HUIftytR
AN FONG"
de Kruit molen
4[
feALOMKI
AT A CARTE
KERST 2004
(0118) 638456 Buitenruststraat 22 Middelburg
39,50 p.p.
inclusief 1 uur bowlen
Hotel-Restaurant Willebrord
öc &oe!iaitter
Geopend le Kerstdag 2C Kerstdag
Elke dag geopend
31 dec. gesloten.
Tijdens Kerst
a la carte.
Keuken geopend
16.30-23.00 uur.
Wij wensen u
fijne feestdagen
en een t
gelukkig nieuwjaar. CnJ
Geniet thuis van een heerlijke
kerstbrunch of een compleet
verzorgd kerstdiner!
"NAN KING"
M
Kerst me nu
*4 cf\rf
www.jpsloungebistro.nl
ju
2E KERSTDAG GEOPEND
WARM EN KOUD
BUFFET
GRAVENSTRAAT 6
MIDDELBURG
TEL
0118 - 613 022
KERST 2004
MENU EERSTE KERSTDAG
Prijs 39,50
TWEEDE KERSTDAG
KERSTRUFFET
Prijs 29,50
wij wensen u prettige
kerstdagen en een
gelukkig en gezond 2005
_5e
KERSTBUFFET
KERSTMENU DECEMBER
"215
°f
42,50 p.p.
13&
JI»
Woensdag 8 december 2004 De Faam
Kerstmenu 5 gangen 39,50 ook a la carte
Oudejaarsavond feestelijk 6-gangen menu 49,00
kijk op onze website voor meer informatie
www.boekanier.nl
Restaurant de Boekanier Dorpsdijk 22
Vrouwenpolder voor reserveringen: 0118-591829
Speciaal met de kerstdagen combinaties van vis- en/of
verzorgt" Best Western Hotel vlees worden voor u opge-
Ameville een diietal kerst- maakt en kunnen kant en
schotels voor kleine en gr ote klaar worden afgehaald op
gezelschappen. De heerlijke 24, 25 of 2(5 december.
Ook voor uw wijn, Cham- kunt u een beroep op ons
pagne, oesters, kreeft, ketst- doen. Hotel Ameville biedt
stollen, desserts, tafellinnen, het u allemaal!
bestek, bijpassende menu- En bovendien krijgt u by
kaart en, verdere kerstaan- groepen vanaf tien personen
kleding tips en suggesties 10% groepskorting!
Jingfe 'Be lis Spec laf
Vleesschotel €15,75 per persoon
SïCent ifigfit
Visschotel 18,95 per persoon
'Rudolgfi's 'Favourite
Combinatieschotel vlees/vis
22,50 per persoon
1 p. 1 C^~V~\ /~\1 f BE8T WESTERN HOTEL ARNEVILLE
nei biiei. Ameville
eten met %erst
Chinees Indisch Restaurant
Kerstmenu (va 2 personen)
Soep van Nan King
**-*
Chinese hots d'oeuvre (geb. Wan Tan,
Peking loempia, Dim-Sum
(varkensvlees pasteitjes))
Ti Pan Fo Kai (kalkoenfilet in chin, traditionele stijl)
Happy family (gem. vlees, chin, champignons,
kipballetjes en div. groenten)
Nasi of bami goreng
IJs of koffie met bonbon
14,95 per persoon
Wij serveren daarnaast ook a la carte.
Dagelijks geopend van 11 00 - 22.00 uur.
Ook op alle feestdagen.
