umuuui 4 li 4 4 4 4 4 4 4 4 444444444444 444444444444 4 444444444444 I LA plage mperauin (Menu 'Jferstmenu (Kamperduin 2002 lotus Kerstbuffet Woensdag 27 november 2002 FAAM/VLISSINGER 22 aktie l«te Kerst afhaal menu ls,e Kerst afhaal menu 2de Kerst lunch en diner 4 °f 4 ISl'DE GOLFBAAN'I ^afTEnnfliaein tin»] ;<n m :i mm mi wei HOOFDGERECHTEN Of a la carte Kerstmenu Restaurant (Brunchen (Het (kerstdiner ekker eten met de QQrst? Chin. Ind. Spec. Restaurant euromarkt 12 7e en 2e kerstdag vanaf 18.00 uur Soep Hoofdgerecht onder andere: garnalen kipfilet visfilet varkenshaas ossenhaas groenten Koffie prijs p.p. 16,- Gelieve vroeg van te voren te reser veren via 0188 - 681839 alleen geldig in de maand december Bestelling boven €17 gratis kroepoek of pisang of pangsit goreng of peking of Vietnam loempia erbij Boven 50 gratis een fles witte wijn erbij Kerst of Oud en Nieuw vieren in één -.•£* van onze gezellige restaurants. Dat is pas een jv goed idee! Kies uit onderstaande Kerstspecials. Kinderen t/m 4 jaar eten gratis mee! 1e Kerstdag: Kerst Dansant Geniet van een overheerlijk kerstbuffet (diverse soorten soep, fris saladebuffet, warm en koud buffet met diverse vis- en vleespecialiteiten) ind. spetterend dessertbuffet en live muziek waarop uiteraard gedanst mag worden. Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard: familierestaurant en Hof Domburg in restaurant De Parelvisser (geen live muziek). Tijdstip: 18.00 uur Prijs p.p. Volwassenen 32,50 Kinderen 5 t/m 12 jaar 19,50 2e Kerstdag: Kinder Kalkoenfestijn Een feest voor de kinderen (en de ouders...). Voor de kinderen verzorgen wij vanaf 14.00 uur een compleet kinderprogramma. Vanaf 17.00 uur kunt u samen met onze kerstkoks genieten van een heerlijk Kinder Kalkoenbuffet met vuurwerkdessert. Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard: familierestaurant en Hof Domburg in restaurant De Parelvisser. Prijs p.p. Volwassenen 29,50 Kinderen 5 t/m 12 jaar 22,50 31 December 2002: Sylvesterbal (ind. buffet) Overheerlijk Sylvesterbuffet (diverse voor-, hoofd- en nagerechten) en aansluitend een gezellig bal met champagne, oliebollen, veel muziek en vuurwerk. Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard: familierestaurant en Plaza. Tijdstip: v.a. 18.00 uur Prijs p.p. Volwassenen Kinderen 5 t/m 12 jaar 39,50 24,50 Reserveer snel het overheerlijke Sylvesterbuffet (diverse soorten soep, fris saladebuffet, warm en koud buffet met diverse vis- en vleespecialitëiten). En het dessert zult u zich nog lang herinneren. Hof Domburg: restaurant De Parelvisser. Tijdstip: v.a. 18.00 uur Prijs p.p. Volwassenen €18,50 Kinderen 5 t/m 12 jaar €12,50 1 Januari 2003: Nieuwjaarsbrunch Luxe brunchbuffet met warme en koude lunchgerechten, diverse broodsoorten en een spetterend dessertbuffet. Locatie: Noordzee Résidence De Banjaard: familierestaurant en Hof Domburg in restaurant De Parelvisser. Tijdstip: 11.00-14.00 uur Prijs p.p. Volwassenen Kinderen 5 t/m 12 jaar €21,50 €11,50 Kijk voor andere heerlijke specials en de complete menusuggesties op www.roompot.nl HOF, DOMBURG, RESERVERINGEN: 0900 - 8810 (€0.20P/M) i 3 gangen 19,- 4 gangen 22,- v.a. 2 personen 'Menu Warmgerookte zalmforel met tomaten marinade Ossenstaartsoep met ruiden Wildrafjout (Hert) met stoof peertjes, vossebessen en aardappel prat in (fevulde crêpjes met appel, Honing en nootjes Eventueel kunt u zelf wat ijs toevoegen. afhalen op 25 dec. tussen 12-14 uur 3 gangen 19,- cn 4 gangen 22,- v.a. 2 personen 3 gangen 24,- en 4 gangen 27,- (Hors d'oeuvre varié 'Jeuidete met tqwlselderij en kalfszwezerik^ m 4 Ossenstaartsoep met kruiden Restaurant In Den Struyskclder Kaai 25-27 Veere Bestellen: 0118-501392 of 0118-501291 Afhalen op 25 dec. v.a. 12.00 lot 14.00 uur 1" Kerst Restaurant gesloten 21*-' Kerst geopend CAFE RESTAURANT www.degolfbaan.nl Welkomstdrankje Een fijne amuse van onze chef-kok Tomatensoep met paprika en mais of Mexicaanse bonensoep Lopend buffet bestaand uit: Koude gerechten Vlees, vis en fruitsalade met stokbrood Warme gerechten Stukjes gegrilde ribeye Mexicaans hoentje met mangosaus Hot chicken wings Texmex spare ribs Chorizo worstjes Chilli concarne Friet Mexicaanse rijst Gegrilde krieltjes Geniet daarna van een heerlijk kerstdessert van de chef Als afsluiting van het menu koffie of thee met een bonbon Prijs p.p. 35 euro Aanvang van de avond 18.00 uui- Aanvang diner 19.00 uur Burg. van Woelderenlaan. 