NIAN HAO
SALONIKI
A L A C ARTE
DE
10 SPECIALE KERST/MILLENNIUMMENU'S 1999
-kf Jif
ATneville
BEIDE KERSTDAGEN
KERST
Wij Wensen u
prettige kerstdagen
en een
gelukkig en gezond 2000
m
De Apebroodboom
117,50
109 per couvert
a 33,00
ƒ79 per couvert
,SV^AL,TE,TENft£^40
WALSTRAAT12-14 - VLI55INCEN - TEL: 0118-419800
U kunt bij ons
a la carte dineren.
zowel op 1e als 2e kerstdag,
oudejaarsavond én nieuwjaarsdag
kunt u al v.a. 16.30 uur
bij ons terecht.
Afhaaimenu's tot 13.00 uur.
RESERVEER TIJDIG
Wij wensen u hele fijne
KERSTDAGEN
en een
PRETTIGE EEUWWISSELING
GRAVENSTRAAT 6
MIDDELBURG
TEL
Olté - 613 022
Hotel Amevllle presenteert
ia tijdens de gezellige
kerstdagen van 1999
vele culinaire
koogstandjes.
L4 wordt ontvangen
in ons speciaal
ingerichte sfeervolle
"Kers tres taurant"
Zalig
Kerstfeest
O
O}
KERST- MILLENNIUMSCHOTELS
1E EN 2E KERSTDAG GEOPEND
TIJDIG RESERVEREN
MENU 1 (vismenuJ
voorgerechten
ZA HAICHEN
YU TONG
DAI CHI
hoofdgerechten
LONG HA
KING PAL YU
nagerecht
QERATO FRITTO
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES-TEL. 0113-214903
Speciaal afhaalmenu voor de maand
november voor 2 personen
MENU 5 (vleesmenu)
voorgerechten
EENDLOEMPIA
SOEP
CHINESE PANGSIT
hoofdgerechten
MIN PAU KAI
SCHI CHUAN YAN LO
nagerechten
QERATO FRITTO
KERST/MILLENNIUMBUFFET
KINDERMENU
4
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 8 december 1999
GRIEKS SPECIALITEITEN
RESTAURANT
RESERVEREN GEWENST
Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 uur tot 20.00 uur
en van 20.30 uur tot 24.00 uur
Klantenkaart is alle dagen geldig.
Tussen kerst en Oud en Nieuw
ook geopend.
Afhaalgerechten
Tijdens de Kerstdagen
kunt U afhalen
vanaf
12.00 uur
JJ
HOTEL
Brunchen le en 2e kerst
Diverse voorgerechten, soepen,
hoofdgerech ten en nagerech ten
worden in huffetvorm gepresenteerd.
Uiteraard volop keuze uit vis en vlees.
Vegetariërs worden hij ons niet vergeten.
Aanvang brunch 12.00 uur. ff
Prijs f55.- p.p. kinderen f
tot 12 jaar half geld.
Ie Kerst Buffetdansant
Met het swingende feestorkest Tl
met een kleine Amuse,
worden gepresenteerd1.
Koudhuffet Diverse v&e,
•Cf Soep
Champ
Hoofamrrë
vete
Cf D esse rWSNffltff Waarletterlijk de vonken vanaf vliegen.
Prijs flIO.-p.p.. kinderen tot 12 jaar half geld.
'anaf 18.00 uur bent u welkom voor het aperitief en wordt u ontvangen
•ende avond te wachten en vele culinaire uitspattingen zullen aan u
Afn eville
yc
Buitenruststraat 22 •Middelburg
Voor reserveringen
r 0118-638456
Speciaal Kerst-
rijsttafelbuffet
In de sfeer van
tempo docloe
\vd\ ter iG
VOORGERECHTEN:
Romige kreeftensoep
Boswachtersoep
Bouillon met kervel en kastanjepaddestoelen
ƒ7,50
ƒ5,00
ƒ5,00
LUXE VISSCHOTEL:
Half kreeftje met romige mayonaise, grote gamba's, gerookte
zalm rozet met kappertjes, gerookte paling, Hollandse garnalen,
vispaté gegarneerd met kaviaar en zalmeitjes. Salade van coquille
St. Jacques. Geserveerd met stokbrood, sausjes en boter. Be
zorgd op r.v.s. schalen.
Min. 4 personen 180,-
Chablis Maison Moreau et Fils 1998 25,00
Meth. Champ. Mounier Bleue, brut 30,00
WILDSCHOTEL
Fazant met zuurkool, aardappelpuree,
tutti-frutti en gemengde salade 30,00
Wijntip: Gewurztraminer A.C.,
Trimbach 1995 0.37 cl. 19,50
VISSCHOTEL
Verse zalmsalade
Gerookte Noorse zalm
met meloen
Viste rrine
Gevuld tomaatje met Holland
se garnalen
Knoflookscampi's op spiesje
Zeeduivel met tapenade
Groene asperges
gerold in heilbot
Beide schotels royaal gegarneerd en incl. stokbrood,
rauwkostsalade, sausjes boter 32,50 p.p.
