POM LAY
deHUIfltyU*
Catering Koudekerke
Vleessalade
Vissalade
Fu Yu Lou
i
WARM EN KOUD
BUFFET
39,50 p.p.
inclusief 1 uur bowlen
GEOPEND
€14,50 p.p.
HOTEL**** RESTAURANT PICCARD www.piccard.nl
-
ip@©S®ÜI] p.p.
öe *Boclumtcr
Geopend le Kerstdag V Kerstdag
2E KERSTDAG GEOPEND
Kers+menu
www.jpsloungebistro.nl
Restaurant, Paviljoen
„De Meerkoet"
1e en 2e KERSTDAG
Vraag naar de mogelijkheden
Reserveren gewenst
Schelphoekweg 3
Wolphaartsdijk
Tel. 0113-586035
Xerstmenu
Prijs 9.00 per persoon
Tel.0118-553047/466569
n^T£lresta^
LOPEND BUFFET 9,90 p.p.
en KERSTDAG
zijn wij geopend!
k KERST LOPEND BUFFET:
soep vooraf, keuze uit 30
verschillende gerechten en
als nagerecht verse vruchten
en ijs met slagroom
0118-681839
Euromarkt 12, 4334 ER Middelburg
X
k
i
KERST BIJ:
24 DECEMBER 2004
25 DECEMBER 2004
26 DECEMBER 2004
Telefoon: 0118-413 551 Badhuisstraat 178 Vlissingen Gelegen direct achter de boulevard
Woensdag 24 november 2004
De Faam
Pagina 33
Chinees-Indisch SPECIALITEITEN restaurant
Kleine Markt 13-15 4381 EJVlissingen
Tel. 0118 -413025
MmM
Lamsspiesjes met een zoete sojasaus
Lichtgebonden vissoep
Ossehaassalade met lichte, kruidige chilisaus
Garnalen, kip en varkenshaas met diverse groenten
in scherpe zoetzure saus geserveerd met kleefrijst
Papaja gevuld met vers fruit
Koffie of thee
Wij serveren op beide kerstdagen ook a la carte
Met oud en nieuw zijn we ook geopend
De familie Gun wenst u prettige kerstdagen en een voorspoedige 2005!!!
Kerstmenu 5 gangen 39,50 ook a la carte
Oudejaarsavond feestelijk 6-gangen menu 49,00
kijk op onze website voor meer informatie
www.boekanier.nl
Restaurant de Boekanier Dorpsdijk 22
Vrouwenpolder voor reserveringen: 0118-591829
BESTA
Mei kerst uit eten in Restaurantje nummer 7
kan de hele maand December.
Natuurlijk ook op 25 en 26 December
Genieten van dit lekkers in een ongedwongen
huiskamer sfeer.
4-gangen feestmaand menu
29,75
Duo van runder carpaccio en een torentje van
steak tartaar geserveerd met citroen mayonaise
en ricolla salade
Heldere bospaddestoelensoep
5 gegrilde gamba's geserveerd
met roze pepertjes saus
Of
Blanquete de veau
met aardappelgarnituur,
seizoensgroenten en salade
Feestelijk Zeeuws kerst dessertje
Geen verplichte menu's met kerst maar
lekker eten wat er op de kaart staat.
Reserveren is wel gewenst op deze dagen.
Restaurantje nummer 7
Rotterdamsekaai 7 Middelburg
0118 627077
Reserveren ook mogelijk via' www.restaurantje.nl
Reserveer tijdig
Kruitmolenlaan 129, Middelburg
Tel. 0118-634862
Fax. 0118-642782
Nieuwendijk 23
4381 BV,<Vlissingen
tel. 0118 - 441 337
Scampi omwikkeld met Zeeuws spek op een ^isse .paprikasalade
Koude voorgerecht
Duo van reecarpaccio en kortgebakken fazantpiiVeMet éppeltjes
Bonbon van zalm gevuld met paling op een aspic van HömSafdüjpirnalen
Soepen:
Consommé van pomodori tomaten met een garnituur van verse krab
Velouté van gevogelte met verse tuinkruiden
Warme voorgerechten:
Coquilles in jasje van gedroogde ham op een spiegel van citrusvruchtensaus
Bladerdeeggebakje gevuld met hazenpeper
Spoom:
Parfait van appeltje© met champagne en boerenjongens
Hoofdgerechten
Eendenborstfilet neergedaald in een saus van passievruchten
vergezeld door gebakken peperkoek
Tournedos van wildzwijn omringd door een 'beurre blanc' van
iate bottled vintage port
Op de huid gebakken zeebaars rustend op een bedje van
gestoofde tomaat en prei
Pes eert:
Pegueiatie dessert 'Noël'
-rWc,ÖÖ p. p.
Asmvzms) éHmr mmr 13,©© nam
fisservse? ml f©113) 44 If
Kerstmenu* i
met spoom "van het huis"
Voorgerechten
Selectie van gerookte vissoorten 7,50
Carpaccio van rib-eye met oude kaas 7,00
Soepen
Gevogeltebouillon met gerookte paling 4,25
Runderbouillon met chii-taken 4,25
Warme voorgerechten
Chinese garnalen gesmoord in kruidenboter 7,00
Lauwwarme salade van struisvogel en appeltjes 7,50
Spoom
Sorbetijs met champagne
"van het huis"
Hoofdgerechten van vis
Gepocheerde tong, zalm en heilbot met rivierkreeftjes 19,75
Gegrilde tonijnsteak met een tagliatelle geparfumeerd met truffel 17,75
Gebakken zalmforel met pommes chips en mosterd-dillesaus 17,25
Hoofdgerechten van vlees
Tournedos met ganzenlever en rode wijnsaus 19,75
Gebakken varkenshaas met paddestoelen 17,75
Gegrilde lamshaas en lamsfilet met tijmsaus 18,75
Gebraden fazant op een bedje van witlof en pistachepitten 19,50
Nagerechten
Kerstdessert 8,00
Bavarois van puur en witte chocolade 7,00
Parfait van amarene kersen 7,00
Gelieve tijdig te reserveren voor het diner op eerste of tweede kerstdag
Eerste kerstdag vanaf 18.00 uur geopend
Tweede kerstdag vanaf 12.00 uur geopend
(*keuzemenu minimaal drie gangen)
Hotel-Brasserie
Markt 19, Middelburg, Telefoon 0118 612998
www.brasseriedehuifkar.nl
MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN.
