Brunch! 2 2 mpemuin j| Kerst Landlust Take Off De Apebroodboom ƒ47, A 50 O I KERSTFEEST IN AMIGO'S Luchthavenrestaurant 'Kerstmenu Kamperduin 1999 FAAM/VLISSINGER Woensdag 1 december 1999 KERST- MILLENNIUMSCHOTELS m 12.00 -14.00 uur Kerstmenu's 1999 reserveer tijdig RESTAURANT "DE KORENBEURS DE PERFECTE LOCATIE VOOR UW KERSTDINER-DANSANT m KERSTMENU'S 1999 1e KERSTDAG 2e KERSTDAG OUDEJAARSDINER 1999 JeHllfKIB 18 N (Prijs per persoon f85,00, inci fgffieservies t- KERSTMENU 1999 J °f i t °f 22 \ïd\ t>erjG VOORGERECHTEN: Romige kreeftenspep Boswachtersoep Bouillon met kervel en kastanjepaddestoelen ƒ7,50 ƒ5.00 ƒ5.00 VISSCHOTEL Verse zalmsalade Gerookte Noorse zalm met meloen Visterrine Gevuld tomaatje met Holland se garnalen Knoflookscampi's op spiesje Zeeduivel met tapenade Groene asperges gerold in heilbot VLEESSCHOTEL Klassieke Waldorfsalade Rauwe ham met meloen Rosbief met geconfijte uitjes Wildpaté met hert Kipspiesje met sesamzaad Groene asperge gerold in ho- ningham Gerookte kalkoenborst LUXE VISSCHOTEL: Half kreeftje met romige mayonaise, grote gamba's, gerookte zalm rozet met kappertjes, gerookte paling, Hollandse garnalen, vispaté gegarneerd met kaviaar en zalmeitjes. Salade van coquille St. Jacques. Geserveerd met stokbrood, sausjes en boter. Be zorgd op r.v.s. schalen. Min. 4 personen 180,- Beide schotels royaal gegarneerd en incl. stokbrood, rauwkostsalade, sausjes boter Wijntip: Pinot Blanc Maison Trimbach 1997 22,50 32,50 p.p. Bordeaux A.C. Le Vieux Moulin 1995 Wijntip1 Chablis Maison Moreau et Fils 1998 Meth. Champ. Mounier Bleue, brut WILDSCHOTELS Fazant met zuurkool, aardappelpuree, tutti-frutti en gemengde salade Wijntip: Gewurztraminer A.C., Trimbach 1995 0.37 cl. ƒ25.00 50,00 50.00 19.50 NAGERECHTEN: Kerstbavaroise Verse fruitsalade Christmaspudding (min. 4 pers.) 25,00 ƒ5.00 ƒ5,00 ƒ0.00 RESERVERINGEN TELEFONISCH: 0118-593639 FAX: 0118-594108 Traiterie de Apebroodboom, Burg. Dregmansstraat 8,4353 AG Serooskerke (w) BEZORGING AAN HUIS1 <4* Restaurant/Partycentrum 1e en 2e Kerstdag van: KEUZE VLEES \"9 Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. 0113 612589 Fax 0113 612726 Email: info@Landlust.nl internetwww. landlust. nl De kerstbrunch is beide dagen 's avonds al vol. U kunt nog wel reserveren van 12.00 - 14.00 uur. Aperitief van het huis Variatie van gerookte ham en paté's met een frisse salade Mixgrill de luxe Ossenhaas, varkenshaas, kalfsoesters Grand Dessert Koffie met Bonbons KEUZE VIS Op eerste en tweede Kerstdag kunt u bij "de Korenbeurs" deelnemen aan liet Kerstdiner in een sfeervolle omgeving. Wij venvachten onze gasten om 18.30 uur voor het aperitief, waarna, onder het genot van stijl volle live-music. alle gasten om 19.00 uur aan tafel worden venvacht. Voor beide dagen presenteren wij 2 verschillende menu 's met keuze nissen een vis en een wild variant. Bij beide menu 's zijn de bijbehorende wijnarrangementen verkrijgbaar. Tussen de opeenvolgende gangen door is er mogelijkheid tot dansen, on der leiding van de musici. In verband met de beperkte ruimte verzoeken wij u vriendelijk zo spoedig mo gelijk te resen'eren. tot uiterlijk 20 december. Met opgave van: le of 2e Kerstdag aantal personen, menu keuze. wijnarrangement. Reservering in volgorde van binnenkomst. Kerstmenu no. 1 1999 Tartaar van kreeft en zalm Heldere kreeftcnSoiudon Gegrilde rougetfilet Koude granité van peer Gegratineerde coquilles Duetje van tarbot en gamba's met een cftampatjnesaus Omelet