wat
Het Station
POM LAY
Hotel Restaurant PICCARD
Gelegen direct achter de boulevard
24 december Kerstbuffet dansant
aanvang 19.00 uur - 27,50 p.p. - Live muziek: Peter Heyt
24, 25 26 december: Kerst brunch
van 13.00 tot 15.00 uur - 27,50 p.p. - met Singing Santa
met vermaak voor de kinderen en GRATIS gebruik zwembad
25 december: Kerst gala diner dansant
aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Twilight"
7-gangen diner - menu vrijblijvend op aanvraag
26 december: Kerst gala buffet dansant
aanvang 19.30 uur - 55,- p.p. - live muziek: "Twilight"
avondvullend programma grandioos buffet dat duurt tot 24.00
31 december: Sylvester buffet dansant
aanvang 21.00 uur - €55,-p.p. - live muziek: "The Moon"
2007 beginnen we met knallende kurken en oliebollen
1 januari: Champagne surprise party
aanvang 18.00 uur - 24,50 p.p. - live muziek: "The Moon"
nieuwjaarsdag - uitgebreid koud en warm buffet
%e.staurant en Cateringbedrijf VCissingen
Thuis dineren... met kerst oud en nieuw
0118-465909
Stationsplein 5 Vlissingen
DECEMBER MENU
Bestaande uit:
JP's KERST 2006
ff
ff
ff
ff
ff
KERST-LUNCH
KERST - DINER
49,50 p.p.
36,50 p.p.
Lekker eten
m
CCARD BadhuisstraaT 178, Vlissingen - Tel0118413551
Schotel nummer 1
Per persoon 14,75
Koude visschotel Neptunus
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaat met
garnalen
Gerookte paling
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte makreel
Rauwkostsalade
Nieuwe haring
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 3
Per persoon 16,50
Combinatieschotei 'Het Station'
Tomaten gevuld
fmet geitenkaas
Polio picanto (kip)
Ansjovis filet
Gevulde olijven
jg. Tonijnsalade
J|| Aardappelsalade
i||| Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Jj| Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 2
Per persoon 13,50
Koude vleesschotel Breskens
Huzarensalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Cervelaatworst met augurk
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 4
Per persoon 18,50
Hors d'oeuvre Zeeland
Huzaren-, zalm-, kip-
en krabsalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm, paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
UWSC'MOTEL IS OO^Z/E ZCKRfj! iSamuege het grote succes is ons restaurant le kerstdag gesloten (2e kerstdag geopend.
(NjEZlW (JflEIEM): Informeer ook naar onze voorbereide wanne maaltijden (thuis op te warmen)
Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m zaterdag 23 december.
Voor Oud Nieuw gaarne t/m zaterdag 30 december.
Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestel
len. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op zondag 24, maandag 25,
dinsdag 26 december en zondag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Maandag 1 januari
tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen.
U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening).
Chinees-Indisch SPECIALITEITEN restaurant
Kleine Markt 13-15 4381 EJ Vlissingen
Tel. 0118 -413025
Babi pangang, Foe Yong Hai,
Gebakken Chinese garnalen en saté
2 personen (afhalen) €18,50
Verder GRATIS keuze uit een van de
volgende gerechten:
Tjap Tjoy
Koe Loe Yoek
Kip met ananas
Kip met kerriesaus
Varkenshaas met champignons
Varkenshaas met sambalsaus
Faa Daa Yoek
En keuze uit nasi, bami of witte rijst
Bij uw afhaalbestelling vanaf 10,-
1 portie kroepoek GRATIS*
*geldig tot 25 december
/^LlVEWfJZIEK!
Beide kerstdagen
20.00 uur tot 00.00 uur
Dansen is mogelijk
Nleuwendjk 23Vlissingen (bijjachthaven)
Aanvang aperitief 19.30 uur
Menu's kunnen worden gecombineerd
Keuze doorgeven uiterlijk voor
Keuze doorgeven uiterlijk voor
17 december!
Voor ieserveringen!^
0118441337
vlnfo@jpsloungebistro.nl/
Kerst 2006 Vismenu
Amuse-schotel samengesteld met diverse
kleine luxe visgerechtjes
Lichtgebonden soep van gerookte paling
ff
Romige pastasalade met pesto en coquilles en
groene kruiden
Spoom van kaneelijs met speculaasbier
Gestoomde tongrolletjes gevuld met
seizoengroenten op een spiegel van
romige kreeftensaus met Hollandse garnalen
ff
Grand kerstdesser't
55,00
Tegen inlevering van deze bon bij uw keuze voor 17 december!
Kerst\2006 Vleesmenu
Amuse-schotel samengesteld met diverse
kleine luxe vleesgerechtjes
Wildbouillon met gerookte eendenham
ff
Taartje van wildzwijn filet met gebakken
peperkoek en cranberry
Spoom van kaneelijs met speculaasbier
ff
Ossenhaas gevuld met bospaddestoelen
omringd doolt een saus van rode port en
gemikte hazelnoten
Grand kerstdessert
55,00
GRATIS!!! welkomstaperitief met amuse van het huis
restaurant
Op 24 december. 1e kerstdag en 2^ kerstdag
serveren wij een heerlijke kerst-lunch.
Wij verwelkomen u graag tussen 11.30 en 12.00 uur.
Uitsluitend op reservering
(12.00- 14.30 uur)
Proeverii van soepen
(u kunt onbeperkt proeven van onze soepen van het buffet)
tomatensoep
champignonsoep
wildbouillon
paddestoelensoep
spinazie-courgettesoep met gerookte paling
kreeftensoep
Trio van zalmfilet, pangafilet en gamba's onder een
hoedje van bladerdeeg
met een kreeftenschuimsaus
OF
Gebakken kalfsoester met cognac-roomsaus en
pijnboompitten
Grand dessert Waterfront
Op 1e en 2e kerstdag serveren wij een uitstekend
verzorgd kerstdiner.
Wij verwelkomen u graag tussen 18.30 en 19.00 uur.
(eventuele aanpassingen in het menu zijn in overleg mogelijk)
Uitsluitend op reservering
(aanvang 19.00 uur)
Taartje van eendenborstfilet en gevogelte-rillette
met appelstroopsaus en gefrituurde groentenchips
OF
Salade van Hollandse garnalen, Sri-Lanka-garna-
lenspies in tempura en
gamba's in tomaten-knoflook-marinade
Gevogeltebouillon met minisoesjes en gerookte
kalkoen
OF
Lichtgebonden bospaddestoelensoep
Combinatie van gestoofd fazantenboutje, herten
biefstuk en filet mignon van ossenhaas
in bladerdeeg met wildjus en appel
OF
Feuilleté van zalmfilet, tongscharfilet en paling in
Noilly-Prat-kruidensaus
Dessertbuffet Waterfront
Pedro Arlette Ventevogel
Uw menukeuze dient u van tevoren aan ons door te geven!
(www.restaurantwaterfront.nl - info@restaurantwaterfront.nl
Boulevard Bankert 108a - 4382 AC Vlissingen - Tel. 0118-41 55 55