iJL deHUIflVUt Catering Koudekerke Vleessalade Vissalade de kruit molen HötëlZuidërduin m 5-GANGEN KERSTMENU €21,80 per persoon, vanaf 2 personen KERST A LA CARTE 3-gangen 26,50 Mj ónieatciC %'b 7\ 7^/0 T$e/&rieA> jincjfe (Beds Speciah Siient (Night 'Rudolph's favourite NIEUW CHINA GARDEN Chinese champignonsoep Siew Mai (gebakken vleespasteitjes), SpaiG-llbs, mini loempia's Vogelnestje met kwarteleitjes Halve gegrilde Pekingeend Sorbet Koffie of thee Wij serveren ook a la carte &c ^oclumicr Geopend r' Kerstdag 2C Kerstdag Kerstmenu www.jpsloungebistro.nl 4-gangen 31,25 KERSTMENU 4-gangen 37,50 Reserveringen: 0118-416450 Nieuwendijk 14 - Vlissingen www.restaurantfigaro.nl fh[ezv Cfuty Jeng SPECIAAL DECEMBERMENU* voor 2 tot 3 personen 15,00 - Koe Lo Yuk - Foe Young Hai - Kipfilet met ananas - Thaise Ajam Pangang - Vietnamese loempia's - Nasi of bami of witte rijst KERSTBUFFET www.orientalgarden.nl SUN XING GUANG ELK WEEKEND WOKBUFFET 15,50 p.p. 1e en 2e KERSTDAG WOKKEN 16,90 P.P. 1e zitting 16.30-19.30 uur 2e zitting vanaf 19.30 uur. www.sunxingguang.nl Zuidstraat 105-107, Westkapelle 0118-57 21 35 Prijs 9.00 per persoon Tel.0118-553047/466569 2' KERSTDAG GEOPEND WARM EN KOUD BUFFET 39,50 p.p. inclusief 1 uur bowlen *4 cfuü WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR Geniet thuis van een heerlijke kerstbrunch of een compleet verzorgd kerstdiner! rL* *Arnevi"e Chinees - Indisch Restaurant (heldere bouillon met Chinese champignons) (garnalen, kipfilet en diverse groenten met kwarteleitjes in een nestje) (Pekingeend met pikante saus apart) Badhuisstraat 6-8 4381LS Vlissingen Tel.0118 - 414 778 Fax0118-418819 Openingstijden: lederedag geopend van 11.00 - 22.00 uur Kerstmenu 5 gangen 39,50 ook a la carte Oudejaarsavond feestelijk 6-gangen menu 49,00 kijk op onze website voor meer informatie www.boekanier.nl Restaurant de Boekanier Dorpsdijk 22 Vrouwenpolder voor reserveringen: 0118-591829 Zaterdag 25 en zondag 26 december Kerstbrunch 25 p.p. Kinderen tot 12 jaar 12,50 p.p. Zaterdag 25 december 5-gangen Kerstdiner 49 p.p. Kinderen tot 12 jaar 30 p.p. Zondag 26 december Kerstbuffet Kinderen tot 12 jaar 35 p.p. 17,50 p p FLETCHERfj^HOTELGROUP Reserveren via lel.nr.: 0118 - 561810 Zuiderduin Ue.ieliluilel De Bucksweg 2 Wcvtk.ipellc www.zuidcrdUmbe-.icliliotel.nl info@zuidérduinbe:Kliliotc|j.nl Kerstmenu* met spoom "van het huis" Voorgerechten Selectie van gerookte vissoorten 7,50 Carpaccio van rib-eye met oude kaas 7,00 Soepen Gevogeltebouillon met gerookte paling 4,25 Runderbouillon met chii-taken 4,25 Warme voorgerechten Chinese garnalen gesmoord in kruidenboter 7,00 Lauwwarme salade van struisvogel en appeltjes 7,50 Spoom Sorbetijs met champagne "van het huis" Hoofdgerechten van vis Gepocheerde tong, zalm en heilbot met rivierkreeftjes 19,75 Gegrilde tonijnsteak met een tagliatelle geparfumeerd met truffel 17,75 Gebakken zalmforel met pommes chips en mosterd-dillesaus 17,25 Hoofdgerechten van vlees Tournedos met ganzenlever en rode wijnsaus 19,75 Gebakken varkenshaas met paddestoelen 17,75 Gegrilde lamshaas en