THUIS DINEREN*** NIAN HAO ff -&F 10 SPECIALE KERST/MILLENNIUMMENU'S 1999 I 0118-465909 FAAM/VLISSINGER Woensdag 15 december 1999 Kerstmenu's 1999 1 Met kerst sfeervol dineren bij Restaurant pelgrim" Restaurant Ie en Ze kerstdag geopend. Grand Hotel du Commerce Middelburg nodigt u uit om de Kerstavonden bij haar door te brengen I e Kerstavond 2e Kerstavond Tot ziens met de Kerstdagen! Geachte gast, De decembermaand en de eeuwwisseling komen er aan. Restaurant Nian Hao heeft daarom 10 bijzondere 5-gangen menu's samengesteld die bestaan uit 4 vismenu's, 6 vleesmenu's en een speciaal Kerst/Millenniumbujfet. Vraag GRATIS informatie bij ons over deze 10 menu's, want niet alle menu's staan in deze advertentie afgedrukt. Visrestaurant L Cateringbedrijf Heerlijke koude schotels voor een gezellige kerst I e Kerstdag is ons restaurant na 17.00 uur jeopend voor net Kerstdiner Stationsplein 5 VLISSINGEN MENU 1 (vismenu) voorgerechten ZA HAICHEN YU TONG DAI CHI hoofdgerechten LONG HA KING PAL YU nagerecht QERATO FRITTO 109, - per couvert Kom eten in een uniek restaurant in Goes Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Speciaal afhaalmenu voor de maand december voor 2 personen a 33,00 MENU 5 (vleesmenu) voorgerechten EENDLOEMPIA SOEP CHINESE PANGSIT hoofdgerechten MIN PAU KAI SCHI CHUAN YAN LO nagerechten QERATO FRITTO ƒ79 per couvert KERST/MILLENNIUMBUFFET KINDERMENU 18 KEUZE VLEES Aperitief van het huis Variatie van gerookte ham en paté's met een frisse salade Mixgrill de luxe Ossenhaas, varkenshaas, kalfsoesters Grand Dessert Koffie met Bonbons KEUZE VIS Aperitief van het huis Variatie van zeevruchten met een frisse salade Zeetong Enveloppe Gebakken zeetong met een verrassende vulling Grand Dessert Koffie met Bonbons Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur. Wij serveren de menu's op 25 en 26 dec. De prijs bedraagt slechts 80,00 p.p. Tijdig reserveren gewenst. Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Hotel-Restaurant BELGISCHE LOODSEN SOCIËTEIT 'Een selectie van gerookte zalm, heilbot, SteUendamse garnaaltjes en scampies met een saus van waterkers tRomige bisque van grote garnalen gevuld met gambastaartjes en een vleugje cognac °f 'Kruidige rundvteesbouiÜbn met een garnituur van ossehaas, peukjes en asperges Sprankelêrute cocktail van perzik en champagne Qebraden (amsrackf met rattatouille, vergezeld van de klassieke Foning-thijmsaus in olijfoliegebakfen zalmfilet en tarbot met een saus van dragon en noiüyprat een getrancheerde filet van eendenborst met rode kpol, peertjes en een saus van sinaasappels Kuisgemaakte desserttoren van tuilles met diverse pattisseriebereidingen uit eigen keuken Koffie met bonbons fl 79,50 p.p. Tijdig reserveren! Tevens serveren zvij ook. a Ca carte en U kunt reserveren voor ons miCCenniummenu. 'Dorpsdijk_20, Vrouwenpolder, teL 0118-591988 89,50) Flensjes gevuld met gerookte zalm en kruidenkaas Heldere bouillon met boschampignons Warm geitenkaasje met honing-tijmsaus Varkenshaasmedaillons met witte portsaus of Wildtrio met madeirasaus Grand dessert 59,50) Uitgebreid warm koud kerstbuffet, met heerlijke lekkernijen en specialiteiten uit de keuken van Hotel du Commerce Reserveren noodzakelijk, tel. 01 18-636051 «S KERSTKEUZE MENU Salade var\ tamme eendenborst of Salade van St. Jacobsschelpdleren, garnalen en gerookte zalm Pubbei getrokken runderbouillon met komkommer of Kalfsbouillon met knolselderij en madeira Gamba's op spinazie met dilleknoflooksaus of Zeeduivelfilet met een frisse dragonsaus Hertenmedaillons met een saus van jenever, shi-take en oesterzwammen of Konijnenfilet met pruimen en calvadossaus Sherry-trifle met marsepein en frambozen of H Chocohoorntjes gevuld met amandelmousse, hazelnootijs en mangosaus Êk Prijs p.p. 99,50 f Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk, maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering kenbaar te maken. Boulevard