Wij wensen u prettige kerstdagen
en een heel voorspoedig 2005
Varkensmarkt 11, 4331 LA Middelburg
Tel: 0118-62 99 93
LOUNSE BISTRO
MenuJ4
Menu "B
Stokbrood'
Stokbrood
gerookte lamsham
Hollandse garnalen
verfrist met meloen
cocktail
Qegrild vlees-assortimen t
Gegrilde zalmmoot
op fouts kpotgriCC,
compleet geserveerd
compleet met
met sauzen,friet en
sauzen,friet en
saladebuffet
saladebuffet
Cit roen gevuld
Uramisu
met citroenijs
'Koffie of iftee 32.50
'Koffie of tfee 27.50
'Wc serveren oof a Ca carte (meerdere complete menu's)
"RestaurantSFMlQO Kjeuuiendijk.71/hoekjrvcdstraat
Fel: 0118-411943 Vlissingen
NieuWendijk 23
4381 BV Vlissingen
tel. 0118 - 441 337
>se paprikasalade
Amuse:
5campi omwikkeld met Zeeuws spek op een
Koude voorgerechte'
Duo van reecarpaccio en kortgebakken fazant]
Bonbon van zalm gevuld met paling op een aspic van
Soepen:
Consommé van pomodori tomaten met een garnituur van verse krab
Velouté van gevogelte met verse tuinkruiden
Warme voorgerechten:
Cogullles In jasje van gedroogde ham op een spiegel van cftrusvruchtensaus
Bladerdeeggebakje gevuld met hazenpeper
Spoom:
Parfait van appeltjes met champagne en boerenjongens
Hoofdgerechten:
Eendenborstfilet neergedaald in een saus van passievruchten
vergezeld door gebakken peperkoek
Tournedos van wildzwijn omringd door een 'beurre blanc' van
late bottled vintage port
Op de huid gebakken zeebaars rustend op een becjje van
gestoofde tomaat en prei
Dessert:
Degustatie dessert 'Noëf
<M®m mmr IBM© mir
Kerst informatie
Tel 0118-501291
h'k>h'. campveersetoren. nl
infoCa camp veer seto ren.nl
24 december 4-gangen 55
25 december 5-gangen 65
26 december 5-gangen 65
31 december 4-gangen 65
incl. glas Champagne
1 januari 4-gangen 60
incl. glas Champagne
Reserveer tijdig
Kruitmolenlaan 129, Middelburg
Tel. 0118 - 634862
Fax. 0118-642782
GRIEKS SPECIALI
RESTAURANT
RESERVEREN GEWENST
Beide dagen kunt u reserveren van 16.00
tot 19.30 uur en van 19.30 tot 24.00 uur
Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend
Afhaalgerechten
Tijdens de kerstdagen
kunt u afhalen vanaf
12.00 uur
Smidsstraat 17, Zoutelande, 0118-561215
(aanvang 19.00 uur)
Gerookte zalm en merlijn met rucolasla
of
Salade van eendenham met sinaasappeldressing
Licht gebonden palingsoep
of
Runderbouillon met kervel
Gebakken zeeduivelmedaillons met
noilly-pratsaus
of
Konijnenbout met wildgarnituur
Kerstdessert
Koffie met. zoetwaren
(aanvang tussen IS.30 en 19.30 uur
Tom a t en soep of ge vogelt eboui llon
Culinair koud- en warm buffet met vis-, vlees-
en wildgerechten
Dessertbuffet
(kinderen betalen naar leeftijd)
Vietnamees, Chinees, Indisch Restaurant
vv
Stationsweg 1 - 4451 HJ HEINKENSZAND
Telefoon en fax: 0113 - 562304
HJ LT
"dS~
ONBEPERKT ETEN/128 zitplaatsen
Op 25 en 26 dec. serveren wij weer
een uitgebreid kerstbuffet. Het buffet
meer dan 40 gerechten, bestaat uit:
Garnalen, tongfilet,
eend, ossenhaas en vlees.
En veel soorten fruit, enz.
Dit buffet wordt aangeboden
voor slechts,
16,50 p.p. (volwassenen)
8,50 p.p. (kinderen tot 10 jaar)
Het buffet begint om 17.00 uur
(Graag tijdig reserveren)
U krijgt er een leuke verrassing bij!
Kipananas
Fu Yong Hai
Babi Pangang
Koe lu Kai
Vietnamese loempia
Saté ajam
Kroepoek
Nasi bami rijst
Voor 2 personen €15,00
ELKE MAAND WISSELENDE GERECHTEN
Dagelijks geopend van maandag
t/m zondag 11.00-22.00 uur.
Daarnaast kunt u ook a la carte dineren, bijv.
onze nieuwe heerlijke specialiteiten.
