XLAt
EL GRECO
€31!
de Kruit molen
POM LAY
Het Station
caterim
K E R ST 2004
5-GANGEN KERSTMENU
NIEUW GRIEKS RESTAURANT
2E KERSTDAG GEOPEND
WARM EN KOUD
BUFFET
39,50 p.p.
inclusief 1 uur bowlen
Surabaya
*rM m
NIEUW CHINA GARDEN
Chinese champignonsoep
Siew Mai (gebakken vleespasteitjes), spare-ribs,
mini loempia s
Vogelnestje met kwarteleitjes
Halve gegrilde Pekingeend
Sorbet
Koffie of thee
€21,80 per persoon, vanaf 2 personen
Wij serveren ook a la carte
Kerstmenu
êiïmr mimf ma*
lit&mrrmr mi (@H3])44i3&y
www.jpsloungebistro.nl
tel. 0648453Ï
visschotel
MSSffM
dessertschc
yi»iiiiiiiji
illlP
ill
vleesschotel
d'oeuvre
folder
verkrijgbaar
alle winkels van
Smith KAAS
til
voor 2 pers. (afhalen) 18,50
KERST 2004
H
*4 clU*
Vismenu
[ft-SALONIKI
GRAVENSTRAAT 6
MIDDELBURG
TEL
Olté - 613 022
A'LACARTÈ
Vleesmenu
wij wensen u prettige
kerstdagen en een
gelukkig en gezond 2005
WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN
GELUKKIG NIEUWJAAR
KERSTMENU
3-GANGEN KERSTMENU
50
16!
üc ^oclumicv
Geopend lc Kerstdag 2C Kerstdag
Thuis dineren... met kerst oud en nieuw
ir
5
H
0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen
Woensdag 15 december 2004
- :-r.
De Faam
■MMMHBnCHMMBBK
37
Leliïer
Chinees - Indisch Restaurant
Reserveer tijdig
Kruitmolenlaan 129, Middelburg
Tel. 0118 - 634862
Fax. 0118 - 642782
Indisch - Indonesisch Restaurant
In de sfeer van tempo doeloe
Speciaal Kerst-rijsttafelbuffet
30 gerechten en
bijbehorende gerechten
volgens oude Indische
familierecepten
Inclusief soep en
voorgerecht vooraf
(ook vegetarisch)
29.50 p.p.
Kinderen lol
11 jaar
14.50 p.p.
Eerste en tweede
kerstdag van
17.00 tot 19.30 uur
en van
19.30 tot 22.30 uur
reservering
gewenst
In ona kookrecepiurcn
verwetken wij geen vellen,
geen smaaksloffcn/verster
kent zoals: vc-tsm.maar uii-
sluitcnd natuurlijke dioge
verve kruiden en plantaardige
oliën (mi|;i olie)
Selamat rX Zalig
Hari-natal LJlAI Kerstfeest
Ook vegetarisch
Stationsstraat 20-22 Middelburg 0118-635914
(heldere bouillon met Chinese champignons)
(garnalen, kipfilet en diverse groenten met kwarteleitjes
in een nestje)
(Pekingeend met pikante saus apart)
Badhuisstraat 6-8
4381 LS Vlissïngen
Tel. 0118 - 414 778 Fax 0118-418 819
Openingstijden: Iedere dag geopend van 11.00 - 22.00 uur
Nieuwendijk 23
4381 BV -Vlissingen
tel. 0118 - 441 337
paprikasalade
Am u se:
Scampi omwikkeld met Zeeuws spek op een
Koude voorgerechte
Duo van reecarpaccio en kortgebakken fazantp.
Bonbon van zalm gevuld met paling op een aspic van H
Soepen:
Consommé van pomodori tomaten met een garnituur van verse krab
Velouté van gevogelte met verse tuinkruiden
Warme voorgerechten:
Coquilles in jasje van gedroogde ham op een spiegel van eitruevruchtensaus
Bladerdeeggebakje gevuld met hazenpeper
Spoom:
Forfait van appeltjes met champagne en boerenjongens
Hoofdgerechten:
Eendenborstfilet neergedaald in een saus van passievruchten
vergezeld door gebakken peperkoek
Tournedos van wildzwijn omringd door een 'beurre blanc' van
late bottled vintage port
Op de huid gebakken zeebaars rustend op een bedje van
gestoofde tomaat en prei
Dessert:
Degustatie dessert Woel'
W-
Voor 4 personen 50,00
Voor 6 personen 60,00
Voor 8 personen 67,50
Voor 4 personen 20,00
Voor 6 personen 27,50
Voor 8 personen 35,00
Voor 4 personen €40*00
Voor 6 personen 50,00
Voor 8 personen 57,50
Voor 4 personen 62,50
Voor 6 personen 72,50
Voor 8 personen 82,50
bij
Chinees-Indisch SPECIALITEITEN restaurant
Kleine Markt 13-15 4381 EJ Vlissingen
Tel. 0118 -413025
DECEMBER MENU
Bestaande uit:
Babi pangang, Foe Yong Hai,
Rundervlees en Saté
Verder GRATIS keuze uit een van de volgende gerechten:
Tjap Tjoy
Koe Loe Yoek
Kip met ananas
Varkenshaas met champignons
Varkenshaas met sambal saus
Faa Daa Yoek
En keuze uit nasi, bami of witte rijst
Geen zin om uren in de keuken te staan?
