VIET-HOA
tLA PlAGÏ
Grand Finale 2000!
tsmpemuin
Take Off
I*
O
I
Luchthavenrestaurant
Kerstmenu
"Kamperduin 1999
I*
O
O
O
O
I*
O
O
Vietnamees restaurant
42>-P-P-
Kinderen onder 12 jaar 20,25 p.p.
DA-XIN
Kerstmenu's 1999
KER5TKEUZE MENU
f59,50
Grandioze kerstbrunch
(11.30 tot 14.00 uur)
KERSTMENU 1999
12
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 8 december 1999
O*
O
O
-K
O
O
I*
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
Pr. Julianastraat 30, Wemeldinge
tel.+faxnr.: 0113-621948
Ons restaurant is het enige Vietnamese restaurant dat is aanbevolen in het blad Lekker 2000.
Onze zaak is uitsluitend gevestigd in Wemeldinge. Wij serveren tijdens de kerstdagen
4 kerstmenu's, waarvan 1 vegetarisch, 1 kerstbrunch en 2 kerstbuffetten (waarvan
1 vegetarisch). Wij zijn geopend van 11.00 tot 23.00 uur.
KERSTMENU A
Speciale Zuidvietnamese soep gevuld met
garnalen, vis, div. verse groenten in een
heldere bouillon
Voorgerechten
Verse Sint Jacobsschelpen op Vietnamese wijze
bereid, gevuld met krabbeitvlees en garnalen,
doordrenkt in een speciale saus
Verse salade a la Vietnamees
met inktvis, garnalen en verse kruiden
Hoofdgerechten
Tom Hum a la Viet Hoa. Grote verse zeekreeft
met verse kruiden en groenten overgoten
in een heerlijke Vietnamese saus,
geserveerd op een verhitte Ti-pan
Ca Ro a Ia Saigon. Vietn. verse vis bereid op Viet
namese wijze gevuld met krabbenvlees,
garnalen, verse kruiden en groenten in een
overheerlijke saus
Dessert
gebakken Vietnamees ijs met
verse Vietnamese vruchten
per couvert f 85,- vanaf 2 pers.
Nieuw dit jaar: Kerstbrunch op
Vietnamese wijze bereid
Tijdens deze brunch kunt u genieten van echte
Vietnamese lunchgerechten. Zowel koude als
warme gerechten bestaande uit o.a. gevulde
krabben, gevulde garnalen, salades met
garnalen, inktvis, vis en div. soorten vlees.
Het warme buffet bestaat uit een keur van
18 Vietnamese gerechten die bestaan uit div.
soorten vlees, inktvis en garnalen. Ook is er de
mogelijkheid uw eigen gerecht samen te stellen.
Deze brunch serveren wij u van 11.00 tot 15.00
uur voor een speciale prijs van f 39,75
Kerstafhaalmenu 2 personen
1. Geroosterde varkenshaas of kippenvlees,
met verse groenten en kruiden
2. Babi Pangang
3. Foe Yong Hai met kippenvlees
4. Rundvlees met kerrysaus
5. Vietnamese loempia of driehoekgarnalen
6. Vietnamese Koe Low Yuk
7. Saté 2 stuks
8. Vietnamese kroepoek
9. Nasi, bami of witte rijst
KERSTMENU B
Soep a la Ho Chi Minh. kipbouillon gevuld met
ossenhaas, varkenshaas, kipfilet, verse groenten
en Vietnamese kruiden
(Voorgerechten)
Garnalen gevuld met kwartelei, suikerriet gevuld
met krabbenvlees, geserveerd met verse kruiden
en Vietnamese saus
Rijstmeel gevuld met vlees garnalen met verse
kruiden geserveerd met salade en Vietn. saus
Hoofdgerechten
Vietnamese vuurpot gevuld met 3 soorten vlees of
Vietnamese vuurpot gevuld met garnalen, inktvis
en zeeduivel. Geserveerd met verse groenten en
Vietnamese kruiden
Ti-pan op Vietnamese wijze bereid rijkelijk
gevuld met geroosterde varkenshaas, ossenhaas,
kipfilet of Ti-pan op Vietnamese wijze bereid
rijkelijk gevuld met garnalen, vis en inktvis.
Geserveerd met verse groenten en
kruiden doordrenkt in een pikante saus
(Dessert)
gebakken Vietn. ijs met verse vruchten
per couvert f 69,75 vanaf 2 pers.
Speciaal Vietn. Millennium
Kerstbujfet ook vegetarisch)
Tijdens de le en 2e Kerst kunt u bij ons in een
sfeervolle Kerstambiance volop genieten van een
buffet met een keus van 55 overheerlijke
Vietnamese gerechten die met uiterste zorg
vakkundig zijn bereid. Ook is er een apart
vegetarisch buffet. Tijdens dit buffet is er een
fondue en zijn er gerechten om zelf te grillen.
