POM LAY deHUIfltyU* Catering Koudekerke Vleessalade Vissalade Fu Yu Lou i WARM EN KOUD BUFFET 39,50 p.p. inclusief 1 uur bowlen GEOPEND €14,50 p.p. HOTEL**** RESTAURANT PICCARD www.piccard.nl - ip@©S®ÜI] p.p. öe *Boclumtcr Geopend le Kerstdag V Kerstdag 2E KERSTDAG GEOPEND Kers+menu www.jpsloungebistro.nl Restaurant, Paviljoen „De Meerkoet" 1e en 2e KERSTDAG Vraag naar de mogelijkheden Reserveren gewenst Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 Xerstmenu Prijs 9.00 per persoon Tel.0118-553047/466569 n^T£lresta^ LOPEND BUFFET 9,90 p.p. en KERSTDAG zijn wij geopend! k KERST LOPEND BUFFET: soep vooraf, keuze uit 30 verschillende gerechten en als nagerecht verse vruchten en ijs met slagroom 0118-681839 Euromarkt 12, 4334 ER Middelburg X k i KERST BIJ: 24 DECEMBER 2004 25 DECEMBER 2004 26 DECEMBER 2004 Telefoon: 0118-413 551 Badhuisstraat 178 Vlissingen Gelegen direct achter de boulevard Woensdag 24 november 2004 De Faam Pagina 33 Chinees-Indisch SPECIALITEITEN restaurant Kleine Markt 13-15 4381 EJVlissingen Tel. 0118 -413025 MmM Lamsspiesjes met een zoete sojasaus Lichtgebonden vissoep Ossehaassalade met lichte, kruidige chilisaus Garnalen, kip en varkenshaas met diverse groenten in scherpe zoetzure saus geserveerd met kleefrijst Papaja gevuld met vers fruit Koffie of thee Wij serveren op beide kerstdagen ook a la carte Met oud en nieuw zijn we ook geopend De familie Gun wenst u prettige kerstdagen en een voorspoedige 2005!!! Kerstmenu 5 gangen 39,50 ook a la carte Oudejaarsavond feestelijk 6-gangen menu 49,00 kijk op onze website voor meer informatie www.boekanier.nl Restaurant de Boekanier Dorpsdijk 22 Vrouwenpolder voor reserveringen: 0118-591829 BESTA Mei kerst uit eten in Restaurantje nummer 7 kan de hele maand December. Natuurlijk ook op 25 en 26 December Genieten van dit lekkers in een ongedwongen huiskamer sfeer. 4-gangen feestmaand menu 29,75 Duo van runder carpaccio en een torentje van steak tartaar geserveerd met citroen mayonaise en ricolla salade Heldere bospaddestoelensoep 5 gegrilde gamba's geserveerd met roze pepertjes saus Of Blanquete de veau met aardappelgarnituur, seizoensgroenten en salade Feestelijk Zeeuws kerst dessertje Geen verplichte menu's met kerst maar lekker eten wat er op de kaart staat. Reserveren is wel gewenst op deze dagen. Restaurantje nummer 7 Rotterdamsekaai 7 Middelburg 0118 627077 Reserveren ook mogelijk via' www.restaurantje.nl Reserveer tijdig Kruitmolenlaan 129, Middelburg Tel. 0118-634862 Fax. 0118-642782 Nieuwendijk 23 4381 BV,<Vlissingen tel. 0118 - 441 337 Scampi omwikkeld met Zeeuws spek op een ^isse .paprikasalade Koude voorgerecht Duo van reecarpaccio en kortgebakken fazantpiiVeMet éppeltjes Bonbon van zalm gevuld met paling op een aspic van HömSafdüjpirnalen Soepen: Consommé van pomodori tomaten met een garnituur van verse krab Velouté van gevogelte met verse tuinkruiden Warme voorgerechten: Coquilles in jasje van gedroogde ham op een spiegel van citrusvruchtensaus Bladerdeeggebakje gevuld met hazenpeper Spoom: Parfait van appeltje© met champagne en boerenjongens Hoofdgerechten Eendenborstfilet neergedaald in een saus van passievruchten vergezeld door gebakken peperkoek Tournedos van wildzwijn omringd door een 'beurre blanc' van iate bottled vintage port Op de huid gebakken zeebaars rustend op een bedje van gestoofde tomaat en prei Pes eert: Pegueiatie dessert 'Noël' -rWc,ÖÖ p. p. Asmvzms) éHmr mmr 13,©© nam fisservse? ml f©113) 44 If Kerstmenu* i met spoom "van het huis" Voorgerechten Selectie van gerookte vissoorten 7,50 Carpaccio van rib-eye met oude kaas 7,00 Soepen Gevogeltebouillon met gerookte paling 4,25 Runderbouillon met chii-taken 4,25 Warme voorgerechten Chinese garnalen gesmoord in kruidenboter 7,00 Lauwwarme salade van struisvogel en appeltjes 7,50 Spoom Sorbetijs met champagne "van het huis" Hoofdgerechten van vis Gepocheerde tong, zalm en heilbot met rivierkreeftjes 19,75 Gegrilde tonijnsteak met een tagliatelle geparfumeerd met truffel 17,75 Gebakken zalmforel met pommes chips en mosterd-dillesaus 17,25 Hoofdgerechten van vlees Tournedos