Q)& {/rie/ïj
EJTW
XI
At
GRECO
€31!
Kerft bij
RD
KERSTMENU
Fu Yu Lou
Het Station
PICCARD
NIEUW GRIEKS RESTAURANT
Kerstmenu 2004
24 DECEMBER 2004 (Kerstavond)
25 DECEMBER 2004 (le Kerstdag)
26 DECEMBER 2004 (2e Kerstdag)
s:^»^^^,oe9es,uurd
Hotel Restaurant
WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN
GELUKKIG NIEUWJAAR
TEN
WEIJNGAERT
Ook met
kerst
\i±1/
vakantiecentrum
Vismenu
Vleesmenu
3-GANGEN KERSTMENU
50
j*50
16!
m
jjg* Aziatisch Restaurant
1 mmm
le en 2e KERSTDAG
ht zijn wij geopend!
0118-465909 1j Stationsplein 5 Vlissingen
KERSTBRUNCH
KERST LOPEND BUFFET
€l4.50p.p.
Em Tel. 0118-681839
HÖTËLZU IDERD UIN
STEAKHOUSE
Helwit,
Kerstbuffet: Op 25 en 26 december:
SALONIKI
KERSTDAGEN - 2004
met Trio Hellenique
met Trio Hellenique
OUDEJAARSAVOND - PARTY
-
Woensdag 8 december 2004
De Faam
18
Leltëer eten met 'Kerst
H |0 TEL
Live muziek: Ger Smit
Kerstbuffet-dansant
Prijs: 27,50 p.p.
Aanvang: 19.00 uur
Live muziek: Twilight A Karine Bosanne
Kerstd iner - dansant
Prijs: 55, - p.p.
Aanvang aperitief 18.00 uur diner 19.30 uur
Live muziek: Twilight Karine Bosanne
Kerst 6ala Buffet-dansant
Prijs: 55, - p.p.
Aanvang aperitief 18.00 uur buffet 19.30 uur
Vroeg reserveren wordt beloond:
Indien u reserveert vóór 15 december, voor één
van deze avonden, ontvangt u een 'vroegboek-
korting' van 5/ó op de totaalnota
Tevens nog enkele plaatsen vrij voor de
kerstbrunches op le 2e Kerstdag en de
Sylvesterparty op 31 december!
Kinderen tot 3 jaar gratis
Kinderen van 3 tot 12 jaar 50% korting
www.piccard.nl
Tel. 0118-413 551, Badhuisstraat 178, VLISSINGEN J
cg/v restaura///
Giorgos en 'Effe Malamidis, Veerweg 37 - Kamperland: 0113-370600
www.restaurant-degriek.nl
WIJ ZIJN BEIDE KERSTDACEN CEOPEND VANAF 16.00 TOT 24.00 UUR
24 DECEMBER GESLOTEN
WIJ SERVEREN BEIDE DACEN A LA CARTE
RESERVEREN GEWENST
VRIJDAG 17 DECEMBER LIVE MUZIEK!
DEZE AVOND ALLEEN LOPEND BUFFET
Het restaurant waar
onze kwaliteit en prijs
naar uw wens zijn.
Wijngaardstraat 1-5,
Middelburg
0118-634633
Bestel ook dit jaar weer bij ons uw
kerst en/of oud en nieuw schotels:
Luxe Vleesschotel €12,50
In cl. stokbrood met kruidenboter
Luxe Visschotel €15,00
Incl stokbrood met kruidenboter
Vanaf 4 personen gratis thuisbezorgd,
allen op Walcheren.
Voor meer informatie
bel: 0118 591607
Dungesneden zalm met een soepje
van komkommer en groene appel.
salade van witlof en vanille
Gerookte kvvartelhammetjes met
Parmaham en balsamico
Tempura van tongschar en garnaal
Met dip van soja en sesam
Gevogelte bouillon met shii-take
en koriander
Tarbotfilet met ossenstaartjus en
gedroogde tomaat
Hertenrugfilet met rode kool
en crème de cassis
Dessert
40,-
Dessert
40,-
XL&t restaurant is eerste kerstdag geopend vanaf 18.30 uur. Voor reserveringen bel: 0118-472500
Zwanenburesewee 11.4384 LVV VLissineen. wwvv.svvaenenbursh.nl /infolw swaenenburgh.nl
PARTYSERVICE CAFE RESTAURANT DE GOLFBAAN
Burgemeester van Woeldercnlaan 5. 4382 CL Vlissihgen
Telefoon 0118-418653 fax 0118-415570
www.degolfbaan.nl
VISSALADES
ZALMSALADE 2-4 personen
Rijk gevulde vissalde niel garnituur 4-6
van paling, zalm. gevulde tomaten, pepermakreel, 6-8
mosselen, gevulde eieren, sellcric en augurk. S-10
VISSALADE "DE GOLFBAAN'- 2-4 personen
Een luxe salade gegarneerd met paling. 4-6
gerookte zalm. krab. Stellendamse garnalen 6-8
en gerookte forel 8-10
VLEESSALADES
HUZARENSALADE
Feestelijk opgemaakte salade
mei komkommer, augurk,
gevulde tomaten en eieren
VLEESSALADE "DE GOLFBAAN"
Een luxe salade gegarneerd met
gevulde tomaten, eieren, verschillende
vleessoorten, vruchten, komkommer en augurk
2-4 personen
4-6
6-8
8-10
2-4 personen
4-6
6-8
8-10
24.00
44.00
55.00
66,00
30.00
45,00
60.00
75.00
16.00
24,00
32.00
40.00
20 ,00
30.00
40.00
50.00
Bij bovenstaande gerechten leveren wij stokbrood en kruidenboter
Voor het afhalen van salades mei Kerstdagen gaarne Itjdig bestellen.