lamsfilet met tijmsaus 18,75 Gebraden fazant op een bedje van witlof en pistachepitten 19,50 Nagerechten Kerstdessert 8,00 Bavarois van puur en witte chocolade 7,00 Parfait van amarene kersen 7,00 Gelieve tijdig te reserveren voor het diner op eerste of tweede kerstdag Eerste kerstdag vanaf 18.00 uur geopend Tweede kerstdag vanaf 12.00 uur geopend (*keuzemenu minimaal drie gangen) Hotel-Brasserie Markt 19, Middelburg, Telefoon 0118 612998 www.brasseriedehuifkar.nl Nieuvvendijk 23 4381 BV.Vlissingen ,0118 441 337 396 paprikasalade WA' Amuse: Scampi omwikkeld met Zeeuws spek op een Koude voorgerechte' Duo van reecarpaccio en kortgebakken fazant[ Bonbon van zalm gevuld met paling op een aspic van Soepen: Consommé van pomodorl tomaten met een garnituur van verse krab Velouté van gevogelte met verse tuinkruiden Warme voorgerechten: Coquilles in jasje van gedroogde ham op een spiegel van eitrusvruchtensaus Bladerdeeggebakje gevuld met hazenpeper Spoom: Parfait van appeltjes met champagne en boerenjongens Hoofdgerechten: Eendenborstfilet neergedaald in een saus van passievruchten vergezeld door gebakken peperkoek Tournedos van wildzwijn omringd door een 'beurre blanc' van late bottled vintege port - Op de huid géfeakken zeebaars rustend op een bedje van gestoofde tomaat en prei Dessert: Peguëtaile dessert 'Noël' Arsmmwt) étjmr mmm PBJP& mr Xèewm&p mH VOORGERECHTEN: Kikkerbilletjes in knollookroomsaus Cocktail van Hollandse garnaaltjes en surimi-krab 1,50) Carpaccio van biefstuk met. parmezaanse krullen (+1,-) Visschelpje met gerookte haring, zalm en forel Flensje met roomkaas, gedroogde tomaat en basilicumdressing Kalfsbouillon met reepjes prei of Pomodore tomatensoep HOOFDGERECHTEN: Varkenshaas met champignonroomsaus Rib-eye met Stroganoffsaus 1,75) Konijnenboutjes in frambozensaus Pacific-kabeljauw uit de oven met cheddar en botersaus Pangafilet (Aziatische tongscharfilet) met grove mosterdsaus Groentestoofpotje met cheddarkaas onder een biaderdeeghoedje DESSERTS: Witte chocoladebavarois met kletskoppen Griesmeelpudding met rode-bessensaus Parijse soes gevuld met vanille-ijs en een kersensaus Ijscoupe met parfait d'amour Cocktail van Zeeuwse garnaaltjes met romige cocktailsaus Wildbouillon met bospaddestoelen Ossenhaasmedaillons met een truffel-salsasaus of Gamba's in looksaus Grand kerstdcsserl Chinees - Indisch Afhaalcentrum en Cafetaria (krokant gefrituurde kip met chilisaus) Aanbiedingen geldig t/m 31 december 2004. Wij zijn geopend op 1 e en 2e kerstdag en oudejaarsavond Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Zacharias Jansenstraat 31 4332 VD Middelburg - Telefoon 0118 - 616585 Dagelijks geopend maandag t/m donderdag van 16.00 tot 22.00 uur vrijdag t/m zondag 11.30 tot 22.30 uur Afiotvic/t, 70o&- en, *?