NIAN HAO SAL0NIK1 ALA CARTE B®vP I 1 Wu Wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2001 SPECIALE KERSTMENU'S 2000 iiMf 5f Woensdag 22 november 2000 FAAM/VLISSINGER 19 Restaurant, Paviljoen 'De Meerkoet' irrs^ I I Grandioze Icerstbrunch (1 1.30 tot 14.00 uur) KERSTMENU 2000 °f °f Kerstmenu 's 2000 m ij wensen u HELE FIJNE KER5TDAGEN en em PRETTIGE JAARWIS5ELING DEIDE KERSTDAGEN A LA CARTE DINEREN. GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG TEL Olté - 613 022 Kom eten in een uniek restaurant in Goes Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 6 gangen KERSTMENU C Voorgerechten Yang Pah Nau Yuk Tong Zhen Yu Hoofdgerechten Kon Pao Ha Shang Hai Yuk 3 Nagerechten 88,- per couvert KERSTBUFFET Direct aan het water gelegen Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 Een heerlijk soepje vooraf Volop keuze aan koude schotels Daarna een keur aan warme gerechten En na de adempauze volgt een uitgebreid overheerlijk dessertbuffet Wilt u kans maken om deze luxe kerstbrunch bij te wonen reserveer dan tijdig. Prijs: f 47,50 volwassenen f 22,50 kinderen tot 12 jaar U kunt alléén voor 2e kerstdag reserveren, Je kerstdag zijn wij gesloten. Tel. 0113-586035. Hollandse Garnalensalade of Wildpalé in rauwe Ham gerold lichtgebonden Bospaddestoelensoep of Wildbouillon Gebakken Zalm in bladerdeeg of Trio van Lomsfilet, Speenvarkenfilet en Eendenborstfilet Kerstdesserl Koffie 87,50 "v "w 1 Kerstmenu 2000 'Terrine van konijn en sel'cferij met honingzoijn Mtegaartje met kreeft, appeken een zachte kerrievinaigrette Irish coffee van truffel'en groene asperges 'Kleurig voorgerecht van (auzve oesters 'jPasteitje van diverse kaassoorten 'Diverse vis- en zeevruchten op een bedje van krokante spi nazie met rozemarijn 'Kaikpenrodadegevufd met cranbemjcompote omringd door wildsaus engekaramekiseerde kastanjes Coughtonse Christmaspuddirg Trijs p.p. f 85.- kinderen hakve portie (p.p. f39,95) 'Damplein 46, 'Middelburg, 0118-627575 m KEUZE VLEES Kir Royal met apcriticfhypje Schotel met div. vlccspatés Ossenstaartsoep Toumedos met champignons en sausje Palet met bavarois-ijs variatie Koffie met digestief van het huis KEUZE VIS Kir royal met aperitiefhapje Schotel met div. vispatés Zeeuwse vissoep Gcb. tarbotfilet met Franse mosterdsaus Palet met bavarois-ijs variatie Koffie met digestief van het huis Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur Wij serveren de menu 's op 25 en 26 dec., aanvang diner russen 6 en 7 uur 's avonds. De prijs van deze kerstmenu's 90,00p.p. Tijdig reserveren gewenst. Wij wen sen u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar Hotel-Restaurant BELGISCHE LOODSEN SOCIËTEIT ïmm WALST RAAT 12-14 - VLISSINGEN - TEL.: 0118-419800 kunt bij ons zowel op 1e als 2e kerstdag, oudejaarsavond én nieuwjaarsdag kunt u al v.a. 13.00 uur bij ons terech t. Afhaalmenu's tot 10.00 uur. RESERVEER TIJDIG GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 uur tot 20.00 uur en van 20.30 uur tot 24.00 uur Klantenkaart is alle dagen geldig. Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend. Afhaalgerechten Tijdens de Kerstdagen kunt U afhalen vanaf 12.00 uur Geachte gast, De feestdagen komen er weer aan. Heeft U er al over nagedacht wat U samen met Uw familie en vrien den gaat doen tijdens de Kerstdagen? Tijdens deze dagen kunt U bij NI AN HAO in een sfeervolle Kerstambiance weer genieten van een viertal KERSTMENU'S, w.o. 2 vismenu's en 2 vleesmenu's. En een KERST BUFF ET die met grote zorg zijn samengesteld door onze chef-kok. Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Gemarineerde lamskotelet met Shi Chuan saus, een lichte pittige saus bestaande uit verse knoflook, peper, gember en andere oosterse kruiden Soep van verse ossenstaart met groenten Gestoomde verse zeebaars met heerlijke sojasaus Gepelde Chinese garnalen met Gon Pao saus, een lichte zoete pittige saus, gemaakt met verse oosterse kruiden, speciaal bereid door onze chef-kok Gebakken varkenshaas met zoetzure saus gecombineerd met ananas en groenten Speciaal afhaalmenu voor de maand december voor 2 personen a 33,00 Babi Pangang, fou yong hai, gebakken bananen en 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten. Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of net sambalsaus of Indisch Kip met kerriesaus of Chir, je file er de kip met paprikasaus) of Koe Lou Yok. ijs en koffie ijs met verse vruchten Koffie met likeur naar keuze en bonbons Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998 39,50 per fles Speciaal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuil 1996 uit het wijngebied Graves 59,50 per fles Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai (Gefileerde kip met paprikasaus) oj Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern, sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld inclusief' Hollandse cocktailhap jes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50) Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en I januari een kadool- je. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen. 4 4

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2000 | | pagina 19