VIET-HOA tLA PlAGÏ Grand Finale 2000! tsmpemuin Take Off I* O I Luchthavenrestaurant Kerstmenu "Kamperduin 1999 I* O O O O I* O O Vietnamees restaurant 42>-P-P- Kinderen onder 12 jaar 20,25 p.p. DA-XIN Kerstmenu's 1999 KER5TKEUZE MENU f59,50 Grandioze kerstbrunch (11.30 tot 14.00 uur) KERSTMENU 1999 12 FAAM/VLISSINGER Woensdag 8 december 1999 O* O O -K O O I* O O O O O O O O O O O Pr. Julianastraat 30, Wemeldinge tel.+faxnr.: 0113-621948 Ons restaurant is het enige Vietnamese restaurant dat is aanbevolen in het blad Lekker 2000. Onze zaak is uitsluitend gevestigd in Wemeldinge. Wij serveren tijdens de kerstdagen 4 kerstmenu's, waarvan 1 vegetarisch, 1 kerstbrunch en 2 kerstbuffetten (waarvan 1 vegetarisch). Wij zijn geopend van 11.00 tot 23.00 uur. KERSTMENU A Speciale Zuidvietnamese soep gevuld met garnalen, vis, div. verse groenten in een heldere bouillon Voorgerechten Verse Sint Jacobsschelpen op Vietnamese wijze bereid, gevuld met krabbeitvlees en garnalen, doordrenkt in een speciale saus Verse salade a la Vietnamees met inktvis, garnalen en verse kruiden Hoofdgerechten Tom Hum a la Viet Hoa. Grote verse zeekreeft met verse kruiden en groenten overgoten in een heerlijke Vietnamese saus, geserveerd op een verhitte Ti-pan Ca Ro a Ia Saigon. Vietn. verse vis bereid op Viet namese wijze gevuld met krabbenvlees, garnalen, verse kruiden en groenten in een overheerlijke saus Dessert gebakken Vietnamees ijs met verse Vietnamese vruchten per couvert f 85,- vanaf 2 pers. Nieuw dit jaar: Kerstbrunch op Vietnamese wijze bereid Tijdens deze brunch kunt u genieten van echte Vietnamese lunchgerechten. Zowel koude als warme gerechten bestaande uit o.a. gevulde krabben, gevulde garnalen, salades met garnalen, inktvis, vis en div. soorten vlees. Het warme buffet bestaat uit een keur van 18 Vietnamese gerechten die bestaan uit div. soorten vlees, inktvis en garnalen. Ook is er de mogelijkheid uw eigen gerecht samen te stellen. Deze brunch serveren wij u van 11.00 tot 15.00 uur voor een speciale prijs van f 39,75 Kerstafhaalmenu 2 personen 1. Geroosterde varkenshaas of kippenvlees, met verse groenten en kruiden 2. Babi Pangang 3. Foe Yong Hai met kippenvlees 4. Rundvlees met kerrysaus 5. Vietnamese loempia of driehoekgarnalen 6. Vietnamese Koe Low Yuk 7. Saté 2 stuks 8. Vietnamese kroepoek 9. Nasi, bami of witte rijst KERSTMENU B Soep a la Ho Chi Minh. kipbouillon gevuld met ossenhaas, varkenshaas, kipfilet, verse groenten en Vietnamese kruiden (Voorgerechten) Garnalen gevuld met kwartelei, suikerriet gevuld met krabbenvlees, geserveerd met verse kruiden en Vietnamese saus Rijstmeel gevuld met vlees garnalen met verse kruiden geserveerd met salade en Vietn. saus Hoofdgerechten Vietnamese vuurpot gevuld met 3 soorten vlees of Vietnamese vuurpot gevuld met garnalen, inktvis en zeeduivel. Geserveerd met verse groenten en Vietnamese kruiden Ti-pan op Vietnamese wijze bereid rijkelijk gevuld met geroosterde varkenshaas, ossenhaas, kipfilet of Ti-pan op Vietnamese wijze bereid rijkelijk gevuld met garnalen, vis en inktvis. Geserveerd met verse groenten en kruiden doordrenkt in een pikante saus (Dessert) gebakken Vietn. ijs met verse vruchten per couvert f 69,75 vanaf 2 pers. Speciaal Vietn. Millennium Kerstbujfet ook vegetarisch) Tijdens de le en 2e Kerst kunt u bij ons in een sfeervolle Kerstambiance volop genieten van een buffet met een keus van 55 overheerlijke Vietnamese gerechten die met uiterste zorg vakkundig zijn bereid. Ook is er een apart vegetarisch buffet. Tijdens dit buffet is er