m KIKT* mm €25 9per persoon detllllftyUl "Ying's Wokpalace" Onbeperkt kerst-wokken wat Reserveer tijdig! Bel: 01 18-415361 29,95 p.p TEN WEIJNGAERT Ook met kerst Kerstmenu 2006 Hoofdgerechten: Belgische Loodsensociëteit DECEMBER FEESTMENU SALQMKI KERST2006 A'LACARTÈ 25 en 26 EXCLUSIEF AUTHENTIEK december: GRIEKS KERSTMENU Walstraat 12/14,Vlissingen 48,50 13,80 per persoon Wij verzorgen eveneens uw catering aan huis of op de zaak Kerstmenu 25 en 26 december Chinees Wok-Restaurant le en 2 e kerstdag geopend Kinderen van 3 t/m 12 jaar halve prijs Deze prijzen zijn inclusief voorgerechten, soepen, warm buffet, tappan yaki, wokken en nagerechten. Ie ronde 16.00 - 19.00 uur - 2e ronde 19.30 - sluiten Spuistraat 67-69 - Vlissingen - Tel. 0118-41 51 51 Het restaurant waar onze kwaliteit en prijs naar uw wens zijn. Wijngaardstraat 1-5, Middelburg 0118-634633 Voorgerechten: Carpaccio van Ossehaas met pesto, cashewnoten en geraspte mozzarellakaas Soesjes gevuld met gerookte Zalmmousse, rucolasla en smaakvolle dillesaus Salade met gerookte Kipfilet met zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes Soepen: Heldere Kervelsoep met kruiden-omeletreepjes en croutons Italiaanse Minestronesoep met gerookte parmaham Romige Broccoli met Hollandse garnaaltjes Combinatie van Toumedos en Varkenshaas met een zachte roquefortsaus Tongrolletjes gevuld met Scampi's en een saus van dragon en rode paprika •Visduo met Schotse zalm en Tilapiafilet met kreeftensaus en garnaaltjes Mals gebakken Struisvogeltournedos met een zachte rodeportsaus Grand café/restaurant PARC-CENTRAL Bellamypark 134 4381 CK Vlissingen 0118-414119 www.parc-central.nl Zelf samen te stellen 3-gangenmenu 37.50 4-gangenmenu 42.50 Gelieve te reserveren 0118-414119 ij zijn 1e en 2e kerst geopend v.a. 11.30 uur Nagerechten: Stoofperenijs met karamelsaus en een toefje slagroom Dessert "Pare Central" met verrassende lekkernijen Witte en Bruine chocolademousse met Zeeuwse roombabbelaarsaus restaurant Boulevard Bankert 108a - Vlissingen Tel.nr.: 0118-41 55 55 vvww.restaurantwaterfront.nl Pedro en Arlette Ventevogel Kerstlunch (3-gangen-keuzemcnu) 36.50 24,25 en 26 december Kerstdiner (4-gangen-keuzemenu) 49.50 25 en 26 december Hotel-Restaurant Zeevruchtenschotel of Salade van de chef Salade met lauw warme brie en pijnboompitten Ossenstaartsoep of Groentesoep Toumedos van de grill geserveerd op een bedje van roerbakgroente afgemaakt met een heerlijk madeirasausje of Mix visschotel Dessert van de chef of koffie Speciale prijs van dit menu is 34,50 Vraag naar onze huiswijn Topkwaliteit en slechts €13,- Samen feerfijkjjenieten van de 'Kerst in ntij ns-rmkmnr^ Menu A Stokbrood (jerookte. tamtam verfrist met metoen (jegrild vlees-assortiment Of fioulskootgrilt, compleet met sauzen,friet en saladebuffet liramisii Koffie of ttiee 32.50 Menu B Stokbrood Kollandsegarnalen cocktail Qegrddc zabnmoot compleet geserveerd met sauzen,friet en- saladebuffet Citroen gevuld met citroenijs Koffie of thee 27.50 We serveren ook_a la carte (meerdere complete menu's) (RestaurantWMlQO Kieuwendijk71/hoekwalsiTaai Tel: 0118-411943 Klissingen 6REKS SPECIALITEITEN