THUIS DINEREN***
NIAN HAO
ff -&F
10 SPECIALE KERST/MILLENNIUMMENU'S 1999
I
0118-465909
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 15 december 1999
Kerstmenu's 1999 1
Met kerst sfeervol dineren bij
Restaurant pelgrim"
Restaurant
Ie en Ze kerstdag geopend.
Grand Hotel du Commerce
Middelburg
nodigt u uit om de Kerstavonden
bij haar door te brengen
I e Kerstavond
2e Kerstavond
Tot ziens met de Kerstdagen!
Geachte gast,
De decembermaand en de eeuwwisseling komen er aan. Restaurant Nian Hao heeft daarom 10 bijzondere 5-gangen
menu's samengesteld die bestaan uit 4 vismenu's, 6 vleesmenu's en een speciaal Kerst/Millenniumbujfet.
Vraag GRATIS informatie bij ons over deze 10 menu's, want niet alle menu's staan in deze advertentie afgedrukt.
Visrestaurant L Cateringbedrijf
Heerlijke koude schotels voor een gezellige kerst
I
e Kerstdag is ons
restaurant
na 17.00 uur
jeopend voor
net Kerstdiner
Stationsplein 5
VLISSINGEN
MENU 1 (vismenu)
voorgerechten
ZA HAICHEN
YU TONG
DAI CHI
hoofdgerechten
LONG HA
KING PAL YU
nagerecht
QERATO FRITTO
109, - per couvert
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES-TEL. 0113-214903
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
Speciaal afhaalmenu voor de maand
december voor 2 personen
a 33,00
MENU 5 (vleesmenu)
voorgerechten
EENDLOEMPIA
SOEP
CHINESE PANGSIT
hoofdgerechten
MIN PAU KAI
SCHI CHUAN YAN LO
nagerechten
QERATO FRITTO
ƒ79 per couvert
KERST/MILLENNIUMBUFFET
KINDERMENU
18
KEUZE VLEES
Aperitief van het huis
Variatie van gerookte ham en paté's
met een frisse salade
Mixgrill de luxe
Ossenhaas, varkenshaas, kalfsoesters
Grand Dessert
Koffie met Bonbons
KEUZE VIS
Aperitief van het huis
Variatie van zeevruchten met een frisse salade
Zeetong Enveloppe
Gebakken zeetong met een verrassende vulling
Grand Dessert
Koffie met Bonbons
Al deze gerechten worden geserveerd met passend
garnituur. Wij serveren de menu's op 25 en 26 dec.
De prijs bedraagt slechts 80,00 p.p.
Tijdig reserveren gewenst. Wij wensen u prettige
kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Hotel-Restaurant
BELGISCHE
LOODSEN SOCIËTEIT
'Een selectie van gerookte zalm, heilbot, SteUendamse garnaaltjes
en scampies met een saus van waterkers
tRomige bisque van grote garnalen gevuld
met gambastaartjes en een vleugje cognac
°f
'Kruidige rundvteesbouiÜbn met een garnituur
van ossehaas, peukjes en asperges
Sprankelêrute cocktail van perzik
en champagne
Qebraden (amsrackf met rattatouille,
vergezeld van de klassieke Foning-thijmsaus
in olijfoliegebakfen zalmfilet en tarbot
met een saus van dragon en noiüyprat
een getrancheerde filet van eendenborst met
rode kpol, peertjes en een saus van sinaasappels
Kuisgemaakte desserttoren van tuilles
met diverse pattisseriebereidingen uit eigen keuken
Koffie met bonbons fl 79,50 p.p.
Tijdig reserveren!
Tevens serveren zvij ook. a Ca carte
en U kunt reserveren voor ons miCCenniummenu.
'Dorpsdijk_20, Vrouwenpolder, teL 0118-591988
89,50)
Flensjes gevuld met gerookte zalm en kruidenkaas
Heldere bouillon met boschampignons
Warm geitenkaasje met honing-tijmsaus
Varkenshaasmedaillons met witte portsaus
of
Wildtrio met madeirasaus
Grand dessert
59,50)
Uitgebreid warm koud kerstbuffet,
met heerlijke lekkernijen en specialiteiten
uit de keuken van Hotel du Commerce
Reserveren noodzakelijk, tel. 01 18-636051
«S
KERSTKEUZE MENU
Salade var\ tamme eendenborst
of
Salade van St. Jacobsschelpdleren,
garnalen en gerookte zalm
Pubbei getrokken runderbouillon met
komkommer
of
Kalfsbouillon met knolselderij en madeira
Gamba's op spinazie met dilleknoflooksaus
of
Zeeduivelfilet met een frisse dragonsaus
Hertenmedaillons met een saus van jenever,
shi-take en oesterzwammen
of
Konijnenfilet met pruimen en calvadossaus
Sherry-trifle met marsepein en frambozen
of
H Chocohoorntjes gevuld met amandelmousse,
hazelnootijs en mangosaus
Êk Prijs p.p. 99,50
f Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk,
maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering kenbaar
te maken.
