KIKT* Catering Koudekerke 0118-615502 detnjinyut **Ying's Wokpalace" €25 per persoon 7-gangen kerstmenu €55,00 Onbeperkt kerst-wokken Vleessalade Vissalade TEN WEIJNGAERT Ook met kerst 25 en 26 EXCLUSIEF AUTHENTIEK december: GRIEKS KERSTMENU €29,95 Reserveer tijdig! Bel: 01 18-415361 Walstraat 12/14,Vlissingen Verzorgt voor de feestdagen koude schotels. Bestaande uit een luxe vis- en vleesschotel. Tel. 0118 - 553047 466549 Steakhouse KERSTMENU Wij serveren een waarbij keuze uit 3 menu's per persoon Kerstmenu 2006 Chinees Wok-Restaurant le en 2e kerstdag geopend Kinderen van 3 t/m 12 jaar halve prijs Deze prijzen zijn inclusief voorgerechten, soepen, warm buffet, tappan yaki, wokken en nagerechten. Ie ronde 16.00 - 19.00 uur - 2e ronde 19.30 - sluiten Spuistraat 67-69 - Vlissingen - Tel. 0118-41 51 51 Kerstmenu 25 en 26 december Het restaurant waar onze kwaliteit en prijs!1 naar uw wens zijn. Wijngaardstraat 1-5, Middelburg 0118-634633 Gebraden varkensfricandeau Rosbief Kiprollade Hamrolletjes gevuld met asperges Gevulde eieren Gerookte zalm Gerookte paling Gerookte makreel Gevulde tomaten met Hollandse garnalen Gegarneerde eieren Prijs 9.50 p.p. 'CuXbiYX&v'ie/ Morvtca/ x Voorbereide/ kertfdlnery Irt/15 mCnut&tv op tafel x LuwkotAdesichotely Vlee* - viy - vegetarisch/ Kent brochure* :mv orvye/ wivxkel Veer&eaCngel 90Middelburgs Wij wetten u/wuikelijke' f&e$tdcig&n/ Kijk op www.scandalous.nl Smalle Kade 15 - Vlissingen - 0118 418 128 (Op het Bellamypark) Voorgerechten: Carpaccio van Ossehaas mei pesto, cashewnoten en geraspte mozzarellakaas Soesjes gevuld met gerookte Zalmmousse, rucolasla en smaakvolle dillesaus Salade met gerookte Kipfilet met zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes Soepen: Heldere Kervelsoep met kruiden-omeletreepjes en croutons Italiaanse Minestronesoep met gerookte parmaham Romige Broccoli met Hollandse garnaaltjes Grand café/restaurant PARC-CENTRAL Bellamypark 134 4381 CK Vlissingen 0118-414119 www.parc-central.nl Zelf samen te stellen 3-gangenmenu 37.50 4-gangenmenu 42.50 Gelieve te reserveren 0118-414119 Vij zijn 1e en 2e kerst geopend v.a. 11.30 uur Hoofdgerechten: Combinatie van Toumedos en Varkenshaas met een zachte roquefortsaus Tongrolletjes gevuld met Scampi's en een saus van dragon en rode paprika •Visduo met Schotse zalm en Tilapiafilet met kreeftensaus en garnaaltjes Mals gebakken Struisvogeltournedos met een zachte rodeportsaus Nagerechten: Stoofperenijs met karamelsaus en een toefje slagroom Dessert 'Pare Central" met verrassende lekkernijen Witte en Bruine chocolademousse met Zeeuwse roombabbelaarsaus (met uitzondering van de kerstdagen: normaal tarief) Ruime keus voor vegetariërs en kinderen. Reserveren gewenst. (Tijdens de kerstdagen geen lunch mogelijk) (Ook voor feesten en partijen, bruiloften en personeelsfeestjes) (voormalige bioscoop Alhambra) Chinees-Indisch restaurant Nieuwe Pauw, Middelburg is tevens geopend tijdens de kerst, tel. 0118-62 52 29 Vanaf 18.00 uur. Keuzemenu van minimaal drie tot vijf gangen, exclusief amuse. Amuse "Aangeboden door Brasserie De Huifkar"" Voorgerechten Gerookte zalm, heilbot en tonijn gevuld met een mousse van garnalen 8,75 Carpaccio van ossenhaas met een dressing van pesto 7,75 Rouleau van gerookte ham gevuld met een ham mousse 7,25 Soepen Bouillon van paddestoelen 4,25 Heldere bisque van garnalen 4,25 Wildbouillon met shii-taken 4,25 Warme voorgerechten Spies van Chinese garnalen met een bisque van garnalen 7,75 In olijfolie gebakken geitenkaasje geserveerd met honingdressing 7,75 Hoofdgerechten van vis Zalm op drie manieren; gerookt, gestoomd en gebakken, geserveerd met bearnaisesaus 17,75 Gepocheerde tongrolletjes, gevuld met een mousse van krab en krabsaus 19,75 Gebakken zeeduivel geserveerd met een galet van spek en groente coulis 18,50 Hoofdgerechten van vlees Tournedos met paddestoelen, geserveerd met een Cognac-roomsaus 19,75 Gebakken speenvarken op een bedje van zuurkool met een saus van spek en mosterd 17,75 Gemarineerde gegrilde lamsfilet, in knoflook en groene kruiden geserveerd met witlof 19,25 Gesauteerde eendenborstfilet geserveerd met een saus van rozijnen 18,75 Vegetarische strudel van verse groenten met een tomatensaus 18,50 Nagerechten Kerst grand dessert 8,75 Huisgemaakte crème brülée van mokka 7,50 Carpaccio van ananas met een parfait van kokosnoot 7,75 Reserveren: Hotel - Brasserie Markt 19, Middelburg Telefoon 0118 612998 www.brasseriedehuifkar.nl

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2006 | | pagina 40