Catering Koudekerke t fó 38?» KERSTMENU BRASSERIE EIGEN-WIJS 34,50 "AN FONG" 18,00 p.p. Verzorgt voor de feestdagen koude schotels. Bestaande uit een luxe vis- en vleesschotel. Vleessalade Vissalade KERST KEUZEMENU 27,50 p.p. Markt 63 - Middelburg - Telefoon 0118-61 34 80 Restaurant Mediterraneo KERSTMENU DE BEURS KERSTDINER 49,50 T.: 0118-410295/06-50594633 E: info@de-beurs.net www.de-beurs.net BEURSPLEIN 11 - VLISSINGEN KERSTDINER 36,50 €19,50 €19,50 Wilt u eens wat anders eten met Kerst? Tapas Kerstmenu 2&ken,tdag' lcj/ittLnQ-vcuvlGW uw tot 19:00 uw (26 december) 2e/^itGng^varv19:30 uw totsluitingitLjd/ Zwaatmefy 14 Koudekerk# www.dew&kA/a^eUcJier&yi.nl Gebraden varkensfricandeau Rosbief Kiprollade Hamrolletjes gevuld met asperges Gevulde eieren Gerookte zalm Gerookte paling Gerookte makreel Gevulde tomaten met Hollandse garnalen Gegarneerde eieren voor 2 personen 48,50 in het restaurant Voorgerecht: Tha wan tan (gebakken balletjes gehakt in deeg) Sie paai kwa (geroosterde spare-ribs) Hoofdgerecht: Yau yu chun (inktvisrolletjes gevuld met krab) Tiep pan compleet (babi pangang, tjah chew, spek met pikante saus) Hai chi pao (garnalen, visballetjes, tongfilet, Chinese champignons met groenten) Nagerecht: koffie of (Chinese) thee Coquille St. Jacques met Hollandse garnalen óf wildsalade Garnalenbouillon óf cappuccino van oesterzwam Eendeborstfilet met rode wijnsaus óf biefstuk van de haas met Stroganoffsaus Kerstdessert p.p. Vrij. 30 nov. Herfstwild Vrij. 11 jan. Tapas Vrij. 8 febr. PiriPiri Onbeperkt eten drinken Vrij. 22 febr. Tapasavond Vrij. 7 mrt. Fingerfoodavond Vrij. 21 mrt. Voorjaarsbuffet GRAND CAFE RESTAURANT Drie bereidingen van eend; rillette van eend, gerookte eendenborst en gebakken eendenlever, óf Carpaccio van cocquilles met kaviaar, crème fraiche en een kleine salade van truffelaardappel en frisee Heldere bouillon .van fazant met gestoofde bospaddestoelen Spoom van passievruchten sorbet en chiffonade van basilicum Rosbief van het hert op stamppotje van Roseval-aardappelen, geserveerd met een specerijenjus óf Tournedos met najaarsgroenten en rode wijnsaus óf Heilbotfilet met gegrilde langoustines op een mousse van knolselderij, geparfumeerd met truffel en een coulis van Hollandse garnalen Gateau Noël met gepocheerde mandarijntjes en een sabayon van butterscotchlikeur Koffie met friandises Maandag t/m donderdag 16.00 - 22.00 uur. Vrijdag t/m zondag 12.00 - 22.00 uur. Badhuisstraat 6-8 - Vlissingen Tel. 0118 - 41 47 78 - Fax 0118 - 41 88 19 T: 0118-410295 E: INFO@DE-BEURS.NET Terrine van gerookte vissoorten met saffraandressing Rosbief van het hert op stamppotje van Roseval-aardappelen, geserveerd met een specerijenjus óf Tournedos met najaarsgroenten en rode wijnsaus óf Heilbotfilet met gegrilde langoustines op een mousse van knolselderij, geparfumeerd met truffel en een coulis van Hollandse garnalen Gateau Noël met gepocheerde mandarijntjes en een sabayon van butterscotchlikeur Koffie met friandises Keuze uit Keuze uit 3 soorten soep 3 soorten soep Mixed-grill Gegrilde dorado of lamshaas of zalmfilet uit met de oven met friet, salade friet, salade en en saus saus Tiramisu Tiramisu U kunt natuurlijk ook genieten van onze a la carte-gerechten 1e en 2" kerstdag, oud- en nieuwjaar GEOPEND Restaurant Mediterraneo Vlasmarkt 17-19 - Middelburg Voor reserveringen tel.: 0118 - 63 41 00 tapas - restaurant- Op 25 en 26 december serveren wij ons speciale Inclusief een heerlijk dessert voor 27,50 euro Wilt u meer informatie? Kom even langs op de Korte Geere 19 in Middelburg of bel ons op nummer 0118-620515 Reserveren is mogelijk t/m donderdag 20 december Vietnamees, Chinees, Indisch Restaurant KERSTBUFFET Meer dan 30 gerechten: Garnalen, visfilet, ossenhaas, kipfilet, varkenshaas, diverse groenten en k diverse vruchten k Kinderen tot 10 jaar 9,50 Stationsweg 1 - 4451 HJ HEINKENSZAND Telefoon en fax: 0113 - 562304 AFHAALMENU DECEMBER Kip met ananas Fu Yong Hai Baby Pangang Koe lu Kai Vietnamese loempia Saté ajam Kroepoek Nasi/bami/rijst Voor 2 personen 16,00^ Wij zijn op 1e en 2e kerstdag en op nieuwjaar GEOPEND

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2007 | | pagina 27