SPHINX A. AA AAA A A A A A A AAAAAA Pa*Sl SALONIKI Het Station Thuis dineren.... met kerst oud en nieuw KERSTMENU B €25 Hfl. 55,09 p.p. (min.2 pers.) KERST- BUFFET DA-XIN GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG TEL 0116 - 613 022 Afhaalgerechten Ook met kerst! RESTAURANT Chinees restaurant China Garden Is" Kerst afhaalmenu 3 gangen 47,50 21.55 4 gangen 55,00 24.95 DA-XIN RESTAURANT 42,-p.p. ƒ22,- Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een prachtige jaarwisseling MENU 1 MENU 2 f45,-p.p. U kunt bij ons beide kerstdagen a la carte dineren Kerst informatie Tel. 0118-501291 www.campveersetoren.nl CHINEES-INDISCH RESTAURANT Happy Garden Wij wensen u prettige kerstdagen en een gezond 2002!! a \a carte Kerstmenu Met kerst sfeervol dineren bij Restaurant ,J(3Bc pelgrim' T en 2' kerstdag geopend. 0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen 18 FAAM/VLISSINGER Woensdag 5 december 2001 erst? GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT KÉRST 2001 A TA CARTÉ RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 16.00 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 24.00 uur. Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend. Tijdens de kerstdagen kunt u afhalen vanaf 12.00 uur W JJ W£A)S<£Ai LA PRSTTJG<£ KSRSTVA&&A (AAI A d<£LUKKJG (SA] C<£ZOAV 2002 TEN WEIJNQAERT Het restaurant waar onze kwaliteit en prijs naar uw wens zijn. Wijngaardstraat 1-5, Middelburg 0118-634633 Voorgerecht Oosterse salade met gefrituurde garnalen Tussengerecht Kantonese Wan tan soep Hoofdgerecht Peking eend op kantonese wijze Runderhaas met groente in tausisaus Gefileerde kip met ananas in zoetzure saus Vegetarische seizoensgroente in een lichte sojasaus Nagerecht Vanille-ijs met verse vruchten Na een grondige metamorfose zijn we vanaf vrijdag 14 december 2001 dagelijks geopend! Wij heten u van harte welkom in ons nieuwe] restaurant. Reserveer tijdig een tafeltje voor de feestdagen! Weststraat 18 S 4357 BM Domburg 0118-581981 A v.a. 2 personen Terrine van vis met gerookte paling en kreeften mayonaise Wildbouillon met kruiden Wildragout met zilveruitjes Champignons appel rode kool wrapper en aardappel knolselderij gratin Chocolade hazelnoottaartje met mokkasaus Restaurant In Den Struyskelder Kaai 25-27 Veere Bestellen: 0118 - 501392 (laatste besteldatum 21 december) ls,c Kerst gesloten 2jc Kerst geopend Speciaal voor le en 2c Kerst dag ons uitgebreid inclusief nagerecht en koffie. Kinderen t/m 12 jaar Rcserveringsmogelijkheclcn vanaf! 7.00 uur en 19.30 uur. CHINEES INDISCH RESTAURANT BEURSPLEIN 5, VLISSINGEN TEL. 0118-414766 Reserveren gewenst! - m Stokbrood met kruidenboter Garnalencocktail Vissoep Visschotel (kabeljauw, schol, zalm) Ijs of koffie Stokbrood met kruidenboter Egyptische salade Tomatensoep Mixed grill (biefstuk, ossenhaas, entrecote, kip, kebab) Ijs of koffie Bel voor reservering: 06-10513783 0118-415645. Geopend van 12.00 - 24.00 uur! Walstraat 25-27, Vlissingen. 24 december 4-gangen 50 25 december 6-gangen 73 26 december 5-gangen 64 31 december 4-gangen 50 1 januari Euroloze dinsdag 140,00 incl. glas Champagne OS Oranjeplein 1, Oost Souburg Tel./Fax: 0118-461395 Beide kerstdagen, oud en nieuwjaarsdag geopènö van 12.00 - 22.00 uur. Reserveren gewenst Kerstmenu A (vanaf 2 personen) NGAUTHONG (heldere runderbouillon met flinterdunne reepjes ossenhaas) PING POEN (verzameling van div. kantonese hapjes) PO LOH FO KAI (kalkoenfilet met frisse stukjes ananas in een zoetzuursaus. Gegarneerd met ijsbergsla) Tl PAN TONKOE NGAN YUK (ossenhaas met Chinese paddestoelen opgedien in Hot plate) TJAP KOH TJOI (een heerlijke compositie van kipfilet, garnalen, vispaté en div. verse groenten opgedien in een vogelnestje) THA TSIEUW SPECIAAL (geroosterd varkensvlees) nasi. bami of witte rijst. Koffie met praline f\. 