Gildeweg 6, Vlissingen Albert Heijn® Ch Varkenshaas Ch Frikandellen Coca-Cola Heineken bier, Lange rozen Philips Senseo®Crema nü De handige voorraad. De hele wijnwereld onder de kurk. Deze aanbiedingen gelden bij alle Albert Heijn-winkels op Walcheren* Koken of laten koken? Altijd wat te proeven. Albert Heijn® Gildeweg 6, Vlissingen. Opening donderdag 11 november om 10.00 uur. grootverpakking, per kilo, halve pHjS JL53Ö 2 dozen a 5 stuks, 1+1 gfdtiS 1.98 Regular of light, krat 10 fleSSeïl a 1.5 liter J&M 10 stuks Gebruikt u de vriezer graag als handige voorraadkast, dan is de grote diepvries afdeling iets om in de gaten te houden. In de nieuwe winkel is een ongelofelijke verzameling wijnen en aperitieven te ontdekken. Er is een huiswijneneiland met maar liefst 25 voordelige, maar lekkere wijnen van vertrouwde kwaliteit. Op elke doos van 6 flessen krijgt de klant 10% korting. Bovendien staat ook hier het AH Volumevoordeel voor het grijpen: altijd is er keuze uit verschillende dozen met 6 flessen wijn voor de prijs van 5. In een winkel van zó 'n formaat mag de liefhebber veel nieuwtjes en verrassin gen verwachten. Voor nieuwsgierige thuis- koks zijn donderdag, vrijdag en zaterdag de leukste winkeldagen. Er is dan een kok aanwezig op het Vers plein, er wordt gekookt en alle keukenvragen zijn welkom. Vakmensen Extra voordeel voor heel Walcheren. 7.95 0.99 max. 6 kratten per klant 6.50 liter 0.43 2 kratten a 24 flesjes van 0.3 liter XJM max. 6 kratten per klant 12r liter 0.83 1.99 49.95 Er is heel veel keus en er zijn grootverpakkingen met volu mevoordeel te ontdekken. Snacks en maaltijden, veel groenten, volop vlees en vis, heerlijk gebak en ijs. Maar ook veel specialiteiten zoals o.a. sushi, garnalenkroketten, tapa's en hertenbiefstuk. Kortom, de diepvriesafdeling is een uitstekende manier om uw voorraadkasten te vullen met lekkers en voordeel. Deze aanbiedingen gelden van donderdag 11 t/m zondag 14 november en alleen met de AH Bonuskaart In deze tijd van het jaar zijn er extra veel winterwijnen te vinden. Zoals de grote, rijke, rode wijnen voor bij het diner en champagnes. Op de maaltijdafdeling kunt u zomaar tegen onweerstaan bare kookluchtjes aanlopen en meteen beslissen dat u die dag alles aan de Albert Heijn- koks overlaat. De gerechten kunnen mee naar huis in een handige verpakking die direct de magnetron of oven in kan. Er wordt met de seizoenen mee gekookt. Dus bijna elke week is er iets anders om van te genieten. Op die dagen stelt de kok een menu samen met behulp van de receptkaartjes. Dus recep ten die u gewoonlijk alleen op papier ziet zijn dan ook te proeven. Bij het proeven en uitproberen kunt u trouwens altijd met vragen bij de medewerkers terecht. Overal in de winkel komt u echte vakmensen en kookliefhebbers tegen. Supermarktmanager John Kleijne: "We hebben enorm veel aan opleiding en training gedaan op elk denkbaar vakgebied: groente en fruit, wijnen, verse vis, kaas, verzorging en gezondheid. Hier werken echte vakspecialisten." 4

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2004 | | pagina 18