Boulevard Bankert 2B2, Vüesingen, tel.: 0113-417900
Q:
Schotel nummer 1
Per persoon: 22,50
Koude visschotel Neptunus:
Zalmsalade
•Gevulde eieren
•Gevulde tomaat met garnalen
•Gerookte paling
•Gerookte forel
•Sardientjes
•Zalm
•Mossels in mosterdsaus
Diverse rauwkostsalades
Stokbrood boter f5,00 p.st.
Schotel nummer 3
Per persoon: 27,50
Hors d'oeuvre Walcheren:
Huzaren-, zalm- en kipsalade
•Gevulde eieren
•Gebraden rosbief
•Asperge hamrolletje
•Cervelaatworst met augurk
•Paté
•Gerookte paling
•Sardientjes
•Zalm
•Gevulde tomaat met garnalen
Diverse rauwkostsalades
•Stokbrood en boter
Schotel nummer 2
Per persoon: 20,00
Koude vleesschotel Breskens:
Huzarensalade
•Gevulde eieren
•Asperge hamrolletje
•Cervelaatworst met augurk
•Gebraden rosbief
•Paté
•Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Diverse rauwkostsalades
Stokbrood boter f5,00 p.st.
Schotel nummer 4
Per persoon: 32,50
Hors d'oeuvre Zeeland:
Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade
Gevulde eieren
Asperge hamrolletje
Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm, paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Diverse rauwkostsalades
Stokbrood en boter
MS
Graas bestellen vóór dinsdas 81 december.
Wij kunnen vanwese enorme belangstellins niet aan huis bezorgen.
Alleen afhalen op zaterdag 25 december tussen 11.00 uur en 14.00 uur
aan de achterzijde van het restaurant. U kunt contant of met pinpas afrekenen
(niet op rekening).
verse kreeftpoot met gemalen
garnalenvullingen vruchtensaus
(vissoep bestaande uit stukjes verse kreeft,
heilbot, zalm, garnalen en echte oosterse
wintermeloen. Deze meloensoort is een erg
gezonde groente uit het Chinese
hooggebergte en smaakt heel goed in
combinatie met deze vissoep
gemalen knoflook en Japanse maggi
gecombineeerd met verse St. Jacobsschelpen,
één van de meest smaakvolle schelpdieren uit
de Canadese zee)
(grote verse zeekreeft met verse gember,
knoflook en bosuitjes in rijstwijnsaus,
speciaal bereid door onze chef-kok)
(verse Zeeduivelfilet met King Pal saus, een
zoetzure, licht pittige, smaakvolle saus op
Kantoneese wijze bereid)
Italiaans gebakken ijs geflambeerd met
Chinese likeur en verse vruchten)
Elk vismenu is inclusief 2 glazen witte wijn per
persoon.
Bij het voorgerecht schenken wij uit het beken
de wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997.
Bij het hoofdgerecht schenken wij de overbe
kende Chablis uit Frankrijk, uit 1998.
Babi Pangang, fou yong hai
gebakken bananen en 2 stokjes saté
nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één
van de volgende gerechten.
Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of
Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of
gefileerde kip met kerriesaus ofChing Chou Kai
Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok.
Wij verzorgen ook uw speciale wensen.
Modem sfeervol ingericht restaurant.
230 Zitplaatsen.
(loempia gevuld met gefileerde pekingeend,
diverse groenten en zoete licht pittige saus)
(verse ossenhaassoep of soep van het huis)
(gefrituurde deegballetjes gevuld met
2 soorten vlees en gemalen waterkastanjes
met zoetzure saus)
(gepaneerde kipfilet met zoetpikante saus)
(lamshaas in Schi Chuan saus, een licht
pittige saus bestaande uit verse knoflook, pe
per, gember en andere oosterse kruiden)
(Italiaans gebakken ijs geflambeerd met
Chinese likeur en verse vruchten)
Elk vleesmenu is inclusief 2 glazen wijn per
persoon.
Bij het voorgerecht schenken wij uit het
bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit
1997.
Bij het hoofdgerecht schenken wij een Chateau
du Seuil, een stevige rode Bordeaux uit het
wijngebied Graves.
Deze heerlijke rode wijn is van het bekende
wijnjaar 1995.
Wij hebben voor u een speciaal KERST/MILENNIUMBUFFET samengesteld inclusief Hollandse coctailhapjes. Het buffet
bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als
vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten
vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50)
soep naar keuze - voorgerecht naar keuze -
biefstuk of tongfdet met frites - kinderijsdessert
25,00 per couvert
Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een millenniumkadootje. Graag tijdig reser\>eren. Wij wensen u prettige feestdagen.