60,- per persoon 27.23 per persoon Kerstmenu B (vanaf 2 personen) NGAU THONG (heldere runderbouillon met flinterdunne reepjes ossenhaas) PING POEN (verzameling van div. kantonese hapjes) GON BAO HA (Chinese garnalen met cashewnote in een licht pikante gonbaosaus) FAA KAI (krokant gebakken stukjes kipfilet met ketjapsaus) TJAP KOH TJOI (een heerlijke compositie van kipfilet, garnalen, vispaté en div. verse groenten opgedien in een vogelnestje) Tl PAN HOI SING (combinatie-schotel met de beste ingrediënten uit de zee waaronden coquilles, tongvis, vispaté en garnalen. Deze worden aan tafel geflambeerd) nasi, bami of witte rijst Koffie met praline I. 65,- per persoon 29.50 per persoon Kerstmenu C (vanaf 2 personen) NGAU THONG (heldere runderbouillon met flinterdunne reepjes ossenhaas) PING POEN (verzameling van div. kantonese hapjes) FAA KAI (krokant gebakken stukjes kipfilet met ketjapsaus) PO IOH FO KAI (kalkoenfilet met frisse ananas in een zoetzuur saus. Gegarneerd met ijsbergsla) TJAP KOH TJOI (een heerlijke compositie van kipfilet, garnalen, vispaté en div. verse groenten opgediend in een vogelnestje) Tl PAN GON BAO NGAU YUK (geflambeerde ossenhaas met cashewnoten in een licht pikante gon bao saus) nasi, bami of witte rijst Koffie met praline /I. 57,50 per persoon 26.09 per persoon 1e en 2e kerstdag géén a la carte Wel serveren wij alle rijsttafels Brasserie Restaurant Beide Kerstdagen geopend met en voor de liefhebbers een Reserveren gewenst ||jj& Boulevard Evertsen 2-8 Itij Vlissingen Q ggBB 0118-441441 "Ecu taartje van geroofde zalmmet rivierljreefts taartjes vergezeld van een romige fceeftenmayonaise 'Romige soep van avocado, gevuld met garnalen en asperges "Kruidige wildbouillon met eengroentejidienne en mooie stutjes wild Sprankelende cocktail van bosbessen en champagne Qcsauteerde kalfsbiefstukjes met gebakken appeltjes en een saus van calvados In olijfoliegebabfen tarbotfilet op eengroentensalsa met een saus van rode pesto °f fazantenborst op een bedje van bospaddestoelen met een fijne tmffelsaus Kerstdessert; een verrassende samenstelling uit eigen patisserie Koffie met bonbons ft 89,50 p.p. Tijdig reserveren! Reserveren voor ons oudejaars- en nieuwjaarsmenu is ook mogelijk DoipsdjlgO, Vrouwenpolder, tef. 0118-591988 "Visreslaumni en Cateringbedrijf Schotel nummer 1 Per persoon 29,50 Koude visschotel Neptunus Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood boter m92HOTEC9S0N2E20Rg Vcmwege het grote succes is ons restaurant le &2e kerstdag gesloten. maandag 24 december). Normaal zijn wij alle dagen v.a. 10.00 uur geopend. Schotel nummer 2 Per persoon 27,50 Koude vleesschotel Breskens Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood boter Schotel nummer 3 Per persoon 37,50 Hors d'oeuvre Zeeland Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsalade Stokbrood boter Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m zaterdag 22 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m zaterdag 29 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op maandag 24, dinsdag 25, woensdag 26, maan dag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Dinsdag 1 januari tussen 14.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening).

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2001 | | pagina 12