1!
If
't KloK'üus
l
de Kruit A molen
WARM EN KOUD
BUFFET
Het Station
39,50 p.p.
"Ying's Wokpalace"
le en 2e kerstdag geopend
Onbeperkt wokken
GEOPEND
Cftersonissos
lig eten
spelen?
2'KERSTDAG GEOPEND
23,75 per persoon
GRIEKS
RESTAURANT
Elke dag geopend
Tijdens Kerst
a la carte.
Keuken geopend
16.30-22.00 uur.
Wij wensen u
fijne feestdagen
en een
gelukkig nieuwjaar.
Wilt u eens wat anders
eten met Kerst?
Tapas Kerstmenu
Restaurant, Paviljoen
„De Meerkoet"
1e en 2e KERSTDAG
Vraag naar de mogelijkheden
Reserveren gewenst
Schelphoekweg 3
Wolphaartsdijk
Tel. 0113-586035
GRIEKS AFHAALCENTRUM
Gyrosschotel 1 0,- p.p.
Mixed grill €11,- p.p.
Mousaka 9,- p.p.
>4 éèèi
Auberge de Campveerse Toren
bij u Thuis
Restaurant en Cateringbedrijf Vlissingen
Thuis dineren... met kerst oud en nieuw
4
0118-465909
Stationsplein 5 Vlissingen
£peeiboerderij
U)U)U).K|OKUUS.n|
Barbecue buffet 17,50 euro p.p.
iedere zaterdag onbeperkt eten van de barbecue (graag reserveren)
:>or
2e Kerstdag
met live-muziek
inclusief 1 uur bowlen
NIEUW geopend in Vlissingen
Chinees Wok-Restaurant
De KorenGeMs
Kerstdiner eerste kerstdag 2005
Ontvangst met een welkomstdrankje
52,50
Diner thuis 35,-
Woensdag 23 november 2005
De Faam
3
22
ZEILMARKT22
4381 BS VLISSINGEN
0118 - 41S1Ö3
06 - 25530475
(reserveren noodzakelijk)
t:a pas - res I a u ra n t
Op 25 en 26 december serveren wij ons speciale
inclusief een heerlijk dessert voor 27,50 euro.'
Wilt u meer informatie?
Kom even langs op de Korte Geere 19 in Middelburg
of bel ons even op nummer 0116-620515
Reserveren is mogelijk t/m woensdag 21 december.
MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN.
Gezellig thuis, maar wel
volop tijd voor uw gasten!
Wij verzorgen uw
(kerst) Grieks buffet
Thuisbezorgen mogelijk v.a. 20,-
in Vlissingen
Beneden 20,- bezorgkosten 2,-
Aanbieding: v.a. 23 november
t/m 20 december bij 3 schotels,
1 fles „Retsina" wijn GRATIS
Scheldestraat 12, Vlissingen, 0118-431778
4 - 'l
Sri
Géén zin om te koken, wij helpen u een handje.
Gerechten die u kant en klaar kunt afhalen op 24 december.
Uitsluitend op bestelling
Heeft u andere wensen, vraag het onze chef.
Laatste besteldatum 20 december
info@campveersetoren.nl
Tel: 0118-501291
4 Wildpaté met pompoenchulney p.p. 6 4
4 Garnalen&krab bisque met stukjes krab per liter 12.50 4
1 Iiter=5 pers
Wildpeper met wildsaus p.p. €9f
(Géén groenten of andere garnituur)
TFazantenroulade in paddestoelensaus p.p. 9 9
(Géén groenten of andere garnituur)
Vis op aanvraag
I:
Schotel nummer 1
Per persoon 13,95
Koude visschotel Neptunus
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaat met
garnalen
Gerookte paling
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte makreel
Rauwkostsalade
Nieuwe haring
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 3
I Per persoon 17,50
Hors d'oeuvre Zeeland
Schotel nummer 2
Per persoon 12,95
Koude vleesschotel Breskens
Huzarensalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Cervelaatworst met augurk
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 4
Per persoon 16,50
Combinatieschotel 'Het Station'
m Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter lJe.
Huzaren-, zalm-, kip-
en krabsalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm, paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Tomaten gevuld
met geitenkaas
Polio picanto (kip)
Ansjovis filet
Gevulde olijven
Tonijnsalade
Aardappelsalade
Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
■WWSC'-tfOTEL IS OSfZ'E ZOIRQ! 'I 'anwtgt bet grote succes
is ons restaurant le kerstdag gesloten.
OdJEIl'n'Nf'E1ld\': Informeer ook naar onze voorbereide urnrmc maaltijden (tfiuis op te warmen)
Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m vrijdag 23 december.
Voor Oud Nieuw gaarne t/m vrijdag 30 december.
Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk
ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel).
U kunt de schotels afhalen op zaterdag 24, zondag 25, maandag 26,
zaterdag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Zondag 1 januari tussen
12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan
huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening).
WisseKerKseweg 6
's-Heer ArendsKerKe
(bij Goes)
OII3 - 56I306
WeeKmenu 3-gangen 13,50 euro p.p.
Schotels vanaf 9,oo euro p.p.
(saté, snitsei, biefstuK)
Kinderen onder de 12 jaar halve prijs
Kruitmolenlaan 129, Middelburg Tel. 0118 - 634862 Fax 0118 - 642782
Kinderen v.a. 3 jaar 10,-
(met uitzondering van de kerstdagen: normaal tarief)
Deze prijzen zijn inclusief voorgerechten, soepen, warm buffel,
teppan yaki, wokken en nagerechten.
Ruime keus voor vegetariërs en kinderen.
le ronde 16.00-19.00 uur, 2e ronde 19.15-sluiten
Reserveren gewenst.
(Tijdens de kerstdagen geen lunch mogelijk)
(Ook voor feesten en partijen, bruiloften, pcrsoneclsfeestjcs)
Spuistraat 67-69 - Vlissingen - Tel. 0118-41 51 51
(voormalige bioscoop Alhambra)
Chinees-Indisch restaurant Nieuwe Pauw, Middelburg
is tevens geopend tijdens de Kerst. tel. 01 IS - 61 52 29
Uiitmtant
Oattt'mg
Tel. 0113-351239
fax 0113-354005
Heerenstraat 17
's-Heerenhoek
dekorenbeurs@zeelandnet.nl
Amuse van het huis
Knapperige crouton met eendenmousse en gerookte eendenborst
op een frisse salade met een dressing van rode wijn
of
Triangel van huisgemarineerde Schotse zalm, gerookte paling en
Hollandse garnaaltjes, met een dressing van crème fraïche en frambozen
Heldere wildbouillon met bruine truffelolie en profiteroles
Verfrissende spoom
Combinatie van hertenbiefstuk en rode patrijs afgemaakt met een wildjus van port
en honing
of
Medaillons van zeeduivel in een jasje van Zeeuws spek met een schuimige botersaus
van bospaddestoeltjes
Grand dessert op feestelijke wijze
Koffie met lekkernijen
Tijdens de feestdagen draait onze cateringafdeling op volle kracht.
Wij verzorgen graag uw koude schotels en soepen, bel ons voor een prijslijst.
Ook is het mogelijk om uw kerstdiner thuis te laten
verzorgen; we hebben een 4-gangendiner voor u
samengesteld dat u makkelijk kunt bereiden.
Stellendamse garnaaltjes of carpaccio van de ossenhaas
Huisgemaakte kreeftensoep of heldere wildbouillon
Gegrilde tongschar in truffelbotersaus
of
Gebakken hertenbiefstuk met een jus van rode port
Tiramisu