144444444444 444444444444 4 a\t bij P'ccat^ KsffsGsfflOa i I HOTEL RESTAURANT PICCARD r 1 KERST 2003 27,50 p.p. Live muziek: Karine Bosanne en Twilight Tomatensoep Uitgebreid koud buffet met o.a. gerookte zafmjifet, nieuzue faring, gar nafensa fa de. Mrdennerbam met mefoen, Kerstpaté. Diverse kazen, safades en oesters. Warm buffet met gebakken mossefen, kipfifet in roomsausvis en vfees van de barbeque, aardappefgarnituren en rijst. Diverse sauzen en brood. 9{agerecb tenbuffe t met mousses, fruits a fade, kerst bavarois es en verscbiffende soorten ijs. (1e Kerstdag) 55,00 p.p. Live muziek: Karine Bosanne en Twilight fyfifdgerookte Seranobam met tzvee soorten mefoen. Dubbefgetrokken runderbouiffon met sbitake. Lauwivanngerookte zafmmootje met dróge vermoutbsaus. Verfrissende tussendrankvangroene citroensorbet en champagne. Qegrifde kaffsoester met tuinkruidenboter. Witte wijn bavaroise met ananascompöte en aardbeiencoufis. 'Koffie met bonbons (Kindermenu op aanvraag 27,50) (2e Kerstdag) Live muziek: Karine Bosanne en Twilight 55,00 p.p. Kpudbujfet en soepenSuffet met o.a. kreeft, geroofte zafm, pafing foref en mafrect, verse zafm, garnafensafade, vissafade, vfeessafade. ttrdennerham met mefoen, rosbief en paté. Warm buffet met botervisfifet in Zeeuwse spek warme, beenham, runderfende, wifdstoofschotef. Diverse garnituren en sauzen. Dessertbuffet met ijs, bavaroises, fersttaartjes, verse fruitsafade en warme kersen. Koffie met bonbons Badhuisstraat 178, Vlissingen. Voor info en reserveringen: 0118-413551 ofwww.piccard.nl mtwm Zj S>, Kerst informatie v Restaurant h of i lste Kerst afhaal menu A 26 en 27 dec. Kerst lunch en diner Menu j§ 9dors d'oeuvre varié Of Teuiffeté met paddestoefen en kafkoen f.Bisque van krab met zeevruchten gebakken vis met tomaat dragonsaus Of Kjafffende met rode paprika en pepersaus Weense apfefstroudef Eetcafé De Hoge Duinen Rest. Eetcafé De Hoge Duinen Zwanenburg 1 4384 LX VLISSINGEN "MAM KIMG" iC üW "Kerst2003 A ld Carte m (kinderen 3 tot 12 jaar 50% korting) aanvang 19.00 uur Aperitief vanaf 18.00 uur Aanvang diner 19.30 uur (Het diner duurt tot 24.00 uur) 0 (kinderen 3 tot 12 jaar 50% korting) Aperitief vanaf 18.00 uur Aanvang buffet 19.30 uur (Het buffet duurt tot 24.00 uur) Vlissingen Lekker genieten van de Kerst in de warme Zuid-Amerikaanse sfeer. Heerlijk vlees van de houtskoolgrill en tal van andere Mexicaanse gerechten. Ook complete menu's en vegetarisch. Voor reserveringen: Tel. 0118-411943 VLISSINGEN Hoek Walstraat Nieuwendijk 71 Graag tijdig reserveren) TAV^A Wij'0k de Kerstvakantie vanaf 20 december geopend) Keuken vanaf 17 uur open, Is" en 2dc Kerst d la carle Oudejaarsavond keuken tot 21. 30 uur geopend. Reserveren aan te bevelen. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond gelukkig 2004. NIEITWSTRAAT l 4374 BC ZOÜTELANDE - TEL 0118 - 361769 Tel 0118 - 501291 www.campveersetoren.nl info@campveersetoren 24 december 4-gangen 55,- 25 december 5-gangen 65,- 26 december 5-gangen 65,- 31 december 4-gangen 59,- 1 januari 4-gangen 59,- incl. glas champagne KER5TKEUZE MENU Gegrilde st. Jacobsschelp met gecarameliseerde witlof of Salade van gerookte eendeborst met pruimencompote Kreeftensoep met Zeeuwse garnaaltjes of Cappuccino van champignons In knoflookolie gebakken