NIAN HAO SALONIKI A L A C ARTE DE 10 SPECIALE KERST/MILLENNIUMMENU'S 1999 -kf Jif ATneville BEIDE KERSTDAGEN KERST Wij Wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2000 m De Apebroodboom 117,50 109 per couvert a 33,00 ƒ79 per couvert ,SV^AL,TE,TENft£^40 WALSTRAAT12-14 - VLI55INCEN - TEL: 0118-419800 U kunt bij ons a la carte dineren. zowel op 1e als 2e kerstdag, oudejaarsavond én nieuwjaarsdag kunt u al v.a. 16.30 uur bij ons terecht. Afhaaimenu's tot 13.00 uur. RESERVEER TIJDIG Wij wensen u hele fijne KERSTDAGEN en een PRETTIGE EEUWWISSELING GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG TEL Olté - 613 022 Hotel Amevllle presenteert ia tijdens de gezellige kerstdagen van 1999 vele culinaire koogstandjes. L4 wordt ontvangen in ons speciaal ingerichte sfeervolle "Kers tres taurant" Zalig Kerstfeest O O} KERST- MILLENNIUMSCHOTELS 1E EN 2E KERSTDAG GEOPEND TIJDIG RESERVEREN MENU 1 (vismenuJ voorgerechten ZA HAICHEN YU TONG DAI CHI hoofdgerechten LONG HA KING PAL YU nagerecht QERATO FRITTO Kom eten in een uniek restaurant in Goes Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 Speciaal afhaalmenu voor de maand november voor 2 personen MENU 5 (vleesmenu) voorgerechten EENDLOEMPIA SOEP CHINESE PANGSIT hoofdgerechten MIN PAU KAI SCHI CHUAN YAN LO nagerechten QERATO FRITTO KERST/MILLENNIUMBUFFET KINDERMENU 4 FAAM/VLISSINGER Woensdag 8 december 1999 GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 uur tot 20.00 uur en van 20.30 uur tot 24.00 uur Klantenkaart is alle dagen geldig. Tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend. Afhaalgerechten Tijdens de Kerstdagen kunt U afhalen vanaf 12.00 uur JJ HOTEL Brunchen le en 2e kerst Diverse voorgerechten, soepen, hoofdgerech ten en nagerech ten worden in huffetvorm gepresenteerd. Uiteraard volop keuze uit vis en vlees. Vegetariërs worden hij ons niet vergeten. Aanvang brunch 12.00 uur. ff Prijs f55.- p.p. kinderen f tot 12 jaar half geld. Ie Kerst Buffetdansant Met het swingende feestorkest Tl met een kleine Amuse, worden gepresenteerd1. Koudhuffet Diverse v&e, •Cf Soep Champ Hoofamrrë vete Cf D esse rWSNffltff Waarletterlijk de vonken vanaf vliegen. Prijs flIO.-p.p.. kinderen tot 12 jaar half geld. 'anaf 18.00 uur bent u welkom voor het aperitief en wordt u ontvangen •ende avond te wachten en vele culinaire uitspattingen zullen aan u Afn eville yc Buitenruststraat 22 •Middelburg Voor reserveringen r 0118-638456 Speciaal Kerst- rijsttafelbuffet In de sfeer van tempo docloe \vd\ ter iG VOORGERECHTEN: Romige kreeftensoep Boswachtersoep Bouillon met kervel en kastanjepaddestoelen ƒ7,50 ƒ5,00 ƒ5,00 LUXE VISSCHOTEL: Half kreeftje met romige mayonaise, grote gamba's, gerookte zalm rozet met kappertjes, gerookte paling, Hollandse garnalen, vispaté gegarneerd met kaviaar en zalmeitjes. Salade van coquille St. Jacques. Geserveerd met stokbrood, sausjes en boter. Be zorgd op r.v.s. schalen. Min. 4 personen 180,- Chablis Maison Moreau et Fils 1998 25,00 Meth. Champ. Mounier Bleue, brut 30,00 WILDSCHOTEL Fazant met zuurkool, aardappelpuree, tutti-frutti en gemengde salade 30,00 Wijntip: Gewurztraminer A.C., Trimbach 1995 0.37 cl. 19,50 VISSCHOTEL Verse zalmsalade Gerookte Noorse zalm met meloen Viste rrine Gevuld tomaatje met Holland se garnalen Knoflookscampi's op spiesje Zeeduivel met tapenade Groene asperges gerold in heilbot Beide schotels royaal gegarneerd en incl. stokbrood, rauwkostsalade, sausjes boter 32,50 p.p. Wijntip: VLEESSCHOTEL Klassieke Waldorfsalade Rauwe ham met meloen Rosbief met geconfijte uitjes Wlldpaté met hert Kipsplesje met sesamzaad Groene asperge gerold in ho- ningham Gerookte kalkoenborst Ti mbaattje van gemarineerde én gerookte zalm met een lichte rnosterdroom Vv fpl^ of WHdzwijnsham met vijgencompote Jg T\C\ \X\W^X\^X 