Brunch! 59, ,,/f r- ARD pmpemum Landlust Kerst MAANDSCHOTEL 16,25 ARD Vluchtelingen 40 jaar Ég»* MAN SING 50 'De Stadsschuur' UIT BIJ PICCARD LIVE MUSIC! ZOA Luchthavenrestaurant T G fSsMtt f I Kerstmenu Kamperduin 2000 12.00 -14.00 uur 18.00 - 20.00 uur reserveer tijdig Sc ho In Reetaurant te Goee Keeerveer tijdig voor deze sfeervolle dagen. Rijk voor het kerotmenu op onze website: www.otadsochuur.nl Telnr: 0113 - 21 23 32 OOSTERS BUFFET FRANS BUFFET WESTERN BUFFET www.picard.nl Badhuisstraat 178 - Vlissingen reizen altijd last minute www.ZOAweb.org Take Off November menu Gevulde vissoep of Wildpasteitje Lamshaas in honingtijmsaus of Visspiesjes met pernodsaus Dame Blanche 39,50 Nu ook a la carte en van de Wand 2e Kerstdag geopend "Menu a la Carte" maandmenu november 62,50 89,50 p,. Geze,sC Live ;hapP®n ANSftgl vanl3u&»w^anisen uut. apen®; Ka,,ne E u\ve mu^eK- Bosanne 31 pftRTV GNt Band„ l uwe Voor meer informatie én reserveren: bel 0118-413551 of surf naar www.piccard.nl 'De Meerkoet' woiphaartsdijk Grandioze kerstbrunch (1 1.30 tof 14.00 uur) KERSTMENU 2000 Chinees Indisch Restaurant Wegens verhuizing van ons restaurant binnen Winkelcentrum Griffioen van Euromarkt nr. 10 naar Euromarkt nr. 12 zijn wij GESLOTEN VAN 20 NOVEMBER T/M 1 DECEMBER. Tijdens de periode 3 t/m 19 november kunt u profiteren van een speciale aanbieding en wel 10 korting op al uw bestellingen! DE FEESTELIJKE HEROPENING IS OP 2 DECEMBER A.S.!!! Restaurant Man Sing Euromarkt 10 Middelburg Tel/Fax 0118-638902 Kerstmenu's 2000 r& 'Prijs per persoon f85,00, inci kojjieseruies Brunchen Prijs per persoon f49,50 Het kerstdiner Prijs per persoon f89,50, incl fofjieseruies 14 FAAM/VLISSINGER Woensdag 15 november 2000 Restaurant/Partycentrum 1e en 2e Kerstdag van: inclusief drank Landlustweg 1 4455 Tl< Nieuwdorp Tel. 0113 612589 Fax 0113 612726 Email: info@Landlust.nl internet: www. landlust nl uohtilrbt>n ï/trrh DE ONTMOETINGSPLEK BIJ UITSTEK MIDDELBURG met gebakken aardappe en worteltjes Toetje van de maand november Flensje met roomijs en sinaasappelsaus 4,95 Kerst 2000 Iedere maandag, dinsdag en woensdag: 3 gangen keuzebuffet-menu van 18.00 tot 21.30 u. Prijs: 45,- p.p. Iedere donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.. Qdrankjes voor de prijs vanQ ..en wij zorgen vonrltiïTiMflhaoies Voor wie niet meer koken wil verzorgen wij 'donders' lekker eten. A.s. donderdag: incl. voorgerechten buffet, soep en ijs 29,50 Iedere zaterdag v.a. 19.00 uur 49,50 p.p. Kind tot 10 jr. 24.50 Iedere zondag v.a. 18.00 uur Prijs per pers. 39,50 en kinderen tot 10 jaar eten mee voor 19,75. Op zaterdag- en zondagavond hebben wij: met Pete Bourbon Gezelschappen v.a. 10 pers. zat. zon. 10% KORTING OP DE TOTAALNOTA! TEL. 01 18-413551 VLUCHTELINGEN Calandweg 4A 4341 RA Arnemuiden 0113-613264 l-tindlustweg I i l55 TK Nicuwdnrp Tel (01 I O <>l IS K9 Fax (0113) (>l 1~ 26 w\v\v.liindlnsij.nl inlo©liindliisi:nl Salade san Hollandse garnalen mei Vers Gegrilde Zalm of Naiuurgerijpic Parmaham mei Gebrande Nolen en een Krokante T'uille l'ïnige Tomaten-Paprika Bouillon Trio van Schol, Rougct en Gamba met een Jus van Verse T uinkruiden of Rosé Gebraden Hertenhaas met een saus van Rode Wijn Kaneelparl'aii mei Appelcompoie en vier-kruiclensircx >p Dit menu wordt per tafel