Wijntip:
VLEESSCHOTEL
Klassieke Waldorfsalade
Rauwe ham met meloen
Rosbief met geconfijte uitjes
Wlldpaté met hert
Kipsplesje met sesamzaad
Groene asperge gerold in ho-
ningham
Gerookte kalkoenborst
Ti mbaattje van gemarineerde én gerookte zalm
met een lichte rnosterdroom
Vv fpl^ of
WHdzwijnsham met vijgencompote
Jg T\C\ \X\W^X\^X 1
Cappuccino van champignons j 7.
of
S§|1 \|Creeftensoep jjjM! 18
Ragout van hert en bospaddestoelen "en croüie"
Quiche van zeeduivel en spinazie met een
jlmoen-crcme frakhesaus' i
GeVadeh kalfsoester met matleira&aus en
rozerrtarijnpi)ién^N 8 jj| x I
Gesauteerde rode mul en scampies met
x 7 sautemesabayon
77(77 v
7x7X7 Xerst Grand DèsseX 7
DE KAMEEL
(elke dag geopend
j vanaf 17.00 uur 7X-\
Wijntip:
Pinot Blanc Maison Trimbach
1997 ƒ22,50
NAGERECHTEN:
Kerst-bavaroise
Verse fruitsalade
Christmaspudding (min. 4 pers.)
Bordeaux A.C. Le
Vieux Moulin 1995
ƒ25.00
ƒ5,00
ƒ5,00
ƒ6,00
KINDERDIJK 04
MIDDELBURG
0118 - 642 643
RESERVERINGEN TELEFONISCH: 0118-593639
FAX: 0118-594108
Traiterie de Apebroodboom,
Burg. Dregmansstraat 8, 4353 AG Serooskerke (w)
BEZORGING AAN HUIS!
Geachte gast,
De decembermaand en de eeuwwisseling komen er aan. Restaurant Nian Hao heeft daarom 10 bijzondere 5-gangen
menu's samengesteld die bestaan uit 4 vismenu's, 6 vleesmenu's en een speciaal Kerst/Millenniumbuffet.
Vraag GRATIS informatie bij ons over deze 10 menu's, want niet alle menu's staan in deze advertentie afgedrukt.
(verse kreeftpoot met gemalen
garnalenvullingen vruchtensaus
vissoep bestaande uit stukjes verse kreeft,
heilbot, zalm, garnalen en echte oosterse
wintermeloen. Deze meloensoort is een erg
gezonde groente uit het Chinese
hooggebergte en smaakt heel goed in
combinatie met deze vissoep).
(gemalen knoflook en Japanse maggi
gecombineeerd met verse St. Jacobsschelpen,
één van de meest smaakvolle schelpdieren uit
de Canadese zee)
(grote verse zeekreeft met verse gember,
knoflook en bosuitjes in rijstwijnsaus,
speciaal bereid door onze chef-kok)
(verse Zeeduivelfilet met King Pal saus, een
zoetzure, licht pittige, smaakvolle saus op
Kantoneese wijze bereid)
(Italiaans gebakken ijs geflambeerd met
Chinese likeur en verse vruchten)
Elk vismenu is inclusief 2 glazen witte wijn per
persoon.
Bij het voorgerecht schenken wij uit het beken
de wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997.
Bij het hoofdgerecht schenken wij de overbe
kende Chablis uit Frankrijk, uit 1998.
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
Babi Pangang, fou yong hal
gebakken bananen en 2 stokjes saté
nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één
van de volgende gerechten.
Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of
Gefileerde kip met sambal saus of Indisch vlees of
gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai
Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok.
Wij verzorgen ook uw specicde wensen.
Modern sfeervol ingericht restaurant.
230 Zitplaatsen.
(loempia gevuld met gefileerde pekingeend,
diverse groenten en zoete licht pittige saus)
(verse ossenhaassoep of soep van het huis)
(gefrituurde deegballetjes gevuld met
2 soorten vlees en gemalen waterkastanjes
met zoetzure saus)
(gepaneerde kipfilet met zoetpikante saus)
(lamshaas in Schi Chuan saus, een licht
pittige saus bestaande uit verse knoflook, pe
per, gember en andere oosterse kruiden
(Italiaans gebakken ijs geflambeerd met
Chinese likeur en verse vruchten)
Elk vleesmenu is inclusief 2 glazen wijn per
persoon.
Bij het voorgerecht schenken wij uit het
bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit
1997.
Bij het hoofdgerecht schenken wij een Chateau
du Seuil, een stevige rode Bordeaux uit het
wijngebied Graves.
Deze heerlijke rode wijn is van het bekende
wijnjaar 1995.
Wij hebben voor u een speciaal KERST/MILENNIUMBUFFET samengesteld inclusief Hollandse coctailhapjes. Het buffel
bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als
vooral gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten
vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50)
soep naar keuze - voorgerecht naar keuze -
biefstuk of tongfilel met frites - kinderijsdessert
25,00 per couvert
Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een millenniumkadootje. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.