HUIftytR AN FONG" de Kruit molen 4[ feALOMKI AT A CARTE KERST 2004 (0118) 638456 Buitenruststraat 22 Middelburg 39,50 p.p. inclusief 1 uur bowlen Hotel-Restaurant Willebrord öc &oe!iaitter Geopend le Kerstdag 2C Kerstdag Elke dag geopend 31 dec. gesloten. Tijdens Kerst a la carte. Keuken geopend 16.30-23.00 uur. Wij wensen u fijne feestdagen en een t gelukkig nieuwjaar. CnJ Geniet thuis van een heerlijke kerstbrunch of een compleet verzorgd kerstdiner! "NAN KING" M Kerst me nu *4 cf\rf www.jpsloungebistro.nl ju 2E KERSTDAG GEOPEND WARM EN KOUD BUFFET GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG TEL 0118 - 613 022 KERST 2004 MENU EERSTE KERSTDAG Prijs 39,50 TWEEDE KERSTDAG KERSTRUFFET Prijs 29,50 wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2005 _5e KERSTBUFFET KERSTMENU DECEMBER "215 °f 42,50 p.p. 13& JI» Woensdag 8 december 2004 De Faam Kerstmenu 5 gangen 39,50 ook a la carte Oudejaarsavond feestelijk 6-gangen menu 49,00 kijk op onze website voor meer informatie www.boekanier.nl Restaurant de Boekanier Dorpsdijk 22 Vrouwenpolder voor reserveringen: 0118-591829 Speciaal met de kerstdagen combinaties van vis- en/of verzorgt" Best Western Hotel vlees worden voor u opge- Ameville een diietal kerst- maakt en kunnen kant en schotels voor kleine en gr ote klaar worden afgehaald op gezelschappen. De heerlijke 24, 25 of 2(5 december. Ook voor uw wijn, Cham- kunt u een beroep op ons pagne, oesters, kreeft, ketst- doen. Hotel Ameville biedt stollen, desserts, tafellinnen, het u allemaal! bestek, bijpassende menu- En bovendien krijgt u by kaart en, verdere kerstaan- groepen vanaf tien personen kleding tips en suggesties 10% groepskorting! Jingfe 'Be lis Spec laf Vleesschotel €15,75 per persoon SïCent ifigfit Visschotel 18,95 per persoon 'Rudolgfi's 'Favourite Combinatieschotel vlees/vis 22,50 per persoon 1 p. 1 C^~V~\ /~\1 f BE8T WESTERN HOTEL ARNEVILLE nei biiei. Ameville eten met %erst Chinees Indisch Restaurant Kerstmenu (va 2 personen) Soep van Nan King **-* Chinese hots d'oeuvre (geb. Wan Tan, Peking loempia, Dim-Sum (varkensvlees pasteitjes)) Ti Pan Fo Kai (kalkoenfilet in chin, traditionele stijl) Happy family (gem. vlees, chin, champignons, kipballetjes en div. groenten) Nasi of bami goreng IJs of koffie met bonbon 14,95 per persoon Wij serveren daarnaast ook a la carte. Dagelijks geopend van 11 00 - 22.00 uur. Ook op alle feestdagen. Wij wensen u prettige kerstdagen en een heel voorspoedig 2005 Varkensmarkt 11, 4331 LA Middelburg Tel: 0118-62 99 93 LOUNSE BISTRO MenuJ4 Menu "B Stokbrood' Stokbrood gerookte lamsham Hollandse garnalen verfrist met meloen cocktail Qegrild vlees-assortimen t Gegrilde zalmmoot op fouts kpotgriCC, compleet geserveerd compleet met met sauzen,friet en sauzen,friet en saladebuffet saladebuffet Cit roen gevuld Uramisu met citroenijs 'Koffie of iftee 32.50 'Koffie of tfee 27.50 'Wc serveren oof a Ca carte (meerdere complete menu's) "RestaurantSFMlQO Kjeuuiendijk.71/hoekjrvcdstraat Fel: 0118-411943 Vlissingen NieuWendijk 23 4381 BV Vlissingen tel. 0118 - 441 337 >se paprikasalade Amuse: 5campi omwikkeld met Zeeuws spek op een Koude voorgerechte' Duo van reecarpaccio en kortgebakken fazant] Bonbon