<McCue 'Reétoutw,mt 25 en 26 december van 12.00 uur lot 16.00 uur: Kerst Brunch Wokken Uitgebreid Lopend Hullet voor slechts 19,9Qi p Van 17.00 uur tot 19.30 uur ofvajf20.00 uur tot 22.30 uur Wokken Uitgebreid Lopend Buffet 24,90 p.p Kinderen tot 4 jaar gratis-van 4 lol 12jaar 12,50pp. Reserveer tijdig: 1 e Kerstdag om 17.00 uur zijn wij reeds volgeboekt) Vraag ook naaronzc speciale afliaalmcnu's! Stel zelf uw menu samen, voor maar 16,90 smult u van een uitgebreide rijsttafel, indien u wenst brengen wij het voor u aan huis Ideaal voor KcratmtjKijk ook op onze website voor meer informatie. Schuttestraat 10 Koudekerke (0118) 55 11 22 WOK-Restaurant Kinderen t/m 12 jr. 8,00 P.P. Kinderen t/m 4 jr. GRATIS Voorgerecht, warm buffet, nagerecht 11 verschillende woksauzen Echte Chinese woksauzen zoals die in China worden gebruikt, zelf klaargemaakt door eigen, in China oPgeleide, kok. incl. ijs (zelf schePPen) Tot eind februari woensdag gesloten. (Reserveren gewenst) Met een grote groep kunt u ook doordeweeks. Verzorgt voor de feestdagen koude schotels Bestaande uit een luxe vis- en vleesschotel Gebraden varkens fricandeau Rosbief Kiprollade Hamrolletjes gevuld met asperges Gevulde eieren Gerookte zalm I Gerookte paling Gerookte makreel Gevulde tomaten met Hollandse garnalen Gegarneerde eieren rgfrr, /'■e«sccrura/et Samen f eerfijgenieten van de "Kerst in „s-inevcaans e - v,<3 'C ytfMlCjO Klissingen 'Menu SI Menu H Stokbrood Stokbrood Qerdpkte lamsfmm '.Hollandse garnalen verfrist met meloen cocktail gegrild vCees-assortimenl (jcgrilde zalmmoot op houtskpolgrill, compleet geserveerd compleet met met sauzen,friet en sauzen,friet en saladebuffet saladebuffet Citroen gevuld Uramisu met citroenijs Koffie of thee 32.50 'Koffie of thee 27.50 'We serveren OtMii (a carle (meerdere complete menu's) 'Restaurant StSfKjO Kjewwendïjk 71/fwek.valstraat Tel: 01.18-411943 Vlissingen 4? Reserveer tijdig Kruitmolenlaan 129, Middelburg Tel. 0118 - 634862 Fax. 0118 - 642782 Kerst informatie Te! 0118-501291 it'U'ii'. campveersetoren. nl infoCijcampveersetoren.nl 24 december 4-gangen 53 25 december 5-gangen 65 26 december 5-gangen 65 31 december 4-gangen 65 incl. glas Champagne I januari 4-gangen 60 incl. glas Champagne Giorgos en 'Effe Malamidis, Veerweg 37 - Kamperland: 0113-370600 www.restaurant-degriek.nl WIJ ZIJN BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND VANAF 16.00 TOT 24.00 UUR 24 DECEMBER GESLOTEN WIJ SERVEREN BEIDE DAGEN A LA CARTE RESERVEREN GEWENST VRIJDAG 17 DECEMBER LIVE MUZIEK! DEZE AVOND ALLEEN LOPEND BUFFET Spec iaal met de kerstdagen verzorgt Best Western Hotel Ameville een drietal kérst- schotels voor kleine en grote gezelschappen. De heerlijke combinaties van vis- en/of vlees worden voor u opge maakt en kunnen kant en klaar worden afgehaald op 24,25 of'26 december. 1 Ook voor üw wijn, Cham pagne. oesters, kreeft, kerst stollen, desserts, tafellinnen, bestek, bijpassende menu kaarten, verdere kérst arm- kleding, tijis en suggesties kunt u een beroep op ons doen. Hotel Amevillë biedt het n allemaal! En bovendien krijgt bij gjcócpen vanaf tien personen 10%groejisk'orting! Vleesschotel 15,75 per persoon Visschotel 18,05 per persoon Combinatieschotel vlees/vis 22,50 per persoon BEST WESTERN MOTEL ARNEVILLE ^UllOOOOttOO Buitenruststraat 22 Middelburg

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2004 | | pagina 23