iJL
deHUIflVUt
Catering Koudekerke
Vleessalade
Vissalade
de kruit molen
HötëlZuidërduin
m
5-GANGEN KERSTMENU
€21,80 per persoon, vanaf 2 personen
KERST A LA CARTE
3-gangen 26,50
Mj
ónieatciC
%'b 7\ 7^/0
T$e/&rieA>
jincjfe (Beds Speciah
Siient (Night
'Rudolph's favourite
NIEUW CHINA GARDEN
Chinese champignonsoep
Siew Mai (gebakken vleespasteitjes), SpaiG-llbs,
mini loempia's
Vogelnestje met kwarteleitjes
Halve gegrilde Pekingeend
Sorbet
Koffie of thee
Wij serveren ook a la carte
&c ^oclumicr
Geopend r' Kerstdag 2C Kerstdag
Kerstmenu
www.jpsloungebistro.nl
4-gangen 31,25
KERSTMENU
4-gangen 37,50
Reserveringen: 0118-416450
Nieuwendijk 14 - Vlissingen
www.restaurantfigaro.nl
fh[ezv Cfuty Jeng
SPECIAAL DECEMBERMENU*
voor 2 tot 3 personen
15,00
- Koe Lo Yuk
- Foe Young Hai
- Kipfilet met ananas
- Thaise Ajam Pangang
- Vietnamese loempia's
- Nasi of bami of witte rijst
KERSTBUFFET
www.orientalgarden.nl
SUN XING GUANG
ELK WEEKEND
WOKBUFFET 15,50 p.p.
1e en 2e KERSTDAG WOKKEN
16,90 P.P.
1e zitting 16.30-19.30 uur
2e zitting vanaf 19.30 uur.
www.sunxingguang.nl
Zuidstraat 105-107, Westkapelle
0118-57 21 35
Prijs 9.00 per persoon
Tel.0118-553047/466569
2' KERSTDAG GEOPEND
WARM EN KOUD
BUFFET
39,50 p.p.
inclusief 1 uur bowlen
*4 cfuü
WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN
GELUKKIG NIEUWJAAR
Geniet thuis van een heerlijke
kerstbrunch of een compleet
verzorgd kerstdiner!
rL* *Arnevi"e
Chinees - Indisch Restaurant
(heldere bouillon met Chinese champignons)
(garnalen, kipfilet en diverse groenten met kwarteleitjes
in een nestje)
(Pekingeend met pikante saus apart)
Badhuisstraat 6-8
4381LS Vlissingen
Tel.0118 - 414 778 Fax0118-418819
Openingstijden: lederedag geopend van 11.00 - 22.00 uur
Kerstmenu 5 gangen 39,50 ook a la carte
Oudejaarsavond feestelijk 6-gangen menu 49,00
kijk op onze website voor meer informatie
www.boekanier.nl
Restaurant de Boekanier Dorpsdijk 22
Vrouwenpolder voor reserveringen: 0118-591829
Zaterdag 25 en zondag 26 december
Kerstbrunch 25 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 12,50 p.p.
Zaterdag 25 december
5-gangen Kerstdiner 49 p.p.
Kinderen tot 12 jaar 30 p.p.
Zondag 26 december
Kerstbuffet
Kinderen tot 12 jaar
35 p.p.
