2' BEAUTY
GEZOND
HEID
Opdoro
m
O D I U
XPOSITIES
Ti%«ion
menu
MAANDSCH0TEL
ZEELANDHALLEN - GOES
/Van
LIVE MUSIC!
ARD
Maandmenu april
Prijs 22.50
be öteenbok
24/50
de WE 'ub
UIT BIJ PICCARD
AGENDA
VRIJDAG 5 APRIL
ZATERDAG 6 APRIL
ZONDAG 7 APRIL
WOENSDAG 10 APRIL
DONDERDAG 11 APRIL
DOMBURG
GÖiS
HEINKENSZAND
KAPELLE
KATTENDIJKE
Wat is er te doen in
april bij Aldegonde
heldere champignonsoep
met tuinkruiden
kalfsoester met
geconfijte ui
of
Gebakken schol met
remouladesaus
Coupe april
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND -
TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481
restaurant
Klassieke Nieuwe wercldwijnen
van uitzonderlijke kwaliteit.
Wijn Spijsproeverijen
"De Meerkoet"
Maandmenu april
€21,00
HEERLIJKE
AANBIEDINGEN
KARAMELSLOF5,90
KARREWIELEN2,25
VELUWS VOLKOREN1,00
4 ZEEUWSE BOLUSSEN1,15
Iedere maandag, dinsdag en woensdag:
3 gangen keuzebuffet-menu
van 18.00 tot 21.30 u. Prijs: 24,50 p.p.
GRATIS
hapjes
..en wij zorgen voor
aan de bar-1
€15,50
WESTERN
BUFFET
www.piccard.nl
Badhuisstraat 178 - Vlissingen
TEL. 0 i 18 - 413551
Kaarten en cadeaus
van Unicef
Zorgen voor
blije gezichten1
Vrijdag 5 april t/m donderdag 11 april
REGIONALE
Iedere zondat
12.00 tot 14
een overvloed aan warme
en koude gerechten.
Prijs: 25,- p.p
kinderen 2-12 jaar 12,-
0-2 jaar gratis
www.hotelarion.nl
<*N>^rand HOT««
Komt u ook lekker brunchen aan zee?
Landlust
0K
32,00
39,50
5 april ALLEENGAANDE AVOND 25+
6 april JONGERENDISCO
leeftijd 12-15 jaar
7 april i.v.m. ziekte geen klaverjas
sen
13 april SALSAPARTIJ
min. leeftijd 21 jaar
14 april dartmiddag
19 april jongerendisco
leeftijd 12-15 jaar
16 april BINGO MET SUPERRONDE
20 april VRIJE DANSAVOND
26 april JAMSESSIE
3 april start nieuwe salsalessen
16
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 3 april 2002
•k
HuisgemaaHte zalmsalade met garnituur van komkommer
eti gerookte zalm, geserveerd met toast ai 6otcr
Licht gehouden champignonsoep
met garnituur van reepjes ham,
geserveerd met stokbrood en boter
Cotefettc Suisse met sinaasappelsaus,
gesetveenf met salade, groenten- en
aardappelgamituur
Licht gelukken forelfilel met geroosterde amandelen,
geserveerd met salade, groenten- en
aardappelgamituur
Coupe Cerise
Speciaaf aanbevolen door chef-kok Fred v.d. Putten
GastAecr/gastvrouu'
Jaap Vertoom Sr. -Jopie v.d. Laan
Vcerweg 37. Kamperland
Tel.: 0113-372214
vanaf 1 april maandag gesloten
Voor reserveringen: tel. 0113-372214/0111-461700
in onze sfeervolle wijnkelder
of op uw lokatie.
meer informatie?
Johnsöp \N - -seling
Nieuwe I lavcii 33. 13?J/ Middelburg
Tel. 0118-643782 mol?06-23602756
e-mail: wijnmeesiers'd. wxs.nl
DE ONTMOETINGSPLEK
BIJ UITSTEK
MIDDELBURG
€7,95
met sperciebcmen en
aardappelkroketjes
Toetje van de maand april
Tiramisu 2,50
kappers- en tisajpeuedvtrijden ItOt (\r.+za.)