Maak het uzelf gemakkelijk door te kiezen uil één ran onze heerlijke koude schotels.
Luxe vleessalade "Merry Christmas" bestaande uit:
Wtldsalade "Sint Hubertus'
(salade van gemokte kalkoenfilet, appel, winterwortelen rozijnenj
Waldorfsalade
(salade van apjiel mandarijntjes, bleekselderij en walnoten)
Tomaatje gevuld met hammousse
Gevuld eitje mei patémousse
Gebraden runderlende met uienchutney
Gerookte hertenmllade
Fazantenpaté met appel en cranberrycompote
Rauwe ham met meloen
Stokbrood met kruidenboter
Verse fruitsalade
Prijs per schotel voor 4 personen 58,00
U kunt uw bestelling tot en met 22 december 2004 doorgeven.
Op eerste en tweede kerstdag kunnen de schotels opgehaald
worden tussen 11.00 uur en 13.30 uur.
Baarends Bak Catering wenst u
Jïjne kerstdagen en een gezond 2005
Luxe vissalade jingle Bells" bestaande uit:
Vissalade 'Neplunus
(salade van roze garnalen, vennsscbelpen en nvlerkreeflensUmrtjes)
Vissalade "Atlantis"
(salade van tetse zalm en Hollandse garnalen)
Tomaatje gevuld mei een tartaar van verse tonijn
Komkommer gevuld met zalmmousse
Gerookte zalm met tomatensalsa
Gemokte forel mei miertksivortelmayonaise
Gemokte makreel
Stokbrood en kruidenboter
Verse fruitsalade
Prijs per scliolel voor 1 jiersonen
58,00
Soep:
Gele-paprikasoep mei grote garnalen 6,50 per liter
Maïssoep mei Pernod en gerookte kipfilet 6.50 per liter
K
Voor meer informatie.
BAARENDS BAK CAT ERING
Transportwcg 9,438"" PE Vlissingen,
telefoon: 0118- 475699, faxOl 18- 475987
www.bbcatering nl, info@blvcatering.nl
Kerst informatie
Tel 0118-501291
h 'ww. campveersetoren. nl
info@campveersetoren.nl
24 december 4-gangen 55
25 december 5-gangen 65
26 december 5-gangen 65
31 december 4-gangen 65
incl. glas Champagne
1 januari 4-gangen 60
incl. glas Champagne
6RIEKS SPECIALITEIT
RESTAURANT
RESERVEREN GEWENST
Beide dagen kunt u reserveren van 16.00
tot 19.30 uur en van 19.30 tot 24.00 uur
Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend.
Dungesneden zalm met een soepje
van komkommer en groene appel.
salade van witlof en vanille
Tempura van tongschar en garnaal
Met dip van soja en sesam
Tarbotfilet met ossenstaartjus en
gedroogde tomaat
Dessert
40,-
Gerookte kwartelhammetjes met
Parmaham en balsamico
Gevogelte bouillon met shii-take
en koriander
Hertenrugfilet met rode kool
en crème de cassis
Dessert
40,-
Afhaalgerechten
Tijdens de kerstdagen
kunt u afhalen vanaf
12.00 uur
XL&t restaurant is eerste kerstdag geopend vanaf 18.30 uur. Voor reservering
Zvvanenburgseweg 11,4384 LAV VLissingen. wwsv.swaenenburgh.nl /info@>
gen bel: 0118-472500
(Lswaenenburgh.nl
cfr/c restaura r/t
Giorgos en 'Effe Malamidis, Veerweg 37 - Kamperland: 0113-370600
www.restaurant-degriek.nl
WD ZUN BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND VANAF 16.00 TOT 24.00 UUR
24 DECEMBER GESLOTEN
WD SERVEREN BEIDE DAGEN A LA CARTE
RESERVEREN GEWENST
VRIJDAG 17 DECEMBER LIVE MUZIEK!
