2' BEAUTY GEZOND HEID Opdoro m O D I U XPOSITIES Ti%«ion menu MAANDSCH0TEL ZEELANDHALLEN - GOES /Van LIVE MUSIC! ARD Maandmenu april Prijs 22.50 be öteenbok 24/50 de WE 'ub UIT BIJ PICCARD AGENDA VRIJDAG 5 APRIL ZATERDAG 6 APRIL ZONDAG 7 APRIL WOENSDAG 10 APRIL DONDERDAG 11 APRIL DOMBURG GÖiS HEINKENSZAND KAPELLE KATTENDIJKE Wat is er te doen in april bij Aldegonde heldere champignonsoep met tuinkruiden kalfsoester met geconfijte ui of Gebakken schol met remouladesaus Coupe april PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481 restaurant Klassieke Nieuwe wercldwijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Wijn Spijsproeverijen "De Meerkoet" Maandmenu april €21,00 HEERLIJKE AANBIEDINGEN KARAMELSLOF5,90 KARREWIELEN2,25 VELUWS VOLKOREN1,00 4 ZEEUWSE BOLUSSEN1,15 Iedere maandag, dinsdag en woensdag: 3 gangen keuzebuffet-menu van 18.00 tot 21.30 u. Prijs: 24,50 p.p. GRATIS hapjes ..en wij zorgen voor aan de bar-1 €15,50 WESTERN BUFFET www.piccard.nl Badhuisstraat 178 - Vlissingen TEL. 0 i 18 - 413551 Kaarten en cadeaus van Unicef Zorgen voor blije gezichten1 Vrijdag 5 april t/m donderdag 11 april REGIONALE Iedere zondat 12.00 tot 14 een overvloed aan warme en koude gerechten. Prijs: 25,- p.p kinderen 2-12 jaar 12,- 0-2 jaar gratis www.hotelarion.nl <*N>^rand HOT«« Komt u ook lekker brunchen aan zee? Landlust 0K 32,00 39,50 5 april ALLEENGAANDE AVOND 25+ 6 april JONGERENDISCO leeftijd 12-15 jaar 7 april i.v.m. ziekte geen klaverjas sen 13 april SALSAPARTIJ min. leeftijd 21 jaar 14 april dartmiddag 19 april jongerendisco leeftijd 12-15 jaar 16 april BINGO MET SUPERRONDE 20 april VRIJE DANSAVOND 26 april JAMSESSIE 3 april start nieuwe salsalessen 16 FAAM/VLISSINGER Woensdag 3 april 2002 •k HuisgemaaHte zalmsalade met garnituur van komkommer eti gerookte zalm, geserveerd met toast ai 6otcr Licht gehouden champignonsoep met garnituur van reepjes ham, geserveerd met stokbrood en boter Cotefettc Suisse met sinaasappelsaus, gesetveenf met salade, groenten- en aardappelgamituur Licht gelukken forelfilel met geroosterde amandelen, geserveerd met salade, groenten- en aardappelgamituur Coupe Cerise Speciaaf aanbevolen door chef-kok Fred v.d. Putten GastAecr/gastvrouu' Jaap Vertoom Sr. -Jopie v.d. Laan Vcerweg 37. Kamperland Tel.: 0113-372214 vanaf 1 april maandag gesloten Voor reserveringen: tel. 0113-372214/0111-461700 in onze sfeervolle wijnkelder of op uw lokatie. meer informatie? Johnsöp \N - -seling Nieuwe I lavcii 33. 13?J/ Middelburg Tel. 0118-643782 mol?06-23602756 e-mail: wijnmeesiers'd. wxs.nl DE ONTMOETINGSPLEK BIJ UITSTEK MIDDELBURG €7,95 met sperciebcmen en aardappelkroketjes Toetje van de maand april Tiramisu 2,50 kappers- en tisajpeuedvtrijden ItOt (\r.