catering
Het Station
H<
Hotel Restaurant PICCARD
„De Meerkoet"
GEOPEND
T
SmithKAAS
V en 2e KERSTDAG
tel.0648453225
visschotel
vleesschotel
hors d'oeuvre
dessertschotel
Badhuisstraat" 178, Vlissingen - Tel: 0118413551
Gelegen direct achter de boulevard
24 december Kerstbuffet dansant
aanvang 19.00 uur - 27,50 p.p. - Live muziek: Peter Heyt
24, 25 26 december: Kerst brunch
van 13.00 tot 15.00 uür - 27,50 p.p. - met Singing Santa
met vermaak voor de kinderen en GRATIS gebruik zwembad
25 december: Kerst gala diner dansant
aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Twilight"
7-gangen diner - menu vrijblijvend op aanvraag
26 december: Kerst gala buffet dansant
aanvang 19.30 uur -€ 55,- p.p. - live muziek: "Twilight"
avondvullend programma grandioos buffet dat duurt tot 24.00
31 december: Sylvester buffet dansant
aanvang 21.00 uur - 55,- p.p. - live muziek: "The Moon"
2007 beginnen we met knallende kurken en oliebollen
1 januari: Champagne surprise party
aanvang 18.00 uur - 24,50 p.p. - live muziek: "The Moon"
nieuwjaarsdag - uitgebreid koud en warm buffet
Restaurant en Cateringbedrijf Vlissingen
Thuis dineren... met kerst öud en nieuw
0118-465909
Stationsplein 5 Vlissingen
Restaurant, Paviljoen
Vraag naar de
mogelijkheden
Reserveren gewenst
JP's KERST 2006
Voor 4 personen 52,00
Voor 6 personen 62,00
Voor 8 personen 69,50
Voor 4 personen 42,00
Voor 6 personen 52,00
Voor 8 personen 59,50
Voor 4 personen 22,50
Voor 6 personen 30,00
Voor 8 personen 37,50
Voor 4 personen
74,50
Voor 6 personen
84,50
Voor 8 personen
94,50
folder verkrijgbaar bij
alle winkels van
GRATIS thuisbezorgd op Walcheren, Goes en omgeving
Lekker elm met %erel
J^P'CCAR
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaat met
garnalen
Gerookte paling
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte makreel
Rauwkostsalade
Nieuwe haring
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 3
Per persoon 16,50
Combinatieschotel 'Het Station'
Tomaten gevuld
fmet geitenkaas
Polio picanto (kip)
ijjj «Ansjovis filet
Gevulde olijven
Tonijnsalade
Aardappelsalade
3|8| Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
■mil
Huzarensalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
t Cervelaatworst met augurk
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 4
Per persoon 18,50
Hors d'oeuvre Zeeland
Huzaren-, zalm-, kip-
en krabsalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
©Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm, paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
llWSCtfOTEL IS (D9iZE Z&Rfj! Vanwege het grote succes is ons restaurant le kerstdag gesloten (Ze kerstdag geopend.
ZdJEU'W 9{IE1L1d: Informeer ookjiapr onze voorbereide warme maaltijden (thuis op te warmen)
Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m zaterdag 23 december.
Voor Oud Nieuw gaarne t/m zaterdag 30 december.
Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestel
len. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op zondag 24, maandag 25,
dinsdag 26 december en zondag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Maandag 1 januari
tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen.
U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening).
yiRSf *2W6
£i Ja
Beide dagen kunt u
reserveren van
17.00 -20.00 uur
of
20.00 - sluiten
Keuken geopend 16.30 - 22.00 uur
(reserveren noodzakelijk)
Tevens afhaalmaaltijden mogelijk
tijdens de kerstdagen.
Wij wensen u fijne feestdagen
en een gelukkig nieuwjaar.
Zeilmarkt 22, 4381 BS Vlissingen
0118 - 41 51 03 06 - 25 53 04 75
MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN.
Schelphoekweg 3
Wolphaartsdijk
Tel. 0113-586035
/njVEMJJZIEK!
Beide kerstdagen
20.00 uur tot 00.00 uur
Dansen is mogelijk
+Nieuwendijk 23Vlissingen (bijjachthaven)
Aanvang aperitief '19.30 Uur
Menu's kunnen worden gecombineerd
Keuze doorgeven uiterlijk voor
Keuze doorgeven uiterlijk voor
17 december!
Voor Reserveringen^
0118441337
lnfo@jpsloungebistro.nl/
Kerst 2006 Vismenu
Amuse-schotel samengesteld met diverse
kleine luxe visgerechtjes
ft
lichtgebonden soep van gerookte paling
ff
Romige pastasalade met pesto en coquilles en
T groene kruiden
Spoom van kaneelijs met speculaasbier
ft
Gestoomde tongrolletjes gevuld met
seizoengroenten op een spiegel van
romige kreeftensaus met Hollandse garnalen
Grand kerstdessert
55,00
Tegen inlevering van deze bon bij uw keuze voor 17 december!
Kerst\2006 Vleesmenu
Amuse-schotel samengesteld met diverse
kleine luxe vleesgerechtjes
Wildbouillon met gerookte eendenham
ft
Taartje van wildzwijn filet met gebakken
peperkoek en cranberry
ft
Spoom van kaneelijs met speculaasbier
ft
Ossenhaas gevuld met bospaddestoelen
omringd dooit een saus van rode port en
g&mkte hazelnoten
Grand kerstdessert
55,00
GRATIS!!! welkomstaperitief met amuse van het huis
fr