Q)& {/rie/ïj EJTW XI At GRECO €31! Kerft bij RD KERSTMENU Fu Yu Lou Het Station PICCARD NIEUW GRIEKS RESTAURANT Kerstmenu 2004 24 DECEMBER 2004 (Kerstavond) 25 DECEMBER 2004 (le Kerstdag) 26 DECEMBER 2004 (2e Kerstdag) s:^»^^^,oe9es,uurd Hotel Restaurant WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR TEN WEIJNGAERT Ook met kerst \i±1/ vakantiecentrum Vismenu Vleesmenu 3-GANGEN KERSTMENU 50 j*50 16! m jjg* Aziatisch Restaurant 1 mmm le en 2e KERSTDAG ht zijn wij geopend! 0118-465909 1j Stationsplein 5 Vlissingen KERSTBRUNCH KERST LOPEND BUFFET €l4.50p.p. Em Tel. 0118-681839 HÖTËLZU IDERD UIN STEAKHOUSE Helwit, Kerstbuffet: Op 25 en 26 december: SALONIKI KERSTDAGEN - 2004 met Trio Hellenique met Trio Hellenique OUDEJAARSAVOND - PARTY - Woensdag 8 december 2004 De Faam 18 Leltëer eten met 'Kerst H |0 TEL Live muziek: Ger Smit Kerstbuffet-dansant Prijs: 27,50 p.p. Aanvang: 19.00 uur Live muziek: Twilight A Karine Bosanne Kerstd iner - dansant Prijs: 55, - p.p. Aanvang aperitief 18.00 uur diner 19.30 uur Live muziek: Twilight Karine Bosanne Kerst 6ala Buffet-dansant Prijs: 55, - p.p. Aanvang aperitief 18.00 uur buffet 19.30 uur Vroeg reserveren wordt beloond: Indien u reserveert vóór 15 december, voor één van deze avonden, ontvangt u een 'vroegboek- korting' van 5/ó op de totaalnota Tevens nog enkele plaatsen vrij voor de kerstbrunches op le 2e Kerstdag en de Sylvesterparty op 31 december! Kinderen tot 3 jaar gratis Kinderen van 3 tot 12 jaar 50% korting www.piccard.nl Tel. 0118-413 551, Badhuisstraat 178, VLISSINGEN J cg/v restaura/// Giorgos en 'Effe Malamidis, Veerweg 37 - Kamperland: 0113-370600 www.restaurant-degriek.nl WIJ ZIJN BEIDE KERSTDACEN CEOPEND VANAF 16.00 TOT 24.00 UUR 24 DECEMBER GESLOTEN WIJ SERVEREN BEIDE DACEN A LA CARTE RESERVEREN GEWENST VRIJDAG 17 DECEMBER LIVE MUZIEK! DEZE AVOND ALLEEN LOPEND BUFFET Het restaurant waar onze kwaliteit en prijs naar uw wens zijn. Wijngaardstraat 1-5, Middelburg 0118-634633 Bestel ook dit jaar weer bij ons uw kerst en/of oud en nieuw schotels: Luxe Vleesschotel €12,50 In cl. stokbrood met kruidenboter Luxe Visschotel €15,00 Incl stokbrood met kruidenboter Vanaf 4 personen gratis thuisbezorgd, allen op Walcheren. Voor meer informatie bel: 0118 591607 Dungesneden zalm met een soepje van komkommer en groene appel. salade van witlof en vanille Gerookte kvvartelhammetjes met Parmaham en balsamico Tempura van tongschar en garnaal Met dip van soja en sesam Gevogelte bouillon met shii-take en koriander Tarbotfilet met ossenstaartjus en gedroogde tomaat Hertenrugfilet met rode kool en crème de cassis Dessert 40,- Dessert 40,- XL&t restaurant is eerste kerstdag geopend vanaf 18.30 uur. Voor reserveringen bel: 0118-472500 Zwanenburesewee 11.4384 LVV VLissineen. wwvv.svvaenenbursh.nl /infolw swaenenburgh.nl PARTYSERVICE CAFE RESTAURANT DE GOLFBAAN Burgemeester van Woeldercnlaan 5. 4382 CL Vlissihgen Telefoon 0118-418653 fax 0118-415570 www.degolfbaan.nl VISSALADES ZALMSALADE 2-4 personen Rijk gevulde vissalde niel garnituur 4-6 van paling, zalm. gevulde tomaten, pepermakreel, 6-8 mosselen, gevulde eieren, sellcric en augurk. S-10 VISSALADE "DE GOLFBAAN'- 2-4 personen Een luxe salade gegarneerd met paling. 