RESTAURANT GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG tel Olté - 613 022 RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 16.30 tot 19.30 uur en van 20.00 tot 24.00 uur Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend. Afhaalgerechten Tijdens de kerstdagen kunt u afhalen vanaf 12.00 uur WIJ WENSEN U PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN m GELUKKIG EN GEZOND 2007 TEVENS A LA CARTE MOGELIJK BOULEVARD DE RUYTER 4 - VLISSINGEN TEL. 413608 Chinees - Indisch Restaurant NIEUW CHINA GARDEN RESTAURANTMENU Mongoolse rijsttafel voor 2 personen Voorgerecht: Tha wan tan (gebakken gehakt in lapjesdeeg) Sie paai kwa (geroosterde spare-ribs) Hoofdgerecht: Yau yu chun (inktvisrolletjes gevuld met krab) Tiep pan compleet (3 soorten varkensvlees) Hai chi pao (garnalen, visballetjes, tongfilet met groenten en Chinese champignons) Nagerecht: koffie of (Chinese) thee Reserveren gewenst Fijne feestdagen! AFHAALMENU VOOR 2 PERSONEN 6 VERSCHILLENDE MENU'S 17,00 Iedere vrijdag van 17.00-20.00 uur uitgebreid Chinees-Indisch lopend buffet Maandag t/m donderdag 16.00 - 22.00 uur. Vrijdag t/m zondag 12.00 - 22.00 uur. Badhuisstraat 6-8 - Vlissingen Tel. 0118 - 41 47 78 - Fax 0118 - 41 88 19 Vanaf 18.00 uur. Keuzemenu van minimaal drie tot vijf gangen, exclusief amuse. Amuse "Aangeboden door Brasserie De Huifkar"" Voorgerechten Gerookte zaim, heilbot en tonijn gevuld met een mousse van garnalen 8,75 Carpaccio van ossenhaas met een dressing van pesto 7,75 Rouleau van gerookte ham gevuld met een ham mousse 7,25 Soepen Bouillon van paddestoelen 4,25 Heldere bisque van garnalen 4,25 Wildbouillon met shii-taken 4,25 Warme voorgerechten Spies van Chinese garnalen met een bisque van garnalen 7,75 In olijfolie gebakken geitenkaasje geserveerd met honingdressing 7,75 Hoofdgerechten van vis Zalm op drie manieren; gerookt, gestoomd en gebakken, geserveerd met bearnaisesaus 17,75 Gepocheerde tongrolletjes, gevuld met een mousse van krab en krabsaus 19,75 Gebakken zeeduivel geserveerd met een galet van spek en groente coulis 18,50 Hoofdgerechten van vlees Toumedos met paddestoelen, geserveerd met een Cognac-roomsaus 19,75 Gebakken speenvarken op een bedje van zuurkool met een saus van spek en mosterd 17,75 Gemarineerde gegrilde lamsfilet, in knoflook en groene kruiden geserveerd met witlof 19,25 Gesauteerde eendenborstfilet geserveerd met een saus van rozijnen 18,75 Vegetarische strudel van verse groenten met een tomatensaus 18,50 Nagerechten Kerst grand dessert 8,75 Huisgemaakte crème brülée van mokka 7,50 Carpaccio van ananas met een parfait van kokosnoot 7,75 Reserveren: Hotel - Brasserie Markt 19, Middelburg Telefoon 0118 612998 www.brasseriedehuifkar.nl (met uitzondering van de kerstdagen: normaal tarief) Ruime keus voor vegetariërs en kinderen. Reserveren gewenst. (Tijdens de kerstdagen geen lunch mogelijk) (Ook voor feesten en partijen, bruiloften en personeelsfeestjes) (voormalige bioscoop Alhambra) Chinees-Indisch restaurant Nieuwe Pauw, Middelburg is tevens geopend tijdens de kerst, tel. 0118-61 52 29

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2006 | | pagina 26