Wij serveren dit buffet van 16.30 tot 19.30 uur
en van 20.00 uur tot sluitingstijd.
Dit buffet wordt u aangeboden voor een speciale
prijs van 45,75 p.p.
(kinderen tot 12 jaar f 22,75 p.p.)
voor 2 personen
f35,75
Kerst Vietn. afhaalmenu voor 2 pers.
1. Vietnamese soep (bief, garnalen, vlees,
kipfilet, div. groenten)
2. Vietnamese gevulde garnalen
3. Driehoekgarnalen
4. Ossenhaassalades
5. Suikerriet gevuld met garnalen
6. Vogelnestje gevuld met garnalen, inktvis,
ossenhaas, verse kruiden en groenten
7. Verse gevulde ananas met 3 soorten vlees
8 Vietnamese vruchten
9. Nasi, bami of speciale witte rijst
voor 2 personen 64,75
O
O
In ons gezellig restaurant beschikken wij over 100 zitplaatsen. Tijdig reserveren aanbevolen.
Tijdens Kerst en Oud en Nieuw voor elke klant een verrassing om mee te nemen.
Wij wensen U heel prettige feestdagen en een héél gelukkig 2000
O**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**
O
M
O
O
m
o
O
O
O
O
O
O
O
O
O
m
M
O
O
O
O
O
m
M
O
O
-
O
O
O
O
O
O
feizerdijlfXerst (Buffet
DA-XIN soep
VOORGERECHTEN:
Tou fou rol met vlees en garnalen, mini loempia's, pisang goreng.
pansit goreng en gebakken kip met krokant brood en mini kroe
poek.
WARME HOOFDGERECHTEN:
Gebakken varkensvlees met ananas en paprika in zoetzure saus
Plakjes runderhaas met Chinese kool in zoetzure en pittige saus.
Kipblokjes met diverse groenten en nootjes rn gekruide Sze Chu-
an saus.
Warme groentensalade.
Omelet met ui in tomatensaus.
Babi Pangang in pikante saus.
Daging roedjak.
Daging bah.
Saté babi.
KOUDE HOOFDGERECHTEN:
Koude eendenfilet met pruimensaus:
Koude visfilet in 5 geurensmaak.
Koude kipfilet in pittige saus
'Groentensalade. s.':"
Komkommer in zoetzure-pittige saus.
Rundvlees met aromasaus.
nasi, bami
en witte rijst
NAGERECHTEN:
Lychees, ananas en verse vruchten.
IJs naar keuze
Koffie of thee met kersenbonbons.
1 e en 2e kerstdag v.a. 17.00 uur kerstmenu's, ook a la carte.
Reserveren gewenst
CHINEES INDISCH RESTAURANT
BEURSPLEIN 5, VLlSSINGEN
TEL. 0118-414766
KEUZE VEEES
Salade van tamme eendenborst
of
Salade van St. Jacobsschelpdieren,
garnalen en gerookte zalm
Dubbel getrokken runderbouillon met
komkommer
of
Kalfsbouillon met knolselderij en madeira
Gamba's op spinazie met dilleknoflooksaus
of
Zeeduivelfilet met een frisse dragonsaus
f|f Hertenmedaillons met een saus van jenever,
shi-take en oesterzwammen
of
Konijnenfilet met pruimen en calvadossaus
Sherry-trifle met marsepein en frambozen
fof
Chocohoorntjes gevuld met amandelmousse,
hazelnootijs en mangosaus
ff Prijs p.p. f 99,50
Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk,
maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering kenbaar
te maken.
Boulevard Bankert '232, Vlissingen, tel.: 0113-417900
Aperitief van het huis
Variatie van gerookte ham en paté's
met een frisse salade
Mixgrill de luxe
Ossenhaas, varkenshaas, kalfsoesters
Grand Dessert
Koffie met Bonbons
KEUZE VIS
Aperitief van het huis
Variatie van zeevruchten met een frisse salade
Zeetong Enveloppe
Gebakken zeetong met een verrassende vulling
Grand Dessert
Koffie met Bonbons
Al deze gerechten worden geserveerd niet passend
garnituur. Wij serveren de menu 's op 25 en 26 dee
De prijs bedraagt slechts 80.00 p.p.
Tijdig reserveren gewenst. Wij wensen u prettige
kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Hotel-Restaurant
BELGISCHE
LOODSEN SOCIËTEIT
ÜH wllPi!
till ww m
llllt '•-?#
nm
KERST KEUZEMENU
Krabcocktail
of
dennerham met meloen
Zeeuwse vissoep
of
Groentebouillon met kerstvulling
Gegratineerde jumbomosselen
of
Pasteitje kalfsragout
Entrecote bordelaise
of
Tarbot met grote garnalen
Kerstsurprise
Verder heeft u een ruime keuze uit onze
wijnarrangementen.
