i
At
KERST 2000
JB
NIEUW CHINA GARDEN
ïn Den Struyskelder'
KÉRST-
BUFFET
J
Woensdag 13 december 2000
FAAM/VLISSINGER
jaar
Aekets«a9- e(Stman
e« de "1? \NWW ^amS
en de lin9®ns8^.»wJ^£!^
35,00 p.p.
Chin. Ind. Rest. Man Sing
Winkelcentrum Griffioen
Euromarkt 12
4334 ER Middelburg
Tel/Fax 0118-638902
Hotel Hmeville presenteert
ia tijelens de gezellige
kerstdagen van 2000
vele culinaire
hoogstandjes.
LA wordt ontvangen
in ons speciaal
ingerichte sfeervolle
"Kers tres taaran t"
Afneville
KUNG HEI FAI CHOI
CHINEES-INDISCH RESTAURANT
Badhuisstraat 6-8
VLISSINGEN 0118-414778
Wij zijn beide
kerstdagen én
nieuwjaarsdag
geopend!
m m m m
25,26 december 2000 en 1 januari 2001
5e persoon slechtsf25,00
Afhaalmenu december 2000:
Per 2 personen36,50
Uniek Kelder Restaurant
1e Kerst
Restaurant gesloten
Afhaalmenu 42,50 p.p.
Alleen op reservering
2e Kerst
4-gangen Keuzemenu 55,00 p.p.
Openingsdagen:
DA-XIN
RESTAURANT
42,- p.p.
22,-
f 6>i,2ri
SEIDE KERSTDAGEN
A LA CARTE DINEREN.
(Ki „Kaal"#'»
ns BnjncW' "ete Boutbon
2e WtstóaS- ke(sUnan
o.a. Soep en salade
Kip in citroenensaus
Babi Pangang
Vlees met diverse groenten
Pittige gerechten
En nog veel meer
(incl. koffie of thee)
Kinderen tot 12 jaar 22.00 p.p.
RESERVEREN GEWENST!!!!
(vegetariërs gelieve door te geven)
1° Kerstdag eerste ronde van 17.30-19.30 uur
en tweede ronde van 20.00-22.00 uur.
2° Kerstdag eerste ronde van 17.30-19.30 uur
en tweede ronde van 20.00-22.00 uur.
Diverse voorgerechten. soëpè>
hoofdgerechten en nagerechten
worden in buffetvorm gepresenteerd.
Uiteraard volop keuze uit vis en vlees.
Vegetariërs worden bij ons niet vergeten.
Aanvang brunch 12.00 uur.
Einde brunch ld.00 uur.
Prijs ft. 57.50 p.p, kinderen
tot 12 jaar half geld.
Ie Kerst Buffetdansant
Met
mete
worde.
Prijs f1.1
'end'
'e Am
sentë
p.p.. kinderen tot 12 jaar half geld.
Ie. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het aperitief en wordt u ontvangen
tende avond te wachten en vele culinaire uitspattingen zullen aan u
2e Kerst Dinerdansant
Vanaf 19.00 uur bentu welkom voor het aperitief.
Wij serveren u een overheerlijk ?-gangen diner
begeleid door swingende muziek van het orkest Expose.
Prijs fl. 109,- p.p. Kinderen tot 12 jaar half geld.
yr motil
Directie en medewerkers bedanken u voor het
genoten vertrouwen en maken van deze
gelegenheid gebruik hun geachte clientèle
prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2001
toe te wensen.