17,50 p p
FLETCHERfj^HOTELGROUP
Reserveren via lel.nr.: 0118 - 561810
Zuiderduin Ue.ieliluilel De Bucksweg 2 Wcvtk.ipellc
www.zuidcrdUmbe-.icliliotel.nl info@zuidérduinbe:Kliliotc|j.nl
Kerstmenu*
met spoom "van het huis"
Voorgerechten
Selectie van gerookte vissoorten 7,50
Carpaccio van rib-eye met oude kaas 7,00
Soepen
Gevogeltebouillon met gerookte paling 4,25
Runderbouillon met chii-taken 4,25
Warme voorgerechten
Chinese garnalen gesmoord in kruidenboter 7,00
Lauwwarme salade van struisvogel en appeltjes 7,50
Spoom
Sorbetijs met champagne
"van het huis"
Hoofdgerechten van vis
Gepocheerde tong, zalm en heilbot met rivierkreeftjes 19,75
Gegrilde tonijnsteak met een tagliatelle geparfumeerd met truffel 17,75
Gebakken zalmforel met pommes chips en mosterd-dillesaus 17,25
Hoofdgerechten van vlees
Tournedos met ganzenlever en rode wijnsaus 19,75
Gebakken varkenshaas met paddestoelen 17,75
Gegrilde lamshaas en lamsfilet met tijmsaus 18,75
Gebraden fazant op een bedje van witlof en pistachepitten 19,50
Nagerechten
Kerstdessert 8,00
Bavarois van puur en witte chocolade 7,00
Parfait van amarene kersen 7,00
Gelieve tijdig te reserveren voor het diner op eerste of tweede kerstdag
Eerste kerstdag vanaf 18.00 uur geopend
Tweede kerstdag vanaf 12.00 uur geopend
(*keuzemenu minimaal drie gangen)
Hotel-Brasserie
Markt 19, Middelburg, Telefoon 0118 612998
www.brasseriedehuifkar.nl
Nieuvvendijk 23
4381 BV.Vlissingen
,0118 441 337
396 paprikasalade
WA'
Amuse:
Scampi omwikkeld met Zeeuws spek op een
Koude voorgerechte'
Duo van reecarpaccio en kortgebakken fazant[
Bonbon van zalm gevuld met paling op een aspic van
Soepen:
Consommé van pomodorl tomaten met een garnituur van verse krab
Velouté van gevogelte met verse tuinkruiden
Warme voorgerechten:
Coquilles in jasje van gedroogde ham op een spiegel van eitrusvruchtensaus
Bladerdeeggebakje gevuld met hazenpeper
Spoom:
Parfait van appeltjes met champagne en boerenjongens
Hoofdgerechten:
Eendenborstfilet neergedaald in een saus van passievruchten
vergezeld door gebakken peperkoek
Tournedos van wildzwijn omringd door een 'beurre blanc' van
late bottled vintege port
- Op de huid géfeakken zeebaars rustend op een bedje van
gestoofde tomaat en prei
Dessert:
Peguëtaile dessert 'Noël'
Arsmmwt) étjmr mmm PBJP& mr
Xèewm&p mH
VOORGERECHTEN:
Kikkerbilletjes in knollookroomsaus
Cocktail van Hollandse garnaaltjes en surimi-krab 1,50)
Carpaccio van biefstuk met. parmezaanse krullen (+1,-)
Visschelpje met gerookte haring, zalm en forel
Flensje met roomkaas, gedroogde tomaat en
basilicumdressing
Kalfsbouillon met reepjes prei of Pomodore tomatensoep
HOOFDGERECHTEN:
Varkenshaas met champignonroomsaus
Rib-eye met Stroganoffsaus 1,75)
Konijnenboutjes in frambozensaus
Pacific-kabeljauw uit de oven met cheddar en botersaus
Pangafilet (Aziatische tongscharfilet) met grove mosterdsaus
Groentestoofpotje met cheddarkaas onder een
biaderdeeghoedje
DESSERTS:
Witte chocoladebavarois met kletskoppen
Griesmeelpudding met rode-bessensaus
Parijse soes gevuld met vanille-ijs en een kersensaus
Ijscoupe met parfait d'amour
Cocktail van Zeeuwse garnaaltjes met romige cocktailsaus
Wildbouillon met bospaddestoelen
Ossenhaasmedaillons met een truffel-salsasaus
of
Gamba's in looksaus
Grand kerstdcsserl
Chinees - Indisch
Afhaalcentrum en Cafetaria
(krokant gefrituurde kip met chilisaus)
Aanbiedingen geldig t/m 31 december 2004.
Wij zijn geopend op
1 e en 2e kerstdag en
oudejaarsavond
Wij wensen u prettige kerstdagen
en een gelukkig nieuwjaar!
Zacharias Jansenstraat 31
4332 VD Middelburg - Telefoon 0118 - 616585
Dagelijks geopend
maandag t/m donderdag van 16.00 tot 22.00 uur
vrijdag t/m zondag 11.30 tot 22.30 uur
Afiotvic/t, 70o&- en, *?<McCue 'Reétoutw,mt
25 en 26 december van 12.00 uur lot 16.00 uur: Kerst Brunch
Wokken Uitgebreid Lopend Hullet voor slechts 19,9Qi p
Van 17.00 uur tot 19.30 uur ofvajf20.00 uur tot 22.30 uur
Wokken Uitgebreid Lopend Buffet 24,90 p.p
Kinderen tot 4 jaar gratis-van 4 lol 12jaar 12,50pp. Reserveer tijdig:
1 e Kerstdag om 17.00 uur zijn wij reeds volgeboekt)
Vraag ook naaronzc speciale afliaalmcnu's! Stel zelf uw menu samen, voor maar 16,90
smult u van een uitgebreide rijsttafel, indien u wenst brengen wij het voor u aan huis
Ideaal voor KcratmtjKijk ook op onze website voor meer informatie.