VOORGERECHTEN
Keuze uit:
GARNALENCOCKTAIL
KEFTEDAKIA (gehaktballetjes in tomatensaus)
GEMISTA MANITARIA (gevulde champignons met gehakt in roomsaus)
MIDIATHGANITA (gebakken mosselen met dillesaus)
CHIROMERI ME PEPONI (ham met meloen)
POIKILIA (combinatie van koude en warme voorgerechten)
HOOFDGERECHTEN
Keuze uit:
FILETO MOSCHARI (gegrilde ossehaas met pepersaus)
KERSTMIX (ossehaas. varkenshaas gevuld met ham en kaas, kipfilet en lamfilel)
MIX GRILL (vijf verschillende soorten vlees)
EL GRECO MIX (steak, suvlaki, lamskotelet, giros, moussaka en feta)
THGANI SPECIAL (kleine stukjes ossehaas, kipfilet en varkenshaas in de pan
klaargemaakt m en heerlijke crème tomatensaus afgeblust met metaxa)
SOLOMOS gegilde zalm met dillesaus)
VIS MIX (2 garnalen kalamaria en een sliptong)
VEGETARISCH (sperziebonen, gevulde tomaat met rijst, tiropita, gebakken courgettes)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met boerensalade, Griekse aardappeltjes en rijst
NAGERECHTEN
Keuze uit:
IJS MET VERSE VRUCHTEN
DAME BLANCHE
IJS METWARME KERSEN
BAKLAVA MET IJS
IJS MET KIWI
IRISH KOFFIE
FRENCH KOFFIE
EL GRECO KOFFIE
PRIJS
Beide kerstdagen zijn wij geopend van
16.00 tot 22.00 uur
Lange Noordstraat 14 - Middelburg-Tel. 0118-625979
Nieuwe eigenaar: A.Voulgaris
KINDERMENU
VOORGERECHT
Keuze uit
TOMATENSOEP
KEFTGEDAKIA
HOOFDGERECHT
Keuze uit
MET OSSEHAAS
MET SLIPTONG
DESSERT
IJS MET SURPRISE
BlMBJBJBMBlBJBjgMBJBMBIBfBMBJBJSIBIBJBJBMBMBMBMBlBJBlBfBfBiBfBJBJBMBMBMBJBJBJBJBfBMgl 0
^Restaurant en Catering6 edrijf VCissingen
Thuis dineren... met kerst oud en nieuw
Schotel nummer 1
Per persoon 13,95
Koude visschotel Neptunus
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaat met
garnalen
Gerookte paling
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte makreel
Rauwkostsalade
Nieuwe haring
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 3
<4j Per persoon 17,50
Hors d'oeuvre Zeeland
Huzaren-, zalm-, kip-
en krabsalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm, paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Rauwkostsalade
Schotel nummer 2
Per persoon 12,95
Koude vleesschotel Breskens
Huzarensalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Cervelaatworst met augurk
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 4
Per persoon 16,50
Combinatieschotel 'Het Station'
Tomaten gevuld
met geitenkaas
Polio picanto (kip)
Ansjovis filet
Gevulde olijven
Tonijnsalade
Aardappelsalade
Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Rauwkostsalade
j£ Stokbrood met kruidenboter Stokbrood met kruidenboter^
UW SCHOTEL IS O'HZT ZO%C,l Vanwege Het grote succes
is ons restaurant vrijdag24 december en le kerstdag gestoten.
üdJ'LWW 9{I'EU'W: Informeer ootjnaar onze voorbereide warme maaltijden (tliuis op te warmen)
Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m donderdag 23 december.
Voor Oud Nieuw gaarne t/m donderdag 30 december.
Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk
ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel)
U kunt de schotels afhalen op vrijdag 24, zaterdag 25, donderdag 26,
vrijdag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Zaterdag 1 januari tussen
12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan
huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening).
tussen 12.00-15.00 uur
€12.50 p.p.
Soep vooral', keuze uit 30 verschillende
gerechten en als nagerecht
verse vruchten en ijs met slagroom
Kinderen 4 t/m 11 jaar 7,50 p.p.
