China Garden POM LAY I 59," Brunch! VIET'HOA NIAN HAO 5-GANGEN-DECEMBERMENU Kerst KERST 2000 Landlust 4Ór M Noordzeegalm SPECIALE KERSTMENU'S 2000 20 FAAM/VLISSINGER Woensdag 6 december 2000 RESTAURANT: Beide kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn wij geopend Reserveer tijdig AFHALEN KERSTMENU ƒ69,50 p.p. Hotel Café Restaurant dstraat 105, Westkapelle 3-617278/06-53288923 HEROPENING VAN RESTAURANT NOORDZEEGALM 12.00 -14.00 uur 18.00 - 20.00 uur Met kerst sfeervoC dineren bij Restaurant pelgrim" reserveer tijdig ll en Ze kerstdag geopend. V Vietnamees restaurant SPECIAAL KERSTMENU B NIEUW: SPECIAAL VIETNAMEES KERSTBUFFET KERST VIETNAMESE RIJSTTAFEL (Kerst)schotel met een mix van warme voorgerechten (2 pers.) f 29,75 'U Kom eten in een uniek restaurant in Goes Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 6 gangen KERSTMENU B Voorgerechten Sha Hai Sin Yun Tong King Du Yu Pin Hoofdgerechten San Wen Yu Zhen Yu Nagerechten 88,- per couvert KERSTBUFFET I (▼2 Chinese groentesoep Gebakken Won Ton (speciale pansit) Ha Kaw (gestoomde garnalen pasteitjes) Fung Ming Ha (gebakken Chinese garnalen) Kipfilet met Chinese champignons Koffie per 2 pers. f65,- Chinees - Indisch Restaurant Soep v/d dag Mini loempia's Kerry Kook Gong Pao Kai (Kipfilet met scherpe saus en cashewnoten) Babi Pangan Verse frui t cocktail per 2 pers. f33,- Chinees-Indisch SPECIALITEITEN restaurant, Badhuisstr. 6-8 Vlissingen Holland Tel. 0118 - 414778 Fax. 0118 - 418819 - Openingstijden: iedere dag van 11.00 - 22.00 uur Kleine Markt 13-15-4381 EJ Vlissingen tel. 0118-413025 fax: 0118-419880 Mini loempia's, Kerry flapjes Pangsit en Pisang goreng Kerstsoep Cha San Tin Chinese garnalen, blokjes varkenshaas en kipfilet bereid met peper in een pittige saus) Gon Bao Kip (Kipfilet met diverse soorten groenten en cashewnoten in een speciale pittige saus) Tipan speciaal (Drie soorten vlees met diverse groenten in een pittige saus, geserveerd op een hete ijzeren plaat) Gefrituurde visfilet Koffie of thee met pralines De directie en medewerkers wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedige jaarwisseling toe! www.pomlav.nl U bent van harte welkom op onze receptie 15 december a.s. van 19.00 uur tot 21.00 uur. Wij zijn lc kerstdag geopend met een J speciaal kerst a la carte diner. 2e kerstdag serveren wij een Warm en Ji Koud Kerstbufl'el met heerlijke Wildgerechten. r Beide kerstdagen is er Live Muziek! s -■&:« Oudejaarsavond Sylvester Party Tijdig reserveren gewenst. Prettige feestdagen John, Adri en Ramon Prins. Ook dit jaar is Baarends Bak catering er weer in geslaagd om voor u een heerlijke koude schotel en diverse smakelijke bijge rechten samen te stellen. Koude schotel "Jingle Beüs" Vissalade "Nautilus (salade van Sint Jacobsschelpen, verse zalm. surimi en garnalen) Wildsatade "Sint Hubertus" (salade van gerookte kalkoenfilet, gerookte eendenham en kipj'ilet) Zalmtaartje gegarneerd met rozet van zalmmousse Korstschelp gevuld met Hollandse garnalen Gerookte paling met palltigmousse en rivierkreeftje Tomaat gevuld met krab Fazantenpaté niet cranberrysaus Gebraden runderlende met eendenmousse Rauwe ham mót pijnboompitten Prijs per persoon f 27,50 U kunt bestellen tol en met 21 december 2000. Afhalen op eerste en tweede kerst dag tussen 12.00 uur énl630 uur. Voor al üw ONTBIJTSERVICE KOUDE SCHÓTEL§ WARME EN KOUDE BUFFETTEN FEESTEN EN PARTIJEN Gerechten om thuis op te warmen Soep Qlortie voldoende voor 4 pers.) Licht gebonden w/ldsoep met garnituur van bospaddestoelen f 14,50 per liter Zeeuwse palingsoep met garnituur van as perge en mosselen f 11,50 per liter Warme gerechten (portie voldoende voor 4 pers.) Wildstoofpotje met garnituur van kastan jechampignons en tutti frulti 600 gr.) f28,00 per bak Gestoofde vistrio (zalmfilet, red snapper en roodbaarsfilet) met garnituur van Pro- vencaalse groente in chqmpagnesaus 600 gr) f28,00 per bak Nagerechten (portie voldoende voor 4pers.) Omelet sibérietme f 18,00 per schaal 'Zelfgemaakte Tiramisu f 18,00 per schaal Bijgerechten Stokbrood wit of bruin f 2,75 per stuk Kruidenboter f3,00 per bakje wn*.* .v cmvim CATERI BAARENDS BAK CATERING JNÖÜSIWETKKRHN VKVBURfi.lTtANSPORTWEG 9. -ÖS7 PE VTJSSIN'GEN. TELEFOON: 0118-175699 IAXOI8-1-598? Restaurant/Partycentrum 1e en 2e Kerstdag van: inclusief drank Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. 