NIAN HAO
LA PLAGE
SPHINX
|n
H^l
SPECIALE KERSTMENU'S 2000
t
ifo
Woensdag 13 december 2000
l
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
mër
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES - TEL. Oil 3-214903
Voorgerechten
Sha Hai Sin
Vun Tong
King Du Yu Pin
Hoofdgerechten
San Wen Yu
Zhen Yu
Nagerechten
88,- per couvert
39,50 per fles
KERSTBUFFET
Auberge de Campveerse Toren
Restaurant -
V en Ze kerstdag geopend
4- iff *EST
RESTAURANT
Wij wensen u hele fijne kerstdagen en
een prachtige jaarwiseling
U kunt bij ons beide kerstdagen
a la carte dineren
Geopend van 12.00 - 24.00 uur!
Bel voor reservering: 06-10513783
0118-415645
Walstraat 25-27 Vlissingen
tooi
Kledingadvies:
^WESTERN!
ll|o TEL
Badhuisstraat 178-Vlissingen
FAAM/VLISSINGER
Geachte gast,
De feestdagen komen er weer aan. Heeft V er al over nagedacht wat IJ samen met Uw familie en vrien
den gaat doen tijdens de Kerstdagen? Tijdens deze dagen kunt U bij NI AN HAO in een sfeervolle
Kerstambiance weer genieten van een viertal KERSTMENU'S, w.o. 2 vismenu's en 2 vleesmenu's. En
een KERSTBUFFET die met grote zorg zijn samengesteld door onze chef-kok.
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
Speciaal afhaalmenu voor de maand
december voor 2 personen a 33,00
6 gangen KERSTMENU B
Gebakken krabpoten gevuld met Chin, garnalen en
vruchtensaus.
Heldere vissoep met verschillende visfilets en groenten
Verse zeeduivelfilet met King Pal saus, een zoetzure,
lichte pittige, smaakvolle saus op Kantonese wijze
bereid
Zalmfilet met lichte pittige zwartebonensaus en
groenten
Gestoomde verse tarbot gecombineerd met Chinese
champignons en bosuitjes in heerlijke sojabonensaus
ijs en koffie
ijs met verse vruchten
Koffie met likeur naar keuze en bonbons
Babi Pangang, jou yong hai, gebakken bananen Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende
en 2 stokjes sate, nasi of bami of witte rust plus iaoo
een keuze uit één van de volgende gerechten. wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998
Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of
'iscti vle>
ip met kerriesaus of Chin
(Gefileerde kip met paprikasaus) of Koe Lou Yok.
Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern,
sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen.
Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of -
gefileerde kip met kerriesaus ofChing Chou Kai Spec.aal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuil -
1996 uit het wijngebied Graves
59,50 per fles
Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocktailhap
jes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld.
Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse
kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees.
De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50)
Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een kadoot-
je. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.
Kaai 2, Tel: 0118-501291
T' Kerstdag
6-gangen diner 160,00 p.p.
2C Kerstdag
5-gangen diner 140,00 p.p.
31 december
4-gangen diner 95,00 p.p.
1 januari 2001
5-gangen diner incl. glas champagne 140,00 p.p.
Voor gezelschappen hebben wij speciale eindejaarsmenu's.
Vanaf 8 januari tot 2 februari 2001 gaan wij met vakantie.
KER5TKEUZE MENU
Eendenham met champignoncrème a orange
of
Salade met gebakken zeeduivel
Schuimig soepje met garnalen
of
Cappuccino van knolselderie
Gamba's in een krokant jasje
of
Krokant gebakken zwezerik met
schaaidierensaus
Gebakken hert met cantharellenjus
of
Tongfilet met gedroogde parmaham en
een saus van safraan
Parfait van kastanje met pisangcrème
of
Chocoladefantasie gesierd met tuille
'Een Umrtje van gerookte zalm, gevuld' met SteÜendamse garnaaltjes
met een saus van kaviaar
Heldere gevogeltebouillon gevuld met parelhoenfilet,
een groentejufiene en fnoflookcroulons
°f
Licht gebonden vissoep; rijkelijkgevuld
met tong en tarbot
Sprankelende cocktail van perzik
en champagne
Cjesauteerde stndsvogelbicfstukpp een bedje
van bospaddestoelen, met een saus van rode port
°f
Schotse zalm uit de oven met een kruidenkprstje
vergezeld van een saus van citrusvruchten
°f
Een zvildtrio met rode kooien peertjes
in een saus van frambozen
Kerstdessert; een bord vol verrassingen
van onze eigen patisserie
'Koffie met bonbons ft 85,00 p.p.
