deHUflVUi bi Kerst afhaal- gerechten WINTERMENU WOK-Restaurant 1e EN 2e KERSTDAG WOKBUFFET 18,50 p p prettige kerstdagen gelukkig gezond 2007 www.sunxingguang.nl Zuidstraat 105-107, Westkapelle 0118-57 21 35 Tevens vragen wij personeel voor in de weekenden O Kerstmenu 2006 Kerstmenu 25 en 26 december Restaurant Mediterraneo SUN XING GUANG Kinderen t/m 12 jr. 9,50 p.p. Kinderen 4 t/m 5 jr. 6,00 p.p. Kinderen t/m 3 jr. GRATIS 1e zitting: 16.00 tot 19.00 uur 2e zitting: 19.30 tot sluiting Reserveer tijdig! Wij wensen u en een vanaf 16 jr. m/v Kerst informatie Tel. 0118-501291 www, campveersetoren. nl info@campveersetoren.nl 24 december 4-gangen 55,- 25 december 6-gangen 70,- 26 december 5-gangen 60,- 31 december 4-gangen 65,- 1 januari 5-gangen 55,- incl. glas champagne. Wildpaté met pompoenchutney p.p. 6 Kreeftensoep met garnaaltjes per liter 20 (1 liter 5 personen) Reepeper p.p. 10 (géén garnituur) Fazantenroulade met paddestoelen p.p. 10 (géén garnituur) 3 tongscharfilet rolletjes met zalm, wittewijnsaus p.p. 15 ROMANTIK HOTEL AUBERGE DE CAMPVEERSE TOREN Tel. 0118-501291 info@campveersetoren.nl Uiterlijke besteldatum 20 december Afhaaldatum 24 december Voorgerechten: Carpaccio van Ossehaas mei pesto, cashewnoten en geraspte mozzarellakaas Soesjes gevuld met gerookte Zalmmousse, rucolasla en smaakvolle dillesaus Salade met gerookte Kipfilet met zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes Soepen: Heldere Kervelsoep met kruiden-omeletreepjes en croutons Italiaanse Minestronesoep met gerookte parmaham Romige Broccoli met Hollandse garnaaltjes Grand café/restaurant PARC-CENTRAL Bellamypark 134 4381 CK Vlissingen 0118-414119 www.parc-central.nl Zelf samen te stellen 3-gangenmenu 37.50 4-gangenmenu 42.50 Gelieve te reserveren 0118414119 Vij zijn 1e en 2e kerst geopend v.a. 11.30 uur Hoofdgerechten: Combinatie van Toumedos en Varkenshaas met een zachte roquefortsaus Tongrolletjes gevuld met Scampi's en een saus van dragon en rode paprika •Visduo met Schotse zalm en Tilapiafilet met kreeftensaus en garnaaltjes Mals gebakken Struisvogeltournedos met een zachte rodeportsaus Nagerechten: Stoofperenijs met karamelsaus en een toetje slagroom Dessert "Pare Central" met verrassende lekkernijen Witte en Bruine chocolademousse met Zeeuwse roombabbelaarsaus Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise Krachtige groentebouillon met garnituur van bos paddestoelen Trio van ossehaas, varkenshaas, en kip met zeeuws spek geserveerd met een groente garnituur, gebakken aardappelen en een romige pepersaus Grand dessert Markt 17 Middelburg Telefoon 0118-651940 Kerstmenu 22,50 p.p. Reserveren gewenst. Gebakken gamba's met citroenmayonaise Krachtige groentebouillon met garnituur van bos paddestoelen Duo van zalm en kabeljauw met een groentegarnituur, geb. aardappelen en een zachte mosterdsaus Grand dessert Vanaf 18.00 uur. Keuzemenu van minimaal drie tot vijf gangen, exclusief amuse. Amuse "Aangeboden door Brasserie De Huifkar"" Voorgerechten Gerookte zalm, heilbot en tonijn gevuld met een mousse van garnalen 8,75 Carpaccio van ossenhaas met een dressing van pesto 7,75 Rouleau van gerookte ham gevuld met een ham mousse 7,25 Soepen Bouillon van paddestoelen 4,25 Heldere bisque van garnalen 4,25 Wildbouillon met shii-taken 4,25 Warme voorgerechten Spies van Chinese garnalen met een bisque van garnalen 7,75 In olijfolie gebakken geitenkaasje geserveerd met honingdressing 7,75 Hoofdgerechten van vis Zalm op drie manieren; gerookt, gestoomd en gebakken, geserveerd met bearnaisesaus 17,75 Gepocheerde tongrolletjes, gevuld met een mousse van krab en krabsaus 19,75 Gebakken zeeduivel geserveerd met een galet van spek en groente coulis 18,50 Hoofdgerechten van vlees Toumedos met paddestoelen, geserveerd met een Cognac-roomsaus 19,75 Gebakken speenvarken op een bedje van zuurkool met een saus van spek en mosterd 17,75 Gemarineerde gegrilde lamsfilet, in knoflook en groene kruiden geserveerd met witlof 19,25 Gesauteerde eendenborstfilet geserveerd met een saus van rozijnen 18,75 Vegetarische strudel van verse groenten met een tomatensaus 18,50 Nagerechten Kerst grand dessert 8,75 Huisgemaakte crème brülée van mokka 7,50 Carpaccio van ananas met een parfait van kokosnoot 7,75 Reserveren: Hotel - Brasserie Markt 19, Middelburg Telefoon 0118 612998 www.brasseriedehuifkar.nl Ke&Eaurant- Rcoteaursmt Mlfl Restaurant geopend van do. t/m di. van 16.00 - 24.00 uur Sint Janstraat 45 Middelburg Tel. 0118-62 74 74 Wij bezorgen in Middelburg omgeving van 16.00 - 24.00 uur Shaormaschotels, sjasliek, kebab, mergez of combinatieschotels, visgerechten, Argentijns vlees, mixed griir'de Nijl" Maar ook div. pizza's gespecialiseerd in spareribschotels BEIDE KERSTDAGEN, 31 december EN 1 januari ZIJN WIJ GEOPEND Vraag maar telefonisch naar onze kerstmenu's of kom even langs. Mag ook bestelling uit onze normale folder Reserveer tijdig!! WIJ WENSEN U PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2007 Amuse 3 stuks bruchetta mix Soep naar eigen keuze Mixed-Grill of Mixed-Vis geserveerd met friet en salade Bord kazan Gorgonzola Mozzarella Jonge kaas Feta geserveerd met stokbrood en boter Desseri Naar keuze Koffie of Thee (ook kerstmenu) Vlasmar kt 17-19 Voor reservering: 0118-634100

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2006 | | pagina 29