Familie Yeh
en medewerkers
VIETNAMEES CHINEES,
INDISCH RESTAURANT
EN AFHAALCENTRUM
"VIËTNAM"
Dinsdag t/m vrijdag: 16.00 - 22.00 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen 12.00 - 22.30 uur
Ook geopend op 1' en 2' kerstdag
Schoolstraat 1 - Vrouwenpolder-0118 - 593 507
Speciaal Vietnamees
Lopend Buffet:
Met meer dan 40 gerechten
Aanvang vanaf 18.00 uur
Prijs per persoon36,75
Kinderen t/m 12 jaar24,75
Wegens drukte graag reserveren
Buitenruststraat 22Middelburg
Voor reserveringen
0118-638456
E-mail: info@hotelarneville.nl
www.hotelarneville.nl
2 Stokjes saté
2 Gebakken bananen
2 Gevulde garnalen driehoek
Babi Pangang met pikante saus
Foe Yong Hai met kipfilet
Bo Khö (Vietn. rundvlees)
Koe Low Yuk met zoetzure saus
Kipfilet roerbakken met groenten
Vietnamese kroepoek
met nasi, bami of rijst
Met Kerst en met Oud en Nieuw
is het ook mogelijk om
a la carte te dineren.
Tevens ontvangt u een leuk
presentje met de feestdagen.
ki-Cv^K-'
/('fe/iu jfcfebciccitui.s
fio//>i<oo(/rnet> A/sj'uidenóoter
•fj/nfianadx (o/eesj/astej/es)
//eott/t/e TJörti/la meZriuu/e/'-
ye/ta/t en rode bonen,
aeneroeerdniet zore room,
t (jaacamo/e rijn/, main,
taco saus en sa/ade/iuj/èt.
j(fe/ia 2. (combinatie
j/o/diroodn/eJ .</u,iit'(/e/dioter
idïicoffenVcano
f/eindde- mats taco niet rttnder-
ye/ia/t niet tacosans en
zore room
G'ont/üuztie ódn (9ssen/taas en /unts/taas
niet ('/un/paj/tonsans ene/.iersaits, t/e-
/>p/tc aarda/i/nd en sa/ude/ntj/èt.
22 December tot 8 Januari
31 December gesloten
1 Januari vanaf 12.00 uur open
(Onder Museum de Schotse Huizen)
TeLollS-501392 /0II8- 501291
Kaai 25-27, U35IAA VEERE
Speciaal voor lc en 2c
Kérstdag ons uitgebreid
inclusief nagerecht
en koffie.
Reserveringsoiogeiijkheden
en 19.30 uur.
...een kerstdiner thuis zonder
ren en vliegwerk
kom dan naar
Restaurant 't Groentje
Culinair genieten in Domburg,
in een ongedwongen kerstsfeer!
Beide kerstdagen geopend.
A la carte Vis - en vleesspecialiteiten
Feestelijk h- gangen kerstmenu a fl. 75,00 y
Kerst fonduemenu Vanaf fl. 52,50
Oud nieuw "Sylvester" j
diner-buffet a fl. 79,50 4j
Tijdens alle feestdagen is er
een speciale kinderhoek _j
...Dineert u met kerst toch liever thuis... jj
Informeert u dan naar onze
Vis- en Vlees hors d' oeuVres en... j>
...onze feestelijke Warme gerechten.
Vraag om ons bestelformulier j
Geef uW bestelling Voor 21 december door en u kunt
dan op 25 of 26 december
uW bestelling afhalen. 4
Voor reserveringen en Verdere
H informatie kunt u bellen.
7 2L Badstraat I tel. 0118-583790
fax: 0118-586038
w.- E-mail reserveringen: J|
V- horecagroen@zeelandnet.nl 2
P77e/i.ïje,v/net oa/id/e-jj.s, .s/ayroomen
c/oco/adssam. <9G/iqytfoïaa/tfid\&iè/ic/wc(dade-tye/ja/\
PiJ/iep/Wiec
f-19,3.'
mi>/7dp/'.d7iee
6 o,7
jffenu S. cf foAfenu
S'/o/difoodniet ■ddiade/ióoter
(xictid de Gtwteroh
Adoda/nAarjar/ia/i'/i coe/itad.
f/eijrdde Ka/nimöotmet 2 sanzen
/riet e/tsa/ade/ti/fet.
