deHUflVUi
bi
Kerst afhaal-
gerechten
WINTERMENU
WOK-Restaurant
1e EN 2e KERSTDAG
WOKBUFFET 18,50 p p
prettige kerstdagen
gelukkig gezond 2007
www.sunxingguang.nl
Zuidstraat 105-107, Westkapelle
0118-57 21 35
Tevens vragen wij personeel
voor in de weekenden
O
Kerstmenu 2006
Kerstmenu 25 en 26 december
Restaurant Mediterraneo
SUN XING GUANG
Kinderen t/m 12 jr. 9,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 5 jr. 6,00 p.p.
Kinderen t/m 3 jr. GRATIS
1e zitting: 16.00 tot 19.00 uur
2e zitting: 19.30 tot sluiting
Reserveer tijdig!
Wij wensen u
en een
vanaf 16 jr. m/v
Kerst informatie
Tel. 0118-501291
www, campveersetoren. nl
info@campveersetoren.nl
24 december 4-gangen 55,-
25 december 6-gangen 70,-
26 december 5-gangen 60,-
31 december 4-gangen 65,-
1 januari 5-gangen 55,-
incl. glas champagne.
Wildpaté met pompoenchutney
p.p. 6
Kreeftensoep met garnaaltjes
per liter 20
(1 liter 5 personen)
Reepeper p.p. 10
(géén garnituur)
Fazantenroulade met paddestoelen
p.p. 10
(géén garnituur)
3 tongscharfilet rolletjes met zalm,
wittewijnsaus p.p. 15
ROMANTIK HOTEL
AUBERGE DE CAMPVEERSE TOREN
Tel. 0118-501291
info@campveersetoren.nl
Uiterlijke besteldatum 20 december
Afhaaldatum 24 december
Voorgerechten:
Carpaccio van Ossehaas mei
pesto, cashewnoten en geraspte
mozzarellakaas
Soesjes gevuld met gerookte Zalmmousse,
rucolasla en smaakvolle dillesaus
Salade met gerookte Kipfilet met zongedroogde
tomaatjes en pijnboompitjes
Soepen:
Heldere Kervelsoep met kruiden-omeletreepjes
en croutons
Italiaanse Minestronesoep met gerookte parmaham
Romige Broccoli met Hollandse garnaaltjes
Grand café/restaurant
PARC-CENTRAL
Bellamypark 134
4381 CK Vlissingen
0118-414119
www.parc-central.nl
Zelf samen te stellen
3-gangenmenu 37.50
4-gangenmenu 42.50
Gelieve te reserveren 0118414119
Vij zijn 1e en 2e kerst geopend v.a. 11.30 uur
Hoofdgerechten:
Combinatie van Toumedos en Varkenshaas met een
zachte roquefortsaus
Tongrolletjes gevuld met Scampi's en een saus
van dragon en rode paprika
•Visduo met Schotse zalm en Tilapiafilet
met kreeftensaus en garnaaltjes
Mals gebakken Struisvogeltournedos met
een zachte rodeportsaus
Nagerechten:
Stoofperenijs met karamelsaus en een toetje slagroom
Dessert "Pare Central" met verrassende lekkernijen
Witte en Bruine chocolademousse met
Zeeuwse roombabbelaarsaus
Kalfsfricandeau
met tonijnmayonaise
Krachtige groentebouillon
met garnituur van bos
paddestoelen
Trio van ossehaas, varkenshaas,
en kip met zeeuws spek
geserveerd met een groente
garnituur, gebakken aardappelen
en een romige pepersaus
Grand dessert
Markt 17
Middelburg
Telefoon 0118-651940
Kerstmenu 22,50 p.p.
Reserveren gewenst.
Gebakken gamba's
met citroenmayonaise
Krachtige groentebouillon
met garnituur van bos
paddestoelen
Duo van zalm en
kabeljauw met een
groentegarnituur,
geb. aardappelen en
een zachte mosterdsaus
Grand dessert
Vanaf 18.00 uur. Keuzemenu van minimaal drie tot vijf gangen, exclusief amuse.
Amuse
"Aangeboden door Brasserie De Huifkar""
Voorgerechten
Gerookte zalm, heilbot en tonijn gevuld met een mousse van garnalen 8,75
Carpaccio van ossenhaas met een dressing van pesto 7,75
Rouleau van gerookte ham gevuld met een ham mousse 7,25
Soepen
Bouillon van paddestoelen 4,25
Heldere bisque van garnalen 4,25
Wildbouillon met shii-taken 4,25
Warme voorgerechten
Spies van Chinese garnalen met een bisque van garnalen 7,75
In olijfolie gebakken geitenkaasje geserveerd met honingdressing 7,75
Hoofdgerechten van vis
Zalm op drie manieren; gerookt, gestoomd en gebakken, geserveerd met bearnaisesaus 17,75
Gepocheerde tongrolletjes, gevuld met een mousse van krab en krabsaus 19,75
Gebakken zeeduivel geserveerd met een galet van spek en groente coulis 18,50
Hoofdgerechten van vlees
Toumedos met paddestoelen, geserveerd met een Cognac-roomsaus 19,75
Gebakken speenvarken op een bedje van zuurkool met een saus van spek en mosterd 17,75
Gemarineerde gegrilde lamsfilet, in knoflook en groene kruiden geserveerd met witlof 19,25
Gesauteerde eendenborstfilet geserveerd met een saus van rozijnen 18,75
Vegetarische strudel van verse groenten met een tomatensaus 18,50
Nagerechten
Kerst grand dessert 8,75
Huisgemaakte crème brülée van mokka 7,50
Carpaccio van ananas met een parfait van kokosnoot 7,75
Reserveren: Hotel - Brasserie Markt 19, Middelburg
Telefoon 0118 612998 www.brasseriedehuifkar.nl
Ke&Eaurant-
Rcoteaursmt
Mlfl
Restaurant geopend
van do. t/m di.
van 16.00 - 24.00 uur
Sint Janstraat 45
Middelburg
Tel. 0118-62 74 74
Wij bezorgen in
Middelburg omgeving
van 16.00 - 24.00 uur
Shaormaschotels, sjasliek,
kebab, mergez of
combinatieschotels,
visgerechten, Argentijns vlees,
mixed griir'de Nijl"
Maar ook div. pizza's
gespecialiseerd in
spareribschotels
BEIDE KERSTDAGEN, 31 december EN 1 januari
ZIJN WIJ GEOPEND
Vraag maar telefonisch naar onze kerstmenu's of
kom even langs.
Mag ook bestelling uit onze normale folder Reserveer tijdig!!
WIJ WENSEN U PRETTIGE KERSTDAGEN
EN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2007
Amuse
3 stuks bruchetta mix
Soep
naar eigen keuze
Mixed-Grill of Mixed-Vis
geserveerd met friet en salade
Bord kazan
Gorgonzola
Mozzarella
Jonge kaas
Feta
geserveerd met stokbrood en boter
Desseri
Naar keuze
Koffie of Thee
(ook kerstmenu)
Vlasmar kt 17-19
Voor reservering: 0118-634100