snijd de koteletten los, leg de peulen waaiervor mig op een warm bord, leg twee koteletten met de botten naar elkaar toe en vul de ontstane ruim te met doperwtjes. Afinaken met het hele sjalotje. Drink er een jonge rode wijn bij. Louise hamers Ingrediënten: Laat de slager een carré snij den van vier koteletten. Ver- der: 200 gram peultjes, 500 gram doperwtjes, drie sjalot jes, tijm, vijf tenen knoflook, 50 gram boter, 2 dl. olijfolie, zout en peper. m\ wim mmi 7 Keuken Kampioen is een succesvolle keten van keukenzaken met 23 vestigingen door heel Nederland. In de showrooms worden keukens in alle stijlen en prijsklassen verkocht. Binnen het bedrijf heerst een groot gevoel van collegialiteit en teamwork. Wij zijn voor onze vestigingen in deze regio op zoek naar enthousiaste (aankomende) topverkopers met de juiste drive en motivatie. Ervaring in de keukenbranche is niet vereist. Middels onze interne opleiding kun je jezelf ontwikkelen tot een gedegen keukenverkoper. Ook mensen uit de horeca of retail worden van harte uitgenodigd te solliciteren heeft goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden heeft een goede uitstraling en prettige persoonlijkheid is representatief en klantvriendelijk is een teamspeler is bereid op een koopavond, zaterdagen en bijkomende zon- en feestdagen te werken is in bezit van rijbewijs B en eigen auto is tussen de 20 en 45 jaar een leuke baan in een prettige werkomgeving waar collegialiteit en teamwork voorop staan een snelgroeiend bedrijf met een bijzondere werksfeer een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aanvullende pensioenregeling, personeels- kortingen op verzekeringen, keukens en sanitair en gratis ondersteuning en advies op financieel gebied een interne opleiding "W ELTMEISTER KUCHE

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2008 | | pagina 58