Sièeriënue Desscrtkoffie Prijs: Hf 119,50 Wijnarrangement Pinot Blanc "Tradition'' 1998 Rioga Miuja Rosado 1998 Uitkijk Sauviqnon Bfanc 1998 Chardonnay "Barrel Fermented" 1998 Muscat de Fronügnan "Mas de Marion" 1996 Prijs: Hf 47,50 Restaurant Brasserie. Hotel "de Korenbeurs Kaai straat 12, 4484 CS KORTGENE TEL. 0113-301342, FAX 0113-302394 Kerstmenu no. 2 1999 Paté van eend en eendenlever Geurige wildbouillon Salade met gerookte kwartelbammetjes Koude granité van peer Paupiettc van parelfwenleveiljes Duetje van hertenfilet en ftertenHotefetjes Omelet Siberiênnc Dessenkojfic Prijs: Hf. 119,50 Wijnarrangement Pinot Grigio 1998 Rioqa Muga Rosado 1998 Cfwleau Peyredoute 1995 Tarragona "Mas Coffct" 1998 Muscat de Frontigium "Mas de Marion' Prijs: Hf 47,50 Aperitief van het huis Variatie van zeevruchten met een frisse salade Zeetong Enveloppe Gebakken zeetong met een verrassende vulling Grand Dessert Koffie met Bonbons Al deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur. Wij serveren de menu 's op 25 en 26 dec. De prijs bedraagt slechts 80,00 p.p. Tijdig reserveren gewenst. Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Hotel-Restaurant BELGISCHE LOODSEN SOCIËTEIT 19.00 UUR 6 GANGEN KEUZEMENU Mousse van witvis met gerookte zalm en een frisse citroendressing of Rolletjes van ardennerham gevuld met meloensalade Lichtgebonden vissoep of Runderbouillon met boschampignons Cocotje met Zeeuwse vissoorten ot Korstdeegbakje met beenhamragout Zeeduivelmedaillons met een saus van garnalen en kreeft of Hertenbiefstukjes met rodekool, aubergine en wlldgarnituur Dessert Noël Koffie met zoetwaren 79,00 14.30 uur 19.00 UUR KERSTBUFFET UITGEBREID KOUD EN WARM BUFFET 49,00 KERST-DINERBUFFET UITGEBREID CULINAIR KOUD EN WARM BUFFET 59,00 AANVANG 19.00 UUR Gerookte merlijn op toast met een tomaten/dillesaus of Gerookte eendenborst met een mosterd/knoflooksaus Romige bieslooksoep of Heldere ossenstaartsoep Quenelles van witvis op een bedje van prei en hollandaisesaus of Balantine van gevogelte op een bedje van spinazie en een lichte roomsaus Roodbaarsfilet met scampi's en een dille/citroensaus of Wildzwijnkoteletjes met honing-tijmsaus en wildgarnituur Grand dessert Koffie met zoetwaren Deze avond wordt omringd met live-muziek en afgesloten met een glas champagne om de volgende eeuw in te luiden. 97,50 A Restaurant ÉlfcSC Willebrord Jt !jj Smidsstraat 17 ei Zoutelande 0118-561215 Brasserie Hotel Catering Oofdit jaar verzorgt (Brasserie "de Ufuif/qir" iveer diverse soorten scfiotefs voor de erstdagen en oudejaarsavond! VCeesscfoteC 26,50per persoon VisscfoteC f27,50per persoon Combinatie van vbees en vis f29,50per persoon Voor meer informatie, en reserveringen 'Brasserie "de Stuif Ear" 'Maft 19 4331 Lf Middelburg Telefoon: 0118-612998 Veerstraat 4 AMIGO'S Nieuw St. Joosland Tel. 0118-603647 Bel voor gratis restaurant-taxi 0118-613200!! met Live Muziek Flamenco Dans 24 - 25 - 26 december speciaal kerstmenu 65,- ook A LA CARTE Ad V Al Tl KERST KEUZEMENU Krabcocktail jyg of Ardennerham met meloen Zeeuwse vissoep of Groentebouillon met kerstvulling Gegratineerde jumbo mosselen of Pasteitje kalfsragout Entrecote bordelaise °f Tarbot met grote garnalen Kerstsurprise f59,50,- Verder heeft u een ruime keuze uit onze wij narrangemen ten Borrel vanaf 17.00 uur, aanvang diner 18.30 uur. reserveer tijdig 0113-613264 le Kerstdag gesloten KINDERMENU: Herdertjessoep *4* Ardennerham met meloen Kerstbiefstukje *4* Kindersurprise 22,50 