een fondue en zijn er gerechten om zelf te grillen. Wij serveren dit buffet van 16.30 tot 19.30 uur en van 20.00 uur tot sluitingstijd. Dit buffet wordt u aangeboden voor een speciale prijs van 45,75 p.p. (kinderen tot 12 jaar f 22,75 p.p.) voor 2 personen f35,75 Kerst Vietn. afhaalmenu voor 2 pers. 1. Vietnamese soep (bief, garnalen, vlees, kipfilet, div. groenten) 2. Vietnamese gevulde garnalen 3. Driehoekgarnalen 4. Ossenhaassalades 5. Suikerriet gevuld met garnalen 6. Vogelnestje gevuld met garnalen, inktvis, ossenhaas, verse kruiden en groenten 7. Verse gevulde ananas met 3 soorten vlees 8 Vietnamese vruchten 9. Nasi, bami of speciale witte rijst voor 2 personen 64,75 O O In ons gezellig restaurant beschikken wij over 100 zitplaatsen. Tijdig reserveren aanbevolen. Tijdens Kerst en Oud en Nieuw voor elke klant een verrassing om mee te nemen. Wij wensen U heel prettige feestdagen en een héél gelukkig 2000 O**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©** O M O O m o O O O O O O O O O m M O O O O O m M O O - O O O O O O feizerdijlfXerst (Buffet DA-XIN soep VOORGERECHTEN: Tou fou rol met vlees en garnalen, mini loempia's, pisang goreng. pansit goreng en gebakken kip met krokant brood en mini kroe poek. WARME HOOFDGERECHTEN: Gebakken varkensvlees met ananas en paprika in zoetzure saus Plakjes runderhaas met Chinese kool in zoetzure en pittige saus. Kipblokjes met diverse groenten en nootjes rn gekruide Sze Chu- an saus. Warme groentensalade. Omelet met ui in tomatensaus. Babi Pangang in pikante saus. Daging roedjak. Daging bah. Saté babi. KOUDE HOOFDGERECHTEN: Koude eendenfilet met pruimensaus: Koude visfilet in 5 geurensmaak. Koude kipfilet in pittige saus 'Groentensalade. s.':" Komkommer in zoetzure-pittige saus. Rundvlees met aromasaus. nasi, bami en witte rijst NAGERECHTEN: Lychees, ananas en verse vruchten. IJs naar keuze Koffie of thee met kersenbonbons. 1 e en 2e kerstdag v.a. 17.00 uur kerstmenu's, ook a la carte. Reserveren gewenst CHINEES INDISCH RESTAURANT BEURSPLEIN 5, VLlSSINGEN TEL. 0118-414766 KEUZE VEEES Salade van tamme eendenborst of Salade van St. Jacobsschelpdieren, garnalen en gerookte zalm Dubbel getrokken runderbouillon met komkommer of Kalfsbouillon met knolselderij en madeira Gamba's op spinazie met dilleknoflooksaus of Zeeduivelfilet met een frisse dragonsaus f|f Hertenmedaillons met een saus van jenever, shi-take en oesterzwammen of Konijnenfilet met pruimen en calvadossaus Sherry-trifle met marsepein en frambozen fof Chocohoorntjes gevuld met amandelmousse, hazelnootijs en mangosaus ff Prijs p.p. f 99,50 Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk, maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering kenbaar te maken. Boulevard Bankert '232, Vlissingen, tel.: 0113-417900 Aperitief van het huis Variatie van gerookte ham en paté's met een frisse salade Mixgrill de luxe Ossenhaas, varkenshaas, kalfsoesters Grand Dessert Koffie met Bonbons KEUZE VIS Aperitief van het huis Variatie van zeevruchten met een frisse salade Zeetong Enveloppe Gebakken zeetong met een verrassende vulling Grand Dessert Koffie met Bonbons Al deze gerechten worden geserveerd niet passend garnituur. Wij serveren de menu 's op 25 en 26 dee De prijs bedraagt slechts 80.00 p.p. Tijdig reserveren gewenst. Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Hotel-Restaurant BELGISCHE LOODSEN SOCIËTEIT ÜH wllPi! till ww m llllt '•-?