Verzorgt voor de feestdagen koude schotels
Bestaande uit een luxe vis- en vleesschotel
Gebraden varkens fricandeau
Rosbief
Kiprollade
Jiamrolletjes gevuld met asperges
VA
Gevulde eieren
:Mf.W 1
<M!EPV 2
Welkpmstdrankje
'tVeCkpmstdrankje
*fr* **fr
gerookte kip
gamalencocktad
'7flcc salade
Cesar salade
gekookte tong/Het
'Cleescombinatie
Steak, ossenhaas en ri6-
eye
"f
of
VisovcnschoteCgeserveerd
met spinazie
Argentijnse steak,en
entrecote met kpikfn
fantasie
Ijs met carametsaus
fruit salade
•Pnjs 28,00 euro p.p.
■Vrijs 28,00 euro p.p.
A Ca carte ook.mogelijk, 'Kindermenu 's vanaf 7,25 euro
•RFjmt<F.'R!.vg gFM'EKsm
TeC 0118-636960
Cas&v'-'Mtiêle
Gerookte zalm
I Gerookte paling
vSHHT Gerookte makreel
Gevulde tomaten met Hollandse garnalen
Gegarneerde eieren
Samen heer [ij genieten van de fferst in
1 SAOvflCjO Gissingen 1
(Menu JU
Menu 'B
Stokbrood
Stokbrood
ijerookfc (amsham
'Hollandse garnalen
verf Ast met meloen
0 r
cocktail'
i «alv
Gegrild vlees-assortiment
op fuutlskpolgriil,
compleet met
sauzen jriel K
salade bit (fel
Gegrilde zalmmoot
complee t geserveerd
met sauzen,friet en
saladebufjci
Ttramisu.
Citroen gevuld
met citroenijs
%pffie of thee 32.50
'Kpfjic oj thee 27.50
1\'c serveren ook a la carte (meerdere complete mciiil s)
(Restaurant A'MKjO
ügeu uicndijf 7 l/fwef walst rati t 'Tel: 0118-411943 'llissiujjen
Aziatisch Restaurant
Iedere vrijdag, zaterdag en zondag
Kinderen 4 t/m 11 jaar 6,50 p.p.
n
(Kinderen 4 t/m 11 jaar 7,50 p.p.)
2 zittingen: 1" 17.00 - 19.30 uur
2' 19.30 - 22.00 uur
Reserveren gewenst
-4C-X-a-T*'*C >c4->*-.£* W3
Openingstijden: ma. t/m do. 16.00 - 21.30 uur
vr. t/m zo. 12.00 - 22.00 uur
yf
TEL
(kerstavond)
Live muziek: Ger Smit
Kerstbuffet-dansant:
Tomatensoep
Uitgebreid koud buffet met o.a.:
Gerookte zalmfilet, nieuwe haring,
garnalensalade, Ardennerham met meloen,
kerstpaté, diverse kazen, salades en
oesters
Warm buffet met gebakken mosselen, boeuff
bourgulgnon, vis en vlees van de barbecue,
aardappelgarnlturen en rijst.
Diverse sauzen en brood.
Nagerechten met mousses, fruitsalade,
kerstbavaroi6es en verschillende soorten ijs.
Prijs: 27,50 p.p.
Aanvang: 19.00 uur
(1e kerstdag)
Live muziek: Twilight Karine Bosanne
Kerstdiner-dansant:
Rundercarpacclo met ffcrmezaanse kaas
en pijnboompitjes
Lichtgebonden tuinkruidensoep
Lauwwarm gerookt zalmmootje
met drogvermouthsaus
Verfrissende tussendrank van
champagnesorbetijs
Kalkoentournedos met sinaasappelsaus
Amarettobavarolse met vanillesaus
Koffie met bonbons
Prijs: 55," p.p.
Aanvang aperatief: 10.00 uur
Diner 19.30 uur
(2e kerstdag)
Live muziek: Twilight Karine Bosanne
Kerst Gala Duffet-dansant:
Soepenbuffet en koud buffet met o.a..
kreeft, gerookte zalm, paling, forel en makreel.
Verse zalm, garnalensalade, vissalade
en vleessalade. Ardennerham met meloen,
rosbief en paté
Warm buffet met botervisfilet in Zeeuws spek,
warme beenham, runderlende en kip in rode
wijnsaus. Diverse garnituren en sauzen.
Dessertbuffet met ijs, bavarolses,
kersttaartjes, verse fruitsalade
en warme kersen
Prijs: 55,- p.p.
Aanvang Aperitief 10.00 uur
Buffet 19.30 uur
Vroeg reserveren wordt beloond:
Indien u reserveert vóór 15 december, voor één van deze avonden, ontvangt u een 'vroegboek-korting' van 5% op de totaalnota.
Kinderen tot 3 jaar gratis. Informatie en prijzen worden u
Kinderen van 3 tot 12 jaar 507. korting. Onze feestdagen brochure is Uit! vrijblijvend toegestuurd.