444444444444 SPHINX 444444444444 - LA PLAGE 444444444444 'mm 4 lAiitmn 14 4 4 4 KERST 2002 1 c(^ "2& ctx- Vlissingen k lstc Kerst afhaal menu k lste Kerst afhaal menu RESTAURANT U kunt bij ons beide kerstdogen lo carte dineren SALON1K1 GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG TEL Olté - 613 022 KERST 2002 i c MU I: Afhaalgerechten WIJ WENSEN U PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2003 Menu Warm gerooide zafm/oref met tomaten marinade Ossenstaartsoep met Ruiden met tes, vossebessen en appefgratin èQevuCde crêpjes met appef, k honing en nootjes 2de Kerst lunch en diner Menu 25, 26 en 31 december hebben wij de eerste verdieping van Grand Hotel Arion feestelijk voor u aangekleed. Op deze drie avonden hebben wij een feestelijk programma voor u samengesteld. 25 december, eerste kerstdag Op deze avond verzorgen wij voor u een 6-gangen diner dansant. Het geheel wordt muziekaal begeleid door de band PassePartout.Wij ontvangen u graag tussen zes en zeven uur, waarna om zeven uur de avond van start zal gaan. A 62,50 p.p. 26 december, tweede kerstdag Tweede kerstdag presenteren wij een sfeervol 6-gangen buffet-dansant in Grand Hotel Arion, onder begeleiding van de band PassePartout.Wij verwachten u tussen zes en zeven uur, waarna we om zeven uur met het buffet van start gaan. 62,50 p.p. 31 december, oudejaarsavond Op deze laatste avond van 2002 organiseren wij een 6-gangen buffet-dansant voor u.Tussen zes en acht uur's avonds kunt u een lekker aperitief nuttigen, waarna om acht uur het buffet geopend wordt. De muziekale begeleiding wordt ook deze avond verzorgd door de band PassePartout. Dit spetterende feest begeleid u naar het jaar 2003! 75,00 p.p 1 J 11 NA"" Restaurant U kunt ook nog steeds reserveren voor onze kerstbrunch op 22 december! ekker eten met de erst? pJh** r5T Jar ZOWEL KERSTMENU'S ALS A LA CARTE Tijdig reserveren NIEUWENDIJK 71 - VLISSINGEN 0118-411943 Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een prachtige jaarwisseling MENU 1 MENU 2 MENU 3 Stokbrood niet kruidenboter Vissoep Visschotel uit de oven verschillende soorten vis met groenten Ijs of koffie Stokbrood met kruidenboter Tomatensoep Vleesschotel uit de oven lamsbout met verse groenten Ijs of koffie Stokbrood met kruidenboter Groentensoep Vegetarische schotel uit de oven met verse groenten Ijs of koffie 20,- p.p. 20,- p.p. 20,- p.p. Alle menu's worden geserveerd met rijst en aardappelen. Bel voor reservering: 06-10513783 0118-415645. Geopend van 12.00 - 24.00 uur! V.a. 16.00 uur bezorgen wij gratis thuis! Walstraat 25-27, Vlissingen. :£^ÊgèÊmem§11! ft GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 16.00 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 24.00 uur. Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend. Tijdens de kerstdagen kunt u afhalen vanaf 12.00 uur 3 gangen 19,- 4 gangen 22,- v.a. 2 personen Ho, Ho, Hodit mag je niet missen! Geen idee wat u moet doen op 2e kerst? Reserveer dan snel het Kinder-Kerstfeest op Roompot Beach Resort. Een feest voor kinderen (en ouders) om nooit te vergeten. Om 14.00 uur begint het kinderprogramma: diverse knutselactiviteiten zoals zelf kleding maken. Ook worden er spannende verhalen vertelt met gitaarmuziek. Om 17.00 uur begint het Kinder Kalkoen buffet: Zeer kindvriendelijk buffet. En de kinderen mogen samen met de Kerstman hun eigen ijsje maken! Tussen het eten door showen de kinderen hun zelfgemaakte kleding op een echte catwalk! Waar: Buffetrestaurant Roompot Beach Resort, Kamperland Prijs: Volwassenen: 29,50 p.p. Kinderen 5 t/m 12 jaar: 22,50 p.p.^ Kinderen t/m 4 jaar gratis! Reserveringen: 55? 