# nm KERST KEUZEMENU Krabcocktail of dennerham met meloen Zeeuwse vissoep of Groentebouillon met kerstvulling Gegratineerde jumbomosselen of Pasteitje kalfsragout Entrecote bordelaise of Tarbot met grote garnalen Kerstsurprise Verder heeft u een ruime keuze uit onze wijnarrangementen. Borrel vanaf 17.00 uur. aanvang diner 18.30 uur. reserveer tijdig 0113-613264 le Kerstdag gesloten KINDERMENU: Herdertjessoep Ardennerham met meloen Kerstbiefstukje Kindersurprise f 22,50 Ons restaurant is onlangs geheel gerestyled CALANDWEG 4A, ARNEMUIDEN Vier het millennium in stijl op één van de parken van Roompot Zeeland Vakanties. Wij hebben vele smakelijke en gezellige programma's voor u samengesteld! Wat dacht u bijvoorbeeld vatv BEACH ESORT Kerst-Matinee Op 1e en 2e kerstdag staat dit heerlijk warm en koud buffet voor u klaar, met als afsluiter een spetterend dessert. Natuurlijk ontbreekt de kerstman niet! Prijs: 59,50 volw. 37,50 kind (6-12 jr.) Een uitstekend begin voor een gezellige 1 e of 2e kerstdag, met een uitgebreide keuze aa HOF DOMBURG, diverse gerechten Tot slot is er een overheerlijk dessert buffet! Prijs: ƒ45,- volw. 27.50 kind (6-12 jr.) Vraag de uitgebreide folder aan tioor meer culinaire feestideeën, zoals de Brunch 2000 op nieuw jaarsdag en bet Kinderkerstfeest. Matinee lussen 15.50 en 17.30 Brunch tussen 11.00 en ld.00 VAKANTIES Bel snel (ma t/m zo): 0113-374200 Restaurant, Paviljoen - V Schelphoekweg 3 'De Meerkoet' woiphaartsdijk Direct aan het water gelegen Tel. 0113-586035 Een heerlijk soepje vooraf Volop keuze aan koude schotels Daarna een keur aan warme gerechten En na de adempauze volgt een uitgebreid overheerlijk dessertbuffet Wilt u kans maken om deze luxe kerstbrunch bij te wonen reserveer dan tijdig. Prijs: f 45,- volwassenen f 22,50 kinderen tot 12 jaar U kunt alléén voor 2e kerstdag reserveren, le kerstdag zijn wij gesloten. Tel. 0113-586035. Ardennerham en Parmaham met verse Vruchten of Een duo van gerookte Zalm en gemarineerde Zalm of Slakken in Knoflooksaus mei kaas gegratineerd Fazantenbouillon met reepjes Prei of Tomaten-Groentesoep Franse Uiensoep Gepocheerde of Gebakken^Zalm met Tuinkruidensaus Gebakken Slibtong met Remouladesaus of Assortiment Vis met witte Wijnsaus en Muskaatdruiven of Gebakken Varkenshaas met Stroganoffsaus Mixed Grill met Kruidenboter of Biefstuk van de haas met een saus van Bosspaddestoelen Kerstdessert Koffie f Z5,- (Prijsperpersoon f85,00, ind. kpjfieservies Zalm NoëC Een combinatie van zacfitgerookte zafrn, graved lacks, zalmtartaar en Schotse visrodade °f Kwartette 'Een vierspel van zviÜzzvijncarpaccw, ossenhaas, hammousse en een tasje van Slrdenner ham Schaaf- en schelpdierensoep 'Een pittige soep met een garnering van coquille St. Jacques, mosseltjes, kokfeltjes en garnaaltjes, afgemaakt met een tipje cognac °f Kalfsbouillon met tuinkruiden 'Een duhhelgetrokken kalfsbouillon met verse tuinkruiden, quenelles van kalfsvlees en een klein puntje madeira Kreeftenstrudel Eleerlijk kreeftenvlees en garnaaltjes in een smaakvol deeg afgebakken °f Strudel van gevogelte 'Kalkoenfilet en stukjes fazant samen gebakken in een krokant deegjasje Zeeuwse vismetange Een combinatie van gepocheerde tongfilet, rode poon en zalm. geserveerd met een zachte atlantLssaus en gegratineerde schelpdiertjes °I Kerstcreatie van vleesgerechten Een smaakpolgerecht, samengesteld uit (amscotelet, malse ossenhaasbiefstulfen pittige struisvogelbiefstukjes, geserveerd met een escargotsaus, een smakelijke keuze Grand Dessert van Peer Een uitgebreid nagerecht van verschillende nagerechtjes van peer T^rHOTEL RESTAURAN^"***,»^ PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 12