KIKT*
Catering
Koudekerke
0118-615502
detnjinyut
**Ying's Wokpalace"
€25 per persoon
7-gangen
kerstmenu
€55,00
Onbeperkt kerst-wokken
Vleessalade
Vissalade
TEN
WEIJNGAERT
Ook met
kerst
25 en 26 EXCLUSIEF AUTHENTIEK
december: GRIEKS KERSTMENU €29,95
Reserveer tijdig! Bel: 01 18-415361
Walstraat 12/14,Vlissingen
Verzorgt voor de feestdagen
koude schotels.
Bestaande uit een luxe
vis- en vleesschotel.
Tel. 0118 - 553047 466549
Steakhouse
KERSTMENU
Wij serveren een
waarbij keuze uit 3 menu's
per persoon
Kerstmenu 2006
Chinees Wok-Restaurant
le en 2e kerstdag geopend
Kinderen van 3 t/m 12 jaar halve prijs
Deze prijzen zijn inclusief
voorgerechten, soepen, warm buffet,
tappan yaki, wokken en nagerechten.
Ie ronde 16.00 - 19.00 uur - 2e ronde 19.30 - sluiten
Spuistraat 67-69 - Vlissingen - Tel. 0118-41 51 51
Kerstmenu 25 en 26 december
Het restaurant waar
onze kwaliteit en prijs!1
naar uw wens zijn.
Wijngaardstraat 1-5,
Middelburg
0118-634633
Gebraden varkensfricandeau
Rosbief
Kiprollade
Hamrolletjes gevuld
met asperges
Gevulde eieren
Gerookte zalm
Gerookte paling
Gerookte makreel
Gevulde tomaten met
Hollandse garnalen
Gegarneerde eieren
Prijs 9.50 p.p.
'CuXbiYX&v'ie/ Morvtca/
x Voorbereide/ kertfdlnery
Irt/15 mCnut&tv op tafel
x LuwkotAdesichotely
Vlee* - viy - vegetarisch/
Kent brochure* :mv orvye/ wivxkel
Veer&eaCngel 90Middelburgs
Wij wetten u/wuikelijke' f&e$tdcig&n/
Kijk op www.scandalous.nl
Smalle Kade 15 - Vlissingen -
0118 418 128 (Op het Bellamypark)
Voorgerechten:
Carpaccio van Ossehaas mei
pesto, cashewnoten en geraspte
mozzarellakaas
Soesjes gevuld met gerookte Zalmmousse,
rucolasla en smaakvolle dillesaus
Salade met gerookte Kipfilet met zongedroogde
tomaatjes en pijnboompitjes
Soepen:
Heldere Kervelsoep met kruiden-omeletreepjes
en croutons
Italiaanse Minestronesoep met gerookte parmaham
Romige Broccoli met Hollandse garnaaltjes
Grand café/restaurant
PARC-CENTRAL
Bellamypark 134
4381 CK Vlissingen
0118-414119
www.parc-central.nl
Zelf samen te stellen
3-gangenmenu 37.50
4-gangenmenu 42.50
Gelieve te reserveren 0118-414119
Vij zijn 1e en 2e kerst geopend v.a. 11.30 uur
Hoofdgerechten:
Combinatie van Toumedos en Varkenshaas met een
zachte roquefortsaus
Tongrolletjes gevuld met Scampi's en een saus
van dragon en rode paprika
•Visduo met Schotse zalm en Tilapiafilet
met kreeftensaus en garnaaltjes
Mals gebakken Struisvogeltournedos met
een zachte rodeportsaus
Nagerechten:
Stoofperenijs met karamelsaus en een toefje slagroom
Dessert 'Pare Central" met verrassende lekkernijen
Witte en Bruine chocolademousse met
Zeeuwse roombabbelaarsaus
(met uitzondering van de kerstdagen: normaal tarief)
Ruime keus voor vegetariërs en kinderen.
Reserveren gewenst.
(Tijdens de kerstdagen geen lunch mogelijk)
(Ook voor feesten en partijen, bruiloften en personeelsfeestjes)
(voormalige bioscoop Alhambra)
Chinees-Indisch restaurant Nieuwe Pauw, Middelburg is tevens
geopend tijdens de kerst, tel. 0118-62 52 29
Vanaf 18.00 uur. Keuzemenu van minimaal drie tot vijf gangen, exclusief amuse.
Amuse
"Aangeboden door Brasserie De Huifkar""
Voorgerechten
Gerookte zalm, heilbot en tonijn gevuld met een mousse van garnalen 8,75
Carpaccio van ossenhaas met een dressing van pesto 7,75
Rouleau van gerookte ham gevuld met een ham mousse 7,25
Soepen
Bouillon van paddestoelen 4,25
Heldere bisque van garnalen 4,25
Wildbouillon met shii-taken 4,25
Warme voorgerechten
Spies van Chinese garnalen met een bisque van garnalen 7,75
In olijfolie gebakken geitenkaasje geserveerd met honingdressing 7,75
Hoofdgerechten van vis
Zalm op drie manieren; gerookt, gestoomd en gebakken, geserveerd met bearnaisesaus 17,75
Gepocheerde tongrolletjes, gevuld met een mousse van krab en krabsaus 19,75
Gebakken zeeduivel geserveerd met een galet van spek en groente coulis 18,50
Hoofdgerechten van vlees
Tournedos met paddestoelen, geserveerd met een Cognac-roomsaus 19,75
Gebakken speenvarken op een bedje van zuurkool met een saus van spek en mosterd 17,75
Gemarineerde gegrilde lamsfilet, in knoflook en groene kruiden geserveerd met witlof 19,25
Gesauteerde eendenborstfilet geserveerd met een saus van rozijnen 18,75
Vegetarische strudel van verse groenten met een tomatensaus 18,50
Nagerechten
Kerst grand dessert 8,75
Huisgemaakte crème brülée van mokka 7,50
Carpaccio van ananas met een parfait van kokosnoot 7,75
Reserveren: Hotel - Brasserie Markt 19, Middelburg
Telefoon 0118 612998 www.brasseriedehuifkar.nl