i At KERST 2000 JB NIEUW CHINA GARDEN ïn Den Struyskelder' KÉRST- BUFFET J Woensdag 13 december 2000 FAAM/VLISSINGER jaar Aekets«a9- e(Stman e« de "1? \NWW ^amS en de lin9®ns8^.»wJ^£!^ 35,00 p.p. Chin. Ind. Rest. Man Sing Winkelcentrum Griffioen Euromarkt 12 4334 ER Middelburg Tel/Fax 0118-638902 Hotel Hmeville presenteert ia tijelens de gezellige kerstdagen van 2000 vele culinaire hoogstandjes. LA wordt ontvangen in ons speciaal ingerichte sfeervolle "Kers tres taaran t" Afneville KUNG HEI FAI CHOI CHINEES-INDISCH RESTAURANT Badhuisstraat 6-8 VLISSINGEN 0118-414778 Wij zijn beide kerstdagen én nieuwjaarsdag geopend! m m m m 25,26 december 2000 en 1 januari 2001 5e persoon slechtsf25,00 Afhaalmenu december 2000: Per 2 personen36,50 Uniek Kelder Restaurant 1e Kerst Restaurant gesloten Afhaalmenu 42,50 p.p. Alleen op reservering 2e Kerst 4-gangen Keuzemenu 55,00 p.p. Openingsdagen: DA-XIN RESTAURANT 42,- p.p. 22,- f 6>i,2ri SEIDE KERSTDAGEN A LA CARTE DINEREN. (Ki „Kaal"#'» ns BnjncW' "ete Boutbon 2e WtstóaS- ke(sUnan o.a. Soep en salade Kip in citroenensaus Babi Pangang Vlees met diverse groenten Pittige gerechten En nog veel meer (incl. koffie of thee) Kinderen tot 12 jaar 22.00 p.p. RESERVEREN GEWENST!!!! (vegetariërs gelieve door te geven) 1° Kerstdag eerste ronde van 17.30-19.30 uur en tweede ronde van 20.00-22.00 uur. 2° Kerstdag eerste ronde van 17.30-19.30 uur en tweede ronde van 20.00-22.00 uur. Diverse voorgerechten. soëpè> hoofdgerechten en nagerechten worden in buffetvorm gepresenteerd. Uiteraard volop keuze uit vis en vlees. Vegetariërs worden bij ons niet vergeten. Aanvang brunch 12.00 uur. Einde brunch ld.00 uur. Prijs ft. 57.50 p.p, kinderen tot 12 jaar half geld. Ie Kerst Buffetdansant Met mete worde. Prijs f1.1 'end' 'e Am sentë p.p.. kinderen tot 12 jaar half geld. Ie. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het aperitief en wordt u ontvangen tende avond te wachten en vele culinaire uitspattingen zullen aan u 2e Kerst Dinerdansant Vanaf 19.00 uur bentu welkom voor het aperitief. Wij serveren u een overheerlijk ?-gangen diner begeleid door swingende muziek van het orkest Expose. Prijs fl. 109,- p.p. Kinderen tot 12 jaar half geld. yr motil Directie en medewerkers bedanken u voor het genoten vertrouwen en maken van deze gelegenheid gebruik hun geachte clientèle prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2001 toe te wensen. Familie Yeh en medewerkers VIETNAMEES CHINEES, INDISCH RESTAURANT EN AFHAALCENTRUM "VIËTNAM" Dinsdag t/m vrijdag: 16.00 - 22.00 uur Zaterdag, zondag en feestdagen 12.00 - 22.30 uur Ook geopend op 1' en 2' kerstdag Schoolstraat 1 - Vrouwenpolder-0118 - 593 507 Speciaal Vietnamees Lopend Buffet: Met meer dan 40 gerechten Aanvang vanaf 18.00 uur Prijs per persoon36,75 Kinderen t/m 12 jaar24,75 Wegens drukte graag reserveren Buitenruststraat 22Middelburg Voor reserveringen 0118-638456 E-mail: info@hotelarneville.nl www.hotelarneville.nl 2 Stokjes saté 2 Gebakken bananen 2 Gevulde garnalen driehoek Babi Pangang met pikante saus Foe Yong Hai met kipfilet Bo Khö (Vietn. rundvlees) Koe Low Yuk met zoetzure saus Kipfilet roerbakken met groenten Vietnamese kroepoek met nasi, bami of rijst Met Kerst en met Oud en Nieuw is het ook mogelijk om a la carte te dineren. Tevens ontvangt u een leuk presentje met de feestdagen. ki-Cv^K-' /('fe/iu jfcfebciccitui.s fio//>i<oo(/rnet> A/sj'uidenóoter •fj/nfianadx (o/eesj/astej/es) //eott/t/e TJörti/la meZriuu/e/'- ye/ta/t en rode bonen, aeneroeerdniet zore room, t (jaacamo/e rijn/, main, taco saus en sa/ade/iuj/èt. j(fe/ia 2. (combinatie j/o/diroodn/eJ .