deHUIftyUt "Ying's Wokpalace" catering SPECIALE AANBIEDING ONBEPERKT WOKKEN EN DRINKEN ONBEPERKT WOKKEN EN DRINKEN v Chinees Wok-Restaurant WFmP tel.0648453225 vleesschö visschotel dessertschotel le en 2e KERSTDAG GEOPEND 29,95 per persoon Kinderen van 3 t/m 12 jaar 15,00 per persoon Smith KAAS MHK üüfli t/m april 2008 19,95 per persoon Kinderen 3 t/m 6 jaar 6,- 7 t/m 12 jaar 10,- 22,95 per persoon Kinderen 3 t/m 6 jaar 8,- 7 t/m 12 jaar 12,- Voor 4 personen 52,50 Voor 6 personen 62,50 Voor 8 personen 70,00 Voor 4 personen 23,50 Voor 6 personen 31,00 Voor 8 personen 38,50 GRATIS thuisbezorgd op Walcheren, Goes en omgeving le ronde 16.00 uur tot 19.00 uur. 2e ronde 19.30 uur tot sluit. Spuistraat 67-69 - Vlissingen - Tel. 0118-415151 Restaurant Het Station Catering La Gare Heerlijke Kerst schotels Bestellen? 'I* Voor 4 personen 42,50 Voor 6 personen 52,50 Voor 8 personen 60,00 Voor 4 personen 75,00 Voor 6 personen 85,00 Voor 8 personen 95,00 folder verkrijgbaar bij alle winkels van geopend! Kerstmenu 25 en 26 december Vanaf 18.00 uur. *Keuzemenu van minimaal vier gangen, exclusief amuse Amuse "Aangeboden door Brasserie De Huifkar" Voorgerechten Gegratineerde geitenkaas met courgette en tomaat 8,50 Gerookte vissoorten en Stellendamse garnalen met wasabi- en knoflookmayonaise 9,25 Chinese garnalen met een saus van tomaat en knoflook 8,25 Carpaccio van lichtgerookte ribeye met truffelolie en Zeeuwse schapenkaas 8,25 Soepen Heldere bisque van langoustine 5,50 Tomatenbouillon met basilicum 5,50 Runderbouillon met paddestoelen 5,50 Hoofdgerechten van vis, vlees en vegetarisch Gebakken zeewolf en gandaham op een bedje van truffelaardappel puree 18,50 Gepocheerde zalm en roodbaars met een saus van schaaldieren 18,25 Gegrilde tonijn met een tapenade van zongedroogde tomaat, olijf en ansjovis 19,75 Tournedos met een grand-mère saus 19,75 Gebakken varkenshaas met een mosterd rozemarijnsaus 18,50 Wildtrio van hert, haas en wildzwijn op een bedje van paddestoelen en kastanjes 21,50 Vegetarische strudel van verse groenten met een tomatensaus 18,75 Nagerechten Kerst grand dessert 9,50 Huisgemaakte crème brülée van Zeeuwse babbelaars 7,75 Duet van walnoten parfait en walnoten mousse 7,75 Reserveren: Hotel - Brasserie Markt 19, Middelburg, Telefoon 0118 612998 www. brasseri edehuifkar, n I reserveren gewenst [en] it l Dinsdag t/m vrijdag 16.00-22.00 uur Deze prijzen zijn inclusief soep, voorgerechten, warm buffet, wok, teppanyaki en nagerechten. Inclusief drank zoals bier, wijn, frisdrank, aperitief, koffie en thee. Exclusief sterke drank zoals jenever, gin, whisky, likeur etc. Zaterdag - Zondag - Feestdagen 16.00-22.00 uur Deze prijzen zijn inclusief soep, voorgerechten, warm buffet, wok, teppanyaki en nagerechten. Inclusief drank zoals bier, wijn, frisdrank, aperitief, koffie en thee. Exclusief sterke drank zoals jenever, gin, whisky, likeur etc. Maandag gesloten/feestdagen geopend (in centrum Vlissingen) Ü|é*- VLISSINGEN Stationsplein 5 Vlissingen 118 465 909 Graag bestellen voor zaterdag 22 decembe Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt uw bestelling afhalen op maandag 24 dec. dinsdag 25 dec. woensdag 26 dec. van 11.00 tot 14.00 uur maandag 31 dec. van 11.00 tot 17.00 uur en dinsdag 1 januari van 12.00 tot 17.00 uur. Wij leveren alleen tegen contante (of pin-) betaling. Schotel 1 13.50 p.p. Koude visschotel Neptunes Schotel 2 «'2-5°P P Koude vleesschotel Breskenj tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forei Gerookte makreel Zalm Nieuwe haring Diverse rauwkostsaiades Stokbrood met kruidenboter Schotels €14S° PP' Combinatieschotel "Het Station" Tomaten gevuld met geitenkaas Polio picanto (kip) Ansjovis filet Gevulde olijven Tonijnsalade Aardappelsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Diverse rauwkost salades Stokbrood met kruidenboter Gevulde: Asperge h Cervelaatwofsi Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Diverse rauwkostsaiades Stokbrood met kruidenboter Schotel 4 €,8S°PP' Hors d'oeuvre Zeeland Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletjes Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm,<paliqg en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsaiades Stokbrood met kruidenboter

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2007 | | pagina 24