Tijdig reserveren!
Tevens serveren zoij a Ca carte
Reserveren voor ons oudejaars- en
nieuwjaarsmenu is ook mogelijk
DorpsdijkZO, Vromvenpolder, teC. 0118-591988'
Speciale kerstmenu's vanaf 2 personen
Menu 1 Menu 2
-o m8t 'ychei
e kerstsoep
m loempia's
garnalen met
Chinees - Indisch
Afhaalcentrum en Cafetaria
Speciale kerstsoep „V
-.V Garnalen loempia's ,V
^ung reng ,v Knapperige kipstukjes -V
met lychees lychees
mei Gon „v Tjap Tjoy Chung Feng
„V Gepaneerde visfilet met
Gepaneerde garnalen pikante saus
met pikante saus -Y Nasi. bami ol witte rijst
President Rooseveltlaan 651 Nasi, Bami of witte rijst
Vlissingen 25,-p.p. 27,50 p.p.
Telefoon: 0118-469979 Beide kerstdagen en
nieuwjaar geopend
Rectificatie
Maandmenu
voor 2 personen
,v Babi Pangang
-V Thaise Ajam Pangang
-V Kipfilet met Gon Bao saus
■ic Foe Yong Hai
w Saté
-V Kroepoek
Nasi, bami ol witte rijst
ƒ35,00
Prijs p.p. 99,50
Eventuele uitzonderingen l.v.m diéten zijn natuurlijk mogelijk, r
verzoeken mj u vriendelijk bij de reservering kenbaar te make
Met Piccard naar
Zondag 31 december
tufoefteb We*tew»
Aperitief vanaf 20.00
Aanvang western
buffet-dansant 2L00 uur
109,50 p.
Maandag 7janüari2oó7
(Nieuwjaarsdag)
th&ktpatjue
mpbige p&rtu
(kinderen 2-1 o jaar 50% korting)
aanvang 18.00 uur
iaarDon^angenw?2 T1-het nieu™e
^eteenCham^d"ie9etrouw
Daarna kunt 906 COck,ai'-
buffet vol verras-S 6n Van een
verrassingen en diverse
21 00 uur j!"SPeCia,i,eiten-
naQer^lU.UrJerverenwijeen
vo, surprise»; j
Op beide party's
speelt de vijfkoppige
"Sutler Creek Country Band"
voor u een mix van hedendaagse
"moderne country",
afgewisseld met herkenbare
country uit de jaren van de
"monumenten" uit de countrywereld
TUdLUfU T Ufl. 62.50p.p.(min.2pers.)
Voorgerecht Oosterse salade met gefrituurde Wan ton's
'Tussengerecht Soep v/h kuis
'Hoofdgerecht 'Peking eend met vruchten in zoetzure saus
Pjinderhaas met groente in chilisaus
Coquilles, Chin.gamalen Japa nse viscake in tausi-saus
'Vegetarische seizoensgroente in een lichte sojasaus
Hggerccht Sorbet met vers fruit
p,
CCARD
TeVètts kunt u tijdens de kerstdagen oo ka la carte bestellen.
Wij zvetisen u alvast een j'ijn dccember-maand.
'Bij elk bezoek ontvangt u een leukpresen tjegnaar reserveer wef tijdig!
'*P" "WIWUI»
China garden
l&l 'Weststraat 18
b;' jjÉjjf* 4357'BW-Domburg
Tel.01 18 - 413551