+za.) HiW 31 i«.Ier Ik-uiil) verkiezingen (zaterdag) Huid-, Nagel- en Maart erzorging Mternatieve Geneeswijzen Voedingssupplementen Plastische chirurgie Massages - Piercings Modeshows en Kleding Make-lip adviezen Sportaltrilmtcn l.iivc lingerie Itodt painting Sportscholen Vccesoires Cosmetica Sieraden Badmodc verse optre dens op vrijdag- en za- terdagavond 11 en 13 april Z002 van The Ultima te Dance Compa ny OPENINGSTIJDEN: vr. za. 14.00 22.00 uur zondag 10.00 -18.00 uur Toegang volwassenen 7,50 Kinderen 6-12 jaar 2,50 Telefoon 0113-221020 Restaurant, Paviljoen Keuken open van 1 1.00 - 21.00 uur. Ma - Di gesloten Zalmschelpje of Frisse Salade met stukjes kip Heldere Ossestaartsoep of Gebonden Groentesoep Lamsrollade met rozemarijnsaus of Gebakken Heekfilet met remouladesaus Aardbeienbavarois of Vanilleijs met advokaat en slagroom 1e en 2e pasen Paasbrunch van 11.30 tot 14.00 22.00 Schelplioekwea 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 (WISSERE - CHOCOLATERIE Middelburg, Stationsstraat 1 Tel. 0118-612340 Goes, Korte Kerkstraat 15 Tel. 0113-216108 GOES Zierikzee, Poststraat 58 Tel. 0111-414100 Het Gilde van de Betere Banketbakkers Iedere donderdag van 17.00 tot 19.00 uur... E DRANKJES VOOR DE PRIJS VANE Voor wie niet meer j AMERIKAANS koken wil verzorgen wij 'donders' lekker eten. A.s. donderdag: BUFFET incl. voorgerechten, buffet, soep en ijs Iedere zaterdag CANADEES FRANS BUFFET v.a. 19.00 uur 24,50 p.p. Kind tot 10 jr. 50% korting Iedere zondag v.a. 18.00 uur Prijs per pers. 19,50 en kinderen tot 10 jaar eten mee voor 50% korting. Op zaterdag- en zondagavond hebben wij: met Pete Bourbon Gezelschappen v.a. 10 pers. zat. zon. 10% KORTING OP DE TOTAALNOTA! TEL breed UIT unicef Bel 070 333 93 00 (tijdens kantooruren) of surf naar: www.unicef.nl m p Heer Hendrikhuis, 's-Heer-Hendrikskinderen; Toneelvereniging Heer Hendrik, 'Amanda', 20 uur. Luctor et Emergo, Rilland; Youp van 't Hek, 'Youp speelt Youp', 20 uur. De Stenge, Heinkenszand; Erik Koller, minispektakel 'Bezet', 20 uur. Stadsschouwburg, Middelburg; Lenette van Dongen, kleinkunstpro- gramma 'Een echte van Dongen', 20 uur. Minitheater, Middelburg; Het Middelburgs Theater, 'Anne Frank', 20.30 uur. Dorpshuis De Vriendschap, Kats; Amateurtoneelvereniging Comedia della Mare, klucht in het Zeeuws 'Ut spook in de dülve', 20 uur. Heer Hendrikhuis, 's-Heer-Hendrikskinderen; Toneelvereniging Heer Hendrik, 'Amanda', 20 uur. Stadsschouwburg, Middelburg; Lenette van Dongen, kleinkunstpro- gramma 'Een echte van Dongen', 20 uur. Concert- en Gehoorzaal, Middelburg; Orgelconcert door John Mann, 20 uur. Grote Kerk, Goes; Paasorgelconcert door Charles de Wolff, 20 uur. Minitheater, Middelburg; Het Middelburgs Theater, 'Anne Frank', 20.30 uur. Podium 't Beest, Goes; Racoon speelt het repertoire van Faith no More, 21 uur. De Piek, Vlissingen; Van Katoen, 22 uur. Buurthuis De Pit, Goes; Koffieconcert The Gaggling Ganders Gang, 12 uur. Arsenaaltheater, Vlissingen; Norland Wind Duggans, 15 uur. Kloveniersdoelen, Middelburg; Duo Palmos: Lorenda Ramou, piano en Stefanie Liedtke, fagot, 16 uur. Café 't Schuttershof, Middelburg; Rich Wyman, 17 uur. Stadsschouwburg, Middelburg; Dancing Shadows, een programma met schaduwspel, toneel, dans en traditionele Javaanse instrumenten, 20 uur. Ambachtscentrum, Goes; Poppentheater Sim Bolus, 'Opa's geheim', 15 uur. Stadsschouwburg, Middelburg; De Goese Operette Vereniging, wes tern musical 'Oklahoma', 20 uur. Stadsschouwburg, Middelburg; John Kraaijkamp, tragikomedie 'De huisbewaarder', 20 uur. E Badhotel, Domburgseweg 1a, Rijk Grisel, aquarellen. Dagelijks tot 23 uur. Galerie Van den Berge, Wijngaardstraat 3, Bernard Heesen, 'Glazen ge wrochten'. Do. van 13.30-21 uur. Vr. van 13.30-17 uur. Za. van 13-17 uur (t/m 6 april). Stadskantoor, Oostsingel 2, Raili Kokkola-Beck, fotografische reisimpres sies. Tijdens kantooruren. Galerie-Atelier De Kaai, Turfkade 7, Peter de Jonge, schilderijen en ob jecten. Ma. t/m vr. van 9-16 uur. Serviceflat De Schakel, 's-Gravenpolderseweg 9, Bram Lefeber, olie verfschilderijen in abstracte en expressionistische stijl. Tijdens kantooru ren. De Vlijt Bedden, Beestenmarkt 12, diverse kunstenaars van galerie De Kaai, schilderijen, driedimensionaal werk, grafiek, proza en poëzie. Di. t/m za. van 9.30-18 uur (t/m 4 april). Gemeentehuis, Stenevate 10, Conny Vlasveld, 'Bekijks'. Tijdens kantoor uren. Fruitteeltmuseum, Biezelingseweg 10, '99 jaar Zeeland's proeftuin, het Proefstation voorde fruitteelt te Wilhelminadorp, 1901-2000', fotoverzame ling en onderzoeksinstrumenten. Wo. t/m za. Van 13-17 uur. Gemeentehuis, Kerkplein 1, Adri Koopman, foto-expositie 'Zeeland in beeld'. Ma. en wo. van 9-16 uur. Di. en vr. van 9-13 uur. Do. van 9-18 uur (t/m 5 april). Galerie Noorderlicht, Dorpstraat 40, leden van de kunstenaarsvereni ging De Stroom, schilderen 'Het onzichtbare zichtbaar maken'. Vr., za. en zo. van 13.30-16.30 uur. bel voor data! Grand Hotel Arion Boulevard Bankert 266 4382 AC Vlissingen Tel: 01 18-410502 Fax: 0118-416362 info@hotelarion.nl Landlustweg i 4455 TK Nieuwdorp Tel. (0113) 61 25 89 Fax (0113) 61 27 26 www.landlust.nl info@landlust.nl Maandmenu "April" Dit menu wordt per tafel geserveerd en kan uitgebreid worden met als warm-tussehoereebt: Op de huid gebakken rougetfilet met gegrilde courget en salïraan- met rijst Verfrissend Pauze drankje Salade van kip met taugé en Aceto Balsamico of Een bonbon van gerookte heilbot, gevuld met zalmsalade en een frisse yoghurtdressing met tuinkers Heldere tomatenbouillon met basilicum pesto Gebakken sliptongetjes met verse lams oren en beurrè blafte of Menu du Chef 5-gangen menu Gebakken lamshaasjes met diverse pad- -i 1,00 destoelen en een jus met thijrri en sjalot 6-gangen Carpaccio van ananas met eigen gemaakt mano-sorbetijs Bezoek ook onze site op internet www.lcmdlust.nl

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2002 | | pagina 16