0900 - 8810 (€o,2oP/m) Eventueel kunt u zelf wat ijs toevoegen. Restaurant In Den Struyskelder 9" èKaai 25-27 Veere 4 Bestellen: 0H8-501392 of 0118-501291 Afhalen op 25 dcc. v.a. 12.00 tot 14.00 uur 4 l'k' Kerst Restaurant gesloten JE 2dc Kerst geopend jpt afhalen op 25 dcc. lussen 12-14 uur 3 gangen 19,- en 4 gangen 22,- v.a. 2 personen 3 gangen 24,- en 4 gangen 27,- Mors d'oeuvre varié Of lTeuilleté met knolselderij en kalfszwezerik, Ossenstaartsoep met kruiden TongsclarroKetjes met (Hollandse saus Of Mer ten biefst u kje met wiidsaus QevuCde crêpjes met appel, honing en nootjes Restaurant In Den Struyskelder Kaai 25-27 Veere Reserveren 0118-501392 of 501291 xjtetnamees. Chinees, veswurant en afhaaiCenf Rest. Vietnam - Schoolstraat 1 - Vrouwenpolder Dinsdag t/m Donderdag: 16.00 - 22.00 uur Vrij- Zater- Zon- en Feestdagen: 10.30 - 22.30 uur Ook voor party- en Cateringservice. Informeer vrijblijvend: 0118 - 593 507 Op Eerste en Tweede kerstdag Speciaal Vietnamees Kerstbuffet Met meer dan 35 gerechten, inclusief soep, div. voorgerechten, salades, vlees- en visgerechten, aangeklede koffie. Prijs per persoon18.80 Elke 6e persoon betaalt slechts8,80 Aanvang vanaf: 18.00 uur Reserveren aanbevolen: 0118 - 59 35 07 Op Nieuwjaarsdag: Speciaal Nieuwiaarsbuffet Speciaal Afhaalmenu December 2 Slokjes Saté 2 Vietnamese Loempia's 4 Vleespasteitjes Babi Panggang met pikante saus Koe Low Yuk met zoetzure saus Foe Yong Hai met kipfilet Tjap Tjoi met garnalen en div. groenten Rundvlees met Vietnamese paprikasaus Vietnamese Kroepoek Met Nasi, Bami of Rijst Prijs per 2 personen€17,- Cadeauwinkel "Feng Sheng" - The art of giving - Walstraat 193 (Scheldeplein) Vlissingen Oosterse artikelen; wierook(houders), kaarsen, waaiers, Chinese serviezen, eetstokjes, olie branders, kristallen beeldjes met kleur! Game boys, Manga's, Grappige en Trendy artikelen voor jong en oud. Nog geen kerstkado gevonden? Stap dan bij ons binnen en bekijk ons nieuwe en ruime assortiment. Ook voor wens- en kerstkaarten. Cadeauwinkel "Feng Sheng" Vlissingen (kik dit jaar is Baarends Bak altering er weer in geslaagd om voor u heerlijke koude schotels en diverse bijgerechten samen testellen. Luxe koude schotel van Vis: Vissalade 'Atlantis" (salade i an i erse zalm en Hollandse garnalen) Vissalade 'Nautilus" (salade van Tonijn en Rlvierkreeflenstaapjes) Gevulde tomaal met Hollandse garnalen Gevuld eitje Gerookte 'Zalm Gerook te Paling Gerookte Ireilbotjilet Vistaar je gegarneerd met zalmmousse Gerechten om thuis op te warmen: C KUIUil 3LVUICI VWS T «CCJ* Kipsalade "Madras"(Kip kerriesalade met vruchten) Prijs per schotel voor 4 personen Luxe koude schotel van Vlees: KipsaladeMadras- WeessaladeRoyaal (salade met ham en gemokte kalkoenfilet) Komkom mer gevuld met paténiQUSSe Gevuld eitje Senunobant met meloen gebraden rosbief metpijnboompitten Boerenham met asjxiges Paté en croide Prijs per schotel voor personen Ook verkrijgbaar. Stokbrood wit of bruin Kruidenboter 46.00 Soep (jxirtiv jpldoende tvor 4 personen) Licht gebonden mosterdsoep met garnituur van gemokte Zalm. Prijs per liter €7,00 Ucht gebonden jagersoep met garnituur van bospaddestoelen. Prijs per liter €7.00 Wanne gerechten (portie voldoende voor 4personen) Stoofpotje tm konijn "CavaHere" (Konijnfilet in een pittige jachtsaus met gemengde jwddestoelen) Prijs per bak (±800g>am) 16,00 Stoverlj uil de Zee (stoverij van Botervis. Yktonabaars, Sint Jacobsscbelp en Mosselen) Prijs per bak (±800gram) 16,00 €46,00 m 1,40 per stuk 1,45 per bakje Nagerechten (portie voldoende voor.3personen) Bitterkoekjesbavamis met bmmemtus Prijs per beker (±500gram) Frisse Appel-kancel mousse met lange vingers Prijs per beker 500grant) 6,00 6,00 BAARENDS BAK CATERING Trunspomveg 9.43fC PEVliv-tefi. tdefodn-ffl IS- 475699,6x: 0118--{75987 www.blfcatering.nl, info@bl>catering,ol V kimt bestellen tot en met 20 december 2002. AJhaknop eerste en tweede kerstdag tussen 1200 uur en 1630 uur. Bezorging is ook mogelijk, vraag naar onze tarieven. /C&rst cn Otcd en Niéuw in (fraud (foted Ar ion IB Grand Hotel Arion Boulevard Bankert 266 4382 AC Vlissingen Tel: 0118-410502 info@hotelarion.nl www.hotelarion.nl Jkj KERSTKEUZE MENU Salade van kreeft en zwezerik met een bleke Julienne of Carpaccio van hert met perecompote Kreeftensoep of Kalfsbouillon met kervelptuksel Gegrilde coquille st. Jacques of Gebakken kwartelboutjes met stoofperenjus Visduo van grietfilet en kabeljauw of Gebakken wilde eend met rode wijnsaus Huisgemaakte negerzoen met rozenmousse of Piramide dessert met nougat Prijs p.p. 49,50 Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk, maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reeervering kenbaar te maken. Tel. 011&-417900 ft» RESTAURANT LA PLAGE f* OOR VOOR UW SCHALEN THUIS!!

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2002 | | pagina 25