deHUIftyUt
"Ying's Wokpalace"
catering
SPECIALE AANBIEDING
ONBEPERKT WOKKEN
EN DRINKEN
ONBEPERKT WOKKEN
EN DRINKEN v
Chinees Wok-Restaurant
WFmP
tel.0648453225
vleesschö
visschotel
dessertschotel
le en 2e KERSTDAG GEOPEND
29,95 per persoon
Kinderen van 3 t/m 12 jaar 15,00 per persoon
Smith KAAS
MHK
üüfli
t/m april 2008
19,95 per persoon
Kinderen 3 t/m 6 jaar 6,-
7 t/m 12 jaar 10,-
22,95 per persoon
Kinderen 3 t/m 6 jaar 8,-
7 t/m 12 jaar 12,-
Voor 4 personen 52,50
Voor 6 personen 62,50
Voor 8 personen 70,00
Voor 4 personen 23,50
Voor 6 personen 31,00
Voor 8 personen 38,50
GRATIS thuisbezorgd op Walcheren, Goes en omgeving
le ronde 16.00 uur tot 19.00 uur.
2e ronde 19.30 uur tot sluit.
Spuistraat 67-69 - Vlissingen - Tel. 0118-415151
Restaurant Het Station
Catering La Gare
Heerlijke
Kerst
schotels
Bestellen?
'I*
Voor 4 personen
42,50
Voor 6 personen
52,50
Voor 8 personen
60,00
Voor 4 personen
75,00
Voor 6 personen
85,00
Voor 8 personen
95,00
folder verkrijgbaar bij
alle winkels van
geopend!
Kerstmenu 25 en 26 december
Vanaf 18.00 uur. *Keuzemenu van minimaal vier gangen, exclusief amuse
Amuse
"Aangeboden door Brasserie De Huifkar"
Voorgerechten
Gegratineerde geitenkaas met courgette en tomaat 8,50
Gerookte vissoorten en Stellendamse garnalen met wasabi- en knoflookmayonaise 9,25
Chinese garnalen met een saus van tomaat en knoflook 8,25
Carpaccio van lichtgerookte ribeye met truffelolie en Zeeuwse schapenkaas 8,25
Soepen
Heldere bisque van langoustine 5,50
Tomatenbouillon met basilicum 5,50
Runderbouillon met paddestoelen 5,50
Hoofdgerechten van vis, vlees en vegetarisch
Gebakken zeewolf en gandaham op een bedje van truffelaardappel puree 18,50
Gepocheerde zalm en roodbaars met een saus van schaaldieren 18,25
Gegrilde tonijn met een tapenade van zongedroogde tomaat, olijf en ansjovis 19,75
Tournedos met een grand-mère saus 19,75
Gebakken varkenshaas met een mosterd rozemarijnsaus 18,50
Wildtrio van hert, haas en wildzwijn op een bedje van paddestoelen en kastanjes 21,50
Vegetarische strudel van verse groenten met een tomatensaus 18,75
Nagerechten
Kerst grand dessert 9,50
Huisgemaakte crème brülée van Zeeuwse babbelaars 7,75
Duet van walnoten parfait en walnoten mousse 7,75
Reserveren: Hotel - Brasserie
Markt 19, Middelburg, Telefoon 0118 612998
www. brasseri edehuifkar, n I
reserveren
gewenst
[en]
it l
Dinsdag t/m vrijdag
16.00-22.00 uur
Deze prijzen zijn inclusief soep, voorgerechten, warm buffet, wok,
teppanyaki en nagerechten.
Inclusief drank zoals bier, wijn, frisdrank, aperitief, koffie en thee.
Exclusief sterke drank zoals jenever, gin, whisky, likeur etc.
Zaterdag - Zondag - Feestdagen
16.00-22.00 uur
Deze prijzen zijn inclusief soep, voorgerechten, warm buffet, wok,
teppanyaki en nagerechten.
Inclusief drank zoals bier, wijn, frisdrank, aperitief, koffie en thee.
Exclusief sterke drank zoals jenever, gin, whisky, likeur etc.
Maandag gesloten/feestdagen geopend
(in centrum Vlissingen)
Ü|é*- VLISSINGEN
Stationsplein 5 Vlissingen
118
465 909
Graag bestellen voor zaterdag 22 decembe
Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen.
U kunt uw bestelling afhalen op maandag 24 dec. dinsdag 25 dec.
woensdag 26 dec. van 11.00 tot 14.00 uur maandag 31 dec. van 11.00 tot 17.00 uur
en dinsdag 1 januari van 12.00 tot 17.00 uur.
Wij leveren alleen tegen contante (of pin-) betaling.
Schotel 1 13.50 p.p.
Koude visschotel Neptunes
Schotel 2 «'2-5°P P
Koude vleesschotel Breskenj
tomaat met garnalen
Gerookte paling
Gerookte forei
Gerookte makreel
Zalm
Nieuwe haring
Diverse rauwkostsaiades
Stokbrood met kruidenboter
Schotels €14S° PP'
Combinatieschotel "Het Station"
Tomaten gevuld met geitenkaas
Polio picanto (kip)
Ansjovis filet
Gevulde olijven
Tonijnsalade
Aardappelsalade
Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Diverse rauwkost salades
Stokbrood met kruidenboter
Gevulde:
Asperge h
Cervelaatwofsi
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Diverse rauwkostsaiades
Stokbrood met kruidenboter
Schotel 4 €,8S°PP'
Hors d'oeuvre Zeeland
Huzaren-, zalm-, kip- en
crabsalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletjes
Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm,<paliqg en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Rauwkostsaiades
Stokbrood met kruidenboter