Ons restaurant is onlangs geheel gerestyled CALANDWEG 4A, ARNEMUIDEN Zahn Noël 'Een comèinatie van zacht gerookte zatm, graved tachs, zalmtartaar en Schotse visroffade °f Kwartette Een vierspefvan witdzzvijncarpaccio, ossenhaas, hammousse en een tasje vanflrdenrier ham Schaal- en schelpdierensoep Een pittige soep met een garnering van coquille St. Jacques, mosseltjes, kgkfeltjes en garnaaltjes, afgemaakt met een tipje cognac °f Kalfsbouillon met tuinkruiden Een dubbe^etrokfen kalfsbouillon met verse tuinkruiden, quenelles van kalfsvlees en een kléin puntje madeira Kreeftenstrudel 'Heerlijk kreeftenvlees en garnaaltjes in een smaakvol deeg afgebakken °f Strudel van gevogelte Kalkoenfilet en stukjes fazant samengebakfen in een krokant deegjasje Zeeuwse vismelange Een combinatie van gepocheerde tongfilet, rode poon en zalm. geserveerd met een zachte atlantissaus en gegratineerde schelpdiertjes °f Kerstcreatie van vleesgerechten Een smaakvol gerecht, samengesteld uit (amscotelet, malse ossenhaasbiefstukenpittige struisvogelbiefstukjes, geserveerd met een escargotsaus, een smakelijke keuze Grand Dessert van Peer Een uitgebreid nagerecht van verschillende tugereefttjes van peer Brunchbujfet in Kamperduin Om 12 uur staat er een uitgebreid brunchbujfet voor u klaar voor sléchts f 49,50 per persoon Kinderen tot 4 jaar zijn gratis Kinderen tot 10 jaar betalen slechts f 25,00per persoon Om een idee te geven hebben wij hieronder aangegeven ivat u mag venvachten Soepen: lHeldere groentesoep Koude Buffet: Heerlijke huzarensataderosbief Varkensfricandeau, Ardennerham met meloen Qevulde eitjes Zalmsalade Hollandse garnalen Qemlde tomaatjes, gerookte zalm Ealing, heilbot en forel Heerlijkknapperig stokbrood, diverse sausjes en boter Warm buffet: Ossenhaasbiefstukjes in romige saus, pittige saté Qepocheerde stukjes zalm met dillésaus Qebakfen kabeljauwfilet, gebakken aardappeltjes en frites, Twee soorten wanne groenten Dessertbuffet: Diverse soorten ijs, gevulde soesjes Ijstaart, bavarois Verse fruitsalade, flensjes met wanne kersen HOTEL RESTAURANT, PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL 0113-371466 FAX 0113-371481 MS Tjjr k k kik k ik ik k k ikkdk kkkkk kk k ik 5A. f De laatste kerst van deze eeuw willen wij (T .jg U graag venvennen met een heerlijk yp fc kerstmenu in sfeervol RESTAURANT yp K "OVERSTAG" te KORTGENE J$- "F- Gerookte zalmmousse met gerookte paling en toast H t °f Paté van patrijs geserveerd met een ~kr tomatendressing *F k, Kreeftensoep met gamba's en garnalen j Krachtige ossenstaartbouillon met (T champignons en bosuitjes Gepocheerde tongfilets mei zalm-kaviaarsaus yL -fc of yp fC Gebakken kalkoenoester met een fC sinaasappelsaus en verse cranberry yf 33J» ~¥- Kerstverfrissing lf "K 2^- "r- Gebakken hertenrugfilet geserveerd met "A" een rode wijnsaus -4- Kalfs- en runderhaasoester geserveerd met f f mosterd en paprikasaus De hoofdgerechten worden geserveerd met K diverse bijpassende garnituren x-x-x-x- 'T Verrassend kerst Grand Dessert f JiL. f 85,-per persoon 5^ Wij zijn beide kerstdagen geopend. J Vanaf 17.00 is er gelegenheid om te genieten f van een sprankelend kerstaperitief waarna wij u gaan verwennen mei ons kerstmenu yp sfr v. Reserveringen en inlichtingen J J TeL 0113-302454 J p. Wij wensen U alvast prettige kerstdagen. Ed en Ria v/d Bos en medewerkers. yp -k -k ik ik ik -fc-fe -k -k -kikik -k -k -fc -k-fc ik ik -fc

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 22