NIAN HAO LA PLAGE SPHINX |n H^l SPECIALE KERSTMENU'S 2000 t ifo Woensdag 13 december 2000 l Kom eten in een uniek restaurant in Goes mër Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES - TEL. Oil 3-214903 Voorgerechten Sha Hai Sin Vun Tong King Du Yu Pin Hoofdgerechten San Wen Yu Zhen Yu Nagerechten 88,- per couvert 39,50 per fles KERSTBUFFET Auberge de Campveerse Toren Restaurant - V en Ze kerstdag geopend 4- iff *EST RESTAURANT Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een prachtige jaarwiseling U kunt bij ons beide kerstdagen a la carte dineren Geopend van 12.00 - 24.00 uur! Bel voor reservering: 06-10513783 0118-415645 Walstraat 25-27 Vlissingen tooi Kledingadvies: ^WESTERN! ll|o TEL Badhuisstraat 178-Vlissingen FAAM/VLISSINGER Geachte gast, De feestdagen komen er weer aan. Heeft V er al over nagedacht wat IJ samen met Uw familie en vrien den gaat doen tijdens de Kerstdagen? Tijdens deze dagen kunt U bij NI AN HAO in een sfeervolle Kerstambiance weer genieten van een viertal KERSTMENU'S, w.o. 2 vismenu's en 2 vleesmenu's. En een KERSTBUFFET die met grote zorg zijn samengesteld door onze chef-kok. Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Speciaal afhaalmenu voor de maand december voor 2 personen a 33,00 6 gangen KERSTMENU B Gebakken krabpoten gevuld met Chin, garnalen en vruchtensaus. Heldere vissoep met verschillende visfilets en groenten Verse zeeduivelfilet met King Pal saus, een zoetzure, lichte pittige, smaakvolle saus op Kantonese wijze bereid Zalmfilet met lichte pittige zwartebonensaus en groenten Gestoomde verse tarbot gecombineerd met Chinese champignons en bosuitjes in heerlijke sojabonensaus ijs en koffie ijs met verse vruchten Koffie met likeur naar keuze en bonbons Babi Pangang, jou yong hai, gebakken bananen Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende en 2 stokjes sate, nasi of bami of witte rust plus iaoo een keuze uit één van de volgende gerechten. wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998 Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of 'iscti vle> ip met kerriesaus of Chin (Gefileerde kip met paprikasaus) of Koe Lou Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern, sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of - gefileerde kip met kerriesaus ofChing Chou Kai Spec.aal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuil - 1996 uit het wijngebied Graves 59,50 per fles Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocktailhap jes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50) Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een kadoot- je. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen. Kaai 2, Tel: 0118-501291 T' Kerstdag 6-gangen diner 160,00 p.p. 2C Kerstdag 5-gangen diner 140,00 p.p. 31 december 4-gangen diner 95,00 p.p. 1 januari 2001 5-gangen diner incl. glas champagne 140,00 p.p. Voor gezelschappen hebben wij speciale eindejaarsmenu's. Vanaf 8 januari tot 2 februari 2001 gaan wij met vakantie. KER5TKEUZE MENU Eendenham met champignoncrème a orange of Salade met gebakken zeeduivel Schuimig soepje met garnalen of Cappuccino van knolselderie Gamba's in een krokant jasje of Krokant gebakken zwezerik met schaaidierensaus Gebakken hert met cantharellenjus of Tongfilet met gedroogde parmaham en een saus van safraan Parfait van kastanje met pisangcrème of Chocoladefantasie gesierd met tuille 'Een Umrtje van gerookte zalm, gevuld' met SteÜendamse garnaaltjes met een saus van kaviaar Heldere gevogeltebouillon gevuld met parelhoenfilet, een groentejufiene en fnoflookcroulons °f Licht gebonden vissoep; rijkelijkgevuld met tong en tarbot Sprankelende cocktail van perzik en champagne Cjesauteerde stndsvogelbicfstukpp een bedje van bospaddestoelen, met een saus van rode port °f Schotse zalm uit de oven met een kruidenkprstje vergezeld van een saus van citrusvruchten °f Een zvildtrio met rode kooien peertjes in een saus van frambozen Kerstdessert; een bord vol verrassingen van onze eigen patisserie 'Koffie met bonbons ft 85,00 p.p. Tijdig reserveren! Tevens serveren zoij a Ca carte Reserveren voor ons oudejaars- en nieuwjaarsmenu is ook mogelijk DorpsdijkZO, Vromvenpolder, teC. 0118-591988' Speciale kerstmenu's vanaf 2 personen Menu 1 Menu 2 -o m8t 'ychei e kerstsoep m loempia's garnalen met Chinees - Indisch Afhaalcentrum en Cafetaria Speciale kerstsoep „V -.V Garnalen loempia's ,V ^ung reng ,v Knapperige kipstukjes -V met lychees lychees mei Gon „v Tjap Tjoy Chung Feng „V Gepaneerde visfilet met Gepaneerde garnalen pikante saus met pikante saus -Y Nasi. bami ol witte rijst President Rooseveltlaan 651 Nasi, Bami of witte rijst Vlissingen 25,-p.p. 27,50 p.p. Telefoon: 0118-469979 Beide kerstdagen en nieuwjaar geopend Rectificatie Maandmenu voor 2 personen ,v Babi Pangang -V Thaise Ajam Pangang -V Kipfilet met Gon Bao saus ■ic Foe Yong Hai w Saté -V Kroepoek Nasi, bami ol witte rijst ƒ35,00 Prijs p.p. 99,50 Eventuele uitzonderingen l.v.m diéten zijn natuurlijk mogelijk, r verzoeken mj u vriendelijk bij de reservering kenbaar te make Met Piccard naar Zondag 31 december tufoefteb We*tew» Aperitief vanaf 20.00 Aanvang western buffet-dansant 2L00 uur 109,50 p. Maandag 7janüari2oó7 (Nieuwjaarsdag) th&ktpatjue mpbige p&rtu (kinderen 2-1 o jaar 50% korting) aanvang 18.00 uur iaarDon^angenw?2 T1-het nieu™e ^eteenCham^d"ie9etrouw Daarna kunt 906 COck,ai'- buffet vol verras-S 6n Van een verrassingen en diverse 21 00 uur j!"SPeCia,i,eiten- naQer^lU.UrJerverenwijeen vo, surprise»; j Op beide party's speelt de vijfkoppige "Sutler Creek Country Band" voor u een mix van hedendaagse "moderne country", afgewisseld met herkenbare country uit de jaren van de "monumenten" uit de countrywereld TUdLUfU T Ufl. 62.50p.p.(min.2pers.) Voorgerecht Oosterse salade met gefrituurde Wan ton's 'Tussengerecht Soep v/h kuis 'Hoofdgerecht 'Peking eend met vruchten in zoetzure saus Pjinderhaas met groente in chilisaus Coquilles, Chin.gamalen Japa nse viscake in tausi-saus 'Vegetarische seizoensgroente in een lichte sojasaus Hggerccht Sorbet met vers fruit p, CCARD TeVètts kunt u tijdens de kerstdagen oo ka la carte bestellen. Wij zvetisen u alvast een j'ijn dccember-maand. 'Bij elk bezoek ontvangt u een leukpresen tjegnaar reserveer wef tijdig! '*P" "WIWUI» China garden l&l 'Weststraat 18 b;' jjÉjjf* 4357'BW-Domburg Tel.01 18 - 413551

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2000 | | pagina 14