TTe/wf/rHi/tcoc/fadnie/
•dag/siom
!euJ'/77/ee
pf/emt 7. jff/pceci K/ft//
T/iddiroodmet ,9Yraide/diater
f/ïodo de (/Jodo(sado
//eindde tortd/a met ye/ru/c/e.
(iji e/i zore/•oom.
ffeij/i/d oleesassorti/iient ojj
/i()iits/oo(cj/i/lmet,san zen,
/riet, sa/ax/e tj/èt.
t js (niiijo sjjeCi
/A/i//ie o/.77iee
WALSTRAAT 12-14 - VLISSINCEN - TEL.: 0118-419800
Ij wensen u HELE FIJNE KER5TDAGEN en een
PRETTIGE JAARWISSELING
(jHje/Uijns I jfj/eadcaa/is f/ïenfattra/if fTt/t/itj reseroe/'c/i.
i (fUttJO Hfjj /•ese/'oe/'e/i oo/t
J/iemoem/iiA cm f" car(i\
/ki/iae/'/nena s e/i
7Nd/ T/l'fP/tssi/uyen oeyetarisc/ieaerec/ite/i
(Te/: or/8 - Vy/ ty/ii
11 kunt bij ons
zowel op 1e als 2e kerstdag,
oudejaarsavond én nieuwjaarsdag
kunt u al v.a. 13.00 uur
bij ons terecht.
Afhaaimenu's tot 10.00 uur.
RESERVEER TIJDIG
Ook ilit jaar is Baarends Bak catering er
weer in gestaagd om voor u een heerlijke
koude schotel en diverse smakelijke hijge
rechten samen te stellen.
Koude schotel "Jingle Bells"
Vissetlade "Nautilus"
(salade van Sint Jacobsscbelpen, verse zalm,
sttrimi en garnalen
WildsalaÜe "Sint Hubertus"
(salade van gerookte kalkoenfilet, gerookte
eendenham en kipfilet)
Zalmtaartje
gegarneerd met rozet van zalmmousse
Korstschelp
gevuld met Hollandse garnalen
Gerookte paling
met jiaUngmousse en rivierkreeftje
Tomaat gevuld niet krab
l'azantènpaté niet cranberrysaus
Gebraden runderlende met eendenmousse
Rauwe ham met pijnboompitten
Trijs per persoon f 27, 50
U kant bestellen tot en met 21 december
2000. Afhalen op eerste en tweede kerst
dag tussen 12.00 uur en 16.30 uur.
Voor al uw
ON'iwrsiiRvici;
KOUDE SCHOTELS
WARME EN KOUDE BUFFEfTHN
FEESTEN EN PARTIJEN
Gerechten
om thuis op te warmen
Soep (portie voldoende voor 4 pers.)
Licht gebonden wildsoep met garnituur van
bospaddestoelen f 14,50 per liter
Zeeuwse palingsoep met garnituur van as
perge en mosselen f 11,50 per liter
Warme gerechten
(portie voldoende voor 4 pers.)
Wildstoofpotje met garnituur van kastan
jechampignons en tuttifrutti
(±600 gr) f 28,00 per bak
Gestoofde vistrio (zalmfilet, red snapper
en roodbaarsfilet) met garnituur van Pro
ven audse groente in champagnesaus
600 gr.) f 28,00 per bak
Nagerechten (portie voldoende voor 4pers.)
Omelet sibétienne
Zelfgemaakte Tiramisu
Bijgerechten
Stokbrood wit of bruin
Kruidenboter
f 18,00 per schaal
f 18,00 per schaal
f 2,75 per stak
f3,00 per bakje
BAARENDS BAK CATERING
INDUSTRIETERREIN VRIjlSURG.TRANSl'OR'IAVK; 9,
■1387 PU VIJSSINGEN.T&OON: 0118-175699
FAX:0118-176987