HiW 31 i«.Ier Ik-uiil) verkiezingen (zaterdag)
Huid-, Nagel- en Maart erzorging
Mternatieve Geneeswijzen
Voedingssupplementen
Plastische chirurgie
Massages - Piercings
Modeshows en Kleding
Make-lip adviezen
Sportaltrilmtcn
l.iivc lingerie
Itodt painting
Sportscholen
Vccesoires
Cosmetica
Sieraden
Badmodc
verse optre
dens op vrijdag- en za-
terdagavond 11 en 13
april Z002 van
The Ultima
te Dance
Compa
ny
OPENINGSTIJDEN:
vr. za. 14.00 22.00 uur
zondag 10.00 -18.00 uur
Toegang volwassenen 7,50
Kinderen 6-12 jaar 2,50
Telefoon 0113-221020
Restaurant, Paviljoen
Keuken open van
1 1.00 - 21.00 uur. Ma - Di gesloten
Zalmschelpje
of
Frisse Salade met stukjes kip
Heldere Ossestaartsoep
of
Gebonden Groentesoep
Lamsrollade met rozemarijnsaus
of
Gebakken Heekfilet met remouladesaus
Aardbeienbavarois
of
Vanilleijs met advokaat en slagroom
1e en 2e pasen Paasbrunch
van 11.30 tot 14.00 22.00
Schelplioekwea 3
Wolphaartsdijk
Tel. 0113-586035
(WISSERE -
CHOCOLATERIE
Middelburg,
Stationsstraat 1
Tel. 0118-612340
Goes, Korte Kerkstraat 15
Tel. 0113-216108
GOES
Zierikzee, Poststraat 58
Tel. 0111-414100
Het Gilde van de Betere Banketbakkers
Iedere
donderdag
van 17.00 tot
19.00 uur...
E DRANKJES VOOR DE PRIJS VANE
Voor wie niet meer j AMERIKAANS
koken wil verzorgen
wij 'donders'
lekker eten.
A.s. donderdag:
BUFFET
incl. voorgerechten,
buffet, soep en ijs
Iedere zaterdag
CANADEES
FRANS
BUFFET
v.a. 19.00 uur
24,50 p.p.
Kind
tot 10 jr.
50% korting
Iedere zondag
v.a. 18.00 uur
Prijs per pers. 19,50
en kinderen tot 10 jaar
eten mee voor 50% korting.
Op zaterdag- en zondagavond
hebben wij:
met Pete Bourbon
Gezelschappen v.a. 10 pers. zat. zon.
10% KORTING
OP DE TOTAALNOTA!
TEL
breed UIT
unicef
Bel 070 333 93 00 (tijdens kantooruren)
of surf naar: www.unicef.nl
m
p
Heer Hendrikhuis, 's-Heer-Hendrikskinderen; Toneelvereniging Heer
Hendrik, 'Amanda', 20 uur.
Luctor et Emergo, Rilland; Youp van 't Hek, 'Youp speelt Youp', 20 uur.
De Stenge, Heinkenszand; Erik Koller, minispektakel 'Bezet', 20 uur.
Stadsschouwburg, Middelburg; Lenette van Dongen, kleinkunstpro-
gramma 'Een echte van Dongen', 20 uur.
Minitheater, Middelburg; Het Middelburgs Theater, 'Anne Frank', 20.30
uur.
Dorpshuis De Vriendschap, Kats; Amateurtoneelvereniging Comedia
della Mare, klucht in het Zeeuws 'Ut spook in de dülve', 20 uur.
Heer Hendrikhuis, 's-Heer-Hendrikskinderen; Toneelvereniging Heer
Hendrik, 'Amanda', 20 uur.
Stadsschouwburg, Middelburg; Lenette van Dongen, kleinkunstpro-
gramma 'Een echte van Dongen', 20 uur.
Concert- en Gehoorzaal, Middelburg; Orgelconcert door John Mann,
20 uur.
Grote Kerk, Goes; Paasorgelconcert door Charles de Wolff, 20 uur.
Minitheater, Middelburg; Het Middelburgs Theater, 'Anne Frank', 20.30
uur.
Podium 't Beest, Goes; Racoon speelt het repertoire van Faith no More,
21 uur.
De Piek, Vlissingen; Van Katoen, 22 uur.
