umuuui 4
li
4
4
4
4
4
4
4
4
444444444444
444444444444
4
444444444444
I LA plage
mperauin
(Menu
'Jferstmenu
(Kamperduin 2002
lotus
Kerstbuffet
Woensdag 27 november 2002
FAAM/VLISSINGER
22
aktie
l«te Kerst afhaal menu
ls,e Kerst afhaal menu
2de Kerst lunch en diner
4 °f 4
ISl'DE GOLFBAAN'I
^afTEnnfliaein
tin»] ;<n m :i mm mi wei
HOOFDGERECHTEN
Of
a la carte
Kerstmenu
Restaurant
(Brunchen
(Het (kerstdiner
ekker eten met de QQrst?
Chin. Ind. Spec. Restaurant
euromarkt 12
7e en 2e kerstdag vanaf 18.00 uur
Soep
Hoofdgerecht
onder andere:
garnalen kipfilet
visfilet varkenshaas
ossenhaas groenten
Koffie
prijs p.p. 16,-
Gelieve vroeg van te voren te reser
veren via 0188 - 681839
alleen geldig in de maand december
Bestelling boven €17 gratis kroepoek of pisang
of pangsit goreng of peking of Vietnam loempia erbij
Boven 50 gratis een fles witte wijn erbij
Kerst of Oud en Nieuw vieren in één
-.•£* van onze gezellige restaurants. Dat is pas een
jv goed idee! Kies uit onderstaande Kerstspecials.
Kinderen t/m 4 jaar eten gratis mee!
1e Kerstdag: Kerst Dansant
Geniet van een overheerlijk kerstbuffet (diverse
soorten soep, fris saladebuffet, warm en koud
buffet met diverse vis- en vleespecialiteiten)
ind. spetterend dessertbuffet en live muziek
waarop uiteraard gedanst mag worden.
Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard:
familierestaurant en Hof Domburg in restaurant
De Parelvisser (geen live muziek).
Tijdstip: 18.00 uur
Prijs p.p.
Volwassenen 32,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar 19,50
2e Kerstdag: Kinder Kalkoenfestijn
Een feest voor de kinderen (en de ouders...).
Voor de kinderen verzorgen wij vanaf 14.00 uur
een compleet kinderprogramma. Vanaf 17.00 uur
kunt u samen met onze kerstkoks genieten
van een heerlijk Kinder Kalkoenbuffet met
vuurwerkdessert.
Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard:
familierestaurant en Hof Domburg in restaurant
De Parelvisser.
Prijs p.p.
Volwassenen 29,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar 22,50
31 December 2002: Sylvesterbal (ind. buffet)
Overheerlijk Sylvesterbuffet (diverse voor-,
hoofd- en nagerechten) en aansluitend een
gezellig bal met champagne, oliebollen,
veel muziek en vuurwerk.
Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard:
familierestaurant en Plaza.
Tijdstip: v.a. 18.00 uur
Prijs p.p.
Volwassenen
Kinderen 5 t/m 12 jaar
39,50
24,50
Reserveer snel het overheerlijke Sylvesterbuffet
(diverse soorten soep, fris saladebuffet, warm en
koud buffet met diverse vis- en vleespecialitëiten).
En het dessert zult u zich nog lang herinneren.
Hof Domburg: restaurant De Parelvisser.
Tijdstip: v.a. 18.00 uur
Prijs p.p.
Volwassenen €18,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar €12,50
1 Januari 2003: Nieuwjaarsbrunch
Luxe brunchbuffet met warme en koude
lunchgerechten, diverse broodsoorten en een
spetterend dessertbuffet.
Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard:
familierestaurant en Hof Domburg
in restaurant De Parelvisser.
Tijdstip: 11.00-14.00 uur
Prijs p.p.
Volwassenen
Kinderen 5 t/m 12 jaar
€21,50
€11,50
Kijk voor andere heerlijke specials en de complete
menusuggesties op www.roompot.nl
HOF, DOMBURG,
RESERVERINGEN: 0900 - 8810 (€0.20P/M) i
3 gangen 19,-
4 gangen 22,-
v.a. 2 personen
'Menu
Warmgerookte zalmforel met tomaten
marinade
Ossenstaartsoep met ruiden
Wildrafjout (Hert) met stoof peertjes,
vossebessen en aardappel prat in
(fevulde crêpjes met appel, Honing en
nootjes
Eventueel kunt u zelf wat ijs toevoegen.