4-6 gerookte zalm. krab. Stellendamse garnalen 6-8 en gerookte forel 8-10 VLEESSALADES HUZARENSALADE Feestelijk opgemaakte salade mei komkommer, augurk, gevulde tomaten en eieren VLEESSALADE "DE GOLFBAAN" Een luxe salade gegarneerd met gevulde tomaten, eieren, verschillende vleessoorten, vruchten, komkommer en augurk 2-4 personen 4-6 6-8 8-10 2-4 personen 4-6 6-8 8-10 24.00 44.00 55.00 66,00 30.00 45,00 60.00 75.00 16.00 24,00 32.00 40.00 20 ,00 30.00 40.00 50.00 Bij bovenstaande gerechten leveren wij stokbrood en kruidenboter Voor het afhalen van salades mei Kerstdagen gaarne Itjdig bestellen. VOORGERECHTEN Keuze uit: GARNALENCOCKTAIL KEFTEDAKIA (gehaktballetjes in tomatensaus) GEMISTA MANITARIA (gevulde champignons met gehakt in roomsaus) MIDIATHGANITA (gebakken mosselen met dillesaus) CHIROMERI ME PEPONI (ham met meloen) POIKILIA (combinatie van koude en warme voorgerechten) HOOFDGERECHTEN Keuze uit: FILETO MOSCHARI (gegrilde ossehaas met pepersaus) KERSTMIX (ossehaas. varkenshaas gevuld met ham en kaas, kipfilet en lamfilel) MIX GRILL (vijf verschillende soorten vlees) EL GRECO MIX (steak, suvlaki, lamskotelet, giros, moussaka en feta) THGANI SPECIAL (kleine stukjes ossehaas, kipfilet en varkenshaas in de pan klaargemaakt m en heerlijke crème tomatensaus afgeblust met metaxa) SOLOMOS gegilde zalm met dillesaus) VIS MIX (2 garnalen kalamaria en een sliptong) VEGETARISCH (sperziebonen, gevulde tomaat met rijst, tiropita, gebakken courgettes) Alle hoofdgerechten worden geserveerd met boerensalade, Griekse aardappeltjes en rijst NAGERECHTEN Keuze uit: IJS MET VERSE VRUCHTEN DAME BLANCHE IJS METWARME KERSEN BAKLAVA MET IJS IJS MET KIWI IRISH KOFFIE FRENCH KOFFIE EL GRECO KOFFIE PRIJS Beide kerstdagen zijn wij geopend van 16.00 tot 22.00 uur Lange Noordstraat 14 - Middelburg-Tel. 0118-625979 Nieuwe eigenaar: A.Voulgaris KINDERMENU VOORGERECHT Keuze uit TOMATENSOEP KEFTGEDAKIA HOOFDGERECHT Keuze uit MET OSSEHAAS MET SLIPTONG DESSERT IJS MET SURPRISE BlMBJBJBMBlBJBjgMBJBMBIBfBMBJBJSIBIBJBJBMBMBMBMBlBJBlBfBfBiBfBJBJBMBMBMBJBJBJBJBfBMgl 0 ^Restaurant en Catering6 edrijf VCissingen Thuis dineren... met kerst oud en nieuw Schotel nummer 1 Per persoon 13,95 Koude visschotel Neptunus Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 3 <4j Per persoon 17,50 Hors d'oeuvre Zeeland Huzaren-, zalm-, kip- en krabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsalade Schotel nummer 2 Per persoon 12,95 Koude vleesschotel Breskens Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 4 Per persoon 16,50 Combinatieschotel 'Het Station' Tomaten gevuld met geitenkaas Polio picanto (kip) Ansjovis filet Gevulde olijven Tonijnsalade Aardappelsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Rauwkostsalade j£ Stokbrood met kruidenboter Stokbrood met kruidenboter^ UW SCHOTEL IS O'HZT ZO%C,l Vanwege Het grote succes is ons restaurant vrijdag24 december en le kerstdag gestoten. üdJ'LWW 9{I'EU'W: Informeer ootjnaar onze voorbereide warme maaltijden (tliuis op te warmen) Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m donderdag 23 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m donderdag 30 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel) U kunt de schotels afhalen op vrijdag 24, zaterdag 25, donderdag 26, vrijdag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Zaterdag 1 januari tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening). tussen 12.00-15.00 uur €12.50 p.p. Soep vooral', keuze uit 30 verschillende gerechten en als nagerecht verse vruchten en ijs met slagroom Kinderen 4 t/m 11 jaar 7,50 p.p. 2 zittingen: 1° 17.00-19.30 uur 2C 19.30-22.00 uur Reserveren gewenst Iedere vrijdag, zaterdag en zondag LOPEND BUFFET 9,90 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar 6,50 p.p. Openingstijden: ma. t/m do. 16.00-21.30 uur vr. t/m zo. 12.00-22.00 uur P Euromarkt 12. 