Buurthuis De Pit, Goes; Koffieconcert The Gaggling Ganders Gang, 12
uur.
Arsenaaltheater, Vlissingen; Norland Wind Duggans, 15 uur.
Kloveniersdoelen, Middelburg; Duo Palmos: Lorenda Ramou, piano en
Stefanie Liedtke, fagot, 16 uur.
Café 't Schuttershof, Middelburg; Rich Wyman, 17 uur.
Stadsschouwburg, Middelburg; Dancing Shadows, een programma
met schaduwspel, toneel, dans en traditionele Javaanse instrumenten, 20
uur.
Ambachtscentrum, Goes; Poppentheater Sim Bolus, 'Opa's geheim', 15
uur.
Stadsschouwburg, Middelburg; De Goese Operette Vereniging, wes
tern musical 'Oklahoma', 20 uur.
Stadsschouwburg, Middelburg; John Kraaijkamp, tragikomedie 'De
huisbewaarder', 20 uur.
E
Badhotel, Domburgseweg 1a, Rijk Grisel, aquarellen. Dagelijks tot 23 uur.
Galerie Van den Berge, Wijngaardstraat 3, Bernard Heesen, 'Glazen ge
wrochten'. Do. van 13.30-21 uur. Vr. van 13.30-17 uur. Za. van 13-17 uur
(t/m 6 april).
Stadskantoor, Oostsingel 2, Raili Kokkola-Beck, fotografische reisimpres
sies. Tijdens kantooruren.
Galerie-Atelier De Kaai, Turfkade 7, Peter de Jonge, schilderijen en ob
jecten. Ma. t/m vr. van 9-16 uur.
Serviceflat De Schakel, 's-Gravenpolderseweg 9, Bram Lefeber, olie
verfschilderijen in abstracte en expressionistische stijl. Tijdens kantooru
ren.
De Vlijt Bedden, Beestenmarkt 12, diverse kunstenaars van galerie De
Kaai, schilderijen, driedimensionaal werk, grafiek, proza en poëzie. Di. t/m
za. van 9.30-18 uur (t/m 4 april).
Gemeentehuis, Stenevate 10, Conny Vlasveld, 'Bekijks'. Tijdens kantoor
uren.
Fruitteeltmuseum, Biezelingseweg 10, '99 jaar Zeeland's proeftuin, het
Proefstation voorde fruitteelt te Wilhelminadorp, 1901-2000', fotoverzame
ling en onderzoeksinstrumenten. Wo. t/m za. Van 13-17 uur.
Gemeentehuis, Kerkplein 1, Adri Koopman, foto-expositie 'Zeeland in
beeld'. Ma. en wo. van 9-16 uur. Di. en vr. van 9-13 uur. Do. van 9-18 uur
(t/m 5 april).
Galerie Noorderlicht, Dorpstraat 40, leden van de kunstenaarsvereni
ging De Stroom, schilderen 'Het onzichtbare zichtbaar maken'. Vr., za. en
zo. van 13.30-16.30 uur.
bel voor data!
Grand Hotel Arion
Boulevard Bankert 266
4382 AC Vlissingen
Tel: 01 18-410502
Fax: 0118-416362
info@hotelarion.nl
Landlustweg i
4455 TK Nieuwdorp
Tel. (0113) 61 25 89
Fax (0113) 61 27 26
www.landlust.nl
info@landlust.nl
Maandmenu "April"
Dit menu wordt per tafel
geserveerd en kan
uitgebreid worden met
als warm-tussehoereebt:
Op de huid gebakken rougetfilet
met gegrilde courget en salïraan-
met
rijst
Verfrissend Pauze drankje
Salade van kip met taugé en Aceto
Balsamico
of
Een bonbon van gerookte heilbot,
gevuld met zalmsalade en een frisse
yoghurtdressing met tuinkers
Heldere tomatenbouillon met basilicum
pesto
Gebakken sliptongetjes met verse lams
oren en beurrè blafte
of Menu du Chef 5-gangen menu
Gebakken lamshaasjes met diverse pad- -i 1,00
destoelen en een jus met thijrri en sjalot
6-gangen
Carpaccio van ananas met eigen
gemaakt mano-sorbetijs
Bezoek ook onze
site op internet www.lcmdlust.nl