Brunch!
59,
,,/f
r-
ARD
pmpemum
Landlust
Kerst
MAANDSCHOTEL
16,25
ARD
Vluchtelingen
40 jaar
Ég»*
MAN SING
50
'De Stadsschuur'
UIT BIJ PICCARD
LIVE MUSIC!
ZOA
Luchthavenrestaurant
T G
fSsMtt
f
I
Kerstmenu
Kamperduin 2000
12.00 -14.00 uur
18.00 - 20.00 uur
reserveer tijdig
Sc ho
In Reetaurant
te Goee
Keeerveer tijdig
voor deze
sfeervolle dagen.
Rijk voor het kerotmenu
op onze website:
www.otadsochuur.nl
Telnr: 0113 - 21 23 32
OOSTERS BUFFET
FRANS
BUFFET
WESTERN
BUFFET
www.picard.nl
Badhuisstraat 178 - Vlissingen
reizen altijd last minute
www.ZOAweb.org
Take Off
November menu
Gevulde vissoep
of
Wildpasteitje
Lamshaas in honingtijmsaus
of
Visspiesjes met pernodsaus
Dame Blanche
39,50
Nu ook a la carte en van de Wand
2e Kerstdag geopend "Menu a la Carte"
maandmenu november
62,50
89,50 p,.
Geze,sC
Live
;hapP®n
ANSftgl
vanl3u&»w^anisen
uut. apen®; Ka,,ne E
u\ve mu^eK-
Bosanne
31
pftRTV
GNt Band„
l uwe
Voor meer informatie én reserveren:
bel 0118-413551 of surf naar
www.piccard.nl
'De Meerkoet' woiphaartsdijk
Grandioze kerstbrunch
(1 1.30 tof 14.00 uur)
KERSTMENU 2000
Chinees Indisch Restaurant
Wegens verhuizing van ons restaurant
binnen Winkelcentrum Griffioen
van Euromarkt nr. 10
naar Euromarkt nr. 12
zijn wij
GESLOTEN VAN
20 NOVEMBER T/M 1 DECEMBER.
Tijdens de periode 3 t/m 19
november kunt u profiteren van een
speciale aanbieding en wel
10 korting
op al uw bestellingen!
DE FEESTELIJKE HEROPENING
IS OP 2 DECEMBER A.S.!!!
Restaurant Man Sing
Euromarkt 10 Middelburg
Tel/Fax 0118-638902
Kerstmenu's 2000
r&
'Prijs per persoon f85,00, inci kojjieseruies
Brunchen
Prijs per persoon f49,50
Het kerstdiner
Prijs per persoon f89,50, incl fofjieseruies
14
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 15 november 2000
Restaurant/Partycentrum
1e en 2e Kerstdag
van:
inclusief drank
Landlustweg 1
4455 Tl< Nieuwdorp
Tel. 0113 612589
Fax 0113 612726
Email: info@Landlust.nl
internet: www. landlust nl
uohtilrbt>n ï/trrh
DE ONTMOETINGSPLEK
BIJ UITSTEK
MIDDELBURG
met gebakken aardappe
en worteltjes
Toetje van de maand november
Flensje met roomijs en sinaasappelsaus 4,95
Kerst
2000
Iedere maandag, dinsdag en woensdag:
3 gangen keuzebuffet-menu
van 18.00 tot 21.30 u. Prijs: 45,- p.p.
Iedere
donderdag
van 17.00 tot
19.00 uur..
Qdrankjes voor de prijs vanQ
..en wij zorgen vonrltiïTiMflhaoies
Voor wie niet meer koken
wil verzorgen wij
'donders'
lekker eten. A.s.
donderdag:
incl. voorgerechten
buffet, soep en ijs
29,50
Iedere zaterdag
v.a. 19.00 uur
49,50 p.p.
Kind
tot 10 jr.
24.50
Iedere zondag
v.a. 18.00 uur
Prijs per pers. 39,50
en kinderen tot 10 jaar
eten mee voor 19,75.
Op zaterdag- en zondagavond
hebben wij:
met Pete Bourbon
Gezelschappen v.a. 10 pers. zat. zon.
10% KORTING
OP DE TOTAALNOTA!
