1! If 't KloK'üus l de Kruit A molen WARM EN KOUD BUFFET Het Station 39,50 p.p. "Ying's Wokpalace" le en 2e kerstdag geopend Onbeperkt wokken GEOPEND Cftersonissos lig eten spelen? 2'KERSTDAG GEOPEND 23,75 per persoon GRIEKS RESTAURANT Elke dag geopend Tijdens Kerst a la carte. Keuken geopend 16.30-22.00 uur. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wilt u eens wat anders eten met Kerst? Tapas Kerstmenu Restaurant, Paviljoen „De Meerkoet" 1e en 2e KERSTDAG Vraag naar de mogelijkheden Reserveren gewenst Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 GRIEKS AFHAALCENTRUM Gyrosschotel 1 0,- p.p. Mixed grill €11,- p.p. Mousaka 9,- p.p. >4 éèèi Auberge de Campveerse Toren bij u Thuis Restaurant en Cateringbedrijf Vlissingen Thuis dineren... met kerst oud en nieuw 4 0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen £peeiboerderij U)U)U).K|OKUUS.n| Barbecue buffet 17,50 euro p.p. iedere zaterdag onbeperkt eten van de barbecue (graag reserveren) :>or 2e Kerstdag met live-muziek inclusief 1 uur bowlen NIEUW geopend in Vlissingen Chinees Wok-Restaurant De KorenGeMs Kerstdiner eerste kerstdag 2005 Ontvangst met een welkomstdrankje 52,50 Diner thuis 35,- Woensdag 23 november 2005 De Faam 3 22 ZEILMARKT22 4381 BS VLISSINGEN 0118 - 41S1Ö3 06 - 25530475 (reserveren noodzakelijk) t:a pas - res I a u ra n t Op 25 en 26 december serveren wij ons speciale inclusief een heerlijk dessert voor 27,50 euro.' Wilt u meer informatie? Kom even langs op de Korte Geere 19 in Middelburg of bel ons even op nummer 0116-620515 Reserveren is mogelijk t/m woensdag 21 december. MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN. Gezellig thuis, maar wel volop tijd voor uw gasten! Wij verzorgen uw (kerst) Grieks buffet Thuisbezorgen mogelijk v.a. 20,- in Vlissingen Beneden 20,- bezorgkosten 2,- Aanbieding: v.a. 23 november t/m 20 december bij 3 schotels, 1 fles „Retsina" wijn GRATIS Scheldestraat 12, Vlissingen, 0118-431778 4 - 'l Sri Géén zin om te koken, wij helpen u een handje. Gerechten die u kant en klaar kunt afhalen op 24 december. Uitsluitend op bestelling Heeft u andere wensen, vraag het onze chef. Laatste besteldatum 20 december info@campveersetoren.nl Tel: 0118-501291 4 Wildpaté met pompoenchulney p.p. 6 4 4 Garnalen&krab bisque met stukjes krab per liter 12.50 4 1 Iiter=5 pers Wildpeper met wildsaus p.p. €9f (Géén groenten of andere garnituur) TFazantenroulade in paddestoelensaus p.p. 9 9 (Géén groenten of andere garnituur) Vis op aanvraag I: Schotel nummer 1 Per persoon 13,95 Koude visschotel Neptunus Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 3 I Per persoon 17,50 Hors d'oeuvre Zeeland Schotel nummer 2 Per persoon 12,95 Koude vleesschotel Breskens Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 4 Per persoon 16,50 Combinatieschotel 'Het Station' m Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter lJe. Huzaren-, zalm-, kip- en krabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Tomaten gevuld met geitenkaas Polio picanto (kip) Ansjovis filet Gevulde olijven Tonijnsalade Aardappelsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter ■WWSC'-tfOTEL IS OSfZ'E ZOIRQ! 'I 'anwtgt bet grote succes is ons restaurant le kerstdag gesloten. OdJEIl'n'Nf'E1ld\': Informeer ook naar onze voorbereide urnrmc maaltijden (tfiuis op te warmen) Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m vrijdag 23 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m vrijdag 30 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op zaterdag 24, zondag 25, maandag 26, zaterdag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Zondag 1 januari tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening). WisseKerKseweg 6 's-Heer ArendsKerKe (bij Goes) OII3 - 56I306 WeeKmenu 3-gangen 13,50 euro p.p. Schotels vanaf 9,oo euro p.p. (saté, snitsei, biefstuK) Kinderen onder de 12 jaar halve prijs Kruitmolenlaan 129, Middelburg Tel. 0118 - 634862 Fax 0118 - 642782 Kinderen v.a. 3 jaar 10,- (met uitzondering van de kerstdagen: normaal tarief) Deze prijzen zijn inclusief voorgerechten, soepen, warm buffel, teppan yaki, wokken en nagerechten. Ruime keus voor vegetariërs en kinderen. le ronde 16.00-19.00 uur, 2e ronde 19.15-sluiten Reserveren gewenst. (Tijdens de kerstdagen geen lunch mogelijk) (Ook voor feesten en partijen, bruiloften, pcrsoneclsfeestjcs) Spuistraat 67-69 - Vlissingen - Tel. 0118-41 51 51 (voormalige bioscoop Alhambra) Chinees-Indisch restaurant Nieuwe Pauw, Middelburg is tevens geopend tijdens de Kerst. tel. 01 IS - 61 52 29 Uiitmtant Oattt'mg Tel. 0113-351239 fax 0113-354005 Heerenstraat 17 's-Heerenhoek dekorenbeurs@zeelandnet.nl Amuse van het huis Knapperige crouton met eendenmousse en gerookte eendenborst op een frisse salade met een dressing van rode wijn of Triangel van huisgemarineerde Schotse zalm, gerookte paling en Hollandse garnaaltjes, met een dressing van crème fraïche en frambozen Heldere wildbouillon met bruine truffelolie en profiteroles Verfrissende spoom Combinatie van hertenbiefstuk en rode patrijs afgemaakt met een wildjus van port en honing of Medaillons van zeeduivel in een jasje van Zeeuws spek met een schuimige botersaus van bospaddestoeltjes Grand dessert op feestelijke wijze Koffie met lekkernijen Tijdens de feestdagen draait onze cateringafdeling op volle kracht. Wij verzorgen graag uw koude schotels en soepen, bel ons voor een prijslijst. Ook is het mogelijk om uw kerstdiner thuis te laten verzorgen; we hebben een 4-gangendiner voor u samengesteld dat u makkelijk kunt bereiden. Stellendamse garnaaltjes of carpaccio van de ossenhaas Huisgemaakte kreeftensoep of heldere wildbouillon Gegrilde tongschar in truffelbotersaus of Gebakken hertenbiefstuk met een jus van rode port Tiramisu

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2005 | | pagina 22