Catering
Koudekerke
t fó
38?»
KERSTMENU
BRASSERIE EIGEN-WIJS
34,50
"AN FONG"
18,00 p.p.
Verzorgt voor de feestdagen
koude schotels.
Bestaande uit een luxe
vis- en vleesschotel.
Vleessalade
Vissalade
KERST KEUZEMENU
27,50 p.p.
Markt 63 - Middelburg - Telefoon 0118-61 34 80
Restaurant Mediterraneo
KERSTMENU
DE BEURS
KERSTDINER 49,50
T.: 0118-410295/06-50594633
E: info@de-beurs.net
www.de-beurs.net
BEURSPLEIN 11 - VLISSINGEN
KERSTDINER 36,50
€19,50
€19,50
Wilt u eens wat anders
eten met Kerst?
Tapas Kerstmenu
2&ken,tdag' lcj/ittLnQ-vcuvlGW uw tot 19:00 uw
(26 december) 2e/^itGng^varv19:30 uw totsluitingitLjd/
Zwaatmefy 14 Koudekerk# www.dew&kA/a^eUcJier&yi.nl
Gebraden varkensfricandeau
Rosbief
Kiprollade
Hamrolletjes gevuld
met asperges
Gevulde eieren
Gerookte zalm
Gerookte paling
Gerookte makreel
Gevulde tomaten met
Hollandse garnalen
Gegarneerde eieren
voor 2 personen
48,50
in het restaurant
Voorgerecht:
Tha wan tan
(gebakken balletjes gehakt in deeg)
Sie paai kwa
(geroosterde spare-ribs)
Hoofdgerecht:
Yau yu chun
(inktvisrolletjes gevuld met krab)
Tiep pan compleet
(babi pangang, tjah chew,
spek met pikante saus)
Hai chi pao
(garnalen, visballetjes, tongfilet,
Chinese champignons met groenten)
Nagerecht:
koffie of (Chinese) thee
Coquille St. Jacques met Hollandse garnalen
óf wildsalade
Garnalenbouillon
óf cappuccino van oesterzwam
Eendeborstfilet met rode wijnsaus
óf biefstuk van de haas met Stroganoffsaus
Kerstdessert
p.p.
Vrij. 30 nov. Herfstwild
Vrij. 11 jan. Tapas
Vrij. 8 febr. PiriPiri
Onbeperkt
eten drinken
Vrij. 22 febr. Tapasavond
Vrij. 7 mrt. Fingerfoodavond
Vrij. 21 mrt. Voorjaarsbuffet
GRAND CAFE RESTAURANT
Drie bereidingen van eend; rillette van eend, gerookte
eendenborst en gebakken eendenlever,
óf
Carpaccio van cocquilles met kaviaar, crème fraiche en een
kleine salade van truffelaardappel en frisee
Heldere bouillon .van fazant met gestoofde bospaddestoelen
Spoom van passievruchten sorbet en chiffonade van basilicum
Rosbief van het hert op stamppotje van Roseval-aardappelen,
geserveerd met een specerijenjus
óf
Tournedos met najaarsgroenten en rode wijnsaus
óf
Heilbotfilet met gegrilde langoustines op een mousse van
knolselderij, geparfumeerd met truffel en een
coulis van Hollandse garnalen
Gateau Noël met gepocheerde mandarijntjes en een sabayon
van butterscotchlikeur
Koffie met friandises
Maandag t/m donderdag 16.00 - 22.00 uur.
Vrijdag t/m zondag 12.00 - 22.00 uur.
Badhuisstraat 6-8 - Vlissingen
Tel. 0118 - 41 47 78 - Fax 0118 - 41 88 19
T: 0118-410295
E: INFO@DE-BEURS.NET
Terrine van gerookte vissoorten met saffraandressing
Rosbief van het hert op stamppotje van Roseval-aardappelen,
geserveerd met een specerijenjus
óf
Tournedos met najaarsgroenten en rode wijnsaus
óf
Heilbotfilet met gegrilde langoustines op een mousse van
knolselderij, geparfumeerd met truffel en een
coulis van Hollandse garnalen
Gateau Noël met gepocheerde mandarijntjes en een sabayon
van
butterscotchlikeur
Koffie met friandises
Keuze uit
Keuze uit
3 soorten soep
3 soorten soep
Mixed-grill
Gegrilde dorado
of lamshaas
of zalmfilet uit
met
de oven met
friet, salade
friet, salade en
en saus
saus
Tiramisu
Tiramisu
U kunt natuurlijk ook genieten van
onze a la carte-gerechten
1e en 2" kerstdag, oud- en nieuwjaar
GEOPEND
Restaurant Mediterraneo
Vlasmarkt 17-19 - Middelburg
Voor reserveringen tel.: 0118 - 63 41 00
tapas - restaurant-
Op 25 en 26 december serveren wij
ons speciale
Inclusief een heerlijk dessert voor
27,50 euro
Wilt u meer informatie?
Kom even langs op de Korte Geere 19
in Middelburg of bel ons op nummer
0118-620515
Reserveren is mogelijk t/m donderdag
20 december
Vietnamees, Chinees, Indisch Restaurant
KERSTBUFFET
Meer dan 30 gerechten:
Garnalen, visfilet, ossenhaas, kipfilet,
varkenshaas, diverse groenten en
k diverse vruchten
k Kinderen tot 10 jaar 9,50
Stationsweg 1 - 4451 HJ HEINKENSZAND
Telefoon en fax: 0113 - 562304
AFHAALMENU DECEMBER
Kip met ananas
Fu Yong Hai
Baby Pangang
Koe lu Kai
Vietnamese loempia
Saté ajam
Kroepoek
Nasi/bami/rijst
Voor 2 personen
16,00^
Wij zijn op 1e en 2e kerstdag
en op nieuwjaar
GEOPEND