China Garden
POM LAY I
59,"
Brunch!
VIET'HOA
NIAN HAO
5-GANGEN-DECEMBERMENU
Kerst
KERST 2000
Landlust
4Ór M
Noordzeegalm
SPECIALE KERSTMENU'S 2000
20
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 6 december 2000
RESTAURANT:
Beide
kerstdagen en
nieuwjaarsdag
zijn wij geopend
Reserveer tijdig
AFHALEN
KERSTMENU
ƒ69,50 p.p.
Hotel Café Restaurant
dstraat 105, Westkapelle
3-617278/06-53288923
HEROPENING VAN
RESTAURANT NOORDZEEGALM
12.00 -14.00 uur
18.00 - 20.00 uur
Met kerst sfeervoC dineren bij
Restaurant pelgrim"
reserveer tijdig
ll en Ze kerstdag geopend.
V Vietnamees restaurant
SPECIAAL KERSTMENU B
NIEUW:
SPECIAAL VIETNAMEES
KERSTBUFFET
KERST
VIETNAMESE RIJSTTAFEL
(Kerst)schotel met een mix van warme voorgerechten
(2 pers.) f 29,75
'U
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES-TEL. 0113-214903
6 gangen KERSTMENU B
Voorgerechten
Sha Hai Sin
Yun Tong
King Du Yu Pin
Hoofdgerechten
San Wen Yu
Zhen Yu
Nagerechten
88,- per couvert
KERSTBUFFET
I
(▼2
Chinese groentesoep
Gebakken Won Ton
(speciale pansit)
Ha Kaw
(gestoomde garnalen pasteitjes)
Fung Ming Ha
(gebakken Chinese garnalen)
Kipfilet met Chinese champignons
Koffie
per 2 pers.
f65,-
Chinees - Indisch
Restaurant
Soep v/d dag
Mini loempia's
Kerry Kook
Gong Pao Kai
(Kipfilet met scherpe saus en
cashewnoten)
Babi Pangan
Verse frui t cocktail
per 2 pers.
f33,-
Chinees-Indisch SPECIALITEITEN restaurant,
Badhuisstr. 6-8 Vlissingen Holland Tel. 0118 - 414778 Fax. 0118 - 418819 - Openingstijden: iedere dag van 11.00 - 22.00 uur
Kleine Markt 13-15-4381 EJ Vlissingen
tel. 0118-413025 fax: 0118-419880
Mini loempia's, Kerry flapjes
Pangsit en Pisang goreng
Kerstsoep
Cha San Tin
Chinese garnalen, blokjes varkenshaas en
kipfilet bereid met peper in een pittige saus)
Gon Bao Kip
(Kipfilet met diverse soorten groenten
en cashewnoten in een speciale pittige saus)
Tipan speciaal
(Drie soorten vlees met diverse
groenten in een pittige saus,
geserveerd op een hete ijzeren plaat)
Gefrituurde visfilet
Koffie of thee met pralines
De directie en medewerkers wensen u prettige
kerstdagen en een voorspoedige jaarwisseling toe!
www.pomlav.nl
U bent van harte welkom op onze receptie
15 december a.s. van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Wij zijn lc kerstdag geopend met een
J speciaal kerst a la carte diner.
2e kerstdag serveren wij een Warm en
Ji Koud Kerstbufl'el met heerlijke
Wildgerechten. r
Beide kerstdagen is er Live Muziek!
s -■&:«
Oudejaarsavond Sylvester Party
Tijdig reserveren gewenst.
Prettige feestdagen John, Adri en Ramon Prins.
Ook dit jaar is Baarends Bak catering er
weer in geslaagd om voor u een heerlijke
koude schotel en diverse smakelijke bijge
rechten samen te stellen.