4334 ER MIDDELBURG Zaterdag 25 en zondag 26 december Kerstbrunch (kerstman aanwezig) 25 p.p Kinderen tot 12 jaar 12,50 p.p. Zaterdag 25 december 5-gangen Kerstdiner 49 p.p. Kinderen tot 12 jaar 30 p.p. Zondag 26 december Kerstbuffet Kinderen tot 12 jaar 35 p.p. 17,50 p.p FLETCHER|jjHOTELGROUP Voor meer informatie tel.nr.: 0 118 561810 Zuiderduin Bcaehliotel De Buckiweg 2 Wcsfkapcllc www.zuidcrduinbeacliliotcl.nl info@zuidcrduinbc.ichholcl.nl Voorgerechten: Gerookte runder rib-eye op toast of Trilogie van gerookte vissoorten met saffraan mayonaise Hoofdgerechten: Gegrilde struisvogelbiefstuk en bospaddestoelen overgoten met rode portsiroop of Verse tonijnmoot met gegrilde gamba's en kreeftensaus -*■** Nagerechten: Feestelijke kerstverrassing Prijs 25,- per persoon We serveren ook a la carte. Reserveren is wel gewenst op deze dagen 0110 - 612 117 Rijk verder voor onze uitgebreide menukaart op www.d eta m boer. i nfo Geopend van maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur (Tevens op Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag) Plein 1940 nr. 6 4531 LH Middelburg tel. 0110-612117 www.detamboer.info -^-r üh'-im1- ®r fê- VS Wij heten u met deze feestdagen weer van harte welkom bij GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT \A WOKRESTAURANT VIETNAM Schoolstraat I - Vrouwenpolder Tel 0118 - 593 507 www.zcelandnet.nl/vietnam Ook voor catering. Op 25, 26 december en 1 januari geopend van 12.00 - 22.30 uur. Prijs per persoon: 24,75 p.p. Kinderen t/m 10 jaar: 10,00 p.p. Kerst Brunch: 12.00-14.00 uur: 15,00 p.p. Stille Engelen Soep: U begint uw maaltijd met een liehtgebonden soep met kipfilet en engelenhaartjes Vrolijke Kerst (Voorgerecht): U vervolgt uw maaltijd met diverse gefrituurde, gouden hapjes (dim sum) Vlammende Kerst (Hoofdgerecht): Stel zelf uw hoofdgerecht samen uit ons wok-buffet, waaronder diverse soorten vlees (kipfilet, ossenhaas, varkenshaas), vissoorten (Chinese garnalen, Japanse surimi-sticks, Vietnamese pangavisfilet, koolvisfilet), fruit en knapperige groenten Onze chef-kok gaat ze vervolgens voor u wokken en binnen 1 1/2 minuut geniet u van een hemels geurende, superverse en warme maaltijd, vergezeld van wille njst, nasi of mihoen Witte Kerst (Nagerecht): IJsdesseri met slagroom en aangeklede koffie of lliee. Beestenmarkt I O - Goes Telefoon: O I I 3 - 2 I 5 7 I 5 Beide dagen kunt u reserveren: Vanaf 16.00 tot 19.00 uur of vanaf 17.00 tot 20.00 uur If oi iTomoni ,'c En van 19.00 uur of van 20.00 uur tot sluitingstijd S AFHALEN MOGELIJK TOT 19.00 UUR 38,- per persoon (Graag op afspraak) Kinderen tot I 4 jaar I 5,- Gezien de populariteit op al deze avonden (kinderen tot S jaar gratis) raden wij u aan tijdig te reserveren. EEN GRANDIOOS OUPEI AARS AVOND - FEEST EEN AVOND VOL DANS - LEKKER ETEN - VUURWERK - CHAMPAGNE EEN SUPER GEZELLIG FEEST VOOR FAMILIE EN VRIENDEN We gaan samen met: u het Nieuwe jaar ZOOS in»! Van 18.00 uur tot 22.OO uur doorlopend, een LUXE DINER van drie gangen met o.m.: ARTIESTEN Vanaf 18.00 uur t/m 24.00 uur Vanaf 24.00 uur t/m I» Griekse Live Muziek met TRIO HELLENIQUE DJ Enrico DJ Jeroen Entreebewijs inclusief het diner flllllllli Hl 1 Reserveringen en plaatstoewijzing worden S 3 FlasK'"" cl op volgorde van binnenkomst door Sajonlki óxsHÜRf behandeld.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2004 | | pagina 17