XLAt EL GRECO €31! de Kruit molen POM LAY Het Station caterim K E R ST 2004 5-GANGEN KERSTMENU NIEUW GRIEKS RESTAURANT 2E KERSTDAG GEOPEND WARM EN KOUD BUFFET 39,50 p.p. inclusief 1 uur bowlen Surabaya *rM m NIEUW CHINA GARDEN Chinese champignonsoep Siew Mai (gebakken vleespasteitjes), spare-ribs, mini loempia s Vogelnestje met kwarteleitjes Halve gegrilde Pekingeend Sorbet Koffie of thee €21,80 per persoon, vanaf 2 personen Wij serveren ook a la carte Kerstmenu êiïmr mimf ma* lit&mrrmr mi (@H3])44i3&y www.jpsloungebistro.nl tel. 0648453Ï visschotel MSSffM dessertschc yi»iiiiiiiji illlP ill vleesschotel d'oeuvre folder verkrijgbaar alle winkels van Smith KAAS til voor 2 pers. (afhalen) 18,50 KERST 2004 H *4 clU* Vismenu [ft-SALONIKI GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG TEL Olté - 613 022 A'LACARTÈ Vleesmenu wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2005 WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR KERSTMENU 3-GANGEN KERSTMENU 50 16! üc ^oclumicv Geopend lc Kerstdag 2C Kerstdag Thuis dineren... met kerst oud en nieuw ir 5 H 0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen Woensdag 15 december 2004 - :-r. De Faam ■MMMHBnCHMMBBK 37 Leliïer Chinees - Indisch Restaurant Reserveer tijdig Kruitmolenlaan 129, Middelburg Tel. 0118 - 634862 Fax. 0118 - 642782 Indisch - Indonesisch Restaurant In de sfeer van tempo doeloe Speciaal Kerst-rijsttafelbuffet 30 gerechten en bijbehorende gerechten volgens oude Indische familierecepten Inclusief soep en voorgerecht vooraf (ook vegetarisch) 29.50 p.p. Kinderen lol 11 jaar 14.50 p.p. Eerste en tweede kerstdag van 17.00 tot 19.30 uur en van 19.30 tot 22.30 uur reservering gewenst In ona kookrecepiurcn verwetken wij geen vellen, geen smaaksloffcn/verster kent zoals: vc-tsm.maar uii- sluitcnd natuurlijke dioge verve kruiden en plantaardige oliën (mi|;i olie) Selamat rX Zalig Hari-natal LJlAI Kerstfeest Ook vegetarisch Stationsstraat 20-22 Middelburg 0118-635914 (heldere bouillon met Chinese champignons) (garnalen, kipfilet en diverse groenten met kwarteleitjes in een nestje) (Pekingeend met pikante saus apart) Badhuisstraat 6-8 4381 LS Vlissïngen Tel. 0118 - 414 778 Fax 0118-418 819 Openingstijden: Iedere dag geopend van 11.00 - 22.00 uur Nieuwendijk 23 4381 BV -Vlissingen tel. 0118 - 441 337 paprikasalade Am u se: Scampi omwikkeld met Zeeuws spek op een Koude voorgerechte Duo van reecarpaccio en kortgebakken fazantp. Bonbon van zalm gevuld met paling op een aspic van H Soepen: Consommé van pomodori tomaten met een garnituur van verse krab Velouté van gevogelte met verse tuinkruiden Warme voorgerechten: Coquilles in jasje van gedroogde ham op een spiegel van eitruevruchtensaus Bladerdeeggebakje gevuld met hazenpeper Spoom: Forfait van appeltjes met champagne en boerenjongens Hoofdgerechten: Eendenborstfilet neergedaald in een saus van passievruchten vergezeld door gebakken peperkoek Tournedos van wildzwijn omringd door een 'beurre blanc' van late bottled vintage port Op de huid gebakken zeebaars rustend op een bedje van gestoofde tomaat en prei Dessert: Degustatie dessert Woel' W- Voor 4 personen 50,00 Voor 6 personen 60,00 Voor 8 personen 67,50 Voor 4 personen 20,00 Voor 6 personen 27,50 Voor 8 personen 35,00 Voor 4 personen €40*00 Voor 6 personen 50,00 Voor 8 personen 57,50 Voor 4 personen 62,50 Voor 6 personen 72,50 Voor 8 personen 82,50 bij Chinees-Indisch SPECIALITEITEN restaurant Kleine Markt 13-15 4381 EJ Vlissingen Tel. 0118 -413025 DECEMBER MENU Bestaande uit: Babi pangang, Foe Yong Hai, Rundervlees en Saté Verder GRATIS keuze uit een van de volgende gerechten: Tjap Tjoy Koe Loe Yoek Kip met ananas Varkenshaas met champignons Varkenshaas met sambal saus Faa Daa Yoek En keuze uit nasi, bami of witte rijst Geen zin om uren in de keuken te staan? Maak het uzelf gemakkelijk door te kiezen uil één ran onze heerlijke koude schotels. Luxe vleessalade "Merry Christmas" bestaande uit: Wtldsalade "Sint Hubertus' (salade van gemokte kalkoenfilet, appel, winterwortelen rozijnenj Waldorfsalade (salade van apjiel mandarijntjes, bleekselderij en walnoten) Tomaatje gevuld met hammousse Gevuld eitje mei patémousse Gebraden runderlende met uienchutney Gerookte hertenmllade Fazantenpaté met appel en cranberrycompote Rauwe ham met meloen Stokbrood met kruidenboter Verse fruitsalade Prijs per schotel voor 4 personen 58,00 U kunt uw bestelling tot en met 22 december 2004 doorgeven. Op eerste en tweede kerstdag kunnen de schotels opgehaald worden tussen 11.00 uur en 13.30 uur. Baarends Bak Catering wenst u Jïjne kerstdagen en een gezond 2005 Luxe vissalade jingle Bells" bestaande uit: Vissalade 'Neplunus (salade van roze garnalen, vennsscbelpen en nvlerkreeflensUmrtjes) Vissalade "Atlantis" (salade van tetse zalm en Hollandse garnalen) Tomaatje gevuld mei een tartaar van verse tonijn Komkommer gevuld met zalmmousse Gerookte zalm met tomatensalsa Gemokte forel mei miertksivortelmayonaise Gemokte makreel Stokbrood en kruidenboter Verse fruitsalade Prijs per scliolel voor 1 jiersonen 58,00 Soep: Gele-paprikasoep mei grote garnalen 6,50 per liter Maïssoep mei Pernod en gerookte kipfilet 6.50 per liter K Voor meer informatie. BAARENDS BAK CAT ERING Transportwcg 9,438"" PE Vlissingen, telefoon: 0118- 475699, faxOl 18- 475987 www.bbcatering nl, info@blvcatering.nl Kerst informatie Tel 0118-501291 h 'ww. campveersetoren. nl info@campveersetoren.nl 24 december 4-gangen 55 25 december 5-gangen 65 26 december 5-gangen 65 31 december 4-gangen 65 incl. glas Champagne 1 januari 4-gangen 60 incl. glas Champagne 6RIEKS SPECIALITEIT RESTAURANT RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 16.00 tot 19.30 uur en van 19.30 tot 24.00 uur Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend. Dungesneden zalm met een soepje van komkommer en groene appel. salade van witlof en vanille Tempura van tongschar en garnaal Met dip van soja en sesam Tarbotfilet met ossenstaartjus en gedroogde tomaat Dessert 40,- Gerookte kwartelhammetjes met Parmaham en balsamico Gevogelte bouillon met shii-take en koriander Hertenrugfilet met rode kool en crème de cassis Dessert 40,- Afhaalgerechten Tijdens de kerstdagen kunt u afhalen vanaf 12.00 uur XL&t restaurant is eerste kerstdag geopend vanaf 18.30 uur. Voor reservering Zvvanenburgseweg 11,4384 LAV VLissingen. wwsv.swaenenburgh.nl /info@> gen bel: 0118-472500 (Lswaenenburgh.nl cfr/c restaura r/t Giorgos en 'Effe Malamidis, Veerweg 37 - Kamperland: 0113-370600 www.restaurant-degriek.nl WD ZUN BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND VANAF 16.00 TOT 24.00 UUR 24 DECEMBER GESLOTEN WD SERVEREN BEIDE DAGEN A LA CARTE RESERVEREN GEWENST VRIJDAG 17 DECEMBER LIVE MUZIEK! DEZE AVOND ALLEEN LOPEND BUFFET %erst riJBJBlBigiBJBMBlBJBiBJBJBMBIBlBJBlBlBlBJBlBlBIBiBlBlBMBJBJSJBiBlBlBMaiaiBfBfBlBlBjBlBIBfBJBfBigMa VOORGERECHTEN Keuze uit GARNALENCOCKTAIL KEFTEDAKIA (gehaktballetjes in tomatensaus) GEMISTA MANITARIA (gevulde champignons met gehakt in roomsaus) MIDIATHGANITA (gebakken mosselen met dillesaus) CHIROMERI ME PEPONI (ham met meloen) POIKILIA (combinatie van koude en warme voorgerechten) HOOFDGERECHTEN Keuze uit FILETO MOSCHARI (gegrilde ossehoas met pepersaus) KERSTMIX (ossehaas, varkenshaas gevuld met ham en kaas. kipfilet en lamfilet) MIX GRILL (vijf verschillende soorten vlees) EL GRECO MIX (steak. suvloki, lamskotelet, giros, moussaka en feta) THGANI SPECIAL (kleine stukjes ossehaas, kipfilet en varkenshaas in de pan klaargemaakt in en heerlijke crème tomatensaus afgeblust met metaxa) SOLOMOS (gegilde zalm met dillesaus) VIS MIX (2 garnalen kalamaria en een sliptong) VEGETARISCH (sperziebonen, gevulde tomaat met rijst, tiropita, gebakken courgettes) Alle hoofdgerechten worden geserveerd met boerensalade, Griekse aardappeltjes en rijst NAGERECHTEN Keuze uit IJS MET VERSE VRUCHTEN DAME BLANCHE IJS MET WARME KERSEN BAKLAVA MET IJS IJS MET KIWI IRISH KOFFIE FRENCH KOFFIE EL GRECO KOFFIE PRIJS Beide kerstdagen zijn wij geopend van 16.00 tot 22.00 uur Lange Noordstraat 14 - Middelburg - Tel. 0118-625979 Nieuwe eigenaar: A.VÓulgaHs KINDERMENU VOORGERECHT Keuze uit TOMATENSOEP KEFTGEDAKIA HOOFDGERECHT Keuze uit MET OSSEHAAS MET SLIPTONG DESSERT IJS MET SURPRISE PRIJS BiaiBMBIBfBJajajafBJBJBJBMBlBJBlBlBMBlBiBMBJBlBlBfBiBJBlBJBlBJafBlBfBlBiagMgMgfPJf'JtPPPlPnaifil Kerstmenu 5 gangen 39,50 ook a la carte Oudejaarsavond feestelijk 6-gangen menu 49,00 kijk op onze website voor meer informatie www.boekanier.nl Restaurant de Boekanier Dorpsdijk 22 Vrouwenpolder voor reserveringen: 0118-591829 4{estaurant en Caterinfjbedrijf VCissinfjen Schotel nummer 1 Per persoon 13,95 Koude visschotel Neptunus Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 3 m persoon 17,50 Hors d'oeuvre Zeeland w: Huzaren-, zalm-, kip- en krabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 2 Per persoon 12,95 Koude vleesschotel Breskens Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 4 Per persoon 16,50 Combinatieschotel 'Het Station' Tomaten gevuld met geitenkaas Polio picanto (kip) Ansjovis filet Gevulde olijven Tonijnsalade Aardappelsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter. WV SCHOTEL IS 0@Z'£ zong'. Vanwege fut grote succes is ons restaurant Vrijdag 24 december en le kerstdag gesloten üfj'Eïl'U' PffEWW: Informeer ook. naar onze voorbereide warme maaltijden (thuis op te wannen) Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m donderdag 23 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m donderdag 30 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op vrijdag 24, zaterdag 25, donderdag 26, vrijdag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Zaterdag 1 januari tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening).

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2004 | | pagina 35