Koude schotel "Jingle Beüs"
Vissalade "Nautilus
(salade van Sint Jacobsschelpen, verse zalm.
surimi en garnalen)
Wildsatade "Sint Hubertus"
(salade van gerookte kalkoenfilet, gerookte
eendenham en kipj'ilet)
Zalmtaartje
gegarneerd met rozet van zalmmousse
Korstschelp
gevuld met Hollandse garnalen
Gerookte paling
met palltigmousse en rivierkreeftje
Tomaat gevuld met krab
Fazantenpaté niet cranberrysaus
Gebraden runderlende met eendenmousse
Rauwe ham mót pijnboompitten
Prijs per persoon f 27,50
U kunt bestellen tol en met 21 december
2000. Afhalen op eerste en tweede kerst
dag tussen 12.00 uur énl630 uur.
Voor al üw
ONTBIJTSERVICE
KOUDE SCHÓTEL§
WARME EN KOUDE BUFFETTEN
FEESTEN EN PARTIJEN
Gerechten
om thuis op te warmen
Soep Qlortie voldoende voor 4 pers.)
Licht gebonden w/ldsoep met garnituur van
bospaddestoelen f 14,50 per liter
Zeeuwse palingsoep met garnituur van as
perge en mosselen f 11,50 per liter
Warme gerechten
(portie voldoende voor 4 pers.)
Wildstoofpotje met garnituur van kastan
jechampignons en tutti frulti
600 gr.) f28,00 per bak
Gestoofde vistrio (zalmfilet, red snapper
en roodbaarsfilet) met garnituur van Pro-
vencaalse groente in chqmpagnesaus
600 gr) f28,00 per bak
Nagerechten (portie voldoende voor 4pers.)
Omelet sibérietme f 18,00 per schaal
'Zelfgemaakte Tiramisu f 18,00 per schaal
Bijgerechten
Stokbrood wit of bruin f 2,75 per stuk
Kruidenboter f3,00 per bakje
wn*.* .v cmvim
CATERI
BAARENDS BAK CATERING
JNÖÜSIWETKKRHN VKVBURfi.lTtANSPORTWEG 9.
-ÖS7 PE VTJSSIN'GEN. TELEFOON: 0118-175699
IAXOI8-1-598?
Restaurant/Partycentrum
1e en 2e Kerstdag
van:
inclusief drank
Landlustweg 1
4455 TK Nieuwdorp
Tel. 0113 612589
Fax 0113 612726
Email: info@Landlust.nl
internetwww. Iandlust.nl
Ten taartje van jjemokte zalm, gevuld met Stedendamsegarnaaltjes
met een saus van kaviaar
Heldere gevogeflebouiffon gevuld met parelhoenfilet,
eengroentejufiene en Iqioffookcroutons
Lichtgebonden vissoep; rijkelïjkgevidd
met tong en tarbot
Sprankelende cocktail van perzik
en champagne
Qesauteerde stniisvogdbiefstuk, op een bedje
van bospaddestoelen, met een saus van rode port
°f
Schotse zalm uit de oven met een kruidenkprsje
vergezeld van een saus van citnisvmchten
°f
Ten uiikftrio met rode kooien peertjes
in een saus van frambozen
Kerstdessert; een bord vol verrassingen
van onze eigen patisserie
"Koffie met bonbons fl S5,00 p.p.
Tijdig reserveren!
Tevens serveren zvij a Ca carte
Reserveren voor ons oudejaars- en
nieuwjaarsmenu is ook mogelijk
Dorpsdijk20'Vrouwenpolder, tef. 0118-591988
O**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©
Pr. Julianastraat 30, Wemeldinge
tel.+faxnr.: 0113-621948
Ons restaurant is het enige Vietnamese restaurant dat is aanbevolen in het blad Lekker 2001Wij
serveren tijdens de kerstdagen 6 kerstmenu's, w.o. 1 vegetarisch, 2 lunches, 2 Vietnamese speciale
rijsttafels. Wij zijn geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Bel voor info voor de andere Kerstmenu's.
a la Vietnamese soep gevuld met garnalen, ossen
haas, kippenvlees, varkenshaas, div. groenten,
Vietnamese kruiden en bouillon
Mix a la Vietnam, gevulde sinaasappel met krab
en garnalen, gevulde tomaten met kippenvlees,
gevulde aubergine met garnalen en verse sla,
kruidensaus
(Hoofdgerechten
a la Saigon, Tom hum, Tipam met grote verse
garnalen in verse kruiden en groenten overgoten
in een heerlijke saus
et la Hanoi, meloen, gevulde meloen met cha
Sieuw, garnalen, ossenhaas, varkenshaas, kip
penvlees, speciale kruiden en verse groenten en
rijst, nasi of bami of rijstnoedel
(Nagerechten)
a la Saigon, gevulde kiwi's met diverse verse
vruchten, gevulde ananas met vruchten en een
bolletje ijs.