Schuttestraat 10 Koudekerke (0118) 55 11 22
WOK-Restaurant
Kinderen t/m 12 jr. 8,00 P.P.
Kinderen t/m 4 jr. GRATIS
Voorgerecht, warm buffet, nagerecht
11 verschillende woksauzen
Echte Chinese woksauzen zoals die in
China worden gebruikt, zelf klaargemaakt
door eigen, in China oPgeleide, kok.
incl. ijs (zelf schePPen)
Tot eind februari woensdag gesloten.
(Reserveren gewenst)
Met een grote groep kunt u ook doordeweeks.
Verzorgt voor de feestdagen koude schotels
Bestaande uit een luxe vis- en vleesschotel
Gebraden varkens fricandeau
Rosbief
Kiprollade
Hamrolletjes gevuld met asperges
Gevulde eieren
Gerookte zalm
I Gerookte paling
Gerookte makreel
Gevulde tomaten met Hollandse garnalen
Gegarneerde eieren
rgfrr, /'■e«sccrura/et
Samen f eerfijgenieten van de "Kerst in
„s-inevcaans
e - v,<3 'C
ytfMlCjO Klissingen
'Menu SI
Menu H
Stokbrood
Stokbrood
Qerdpkte lamsfmm
'.Hollandse garnalen
verfrist met meloen
cocktail
gegrild vCees-assortimenl
(jcgrilde zalmmoot
op houtskpolgrill,
compleet geserveerd
compleet met
met sauzen,friet en
sauzen,friet en
saladebuffet
saladebuffet
Citroen gevuld
Uramisu
met citroenijs
Koffie of thee 32.50
'Koffie of thee 27.50
'We serveren OtMii (a carle (meerdere complete menu's)
'Restaurant StSfKjO Kjewwendïjk 71/fwek.valstraat
Tel: 01.18-411943 Vlissingen
4?
Reserveer tijdig
Kruitmolenlaan 129, Middelburg
Tel. 0118 - 634862
Fax. 0118 - 642782
Kerst informatie
Te! 0118-501291
it'U'ii'. campveersetoren. nl
infoCijcampveersetoren.nl
24 december 4-gangen 53
25 december 5-gangen 65
26 december 5-gangen 65
31 december 4-gangen 65
incl. glas Champagne
I januari 4-gangen 60
incl. glas Champagne
Giorgos en 'Effe Malamidis, Veerweg 37 - Kamperland: 0113-370600
www.restaurant-degriek.nl
WIJ ZIJN BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND VANAF 16.00 TOT 24.00 UUR
24 DECEMBER GESLOTEN
WIJ SERVEREN BEIDE DAGEN A LA CARTE
RESERVEREN GEWENST
VRIJDAG 17 DECEMBER LIVE MUZIEK!
DEZE AVOND ALLEEN LOPEND BUFFET
Spec iaal met de kerstdagen
verzorgt Best Western Hotel
Ameville een drietal kérst-
schotels voor kleine en grote
gezelschappen. De heerlijke
combinaties van vis- en/of
vlees worden voor u opge
maakt en kunnen kant en
klaar worden afgehaald op
24,25 of'26 december.
1
Ook voor üw wijn, Cham
pagne. oesters, kreeft, kerst
stollen, desserts, tafellinnen,
bestek, bijpassende menu
kaarten, verdere kérst arm-
kleding, tijis en suggesties
kunt u een beroep op ons
doen. Hotel Amevillë biedt
het n allemaal!
En bovendien krijgt bij
gjcócpen vanaf tien personen
10%groejisk'orting!
Vleesschotel 15,75 per persoon
Visschotel 18,05 per persoon
Combinatieschotel vlees/vis
22,50 per persoon
BEST WESTERN MOTEL ARNEVILLE
^UllOOOOttOO Buitenruststraat 22 Middelburg