gamba's of Gebakken zwezerik op rode uiencompote H Vlsduo van grietfilet en tarbotfilet met een safraansaus 5i Gebakken hertenbiefstuk met Jus van stoofperen Chocolade hazelnoot truffel of Lollie van Williams peer met stroopwafelparfait Prijs p.p. 49,50 Eventuele uitzonderingen i.v.m. dieten zijn natuurlijk mogelijk, maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reeenvering ■m kenbaar te maken. Tel. 0113-417900 EET U LIEVER A LA CARTE DAN 15 DIT p NATUURLIJK 00K MOGELIJK II met Kfrs afhalen op 25 dec. tussen 12-14 uur IP1 3 gangen 19,- en 4 gangen 22,- Menu op aanvraag v.a. 2 personen jfc 3 gangen 25,- en 4 gangen 30,- Restaurant In Den Struyskelder Jp. www.struyskelder.nl info@struyskelder.nl Kaai 25-27 Veere A Reserveren 0118-501392 of 501291 f. Voor de 1e kerst hebben wij 2 keuze menu's van 5 gangen voor 37,50 Voor informatie of reserveringen belt u 0118 - 552455 of 06 - 24731260 Chinees Indisch Restaurant Dagelijks geopend van 11.00-22.00 uur. Ook op alle feestdagen. Wij wensen u prettige kerstdagen en een heel voorspoedig 2004. Beide kerstdagen en Nieuwjaar geopend. Varkensmarkt 11, 4331 LA Middelburg Tel: 0118 - 62 99 93 Ook dit jaar is Baarends Bak catering er weer in geslaagd om voor u heerlijke koude schotels en diverse bijgerechten samen te stellen. Kerst onéijtmand (vanaf 2 pers.) bestaande uit; Mini croissant, mini kerstsmetje, diverse minibtvodjes. luxe belegsoorien, kaas en zoete belegsoorten. Roomboter, balvetinekulpjes en fruitsalade. Thee. cappuccinozakjes, bekertje melk en karnemelk Flesje jus d'orange en flesje metbode de Champignoise Prijs per mand €43,50 (Inclusief bezorgkosten) '8.00 uur tot 10.00 uur Koude schotel Jingle Bells bestaande uil Salade van kalkoen en gerookte kipfilet Salade van verse zalm en tonijn Gebraden kalfslende Hertenrollade Boerenbam met asperges Gevuld eitje Gevuld tomaatje met Hollandse garnalen Gemarineerde Sint Jacobsmosseten Gerookte zalm Vislerrine Gerookte paling met zalmmousse Prijs per schotel voor 4 personen Licht gebonden vissoep met rivierkreeftenstaarjes Prijs per liter €7,00 Warme gerechten (portie voldoende voor 4personen) Stoofpotje van wildzwijn met groene kool, bospaddestoelen gestoofd In krutdenbltterportsaus Prijs per bak (±800gram) 16,00 Vissloverij met winterratatoutlle gestoofd in Matelotesaus (stoven] van zonnevispiet, verse zalm en roodbaarsfilet) Prijs per bak (±800gram) 1600 Nagerechten (portie voldoende voor 4personen) Vanille perenmouse met chocoladesaus Prijs per beker (*500gram) 600 Nougatlnemousse met lange vingers met passievruchtermus Prijs per beker 500gram) 600 Ook verkrijgbaar. Stokbrood Wit of bruin Kruidenboter €48,00 1,45 per stuk 1,45 per bakje U kunt bestellen toten met maandag 22 december2003. Afhalen koude schotel e.cL op eerste en tweede kerstdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Bezorging is ook mogelijk, vraag naar onze tarieven. Gerechten om thuis op te warmen: Soep (portie voldoende mor 4 personen) Licht gebonden Cressonsoep (waterkers) met gemokte kipfilet Prijs per liter 7,00 Voor meer informatie: BAARENDS BAK CATERING telefoonfo H 8-°!75699, fiw 0n8-^5987 www.bbcatering.nl,info@bbcatering.nl 7**. his??' 43É2 fii

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2003 | | pagina 24