DEZE AVOND ALLEEN LOPEND BUFFET
%erst
riJBJBlBigiBJBMBlBJBiBJBJBMBIBlBJBlBlBlBJBlBlBIBiBlBlBMBJBJSJBiBlBlBMaiaiBfBfBlBlBjBlBIBfBJBfBigMa
VOORGERECHTEN
Keuze uit
GARNALENCOCKTAIL
KEFTEDAKIA (gehaktballetjes in tomatensaus)
GEMISTA MANITARIA (gevulde champignons met gehakt in roomsaus)
MIDIATHGANITA (gebakken mosselen met dillesaus)
CHIROMERI ME PEPONI (ham met meloen)
POIKILIA (combinatie van koude en warme voorgerechten)
HOOFDGERECHTEN
Keuze uit
FILETO MOSCHARI (gegrilde ossehoas met pepersaus)
KERSTMIX (ossehaas, varkenshaas gevuld met ham en kaas. kipfilet en lamfilet)
MIX GRILL (vijf verschillende soorten vlees)
EL GRECO MIX (steak. suvloki, lamskotelet, giros, moussaka en feta)
THGANI SPECIAL (kleine stukjes ossehaas, kipfilet en varkenshaas in de pan
klaargemaakt in en heerlijke crème tomatensaus afgeblust met metaxa)
SOLOMOS (gegilde zalm met dillesaus)
VIS MIX (2 garnalen kalamaria en een sliptong)
VEGETARISCH (sperziebonen, gevulde tomaat met rijst, tiropita, gebakken courgettes)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met boerensalade, Griekse aardappeltjes en rijst
NAGERECHTEN
Keuze uit
IJS MET VERSE VRUCHTEN
DAME BLANCHE
IJS MET WARME KERSEN
BAKLAVA MET IJS
IJS MET KIWI
IRISH KOFFIE
FRENCH KOFFIE
EL GRECO KOFFIE
PRIJS
Beide kerstdagen zijn wij geopend van
16.00 tot 22.00 uur
Lange Noordstraat 14 - Middelburg - Tel. 0118-625979
Nieuwe eigenaar: A.VÓulgaHs
KINDERMENU
VOORGERECHT
Keuze uit
TOMATENSOEP
KEFTGEDAKIA
HOOFDGERECHT
Keuze uit
MET OSSEHAAS
MET SLIPTONG
DESSERT
IJS MET SURPRISE
PRIJS
BiaiBMBIBfBJajajafBJBJBJBMBlBJBlBlBMBlBiBMBJBlBlBfBiBJBlBJBlBJafBlBfBlBiagMgMgfPJf'JtPPPlPnaifil
Kerstmenu 5 gangen 39,50 ook a la carte
Oudejaarsavond feestelijk 6-gangen menu 49,00
kijk op onze website voor meer informatie
www.boekanier.nl
Restaurant de Boekanier Dorpsdijk 22
Vrouwenpolder voor reserveringen: 0118-591829
4{estaurant en Caterinfjbedrijf VCissinfjen
Schotel nummer 1
Per persoon 13,95
Koude visschotel Neptunus
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaat met
garnalen
Gerookte paling
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte makreel
Rauwkostsalade
Nieuwe haring
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 3
m persoon 17,50
Hors d'oeuvre Zeeland
w:
Huzaren-, zalm-, kip-
en krabsalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm, paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 2
Per persoon 12,95
Koude vleesschotel Breskens
Huzarensalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Cervelaatworst met augurk
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 4
Per persoon 16,50
Combinatieschotel 'Het Station'
Tomaten gevuld
met geitenkaas
Polio picanto (kip)
Ansjovis filet
Gevulde olijven
Tonijnsalade
Aardappelsalade
Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter.
WV SCHOTEL IS 0@Z'£ zong'. Vanwege fut grote succes
is ons restaurant Vrijdag 24 december en le kerstdag gesloten
üfj'Eïl'U' PffEWW: Informeer ook. naar onze voorbereide warme maaltijden (thuis op te wannen)
Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m donderdag 23 december.
Voor Oud Nieuw gaarne t/m donderdag 30 december.
Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk
ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel).
U kunt de schotels afhalen op vrijdag 24, zaterdag 25, donderdag 26,
vrijdag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Zaterdag 1 januari tussen
12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan
huis bezorgen U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening).