Slimme tussen dé Weekkrant De Faam Tips om soep nóg lekkerder te maken Verantwoord uit een dip Eetgewoonten zijn de laatste jaren flink veranderd. Vroeger stonden op vaste tijden drie maaltijden op het menu. Tegenwoordig zijn er veel meer momenten waarop de lekkere trek en dipjes op de dag gestild worden met tussen doortjes. De keuze in het aantal verschillende tussendoortjes is enorm groot geworden. Maar die tussendoortjes dienen dan wel smakelijk én verantwoord te zijn. Afspraken nakomen, daar staan we voor! Wij hebben een eigen montageteam. Wel zo vertrouwd! GEEN AANBETALING... Betaling dagen na oplevering KEUKENS b.v. Woensdag 7 februari 2007 - Pagina 16 Cup-a-Soup is er in meer dan twintig verschillende smaken. Zo is er voor iedereen een soeptussendoortje dat bij hem, haar, de kinderen of de kleinkinderen past. Dat die ruime keuze in smaken er is, is vooral belangrijk voor jongeren. Immers, die letten in het algemeen niet zo nadrukkelijk op verantwoord 'tussendoren', maar zullen sneller de chips of koekjes aanspreken. Als ze echter een soepje voorgeschoteld krijgen dat ze ook erg lekker vinden, snijdt het mes aan twee kanten. Het is heel eenvoudig om nog een extra persoonlijk smaak- tintje aan je soupje te geven, dat bovendien de variatie in gezond eten stimuleert. Want maak maar eens'Cup-a-Soup klaar en doe daar een volkoren soepstengel bij, een paar wor teltjes of komkommer. Of een snee bruin brood met lichte kaas, wat extra champignons of wat volkoren macaroni die toch over was van gisteren. Heerlijk. Het meest bekende tussendoortje van Nederland is ongetwijfeld Cup-a-Soup. Dat is niet voor niets zo. Het is een hartig tussen doortje dat niet duur is, snel en overal klaargemaakt kan worden en je helpt verantwoord een dipje te overwinnen. Die dipmomen- ten zijn herkenbaar en krijgt iedereen ook wel een keer per dag. Of vaker. Als het bijvoorbeeld razend druk is geweest op het werk of als de kinderen vermoeid uit school komen en lekkere trek héb ben die even gestild dient te worden. Of voor het sporten, na het shoppen of zomaar als er iemand binnen komt waaien die wel een oppepper kan gebruiken. En wat te denken van vakanties of uitstapjes. Een soepje tussendoor is dan ook ideaal. Een paar zak jes mee, bekertjes, lepeltjes en een thermoskan heet water. Zo klaar en smullen maar, voordat het zandkasteel afgebouwd wordt of de ski's weer ondergebonden worden. Cup-a-Soup is, -zeker wanneer je het vergelijkt met andere tus sendoortjes zoals koekjes of chips- een verantwoorde keuze omdat het weinig calorieën en vet bevat. Cup-a-Soup bevat gemiddeld 70 kcal per portie en geeft je toch het gevoel dat je er weer even tegen kunt. Met een gemidde.lde van 8 kcal per portie spannen vooral de Cup-a-Soup Helder varianten de kroon; handig voor als je aan de lijn doet! Standaard is bij ons veel 1 Topkwaliteit scharnieren 2 In hoge hangkasten 3 scharnieren 3 Volledig uittrekbare metalen laden 4 Hoge persing meubelplaat 5 Soft-sluiting op alle laden 6 Soft-sluiting op alle deuren 7 Stootvaste 'dickkante' op legplanken kopkanten 8 Aluminium bodem in de spoelkast en in de hoge kast onder de koeler 9 Binnenzijde kasten in kleur 10 Sterke metalen legplankdragers 11 Watervast plintprofiel Incl. apparatuur en werkblad met spoelbak Incl. apparatuur en werkblad met spoelbak

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2007 | | pagina 16