Met kerst sfeervol dineren lij
'Qrandcafé-%estaurant „Jïe pelgrim"
Taartje van Stellendamsegarnalen met '.Romeinse sfa,
ruccofa en een rode gestomayonaise.
dichtgebonden soep van bospaddestoelen en zvifd
met een cognacroom en iqioffookcmütons
°f
'Jfelde re groen tenbou ilïon met stukjes runderfdet
en-garnituur
*99
ChampagnecocftaiC "Bellini
dlertebiejstukfin een saus van rode port, vossebessen,
kruidnagel en een zoifdgarnituur
In olijfoliegebakken zalmfilet met een korstje
van tuinkruiden en spekjes met een zachte biesfooksaus
of
Ossehaasmedaitïons met roergebakken groenten
en een zach te saus van schaaldieren
*99
"Kerstdessert: 'Tannacotta met citroen merengue
op een spiegel van sinaasappelsaus
*9 9
Koffie met bonbons
le en 2e kerstdag geopend
Tevens serveren mij ook. fa carte
Oudejaars- en nieuzvjaars dag en -avond zijn zvij ookgeopendü!
'Dorpsdijk.20, Vrouzvenpofder, tel. 01 IS - 59 19 88
Fmaif: depefgrim@zeefandnet.nl
Geen zin om uren in de keuken te staan'
Maak bet uzelf gemakkelijk door te kiezen uit één van onze heerlijke koude schotels.
Luxe vleessalade "Merry Christmas" bestaande uit:
Witdsalade 'Sint Uuberliis'
(salade van gemikte kalkoenfilet, appel, winicnmrlel en rozijnen)
Waldorfsalade
(salade ran appel mandarijntjes, bleekselderij en walnoten)
Tomaatje gevuld met hammousse
Gevuld eitje met patémousse
Gebraden runderlende met uienchutney
Gerookte hertenrollade
Fazantenpaté met appel en cranberrycompote
Rauwe ham met meloen
Stokbrood met kruidenboter
Verse fruitsalade
Prijs per schotel voor 4 personen 58.00
U kunt uw bestelling tot en met 22 december 2004 doorgeven.
Op eerste en tweede kerstdag kunnen de schotels opgehaald
worden tussen 11.00 uur en 13.30 uur.
Baarends Bak Catering wenst u
fijne kerstdagen en een gezond 2005
Luxe vissalade jingle Bells" bestaande uit:
Vissalade 'Neplunus'
salade van roze garnalen, venusscbetpen en rivierkreeftenslaarjes)
Vissalade "Atlantis'
(salade van terse zalm en Hollandse garnalen
Tomaatje gevuld met een tartaar van verse tonijn
Komkommer gevuld met zalmmousse
Gemokte zalm met tomatensalsa
Gerookte forel met mierikswortelmayonaise
Gerookte makreel
Stokbrood en kruidenboter
Verse fruitsalade
Prijs per scbdteUoor 4 personen 58.00
Soep:
Gele-paprikasoep met grote garnalen 6.50 per liter
Maïssoep met Pemod en gerookte kipfilet 6.50 per liter
Voor meer informatie:
BAARENDS BAK CATERING
Transportweg 9,4387 PEVlissingen,
telefoon: 0118- 475699. fax: 0118- 475987
www.blK-.itcrtng.nl, infoSbtxatering nl
Kerstmenu*
met spoom "van het huis"
Voorgerechten
Selectie van gerookte vissoorten 7,50
Carpaccio van rib-eye met oude kaas 7,00
Soepen
Gevogeltebouillon met gerookte paling 4,25
Runderbouillon met chii-taken 4,25
Warme voorgerechten
Chinese garnalen gesmoord in kruidenboter 7,00
Lauwwarme salade van struisvogel en appeltjes 7,50
Spoom
Sorbetijs met champagne
"van het huis"
Hoofdgerechten van vis
Gepocheerde tong, zalm en heilbot met rivierkreeftjes 19,75
Gegrilde tonijnsteak met een tagliatelle geparfumeerd met truffel 17,75
Gebakken zalmforel met pommes chips en mosterd-dillesaus 17,25
Hoofdgerechten van vlees
Tournedos met ganzenlever en rode wijnsaus 19,75
Gebakken varkenshaas met paddestoelen 17,75
Gegrilde lamshaas en lamsfilet met tijmsaus 18,75
Gebraden fazant op een bedje van witlof en pistachepitten 19,50
Nagerechten
Kerstdessert 8,00
Bavarois van puur en witte chocolade 7,00
Parfait van amarene kersen 7,00
Gelieve tijdig te reserveren voor het diner op eerste of tweede kerstdag
Eerste kerstdag vanaf 18.00 uur geopend
Tweede kerstdag vanaf 12.00 uur geopend
(*keuzemenu minimaal drie gangen)
Hotel-Brasserie
Markt 19, Middelburg, Telefoon 0118 612998
www.brasseriedehuifkar.nl