2 zittingen: 1° 17.00-19.30 uur
2C 19.30-22.00 uur
Reserveren gewenst
Iedere vrijdag, zaterdag en zondag
LOPEND BUFFET 9,90 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar 6,50 p.p.
Openingstijden: ma. t/m do. 16.00-21.30 uur
vr. t/m zo. 12.00-22.00 uur
P Euromarkt 12. 4334 ER MIDDELBURG
Zaterdag 25 en zondag 26 december
Kerstbrunch (kerstman aanwezig) 25 p.p
Kinderen tot 12 jaar 12,50 p.p.
Zaterdag 25 december
5-gangen Kerstdiner 49 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 30 p.p.
Zondag 26 december
Kerstbuffet
Kinderen tot 12 jaar
35 p.p.
17,50 p.p
FLETCHER|jjHOTELGROUP
Voor meer informatie tel.nr.: 0 118 561810
Zuiderduin Bcaehliotel De Buckiweg 2 Wcsfkapcllc
www.zuidcrduinbeacliliotcl.nl info@zuidcrduinbc.ichholcl.nl
Voorgerechten:
Gerookte runder rib-eye op toast
of
Trilogie van gerookte vissoorten
met saffraan mayonaise
Hoofdgerechten:
Gegrilde struisvogelbiefstuk
en bospaddestoelen overgoten
met rode portsiroop
of
Verse tonijnmoot met gegrilde gamba's
en kreeftensaus
-*■**
Nagerechten:
Feestelijke kerstverrassing
Prijs 25,- per persoon
We serveren ook a la carte.
Reserveren is wel gewenst op deze dagen
0110 - 612 117
Rijk verder voor onze uitgebreide menukaart op
www.d eta m boer. i nfo
Geopend van maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
(Tevens op Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag)
Plein 1940 nr. 6 4531 LH Middelburg tel. 0110-612117
www.detamboer.info
-^-r üh'-im1- ®r fê- VS
Wij heten u met deze feestdagen
weer van harte welkom bij GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT
\A
WOKRESTAURANT
VIETNAM
Schoolstraat I - Vrouwenpolder
Tel 0118 - 593 507
www.zcelandnet.nl/vietnam
Ook voor catering.
Op 25, 26 december en 1 januari
geopend van 12.00 - 22.30 uur.
Prijs per persoon: 24,75 p.p.
Kinderen t/m 10 jaar: 10,00 p.p.
Kerst Brunch: 12.00-14.00 uur: 15,00 p.p.
Stille Engelen Soep: U begint uw maaltijd met een liehtgebonden soep met kipfilet en
engelenhaartjes
Vrolijke Kerst (Voorgerecht): U vervolgt uw maaltijd met diverse gefrituurde,
gouden hapjes (dim sum)
Vlammende Kerst (Hoofdgerecht): Stel zelf uw hoofdgerecht samen uit ons wok-buffet,
waaronder diverse soorten vlees (kipfilet, ossenhaas, varkenshaas), vissoorten (Chinese
garnalen, Japanse surimi-sticks, Vietnamese pangavisfilet, koolvisfilet), fruit en knapperige
groenten Onze chef-kok gaat ze vervolgens voor u wokken en binnen 1 1/2 minuut geniet u van
een hemels geurende, superverse en warme maaltijd, vergezeld van wille njst, nasi of mihoen
Witte Kerst (Nagerecht): IJsdesseri met slagroom en aangeklede koffie of lliee.
Beestenmarkt I O - Goes
Telefoon: O I I 3 - 2 I 5 7 I 5
Beide dagen kunt u reserveren: Vanaf 16.00 tot 19.00 uur of vanaf 17.00 tot 20.00 uur
If oi iTomoni ,'c En van 19.00 uur of van 20.00 uur tot sluitingstijd
S AFHALEN MOGELIJK TOT 19.00 UUR
38,- per persoon (Graag op afspraak)
Kinderen tot I 4 jaar I 5,- Gezien de populariteit op al deze avonden
(kinderen tot S jaar gratis) raden wij u aan tijdig te reserveren.
EEN GRANDIOOS OUPEI AARS AVOND - FEEST
EEN AVOND VOL DANS - LEKKER ETEN - VUURWERK - CHAMPAGNE
EEN SUPER GEZELLIG FEEST VOOR FAMILIE EN VRIENDEN
We gaan samen met: u het Nieuwe jaar ZOOS in»!
Van 18.00 uur tot 22.OO uur doorlopend, een LUXE DINER van drie gangen
met o.m.:
ARTIESTEN
Vanaf 18.00 uur t/m 24.00 uur Vanaf 24.00 uur t/m I»
Griekse Live Muziek met TRIO HELLENIQUE DJ Enrico DJ Jeroen
Entreebewijs inclusief het diner flllllllli
Hl 1 Reserveringen en plaatstoewijzing worden S 3
FlasK'"" cl op volgorde van binnenkomst door Sajonlki óxsHÜRf
behandeld.