</u,iit'(/e/dioter idïicoffenVcano f/eindde- mats taco niet rttnder- ye/ia/t niet tacosans en zore room G'ont/üuztie ódn (9ssen/taas en /unts/taas niet ('/un/paj/tonsans ene/.iersaits, t/e- />p/tc aarda/i/nd en sa/ude/ntj/èt. 22 December tot 8 Januari 31 December gesloten 1 Januari vanaf 12.00 uur open (Onder Museum de Schotse Huizen) TeLollS-501392 /0II8- 501291 Kaai 25-27, U35IAA VEERE Speciaal voor lc en 2c Kérstdag ons uitgebreid inclusief nagerecht en koffie. Reserveringsoiogeiijkheden en 19.30 uur. ...een kerstdiner thuis zonder ren en vliegwerk kom dan naar Restaurant 't Groentje Culinair genieten in Domburg, in een ongedwongen kerstsfeer! Beide kerstdagen geopend. A la carte Vis - en vleesspecialiteiten Feestelijk h- gangen kerstmenu a fl. 75,00 y Kerst fonduemenu Vanaf fl. 52,50 Oud nieuw "Sylvester" j diner-buffet a fl. 79,50 4j Tijdens alle feestdagen is er een speciale kinderhoek _j ...Dineert u met kerst toch liever thuis... jj Informeert u dan naar onze Vis- en Vlees hors d' oeuVres en... j> ...onze feestelijke Warme gerechten. Vraag om ons bestelformulier j Geef uW bestelling Voor 21 december door en u kunt dan op 25 of 26 december uW bestelling afhalen. 4 Voor reserveringen en Verdere H informatie kunt u bellen. 7 2L Badstraat I tel. 0118-583790 fax: 0118-586038 w.- E-mail reserveringen: J| V- horecagroen@zeelandnet.nl 2 P77e/i.ïje,v/net oa/id/e-jj.s, .s/ayroomen c/oco/adssam. <9G/iqytfoïaa/tfid\&iè/ic/wc(dade-tye/ja/\ PiJ/iep/Wiec f-19,3.' mi>/7dp/'.d7iee 6 o,7 jffenu S. cf foAfenu S'/o/difoodniet ■ddiade/ióoter (xictid de Gtwteroh Adoda/nAarjar/ia/i'/i coe/itad. f/eijrdde Ka/nimöotmet 2 sanzen /riet e/tsa/ade/ti/fet. TTe/wf/rHi/tcoc/fadnie/ •dag/siom !euJ'/77/ee pf/emt 7. jff/pceci K/ft// T/iddiroodmet ,9Yraide/diater f/ïodo de (/Jodo(sado //eindde tortd/a met ye/ru/c/e. (iji e/i zore/•oom. ffeij/i/d oleesassorti/iient ojj /i()iits/oo(cj/i/lmet,san zen, /riet, sa/ax/e tj/èt. t js (niiijo sjjeCi /A/i//ie o/.77iee WALSTRAAT 12-14 - VLISSINCEN - TEL.: 0118-419800 Ij wensen u HELE FIJNE KER5TDAGEN en een PRETTIGE JAARWISSELING (jHje/Uijns I jfj/eadcaa/is f/ïenfattra/if fTt/t/itj reseroe/'c/i. i (fUttJO Hfjj /•ese/'oe/'e/i oo/t J/iemoem/iiA cm f" car(i\ /ki/iae/'/nena s e/i 7Nd/ T/l'fP/tssi/uyen oeyetarisc/ieaerec/ite/i (Te/: or/8 - Vy/ ty/ii 11 kunt bij ons zowel op 1e als 2e kerstdag, oudejaarsavond én nieuwjaarsdag kunt u al v.a. 13.00 uur bij ons terecht. Afhaaimenu's tot 10.00 uur. RESERVEER TIJDIG Ook ilit jaar is Baarends Bak catering er weer in gestaagd om voor u een heerlijke koude schotel en diverse smakelijke hijge rechten samen te stellen. Koude schotel "Jingle Bells" Vissetlade "Nautilus" (salade van Sint Jacobsscbelpen, verse zalm, sttrimi en garnalen WildsalaÜe "Sint Hubertus" (salade van gerookte kalkoenfilet, gerookte eendenham en kipfilet) Zalmtaartje gegarneerd met rozet van zalmmousse Korstschelp gevuld met Hollandse garnalen Gerookte paling met jiaUngmousse en rivierkreeftje Tomaat gevuld niet krab l'azantènpaté niet cranberrysaus Gebraden runderlende met eendenmousse Rauwe ham met pijnboompitten Trijs per persoon f 27, 50 U kant bestellen tot en met 21 december 2000. Afhalen op eerste en tweede kerst dag tussen 12.00 uur en 16.30 uur. Voor al uw ON'iwrsiiRvici; KOUDE SCHOTELS WARME EN KOUDE BUFFEfTHN FEESTEN EN PARTIJEN Gerechten om thuis op te warmen Soep (portie voldoende voor 4 pers.) Licht gebonden wildsoep met garnituur van bospaddestoelen f 14,50 per liter Zeeuwse palingsoep met garnituur van as perge en mosselen f 11,50 per liter Warme gerechten (portie voldoende voor 4 pers.) Wildstoofpotje met garnituur van kastan jechampignons en tuttifrutti (±600 gr) f 28,00 per bak Gestoofde vistrio (zalmfilet, red snapper en roodbaarsfilet) met garnituur van Pro ven audse groente in champagnesaus 600 gr.) f 28,00 per bak Nagerechten (portie voldoende voor 4pers.) Omelet sibétienne Zelfgemaakte Tiramisu Bijgerechten Stokbrood wit of bruin Kruidenboter f 18,00 per schaal f 18,00 per schaal f 2,75 per stak f3,00 per bakje BAARENDS BAK CATERING INDUSTRIETERREIN VRIjlSURG.TRANSl'OR'IAVK; 9, ■1387 PU VIJSSINGEN.T&OON: 0118-175699 FAX:0118-176987

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2000 | | pagina 15