afhalen op 25 dec. tussen 12-14 uur
3 gangen 19,- cn 4 gangen 22,-
v.a. 2 personen
3 gangen 24,- en 4 gangen 27,-
(Hors d'oeuvre varié
'Jeuidete met tqwlselderij en kalfszwezerik^ m
4 Ossenstaartsoep met kruiden
Restaurant In Den Struyskclder
Kaai 25-27 Veere
Bestellen: 0118-501392 of
0118-501291
Afhalen op 25 dec. v.a. 12.00 lot 14.00 uur
1" Kerst Restaurant gesloten
21*-' Kerst geopend
CAFE RESTAURANT
www.degolfbaan.nl
Welkomstdrankje
Een fijne amuse van onze chef-kok
Tomatensoep met paprika en mais
of
Mexicaanse bonensoep
Lopend buffet bestaand uit:
Koude gerechten
Vlees, vis en fruitsalade met stokbrood
Warme gerechten
Stukjes gegrilde ribeye
Mexicaans hoentje met mangosaus
Hot chicken wings
Texmex spare ribs
Chorizo worstjes
Chilli concarne
Friet
Mexicaanse rijst
Gegrilde krieltjes
Geniet daarna van een heerlijk kerstdessert
van de chef
Als afsluiting van het menu koffie
of thee met een bonbon
Prijs p.p. 35 euro
Aanvang van de avond 18.00 uui-
Aanvang diner 19.00 uur
Burg. van Woelderenlaan. 5
4382 CL Vlissingen
Tel. 0118 -418653
Tongscfarrokletjes met Hokkandse saus
Hertenèiefstuf met zvifdsaus
(jevufde crêpjes met appef, Honing en nootjes
Restaurant In Den Struyskelder
Kaai 25-27 Veere
Reserveren 0118-501392 of 501291
Bei de Kerstdagen
aeopend met
en voor ie liefhebbers een
Reserveren gewenst
B| Boulevard Evertsen 2-6 H
ÜBP 0118-441441 WlM
KERSTKEUZE MENU
Salade van kreeft en zwezerik met een bleke julienne
of
Carpaccio van hert met perecompote
Kreeftensoep
of
Kalfsbouillon met kervelpluksel
Gegrilde coquille st. Jacques
of
Gebakken kwartelboutjes met stoofperenjus
Visduo van grietfilet en kabeljauw
of
Gebakken wilde eend met rode wijnsaus
Huisgemaakte negerzoen met rozenmousse
of
Piramide dessert met nougat
Prijs p.p. 49,50
Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk,
maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering
kenbaar te maken. Tel. 011&-417900
RESTAURANT LA PLAGE
00K VOOR UW SCHALEN THUIS!!
Met kerst sfeervol dineren bij
Restaurant pelgrim"
'Een compositie van diverse gerookte vissoorten
op een bedje van veldsla met een anijstnayonaise
'Romige kreeftenbisque gegratineerd
met een frisse balsamicoroom
°f
(Heldere bouillon van ossenstaarten
met eengroentenbrunoise en een vleugje madeira
'Verfrissende cocktail van perzik
en champagne
In olijfolie gebakken snoekbaarsfilet
vergezeld van tomatencoulis en gele paprikasaus
°f
getrancheerde eendenborst
met een saus van tropisch fruit
°f
'Krokantgebakken lamscarré uit de oven
met een jus van honing en thijm.
Cjrand-dessert; een verrassend dessert
van onz.e patissier.
Koffie met bonbons
€42,50 p.p.
le en 2e kerstdag geopend.
Tijdig reserveren a.u.b.
'Wijzigingen in het menu zijn mogelijk.
Reserveren voor ons oudejaars- en
nieuwjaarsmenu is ook mogelijk
'Dorpsdijk 20, Vrouwenpolder, tel. 0118-591988
Trijs per persoon 42,50 incl. kpjfieservies
■Woensdag 25 en donderdag 26 december
'Een uitgebreid brunchbuffet met een beur aan
boude en warme gerechten.
Elf jaren een succes voorjong en oud.
Trijs per persoon 22,50
hinderen t/m 3 jaargratis, 4-12 jr€ 11,25
Aanvang 11:30 uur
uiterfijh_aanvang 13:00
einde 16:00
•Resemeren ban nu nog... bet0113-371466
of mail naar Xamperdu@zeelandnet.nl
op leen 2e berstdag vanaf 17.00uur
Trijs per persoon 42.50
Smabelijbe viscombinatie
'Een combinatie van Hollandsegarnalen mousse, carpaccio van
kabeljauw cn coquilles met mango-dressing
"f
Vleesparade
Serano ham, mousse van gegrilde ham en
kippenpaté met rozebottcl'portsaus
Sneeuwivitle vissoep
Romige vissoep met rivierbreeftenstaartjes en
een puntje cognac
Vaprilasoep
Ren zeer smabelijbe papriba roomsoep met berstballcjes
van balfsvlces
Rode mulTristanique
(Filet van rode mul op een groen bedje van
berstgroen, gereserveerd met schaaldierensaus
°f
Winterse 'Parelhoen
Malse parelhoenfiletgesemeerd met zuurbgol
Verfrissende spoon
'Een hecrlijb tussendoortje... want er volgt
nog meer...
Roodbaarsfilet met saffraansaus
Smabelijbe filet van roodbaars, gesemeerd met een goudgele saffraansaus
°f
Ossehaasbiefstubjes met peperjus
Oudenvets lebber
Vanzelfsprekend semeren wij bij het hoofdgerecht passende garnituren.
Qrand dessert
...ijspret voor iedereen...
HOTEL RESTAURANT.
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND -
TEL. 0113-371466 FAX 0113-376030