van zalm gevuld met paling op een aspic van Soepen: Consommé van pomodori tomaten met een garnituur van verse krab Velouté van gevogelte met verse tuinkruiden Warme voorgerechten: Cogullles In jasje van gedroogde ham op een spiegel van cftrusvruchtensaus Bladerdeeggebakje gevuld met hazenpeper Spoom: Parfait van appeltjes met champagne en boerenjongens Hoofdgerechten: Eendenborstfilet neergedaald in een saus van passievruchten vergezeld door gebakken peperkoek Tournedos van wildzwijn omringd door een 'beurre blanc' van late bottled vintage port Op de huid gebakken zeebaars rustend op een becjje van gestoofde tomaat en prei Dessert: Degustatie dessert 'Noëf <M®m mmr IBM© mir Kerst informatie Tel 0118-501291 h'k>h'. campveersetoren. nl infoCa camp veer seto ren.nl 24 december 4-gangen 55 25 december 5-gangen 65 26 december 5-gangen 65 31 december 4-gangen 65 incl. glas Champagne 1 januari 4-gangen 60 incl. glas Champagne Reserveer tijdig Kruitmolenlaan 129, Middelburg Tel. 0118 - 634862 Fax. 0118-642782 GRIEKS SPECIALI RESTAURANT RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 16.00 tot 19.30 uur en van 19.30 tot 24.00 uur Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend Afhaalgerechten Tijdens de kerstdagen kunt u afhalen vanaf 12.00 uur Smidsstraat 17, Zoutelande, 0118-561215 (aanvang 19.00 uur) Gerookte zalm en merlijn met rucolasla of Salade van eendenham met sinaasappeldressing Licht gebonden palingsoep of Runderbouillon met kervel Gebakken zeeduivelmedaillons met noilly-pratsaus of Konijnenbout met wildgarnituur Kerstdessert Koffie met. zoetwaren (aanvang tussen IS.30 en 19.30 uur Tom a t en soep of ge vogelt eboui llon Culinair koud- en warm buffet met vis-, vlees- en wildgerechten Dessertbuffet (kinderen betalen naar leeftijd) Vietnamees, Chinees, Indisch Restaurant vv Stationsweg 1 - 4451 HJ HEINKENSZAND Telefoon en fax: 0113 - 562304 HJ LT "dS~ ONBEPERKT ETEN/128 zitplaatsen Op 25 en 26 dec. serveren wij weer een uitgebreid kerstbuffet. Het buffet meer dan 40 gerechten, bestaat uit: Garnalen, tongfilet, eend, ossenhaas en vlees. En veel soorten fruit, enz. Dit buffet wordt aangeboden voor slechts, 16,50 p.p. (volwassenen) 8,50 p.p. (kinderen tot 10 jaar) Het buffet begint om 17.00 uur (Graag tijdig reserveren) U krijgt er een leuke verrassing bij! Kipananas Fu Yong Hai Babi Pangang Koe lu Kai Vietnamese loempia Saté ajam Kroepoek Nasi bami rijst Voor 2 personen €15,00 ELKE MAAND WISSELENDE GERECHTEN Dagelijks geopend van maandag t/m zondag 11.00-22.00 uur. Daarnaast kunt u ook a la carte dineren, bijv. onze nieuwe heerlijke specialiteiten. Met kerst sfeervol dineren lij 'Qrandcafé-%estaurant „Jïe pelgrim" Taartje van Stellendamsegarnalen met '.Romeinse sfa, ruccofa en een rode gestomayonaise. dichtgebonden soep van bospaddestoelen en zvifd met een cognacroom en iqioffookcmütons °f 'Jfelde re groen tenbou ilïon met stukjes runderfdet en-garnituur *99 ChampagnecocftaiC "Bellini dlertebiejstukfin een saus van rode port, vossebessen, kruidnagel en een zoifdgarnituur In olijfoliegebakken zalmfilet met een korstje van tuinkruiden en spekjes met een zachte biesfooksaus of Ossehaasmedaitïons met roergebakken groenten en een zach te saus van schaaldieren *99 "Kerstdessert: 'Tannacotta met citroen merengue op een spiegel van sinaasappelsaus *9 9 Koffie met bonbons le en 2e kerstdag geopend Tevens serveren mij ook. fa carte Oudejaars- en nieuzvjaars dag en -avond zijn zvij ookgeopendü! 