Bankert 2B2, Vüesingen, tel.: 0113-417900 Q: Schotel nummer 1 Per persoon: 22,50 Koude visschotel Neptunus: Zalmsalade •Gevulde eieren •Gevulde tomaat met garnalen •Gerookte paling •Gerookte forel •Sardientjes •Zalm •Mossels in mosterdsaus Diverse rauwkostsalades Stokbrood boter f5,00 p.st. Schotel nummer 3 Per persoon: 27,50 Hors d'oeuvre Walcheren: Huzaren-, zalm- en kipsalade •Gevulde eieren •Gebraden rosbief •Asperge hamrolletje •Cervelaatworst met augurk •Paté •Gerookte paling •Sardientjes •Zalm •Gevulde tomaat met garnalen Diverse rauwkostsalades •Stokbrood en boter Schotel nummer 2 Per persoon: 20,00 Koude vleesschotel Breskens: Huzarensalade •Gevulde eieren •Asperge hamrolletje •Cervelaatworst met augurk •Gebraden rosbief •Paté •Gerookte ham met meloen Fricandeau Diverse rauwkostsalades Stokbrood boter f5,00 p.st. Schotel nummer 4 Per persoon: 32,50 Hors d'oeuvre Zeeland: Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade Gevulde eieren Asperge hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Diverse rauwkostsalades Stokbrood en boter MS Graas bestellen vóór dinsdas 81 december. Wij kunnen vanwese enorme belangstellins niet aan huis bezorgen. Alleen afhalen op zaterdag 25 december tussen 11.00 uur en 14.00 uur aan de achterzijde van het restaurant. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening). verse kreeftpoot met gemalen garnalenvullingen vruchtensaus (vissoep bestaande uit stukjes verse kreeft, heilbot, zalm, garnalen en echte oosterse wintermeloen. Deze meloensoort is een erg gezonde groente uit het Chinese hooggebergte en smaakt heel goed in combinatie met deze vissoep gemalen knoflook en Japanse maggi gecombineeerd met verse St. Jacobsschelpen, één van de meest smaakvolle schelpdieren uit de Canadese zee) (grote verse zeekreeft met verse gember, knoflook en bosuitjes in rijstwijnsaus, speciaal bereid door onze chef-kok) (verse Zeeduivelfilet met King Pal saus, een zoetzure, licht pittige, smaakvolle saus op Kantoneese wijze bereid) Italiaans gebakken ijs geflambeerd met Chinese likeur en verse vruchten) Elk vismenu is inclusief 2 glazen witte wijn per persoon. Bij het voorgerecht schenken wij uit het beken de wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997. Bij het hoofdgerecht schenken wij de overbe kende Chablis uit Frankrijk, uit 1998. Babi Pangang, fou yong hai gebakken bananen en 2 stokjes saté nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten. Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus ofChing Chou Kai Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modem sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. (loempia gevuld met gefileerde pekingeend, diverse groenten en zoete licht pittige saus) (verse ossenhaassoep of soep van het huis) (gefrituurde deegballetjes gevuld met 2 soorten vlees en gemalen waterkastanjes met zoetzure saus) (gepaneerde kipfilet met zoetpikante saus) (lamshaas in Schi Chuan saus, een licht pittige saus bestaande uit verse knoflook, pe per, gember en andere oosterse kruiden) (Italiaans gebakken ijs geflambeerd met Chinese likeur en verse vruchten) Elk vleesmenu is inclusief 2 glazen wijn per persoon. Bij het voorgerecht schenken wij uit het bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997. Bij het hoofdgerecht schenken wij een Chateau du Seuil, een stevige rode Bordeaux uit het wijngebied Graves. Deze heerlijke rode wijn is van het bekende wijnjaar 1995. Wij hebben voor u een speciaal KERST/MILENNIUMBUFFET samengesteld inclusief Hollandse coctailhapjes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50) soep naar keuze - voorgerecht naar keuze - biefstuk of tongfdet met frites - kinderijsdessert 25,00 per couvert Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een millenniumkadootje. Graag tijdig reser\>eren. Wij wensen u prettige feestdagen.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 18