TEL. 01 18-413551
VLUCHTELINGEN
Calandweg 4A
4341 RA Arnemuiden
0113-613264
l-tindlustweg I
i l55 TK Nicuwdnrp
Tel (01 I O <>l IS K9
Fax (0113) (>l 1~ 26
w\v\v.liindlnsij.nl
inlo©liindliisi:nl
Salade san Hollandse garnalen
mei Vers Gegrilde Zalm
of
Naiuurgerijpic Parmaham mei
Gebrande Nolen en een Krokante
T'uille
l'ïnige Tomaten-Paprika Bouillon
Trio van Schol, Rougct en Gamba met
een Jus van Verse T uinkruiden
of
Rosé Gebraden Hertenhaas met een
saus van Rode Wijn
Kaneelparl'aii mei Appelcompoie en
vier-kruiclensircx >p
Dit menu wordt per tafel
geserveerd en kan
uitgebreid worden met
als warm tussengerecht
In Ganzenvel Geconfijt
Fazantboutje op een bedje van
Aardappelpuree en Zuurkool
Verfrissing van
Passievruchten-sorbet
6-gangen 79,50 p.
Menu du Chef
5-gangenmenu a
Bezoek ook onze vernieuwde
site op internet www .landlust nl
Woitbij PiccardTi
m
Bourbon
van w'~. u. pete
50 P-P'
LWe
Uve rouz^*
1/PRSTGALA A09,50P^
30 OE1
tur.
»C RÜFTET Aanvan^'^a
^70;et—^%kOrt7°49,5O PT
SS*8
o 90 oo uur-
f 109,50 P P
Aanvang jutter
uwe ^-rsüR^St
wH*1 ia oo uur- .country
invang „gutterc 55,. p-P-
D AG
Badhuisstraat 178 Vlissingen
Restaurant, Paviljoen Schelphoekweg 3
Tel. 0113-586035
Direct aan het water gelegen
Een heerlijk soepje vooraf
Volop keuze aan koude schotels
Daarna een keur aan warme gerechten
En na de adempauze volgt een uitgebreid
overheerlijk dessertbuffet
Wilt u kans maken om deze luxe kerstbrunch
bij te wonen reserveer dan tijdig.
Prijs: 47,50 volwassenen
f 22,50 kinderen tot 12 jaar
U kunt alléén voor 2e kerstdag reserveren,
le kerstdag zijn wij gesloten. Tel. 0113-586035.
Hollandse Garnalensalade
of
Wildpalé in rauwe Ham gerold
lichlgebonden Bospaddestoelensoep
of
Wildbouillon
Gebakken Zalm in bladerdeeg
of
Trio van Lamsfilel,
Speenvarkenfilet
en Eendenborstfilet
Kerstdessert
Koffie
87,50
KEUZE VLEES
'Sr-
V
Kir Royal met aperitiefhapje
Schotel met div. vleespatés
Ossenstaartsoep
Tournedos met champignons en sausje
Palet met bavarois-ijs variatie
Koffie met digestief van het huis
KEUZE VIS
W
p
Kir royal met aperitiefhapje
Schotel met div. vispatés
Zeeuwse vissoep
Geb. tarbot filé? met Franse mosterdsaus
Palet met bavarois-ijs variatie
Koffie met digestief van het huis
Al deze gerechten worden geserveerd met passend
garnituur. Wij serveren de menu 's op 25 en 26 dec.,
aanvang diner russen 6 en 7 uur 's avonds.
De prijs van deze kerstmenu 's 90,00 p p.
Tijdig reseneren gewenst. Wij wensen u prettige
kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar.
Hotel-Restaurant
BELGISCHE
LOODSEN SOCIËTEIT
BOULEVARD DE RUYTER 4
VLISSINGEN, TEL. 0118-413608
op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 december
'Een uitgebreid brutichbuffet met een keur aan
koude en warme gerechten.
Af jaren een succes voor jong en oud.
kinderen t/m 3 jaar gratis. 4-12Jr f 25,00
Aanvang: 13.00 uur
'Preserveren kan nu nog... bef 0113-371466
of tnaif naar Kamperdu@zeefandnet.nf
op le en 2e kerstdag vanaf 17.00 uur
Combinatie van gamafenbavams met Ifoffandse
gamaaftjes en gerookte paling op Zuid-Europese wijze
°f
Combinatie van zacht gerookte kipfifet en een heerlijk
huisgemaakte kjppenpaté.
'Vergezefd door mangosaus en tuinkers.
Qetómateerde visbouiffon met verse mossefen en mihoen
of
'Krachtige gevogeftebouiffon met mihoen en
kerstknapperbol'fejes
Eikante runderlartaar in knapperig fifodeeg
°f
In fifodeeg bereide verse Sjoorse zalmtartaar
'Verfrissende spoon
Een duo van hertenbiefstukken wifdzwijnbiefstukop een
fleurig bedje van prei, taugé en bosuitjes
°l
Kpodbaarsfilet in kprstdeeg met een heerfijke saffraansaus
'Vanzeffsprekend serveren wij bij de hoofdgerechten
passende garnituren.
Choco ladefestival
'Een combinatie van heerfijke chocofadedesserts
Kpffieservies
TyTnOm RESTAURA
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-376030