Koffie met likeur
p.p. f 74,75 vanaf 2 personen
O
KERSTAFHAALMENU 2 personen
f39,75
1. Vogelnestjes gevuld
met garnalen, ossenhaas,
cha chieuw met verse
groenten en kruiden.
2. Drieluik garnalen of
Vietnamese loempia 's
3. Vietnamese Koe Loe
Yoek
4. Rundvlees met kerry-
saus
5. Saté
6. Babi Pangang
7. Foe Young Hai
8. Vietnamese kroepoek
9. Nasi, bami of witte
rijst
Tijdens de le en 2e Kerstdag en nieuwjaar kunt u
bij ons lunchen van 12.00 tot 15.00 uur in een
sfeervolle kerstambiance. Volop genieten van een
buffet met een keus'van 66 nieuwe overheerlijke
Vietnamese gerechten, die met uiterste zorg,
vakkundig zijn bereid. Tijdens dit buffet is er een
fondue en zijn er gerechten om zelf te grillen. Wij
serveren dit buffet van 16.30 tot 19.30 uur en van
20.00 tot sluitingstijd. Dit buffet wordt u
aangeboden voor een speciale prijs van
f 47.75 p.p. (kinderen tot 12 jaar f 22,75 p.p.)
AFHAALMENU VOOR 2 PERSONEN
Speciale Saigon soep, gevuld met garnalen,
ossenhaas, varkenshaas, kippenvlees, groenten,
verse kruiden, speciaal bouillon
a la Saigon
speciale driehoek garnalen speciale Vietnamese
loempia, Vietnamese saté gevulde garnalensla
a la Saigon, Vietnamese vogelnestjes gevuld met
garnalen, inktvis, cha sieuw, verse kruiden, Viet
namese groenten
verse gevulde ananas met 3 soorten vlees, mango,
groenten, Vietnamese kruiden, nasi, bami of rijst
verse vruchten
voor 2 personen f 64,75
Tijdens Kerst en Oud en Nieuw voor elke klant een verrassing om mee te nemen.
Wij wensen U heel prettige feestdagen en een héél gelukkig 2001
O -fr*©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**
Geachte gast,
De feestdagen komen er weer aan. Heeft U er al over nagedacht wat U samen met Uw familie en vrien
den gaat doen tijdens de Kerstdagen? Tijdens deze dagen kunt U bij NI AN HAO in een sfeervolle
Kerstambiance weer genieten van een viertal KERSTMENU'S, w.o. 2 vismenu's en 2 vleesmenu's. En
een KERSTBUFFET die met grote zorg zijn samengesteld door onze chef-kok.
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
Speciaal afhaalmenu voor de maand
december voor 2 personen a 33,00
Babi Pangang, fou yong hai, gebakken bananen
en 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus
een keuze uit één van de volgende gerechten.
Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of
Gebakken krabpoten gevuld met Chin, garnalen en
vruchtensaus.
Heldere vissoep met verschillende visfilets en groenten
Verse zeeduivelfilet met King Pal saus, een zoetzure,
lichte pittige, smaakvolle saus op Kantonese wijze
bereid
Zalmfilet met lichte pittige zwartebonensaus en
groenten
Gestoomde verse tarbot gecombineerd met Chinese
champignons en bosuitjes in heerlijke sojabonensaus
ijs en koffie
ijs met verse vruchten
Koffie met likeur naar keuze en bonbons
Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern,
sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen.
Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende
wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998
39,50 per fles
Speciaal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuil
1996 uit het wijngebied Graves
59,50 per fles
Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocktailhap
jes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld.
Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse
kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees.
De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50)
Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een kadoot-
je. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.