Borrel vanaf 17.00 uur. aanvang diner 18.30 uur.
reserveer tijdig 0113-613264
le Kerstdag gesloten
KINDERMENU:
Herdertjessoep
Ardennerham met meloen
Kerstbiefstukje
Kindersurprise f 22,50
Ons restaurant is
onlangs geheel
gerestyled
CALANDWEG 4A, ARNEMUIDEN
Vier het millennium in stijl op één van de parken van Roompot
Zeeland Vakanties. Wij hebben vele smakelijke en gezellige
programma's voor u samengesteld!
Wat dacht u bijvoorbeeld vatv
BEACH
ESORT
Kerst-Matinee
Op 1e en 2e kerstdag staat dit heerlijk warm en koud
buffet voor u klaar, met als afsluiter een spetterend
dessert. Natuurlijk ontbreekt de kerstman niet!
Prijs: 59,50 volw. 37,50 kind (6-12 jr.)
Een uitstekend begin voor een
gezellige 1 e of 2e kerstdag,
met een uitgebreide keuze aa
HOF DOMBURG, diverse gerechten Tot slot is
er een overheerlijk dessert
buffet! Prijs: ƒ45,- volw.
27.50 kind (6-12 jr.)
Vraag de uitgebreide folder aan
tioor meer culinaire feestideeën,
zoals de Brunch 2000 op nieuw
jaarsdag en bet Kinderkerstfeest.
Matinee lussen 15.50 en 17.30
Brunch tussen 11.00 en ld.00
VAKANTIES
Bel snel (ma t/m zo): 0113-374200
Restaurant, Paviljoen - V Schelphoekweg 3
'De Meerkoet' woiphaartsdijk
Direct aan het water gelegen Tel. 0113-586035
Een heerlijk soepje vooraf
Volop keuze aan koude schotels
Daarna een keur aan warme gerechten
En na de adempauze volgt een uitgebreid
overheerlijk dessertbuffet
Wilt u kans maken om deze luxe kerstbrunch
bij te wonen reserveer dan tijdig.
Prijs: f 45,- volwassenen
f 22,50 kinderen tot 12 jaar
U kunt alléén voor 2e kerstdag reserveren,
le kerstdag zijn wij gesloten. Tel. 0113-586035.
Ardennerham en Parmaham met verse Vruchten
of
Een duo van gerookte Zalm en gemarineerde Zalm
of
Slakken in Knoflooksaus mei kaas gegratineerd
Fazantenbouillon met reepjes Prei
of
Tomaten-Groentesoep
Franse Uiensoep
Gepocheerde of Gebakken^Zalm met Tuinkruidensaus
Gebakken Slibtong met Remouladesaus
of
Assortiment Vis met witte Wijnsaus en Muskaatdruiven
of
Gebakken Varkenshaas met Stroganoffsaus
Mixed Grill met Kruidenboter
of
Biefstuk van de haas met een saus van Bosspaddestoelen
Kerstdessert
Koffie
f Z5,-
(Prijsperpersoon f85,00, ind. kpjfieservies
Zalm NoëC
Een combinatie van zacfitgerookte zafrn,
graved lacks, zalmtartaar en Schotse visrodade
°f
Kwartette
'Een vierspel van zviÜzzvijncarpaccw, ossenhaas,
hammousse en een tasje van Slrdenner ham
Schaaf- en schelpdierensoep
'Een pittige soep met een garnering van coquille
St. Jacques, mosseltjes, kokfeltjes en
garnaaltjes, afgemaakt met een tipje cognac
°f
Kalfsbouillon met tuinkruiden
'Een duhhelgetrokken kalfsbouillon met verse tuinkruiden,
quenelles van kalfsvlees en een klein puntje madeira
Kreeftenstrudel
Eleerlijk kreeftenvlees en garnaaltjes
in een smaakvol deeg afgebakken
°f
Strudel van gevogelte
'Kalkoenfilet en stukjes fazant
samen gebakken in een krokant deegjasje
Zeeuwse vismetange
Een combinatie van gepocheerde tongfilet,
rode poon en zalm. geserveerd met een
zachte atlantLssaus en gegratineerde schelpdiertjes
°I
Kerstcreatie van vleesgerechten
Een smaakpolgerecht, samengesteld uit (amscotelet,
malse ossenhaasbiefstulfen pittige struisvogelbiefstukjes,
geserveerd met een escargotsaus, een smakelijke keuze
Grand Dessert van Peer
Een uitgebreid nagerecht
van verschillende nagerechtjes van peer
T^rHOTEL RESTAURAN^"***,»^
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481