'Dorpsdijk.20, Vrouzvenpofder, tel. 01 IS - 59 19 88 Fmaif: depefgrim@zeefandnet.nl Geen zin om uren in de keuken te staan' Maak bet uzelf gemakkelijk door te kiezen uit één van onze heerlijke koude schotels. Luxe vleessalade "Merry Christmas" bestaande uit: Witdsalade 'Sint Uuberliis' (salade van gemikte kalkoenfilet, appel, winicnmrlel en rozijnen) Waldorfsalade (salade ran appel mandarijntjes, bleekselderij en walnoten) Tomaatje gevuld met hammousse Gevuld eitje met patémousse Gebraden runderlende met uienchutney Gerookte hertenrollade Fazantenpaté met appel en cranberrycompote Rauwe ham met meloen Stokbrood met kruidenboter Verse fruitsalade Prijs per schotel voor 4 personen 58.00 U kunt uw bestelling tot en met 22 december 2004 doorgeven. Op eerste en tweede kerstdag kunnen de schotels opgehaald worden tussen 11.00 uur en 13.30 uur. Baarends Bak Catering wenst u fijne kerstdagen en een gezond 2005 Luxe vissalade jingle Bells" bestaande uit: Vissalade 'Neplunus' salade van roze garnalen, venusscbetpen en rivierkreeftenslaarjes) Vissalade "Atlantis' (salade van terse zalm en Hollandse garnalen Tomaatje gevuld met een tartaar van verse tonijn Komkommer gevuld met zalmmousse Gemokte zalm met tomatensalsa Gerookte forel met mierikswortelmayonaise Gerookte makreel Stokbrood en kruidenboter Verse fruitsalade Prijs per scbdteUoor 4 personen 58.00 Soep: Gele-paprikasoep met grote garnalen 6.50 per liter Maïssoep met Pemod en gerookte kipfilet 6.50 per liter Voor meer informatie: BAARENDS BAK CATERING Transportweg 9,4387 PEVlissingen, telefoon: 0118- 475699. fax: 0118- 475987 www.blK-.itcrtng.nl, infoSbtxatering nl Kerstmenu* met spoom "van het huis" Voorgerechten Selectie van gerookte vissoorten 7,50 Carpaccio van rib-eye met oude kaas 7,00 Soepen Gevogeltebouillon met gerookte paling 4,25 Runderbouillon met chii-taken 4,25 Warme voorgerechten Chinese garnalen gesmoord in kruidenboter 7,00 Lauwwarme salade van struisvogel en appeltjes 7,50 Spoom Sorbetijs met champagne "van het huis" Hoofdgerechten van vis Gepocheerde tong, zalm en heilbot met rivierkreeftjes 19,75 Gegrilde tonijnsteak met een tagliatelle geparfumeerd met truffel 17,75 Gebakken zalmforel met pommes chips en mosterd-dillesaus 17,25 Hoofdgerechten van vlees Tournedos met ganzenlever en rode wijnsaus 19,75 Gebakken varkenshaas met paddestoelen 17,75 Gegrilde lamshaas en lamsfilet met tijmsaus 18,75 Gebraden fazant op een bedje van witlof en pistachepitten 19,50 Nagerechten Kerstdessert 8,00 Bavarois van puur en witte chocolade 7,00 Parfait van amarene kersen 7,00 Gelieve tijdig te reserveren voor het diner op eerste of tweede kerstdag Eerste kerstdag vanaf 18.00 uur geopend Tweede kerstdag vanaf 12.00 uur geopend (*keuzemenu minimaal drie gangen) Hotel-Brasserie Markt 19, Middelburg, Telefoon 0118 612998 www.brasseriedehuifkar.nl

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2004 | | pagina 18