1 Cappuccino van champignons j 7. of S§|1 \|Creeftensoep jjjM! 18 Ragout van hert en bospaddestoelen "en croüie" Quiche van zeeduivel en spinazie met een jlmoen-crcme frakhesaus' i GeVadeh kalfsoester met matleira&aus en rozerrtarijnpi)ién^N 8 jj| x I Gesauteerde rode mul en scampies met x 7 sautemesabayon 77(77 v 7x7X7 Xerst Grand DèsseX 7 DE KAMEEL (elke dag geopend j vanaf 17.00 uur 7X-\ Wijntip: Pinot Blanc Maison Trimbach 1997 ƒ22,50 NAGERECHTEN: Kerst-bavaroise Verse fruitsalade Christmaspudding (min. 4 pers.) Bordeaux A.C. Le Vieux Moulin 1995 ƒ25.00 ƒ5,00 ƒ5,00 ƒ6,00 KINDERDIJK 04 MIDDELBURG 0118 - 642 643 RESERVERINGEN TELEFONISCH: 0118-593639 FAX: 0118-594108 Traiterie de Apebroodboom, Burg. Dregmansstraat 8, 4353 AG Serooskerke (w) BEZORGING AAN HUIS! Geachte gast, De decembermaand en de eeuwwisseling komen er aan. Restaurant Nian Hao heeft daarom 10 bijzondere 5-gangen menu's samengesteld die bestaan uit 4 vismenu's, 6 vleesmenu's en een speciaal Kerst/Millenniumbuffet. Vraag GRATIS informatie bij ons over deze 10 menu's, want niet alle menu's staan in deze advertentie afgedrukt. (verse kreeftpoot met gemalen garnalenvullingen vruchtensaus vissoep bestaande uit stukjes verse kreeft, heilbot, zalm, garnalen en echte oosterse wintermeloen. Deze meloensoort is een erg gezonde groente uit het Chinese hooggebergte en smaakt heel goed in combinatie met deze vissoep). (gemalen knoflook en Japanse maggi gecombineeerd met verse St. Jacobsschelpen, één van de meest smaakvolle schelpdieren uit de Canadese zee) (grote verse zeekreeft met verse gember, knoflook en bosuitjes in rijstwijnsaus, speciaal bereid door onze chef-kok) (verse Zeeduivelfilet met King Pal saus, een zoetzure, licht pittige, smaakvolle saus op Kantoneese wijze bereid) (Italiaans gebakken ijs geflambeerd met Chinese likeur en verse vruchten) Elk vismenu is inclusief 2 glazen witte wijn per persoon. Bij het voorgerecht schenken wij uit het beken de wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997. Bij het hoofdgerecht schenken wij de overbe kende Chablis uit Frankrijk, uit 1998. Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Babi Pangang, fou yong hal gebakken bananen en 2 stokjes saté nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten. Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of Gefileerde kip met sambal saus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok. Wij verzorgen ook uw specicde wensen. Modern sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. (loempia gevuld met gefileerde pekingeend, diverse groenten en zoete licht pittige saus) (verse ossenhaassoep of soep van het huis) (gefrituurde deegballetjes gevuld met 2 soorten vlees en gemalen waterkastanjes met zoetzure saus) (gepaneerde kipfilet met zoetpikante saus) (lamshaas in Schi Chuan saus, een licht pittige saus bestaande uit verse knoflook, pe per, gember en andere oosterse kruiden (Italiaans gebakken ijs geflambeerd met Chinese likeur en verse vruchten) Elk vleesmenu is inclusief 2 glazen wijn per persoon. Bij het voorgerecht schenken wij uit het bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997. Bij het hoofdgerecht schenken wij een Chateau du Seuil, een stevige rode Bordeaux uit het wijngebied Graves. Deze heerlijke rode wijn is van het bekende wijnjaar 1995. Wij hebben voor u een speciaal KERST/MILENNIUMBUFFET samengesteld inclusief Hollandse coctailhapjes. Het buffel bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooral gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50) soep naar keuze - voorgerecht naar keuze - biefstuk of tongfilel met frites - kinderijsdessert 25,00 per couvert Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een millenniumkadootje. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 4