wat Het Station POM LAY Hotel Restaurant PICCARD Gelegen direct achter de boulevard 24 december Kerstbuffet dansant aanvang 19.00 uur - 27,50 p.p. - Live muziek: Peter Heyt 24, 25 26 december: Kerst brunch van 13.00 tot 15.00 uur - 27,50 p.p. - met Singing Santa met vermaak voor de kinderen en GRATIS gebruik zwembad 25 december: Kerst gala diner dansant aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Twilight" 7-gangen diner - menu vrijblijvend op aanvraag 26 december: Kerst gala buffet dansant aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Twilight" avondvullend programma grandioos buffet dat duurt tot 24.00 31 december: Sylvester buffet dansant aanvang 21.00 uur - €55,-p.p. - live muziek: "The Moon" 2007 beginnen we met knallende kurken en oliebollen 1 januari: Champagne surprise party aanvang 18.00 uur - 24,50 p.p. - live muziek: "The Moon" nieuwjaarsdag - uitgebreid koud en warm buffet %e.staurant en Cateringbedrijf VCissingen Thuis dineren... met kerst oud en nieuw 0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen DECEMBER MENU Bestaande uit: JP's KERST 2006 ff ff ff ff ff KERST-LUNCH KERST - DINER 49,50 p.p. 36,50 p.p. Lekker eten m CCARD BadhuisstraaT 178, Vlissingen - Tel0118413551 Schotel nummer 1 Per persoon 14,75 Koude visschotel Neptunus Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 3 Per persoon 16,50 Combinatieschotei 'Het Station' Tomaten gevuld fmet geitenkaas Polio picanto (kip) Ansjovis filet Gevulde olijven jg. Tonijnsalade J|| Aardappelsalade i||| Scampi's Chorizo Pepermakreel Jj| Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 2 Per persoon 13,50 Koude vleesschotel Breskens Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 4 Per persoon 18,50 Hors d'oeuvre Zeeland Huzaren-, zalm-, kip- en krabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter UWSC'MOTEL IS OO^Z/E ZCKRfj! iSamuege het grote succes is ons restaurant le kerstdag gesloten (2e kerstdag geopend. (NjEZlW (JflEIEM): Informeer ook naar onze voorbereide wanne maaltijden (thuis op te warmen) Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m zaterdag 23 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m zaterdag 30 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestel len. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op zondag 24, maandag 25, dinsdag 26 december en zondag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Maandag 1 januari tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening). Chinees-Indisch SPECIALITEITEN restaurant Kleine Markt 13-15 4381 EJ Vlissingen Tel. 0118 -413025 Babi pangang, Foe Yong Hai, Gebakken Chinese garnalen en saté 2 personen (afhalen) €18,50 Verder GRATIS keuze uit een van de volgende gerechten: Tjap Tjoy Koe Loe Yoek Kip met ananas Kip met kerriesaus Varkenshaas met champignons Varkenshaas met sambalsaus Faa Daa Yoek En keuze uit nasi, bami of witte rijst Bij uw afhaalbestelling vanaf 10,- 1 portie kroepoek GRATIS* *geldig tot 25 december /^LlVEWfJZIEK! Beide kerstdagen 20.00 uur tot 00.00 uur Dansen is mogelijk Nleuwendjk 23Vlissingen (bijjachthaven) Aanvang aperitief 19.30 uur Menu's kunnen worden gecombineerd Keuze doorgeven uiterlijk voor Keuze doorgeven uiterlijk voor 17 december! Voor ieserveringen!^ 0118441337 vlnfo@jpsloungebistro.nl/ Kerst 2006 Vismenu Amuse-schotel samengesteld met diverse kleine luxe visgerechtjes Lichtgebonden soep van gerookte paling ff Romige pastasalade met pesto en coquilles en groene kruiden Spoom van kaneelijs met speculaasbier Gestoomde tongrolletjes gevuld met seizoengroenten op een spiegel van romige kreeftensaus met Hollandse garnalen ff Grand kerstdesser't 55,00 Tegen inlevering van deze bon bij uw keuze voor 17 december! Kerst\2006 Vleesmenu Amuse-schotel samengesteld met diverse kleine luxe vleesgerechtjes Wildbouillon met gerookte eendenham ff Taartje van wildzwijn filet met gebakken peperkoek en cranberry Spoom van kaneelijs met speculaasbier ff Ossenhaas gevuld met bospaddestoelen omringd doolt een saus van rode port en gemikte hazelnoten Grand kerstdessert 55,00 GRATIS!!! welkomstaperitief met amuse van het huis restaurant Op 24 december. 1e kerstdag en 2^ kerstdag serveren wij een heerlijke kerst-lunch. Wij verwelkomen u graag tussen 11.30 en 12.00 uur. Uitsluitend op reservering (12.00- 14.30 uur) Proeverii van soepen (u kunt onbeperkt proeven van onze soepen van het buffet) tomatensoep champignonsoep wildbouillon paddestoelensoep spinazie-courgettesoep met gerookte paling kreeftensoep Trio van zalmfilet, pangafilet en gamba's onder een hoedje van bladerdeeg met een kreeftenschuimsaus OF Gebakken kalfsoester met cognac-roomsaus en pijnboompitten Grand dessert Waterfront Op 1e en 2e kerstdag serveren wij een uitstekend verzorgd kerstdiner. Wij verwelkomen u graag tussen 18.30 en 19.00 uur. (eventuele aanpassingen in het menu zijn in overleg mogelijk) Uitsluitend op reservering (aanvang 19.00 uur) Taartje van eendenborstfilet en gevogelte-rillette met appelstroopsaus en gefrituurde groentenchips OF Salade van Hollandse garnalen, Sri-Lanka-garna- lenspies in tempura en gamba's in tomaten-knoflook-marinade Gevogeltebouillon met minisoesjes en gerookte kalkoen OF Lichtgebonden bospaddestoelensoep Combinatie van gestoofd fazantenboutje, herten biefstuk en filet mignon van ossenhaas in bladerdeeg met wildjus en appel OF Feuilleté van zalmfilet, tongscharfilet en paling in Noilly-Prat-kruidensaus Dessertbuffet Waterfront Pedro Arlette Ventevogel Uw menukeuze dient u van tevoren aan ons door te geven! (www.restaurantwaterfront.nl - info@restaurantwaterfront.nl Boulevard Bankert 108a - 4382 AC Vlissingen - Tel. 0118-41 55 55

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2006 | | pagina 51