Catering Koudekerke 9.75P Café-Restaurant Dennenbos 22 23 december Tot 12 jr. 10,00 p.p. 25 26 december Koude schotels ^ennent)05. 0118-586555 of06-30340515 Met kerst sfeervol dineren in Vrouwenpolder en Oostkapelle 45,00 p.p. Verzorgt voor de feestdagen koude schotels. Bestaande uit een luxe Jyk vis- en vleesschotel. Vleessalade Vissalade Tel. 0118 - 553047 466569 S.V.P. WEL TIJDIG RESERVEREN! (Nieuw: onze verwarmde serre) Voordelig uit eten, smullen van ons heerlijke kerstbuffet met bbq voor slechts 15,00 p.p. (1e en 2f kerstdag) A Ja carte Maak uw eigen keuze uit onze uitgebreide menukaart. Lekker makkelijk en gratis thuis bezorgd op heel Walcheren Vleesschotel 9,95 p.p. Luxe vleesschotel 12,50 p.p. Zeeuwse visschotel 12,50 p.p. Luxe visschotel 15,95 p.p. Bourgondische salade 12,50 p.p. Hors-d'oeuvre 17,95 p.p. Gourmet- en/of fondueschotel 7,95 p.p. -Restaurant Voor reserveringen of het bestellen van koude schotels bet: Onze uitgebreide decemberfolder is uit! Deze wordt u vrijblijvend toegestuurd Café-Restaurant Dennenbos Duinweg 64 - Oostkapelle Een drieCuilfvan gerookte pafing, hollandse garnaaltjes en schotse zalm en een limoenmayonaise Qevogeltehouillon met stukjesganzcBorst en croutons of Een romige Bisque van kreeft en grote garnalen Champagnecocktail met een vleugje perzik. 4ferteBiefstuk.met een saus van marsala en een melange van Bospaddestoelen r f Duet van griet en zalm op een Bedje van ratatouille met een champagnesaBayonne °f IKalfsoester met een saus van morieljes en calvados vergezeld van gekgrameliseerde appeltjes Xerstdessert: een proeverij van patisserieBereidingen uit eigen keuken Xpjfie met zoete lekkernijen Ie en 2e kerstdag geopend Tevens serveren zvij ook. d ka carte Oudejaars- en nieuivjaars dag en -avond zijn ivij ookgeopend! Restaurant De (Pelgrim Restaurant Efet Rijszvijksche Efuis Vrouwenpolder Oostkapelle Tel. 0118-591988 Tel. 0118-581457 ROMANTIK HOTEL AUBERGE DE CAMPVEERSE TOREN Tel. 0118-501291 i nfo@cam pveersetorenn I Uiterlijke besteldatum 20 december Afhaaldatum 24 december Gebraden varkensfricandeau Rosbief Kiprollade Hamrolletjes gevuld met asperges Gevulde eieren Gerookte zalm Gerookte paling Gerookte makreel Gevulde tomaten met Hollandse garnalen Gegarneerde eieren Prijs P-

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2007 | | pagina 59