0113 612589 Fax 0113 612726 Email: info@Landlust.nl internetwww. Iandlust.nl Ten taartje van jjemokte zalm, gevuld met Stedendamsegarnaaltjes met een saus van kaviaar Heldere gevogeflebouiffon gevuld met parelhoenfilet, eengroentejufiene en Iqioffookcroutons Lichtgebonden vissoep; rijkelïjkgevidd met tong en tarbot Sprankelende cocktail van perzik en champagne Qesauteerde stniisvogdbiefstuk, op een bedje van bospaddestoelen, met een saus van rode port °f Schotse zalm uit de oven met een kruidenkprsje vergezeld van een saus van citnisvmchten °f Ten uiikftrio met rode kooien peertjes in een saus van frambozen Kerstdessert; een bord vol verrassingen van onze eigen patisserie "Koffie met bonbons fl S5,00 p.p. Tijdig reserveren! Tevens serveren zvij a Ca carte Reserveren voor ons oudejaars- en nieuwjaarsmenu is ook mogelijk Dorpsdijk20'Vrouwenpolder, tef. 0118-591988 O**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**© Pr. Julianastraat 30, Wemeldinge tel.+faxnr.: 0113-621948 Ons restaurant is het enige Vietnamese restaurant dat is aanbevolen in het blad Lekker 2001Wij serveren tijdens de kerstdagen 6 kerstmenu's, w.o. 1 vegetarisch, 2 lunches, 2 Vietnamese speciale rijsttafels. Wij zijn geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Bel voor info voor de andere Kerstmenu's. a la Vietnamese soep gevuld met garnalen, ossen haas, kippenvlees, varkenshaas, div. groenten, Vietnamese kruiden en bouillon Mix a la Vietnam, gevulde sinaasappel met krab en garnalen, gevulde tomaten met kippenvlees, gevulde aubergine met garnalen en verse sla, kruidensaus (Hoofdgerechten a la Saigon, Tom hum, Tipam met grote verse garnalen in verse kruiden en groenten overgoten in een heerlijke saus et la Hanoi, meloen, gevulde meloen met cha Sieuw, garnalen, ossenhaas, varkenshaas, kip penvlees, speciale kruiden en verse groenten en rijst, nasi of bami of rijstnoedel (Nagerechten) a la Saigon, gevulde kiwi's met diverse verse vruchten, gevulde ananas met vruchten en een bolletje ijs. Koffie met likeur p.p. f 74,75 vanaf 2 personen O KERSTAFHAALMENU 2 personen f39,75 1. Vogelnestjes gevuld met garnalen, ossenhaas, cha chieuw met verse groenten en kruiden. 2. Drieluik garnalen of Vietnamese loempia 's 3. Vietnamese Koe Loe Yoek 4. Rundvlees met kerry- saus 5. Saté 6. Babi Pangang 7. Foe Young Hai 8. Vietnamese kroepoek 9. Nasi, bami of witte rijst Tijdens de le en 2e Kerstdag en nieuwjaar kunt u bij ons lunchen van 12.00 tot 15.00 uur in een sfeervolle kerstambiance. Volop genieten van een buffet met een keus'van 66 nieuwe overheerlijke Vietnamese gerechten, die met uiterste zorg, vakkundig zijn bereid. Tijdens dit buffet is er een fondue en zijn er gerechten om zelf te grillen. Wij serveren dit buffet van 16.30 tot 19.30 uur en van 20.00 tot sluitingstijd. Dit buffet wordt u aangeboden voor een speciale prijs van f 47.75 p.p. (kinderen tot 12 jaar f 22,75 p.p.) AFHAALMENU VOOR 2 PERSONEN Speciale Saigon soep, gevuld met garnalen, ossenhaas, varkenshaas, kippenvlees, groenten, verse kruiden, speciaal bouillon a la Saigon speciale driehoek garnalen speciale Vietnamese loempia, Vietnamese saté gevulde garnalensla a la Saigon, Vietnamese vogelnestjes gevuld met garnalen, inktvis, cha sieuw, verse kruiden, Viet namese groenten verse gevulde ananas met 3 soorten vlees, mango, groenten, Vietnamese kruiden, nasi, bami of rijst verse vruchten voor 2 personen f 64,75 Tijdens Kerst en Oud en Nieuw voor elke klant een verrassing om mee te nemen. Wij wensen U heel prettige feestdagen en een héél gelukkig 2001 O -fr*©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©** Geachte gast, De feestdagen komen er weer aan. Heeft U er al over nagedacht wat U samen met Uw familie en vrien den gaat doen tijdens de Kerstdagen? Tijdens deze dagen kunt U bij NI AN HAO in een sfeervolle Kerstambiance weer genieten van een viertal KERSTMENU'S, w.o. 2 vismenu's en 2 vleesmenu's. En een KERSTBUFFET die met grote zorg zijn samengesteld door onze chef-kok. Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Speciaal afhaalmenu voor de maand december voor 2 personen a 33,00 Babi Pangang, fou yong hai, gebakken bananen en 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten. Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of Gebakken krabpoten gevuld met Chin, garnalen en vruchtensaus. Heldere vissoep met verschillende visfilets en groenten Verse zeeduivelfilet met King Pal saus, een zoetzure, lichte pittige, smaakvolle saus op Kantonese wijze bereid Zalmfilet met lichte pittige zwartebonensaus en groenten Gestoomde verse tarbot gecombineerd met Chinese champignons en bosuitjes in heerlijke sojabonensaus ijs en koffie ijs met verse vruchten Koffie met likeur naar keuze en bonbons Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern, sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998 39,50 per fles Speciaal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuil 1996 uit het wijngebied Graves 59,50 per fles Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocktailhap jes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50) Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een kadoot- je. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2000 | | pagina 20