met ganzenlever en rode wijnsaus 19,75 Gebakken varkenshaas met paddestoelen 17,75 Gegrilde lamshaas en lamsfilet met tijmsaus 18,75 Gebraden fazant op een bedje van witlof en pistachepitten 19,50 Nagerechten Kerstdessert 8,00 Bavarois van puur en witte chocolade 7,00 Parfait van amarene kersen 7,00 Gelieve tijdig te reserveren voor het diner op eerste of tweede kerstdag Eerste kerstdag vanaf 18.00 uur geopend Tweede kerstdag vanaf 12.00 uur geopend (*keuzemenu minimaal drie gangen) Hotel-Brasserie Markt 19, Middelburg, Telefoon 0118 612998 www.brasseriedehuifkar.nl MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN. Verzorgt voor de feestdagen koude schotels Bestaande uit een luxe vis- en vleesschotel Gebraden varkens fricandeau Rosbief Kiprollade Jiamrolletjes gevuld met asperges VA Gevulde eieren :Mf.W 1 <M!EPV 2 Welkpmstdrankje 'tVeCkpmstdrankje *fr* **fr gerookte kip gamalencocktad '7flcc salade Cesar salade gekookte tong/Het 'Cleescombinatie Steak, ossenhaas en ri6- eye "f of VisovcnschoteCgeserveerd met spinazie Argentijnse steak,en entrecote met kpikfn fantasie Ijs met carametsaus fruit salade •Pnjs 28,00 euro p.p. ■Vrijs 28,00 euro p.p. A Ca carte ook.mogelijk, 'Kindermenu 's vanaf 7,25 euro •RFjmt<F.'R!.vg gFM'EKsm TeC 0118-636960 Cas&v'-'Mtiêle Gerookte zalm I Gerookte paling vSHHT Gerookte makreel Gevulde tomaten met Hollandse garnalen Gegarneerde eieren Samen heer [ij genieten van de fferst in 1 SAOvflCjO Gissingen 1 (Menu JU Menu 'B Stokbrood Stokbrood ijerookfc (amsham 'Hollandse garnalen verf Ast met meloen 0 r cocktail' i «alv Gegrild vlees-assortiment op fuutlskpolgriil, compleet met sauzen jriel K salade bit (fel Gegrilde zalmmoot complee t geserveerd met sauzen,friet en saladebufjci Ttramisu. Citroen gevuld met citroenijs %pffie of thee 32.50 'Kpfjic oj thee 27.50 1\'c serveren ook a la carte (meerdere complete mciiil s) (Restaurant A'MKjO ügeu uicndijf 7 l/fwef walst rati t 'Tel: 0118-411943 'llissiujjen Aziatisch Restaurant Iedere vrijdag, zaterdag en zondag Kinderen 4 t/m 11 jaar 6,50 p.p. n (Kinderen 4 t/m 11 jaar 7,50 p.p.) 2 zittingen: 1" 17.00 - 19.30 uur 2' 19.30 - 22.00 uur Reserveren gewenst -4C-X-a-T*'*C >c4->*-.£* W3 Openingstijden: ma. t/m do. 16.00 - 21.30 uur vr. t/m zo. 12.00 - 22.00 uur yf TEL (kerstavond) Live muziek: Ger Smit Kerstbuffet-dansant: Tomatensoep Uitgebreid koud buffet met o.a.: Gerookte zalmfilet, nieuwe haring, garnalensalade, Ardennerham met meloen, kerstpaté, diverse kazen, salades en oesters Warm buffet met gebakken mosselen, boeuff bourgulgnon, vis en vlees van de barbecue, aardappelgarnlturen en rijst. Diverse sauzen en brood. Nagerechten met mousses, fruitsalade, kerstbavaroi6es en verschillende soorten ijs. Prijs: 27,50 p.p. Aanvang: 19.00 uur (1e kerstdag) Live muziek: Twilight Karine Bosanne Kerstdiner-dansant: Rundercarpacclo met ffcrmezaanse kaas en pijnboompitjes Lichtgebonden tuinkruidensoep Lauwwarm gerookt zalmmootje met drogvermouthsaus Verfrissende tussendrank van champagnesorbetijs Kalkoentournedos met sinaasappelsaus Amarettobavarolse met vanillesaus Koffie met bonbons Prijs: 55," p.p. Aanvang aperatief: 10.00 uur Diner 19.30 uur (2e kerstdag) Live muziek: Twilight Karine Bosanne Kerst Gala Duffet-dansant: Soepenbuffet en koud buffet met o.a.. kreeft, gerookte zalm, paling, forel en makreel. Verse zalm, garnalensalade, vissalade en vleessalade. Ardennerham met meloen, rosbief en paté Warm buffet met botervisfilet in Zeeuws spek, warme beenham, runderlende en kip in rode wijnsaus. Diverse garnituren en sauzen. Dessertbuffet met ijs, bavarolses, kersttaartjes, verse fruitsalade en warme kersen Prijs: 55,- p.p. Aanvang Aperitief 10.00 uur Buffet 19.30 uur Vroeg reserveren wordt beloond: Indien u reserveert vóór 15 december, voor één van deze avonden, ontvangt u een 'vroegboek-korting' van 5% op de totaalnota. Kinderen tot 3 jaar gratis. Informatie en prijzen worden u Kinderen van 3 tot 12 jaar 507. korting. Onze feestdagen brochure is Uit! vrijblijvend toegestuurd.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2004 | | pagina 32