5 4382 CL Vlissingen Tel. 0118 -418653 Tongscfarrokletjes met Hokkandse saus Hertenèiefstuf met zvifdsaus (jevufde crêpjes met appef, Honing en nootjes Restaurant In Den Struyskelder Kaai 25-27 Veere Reserveren 0118-501392 of 501291 Bei de Kerstdagen aeopend met en voor ie liefhebbers een Reserveren gewenst B| Boulevard Evertsen 2-6 H ÜBP 0118-441441 WlM KERSTKEUZE MENU Salade van kreeft en zwezerik met een bleke julienne of Carpaccio van hert met perecompote Kreeftensoep of Kalfsbouillon met kervelpluksel Gegrilde coquille st. Jacques of Gebakken kwartelboutjes met stoofperenjus Visduo van grietfilet en kabeljauw of Gebakken wilde eend met rode wijnsaus Huisgemaakte negerzoen met rozenmousse of Piramide dessert met nougat Prijs p.p. 49,50 Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk, maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering kenbaar te maken. Tel. 011&-417900 RESTAURANT LA PLAGE 00K VOOR UW SCHALEN THUIS!! Met kerst sfeervol dineren bij Restaurant pelgrim" 'Een compositie van diverse gerookte vissoorten op een bedje van veldsla met een anijstnayonaise 'Romige kreeftenbisque gegratineerd met een frisse balsamicoroom °f (Heldere bouillon van ossenstaarten met eengroentenbrunoise en een vleugje madeira 'Verfrissende cocktail van perzik en champagne In olijfolie gebakken snoekbaarsfilet vergezeld van tomatencoulis en gele paprikasaus °f getrancheerde eendenborst met een saus van tropisch fruit °f 'Krokantgebakken lamscarré uit de oven met een jus van honing en thijm. Cjrand-dessert; een verrassend dessert van onz.e patissier. Koffie met bonbons €42,50 p.p. le en 2e kerstdag geopend. Tijdig reserveren a.u.b. 'Wijzigingen in het menu zijn mogelijk. Reserveren voor ons oudejaars- en nieuwjaarsmenu is ook mogelijk 'Dorpsdijk 20, Vrouwenpolder, tel. 0118-591988 Trijs per persoon 42,50 incl. kpjfieservies ■Woensdag 25 en donderdag 26 december 'Een uitgebreid brunchbuffet met een beur aan boude en warme gerechten. Elf jaren een succes voorjong en oud. Trijs per persoon 22,50 hinderen t/m 3 jaargratis, 4-12 jr€ 11,25 Aanvang 11:30 uur uiterfijh_aanvang 13:00 einde 16:00 •Resemeren ban nu nog... bet0113-371466 of mail naar Xamperdu@zeelandnet.nl op leen 2e berstdag vanaf 17.00uur Trijs per persoon 42.50 Smabelijbe viscombinatie 'Een combinatie van Hollandsegarnalen mousse, carpaccio van kabeljauw cn coquilles met mango-dressing "f Vleesparade Serano ham, mousse van gegrilde ham en kippenpaté met rozebottcl'portsaus Sneeuwivitle vissoep Romige vissoep met rivierbreeftenstaartjes en een puntje cognac Vaprilasoep Ren zeer smabelijbe papriba roomsoep met berstballcjes van balfsvlces Rode mulTristanique (Filet van rode mul op een groen bedje van berstgroen, gereserveerd met schaaldierensaus °f Winterse 'Parelhoen Malse parelhoenfiletgesemeerd met zuurbgol Verfrissende spoon 'Een hecrlijb tussendoortje... want er volgt nog meer... Roodbaarsfilet met saffraansaus Smabelijbe filet van roodbaars, gesemeerd met een goudgele saffraansaus °f Ossehaasbiefstubjes met peperjus Oudenvets lebber Vanzelfsprekend semeren wij bij het hoofdgerecht passende garnituren. Qrand dessert ...ijspret voor iedereen... HOTEL RESTAURANT. PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-376030

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2002 | | pagina 22