geserveerd en kan uitgebreid worden met als warm tussengerecht In Ganzenvel Geconfijt Fazantboutje op een bedje van Aardappelpuree en Zuurkool Verfrissing van Passievruchten-sorbet 6-gangen 79,50 p. Menu du Chef 5-gangenmenu a Bezoek ook onze vernieuwde site op internet www .landlust nl Woitbij PiccardTi m Bourbon van w'~. u. pete 50 P-P' LWe Uve rouz^* 1/PRSTGALA A09,50P^ 30 OE1 tur. »C RÜFTET Aanvan^'^a ^70;et—^%kOrt7°49,5O PT SS*8 o 90 oo uur- f 109,50 P P Aanvang jutter uwe ^-rsüR^St wH*1 ia oo uur- .country invang „gutterc 55,. p-P- D AG Badhuisstraat 178 Vlissingen Restaurant, Paviljoen Schelphoekweg 3 Tel. 0113-586035 Direct aan het water gelegen Een heerlijk soepje vooraf Volop keuze aan koude schotels Daarna een keur aan warme gerechten En na de adempauze volgt een uitgebreid overheerlijk dessertbuffet Wilt u kans maken om deze luxe kerstbrunch bij te wonen reserveer dan tijdig. Prijs: 47,50 volwassenen f 22,50 kinderen tot 12 jaar U kunt alléén voor 2e kerstdag reserveren, le kerstdag zijn wij gesloten. Tel. 0113-586035. Hollandse Garnalensalade of Wildpalé in rauwe Ham gerold lichlgebonden Bospaddestoelensoep of Wildbouillon Gebakken Zalm in bladerdeeg of Trio van Lamsfilel, Speenvarkenfilet en Eendenborstfilet Kerstdessert Koffie 87,50 KEUZE VLEES 'Sr- V Kir Royal met aperitiefhapje Schotel met div. vleespatés Ossenstaartsoep Tournedos met champignons en sausje Palet met bavarois-ijs variatie Koffie met digestief van het huis KEUZE VIS W p Kir royal met aperitiefhapje Schotel met div. vispatés Zeeuwse vissoep Geb. tarbot filé? met Franse mosterdsaus Palet met bavarois-ijs variatie Koffie met digestief van het huis Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur. Wij serveren de menu 's op 25 en 26 dec., aanvang diner russen 6 en 7 uur 's avonds. De prijs van deze kerstmenu 's 90,00 p p. Tijdig reseneren gewenst. Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar. Hotel-Restaurant BELGISCHE LOODSEN SOCIËTEIT BOULEVARD DE RUYTER 4 VLISSINGEN, TEL. 0118-413608 op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 december 'Een uitgebreid brutichbuffet met een keur aan koude en warme gerechten. Af jaren een succes voor jong en oud. kinderen t/m 3 jaar gratis. 4-12Jr f 25,00 Aanvang: 13.00 uur 'Preserveren kan nu nog... bef 0113-371466 of tnaif naar Kamperdu@zeefandnet.nf op le en 2e kerstdag vanaf 17.00 uur Combinatie van gamafenbavams met Ifoffandse gamaaftjes en gerookte paling op Zuid-Europese wijze °f Combinatie van zacht gerookte kipfifet en een heerlijk huisgemaakte kjppenpaté. 'Vergezefd door mangosaus en tuinkers. Qetómateerde visbouiffon met verse mossefen en mihoen of 'Krachtige gevogeftebouiffon met mihoen en kerstknapperbol'fejes Eikante runderlartaar in knapperig fifodeeg °f In fifodeeg bereide verse Sjoorse zalmtartaar 'Verfrissende spoon Een duo van hertenbiefstukken wifdzwijnbiefstukop een fleurig bedje van prei, taugé en bosuitjes °l Kpodbaarsfilet in kprstdeeg met een heerfijke saffraansaus 'Vanzeffsprekend serveren wij bij de hoofdgerechten passende garnituren. Choco ladefestival 'Een combinatie van heerfijke chocofadedesserts Kpffieservies TyTnOm RESTAURA PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-376030

Krantenbank Zeeland

de Faam | 2000 | | pagina 14