catering Het Station H< Hotel Restaurant PICCARD „De Meerkoet" GEOPEND T SmithKAAS V en 2e KERSTDAG tel.0648453225 visschotel vleesschotel hors d'oeuvre dessertschotel Badhuisstraat" 178, Vlissingen - Tel: 0118413551 Gelegen direct achter de boulevard 24 december Kerstbuffet dansant aanvang 19.00 uur - 27,50 p.p. - Live muziek: Peter Heyt 24, 25 26 december: Kerst brunch van 13.00 tot 15.00 uür - 27,50 p.p. - met Singing Santa met vermaak voor de kinderen en GRATIS gebruik zwembad 25 december: Kerst gala diner dansant aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Twilight" 7-gangen diner - menu vrijblijvend op aanvraag 26 december: Kerst gala buffet dansant aanvang 19.30 uur -€ 55,- p.p. - live muziek: "Twilight" avondvullend programma grandioos buffet dat duurt tot 24.00 31 december: Sylvester buffet dansant aanvang 21.00 uur - 55,- p.p. - live muziek: "The Moon" 2007 beginnen we met knallende kurken en oliebollen 1 januari: Champagne surprise party aanvang 18.00 uur - 24,50 p.p. - live muziek: "The Moon" nieuwjaarsdag - uitgebreid koud en warm buffet Restaurant en Cateringbedrijf Vlissingen Thuis dineren... met kerst öud en nieuw 0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen Restaurant, Paviljoen Vraag naar de mogelijkheden Reserveren gewenst JP's KERST 2006 Voor 4 personen 52,00 Voor 6 personen 62,00 Voor 8 personen 69,50 Voor 4 personen 42,00 Voor 6 personen 52,00 Voor 8 personen 59,50 Voor 4 personen 22,50 Voor 6 personen 30,00 Voor 8 personen 37,50 Voor 4 personen 74,50 Voor 6 personen 84,50 Voor 8 personen 94,50 folder verkrijgbaar bij alle winkels van GRATIS thuisbezorgd op Walcheren, Goes en omgeving Lekker elm met %erel J^P'CCAR Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 3 Per persoon 16,50 Combinatieschotel 'Het Station' Tomaten gevuld fmet geitenkaas Polio picanto (kip) ijjj «Ansjovis filet Gevulde olijven Tonijnsalade Aardappelsalade 3|8| Scampi's Chorizo Pepermakreel Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter ■mil Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje t Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 4 Per persoon 18,50 Hors d'oeuvre Zeeland Huzaren-, zalm-, kip- en krabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje ©Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter llWSCtfOTEL IS (D9iZE Z&Rfj! Vanwege het grote succes is ons restaurant le kerstdag gesloten (Ze kerstdag geopend. ZdJEU'W 9{IE1L1d: Informeer ookjiapr onze voorbereide warme maaltijden (thuis op te warmen) Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m zaterdag 23 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m zaterdag 30 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestel len. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op zondag 24, maandag 25, dinsdag 26 december en zondag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Maandag 1 januari tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening). yiRSf *2W6 £i Ja Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 -20.00 uur of 20.00 - sluiten Keuken geopend 16.30 - 22.00 uur (reserveren noodzakelijk) Tevens afhaalmaaltijden mogelijk tijdens de kerstdagen. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Zeilmarkt 22, 4381 BS Vlissingen 0118 - 41 51 03 06 - 25 53 04 75 MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN. Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 /njVEMJJZIEK! Beide kerstdagen 20.00 uur tot 00.00 uur Dansen is mogelijk +Nieuwendijk 23Vlissingen (bijjachthaven) Aanvang aperitief '19.30 Uur Menu's kunnen worden gecombineerd Keuze doorgeven uiterlijk voor Keuze doorgeven uiterlijk voor 17 december! Voor Reserveringen^ 0118441337 lnfo@jpsloungebistro.nl/ Kerst 2006 Vismenu Amuse-schotel samengesteld met diverse kleine luxe visgerechtjes ft lichtgebonden soep van gerookte paling ff Romige pastasalade met pesto en coquilles en T groene kruiden Spoom van kaneelijs met speculaasbier ft Gestoomde tongrolletjes gevuld met seizoengroenten op een spiegel van romige kreeftensaus met Hollandse garnalen Grand kerstdessert 55,00 Tegen inlevering van deze bon bij uw keuze voor 17 december! Kerst\2006 Vleesmenu Amuse-schotel samengesteld met diverse kleine luxe vleesgerechtjes Wildbouillon met gerookte eendenham ft Taartje van wildzwijn filet met gebakken peperkoek en cranberry ft Spoom van kaneelijs met speculaasbier ft Ossenhaas gevuld met bospaddestoelen omringd dooit een saus van rode port en g&mkte hazelnoten Grand kerstdessert 55,00 GRATIS!!! welkomstaperitief met amuse van het huis fr

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2006 | | pagina 41