Brunch!
2
2
mpemuin
j|
Kerst
Landlust
Take Off
De Apebroodboom
ƒ47,
A
50
O I
KERSTFEEST
IN AMIGO'S
Luchthavenrestaurant
'Kerstmenu
Kamperduin 1999
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 1 december 1999
KERST- MILLENNIUMSCHOTELS
m
12.00 -14.00 uur
Kerstmenu's 1999
reserveer tijdig
RESTAURANT "DE KORENBEURS
DE PERFECTE LOCATIE VOOR UW
KERSTDINER-DANSANT
m
KERSTMENU'S 1999
1e KERSTDAG
2e KERSTDAG
OUDEJAARSDINER 1999
JeHllfKIB
18 N
(Prijs per persoon f85,00, inci fgffieservies
t- KERSTMENU 1999 J
°f i
t °f
22
\ïd\ t>erjG
VOORGERECHTEN:
Romige kreeftenspep
Boswachtersoep
Bouillon met kervel en kastanjepaddestoelen
ƒ7,50
ƒ5.00
ƒ5.00
VISSCHOTEL
Verse zalmsalade
Gerookte Noorse zalm
met meloen
Visterrine
Gevuld tomaatje met Holland
se garnalen
Knoflookscampi's op spiesje
Zeeduivel met tapenade
Groene asperges
gerold in heilbot
VLEESSCHOTEL
Klassieke Waldorfsalade
Rauwe ham met meloen
Rosbief met geconfijte uitjes
Wildpaté met hert
Kipspiesje met sesamzaad
Groene asperge gerold in ho-
ningham
Gerookte kalkoenborst
LUXE VISSCHOTEL:
Half kreeftje met romige mayonaise, grote gamba's, gerookte
zalm rozet met kappertjes, gerookte paling, Hollandse garnalen,
vispaté gegarneerd met kaviaar en zalmeitjes. Salade van coquille
St. Jacques. Geserveerd met stokbrood, sausjes en boter. Be
zorgd op r.v.s. schalen.
Min. 4 personen 180,-
Beide schotels royaal gegarneerd en incl. stokbrood,
rauwkostsalade, sausjes boter
Wijntip:
Pinot Blanc Maison Trimbach
1997 22,50
32,50 p.p.
Bordeaux A.C. Le
Vieux Moulin 1995
Wijntip1
Chablis Maison Moreau et Fils 1998
Meth. Champ. Mounier Bleue, brut
WILDSCHOTELS
Fazant met zuurkool, aardappelpuree,
tutti-frutti en gemengde salade
Wijntip: Gewurztraminer A.C.,
Trimbach 1995 0.37 cl.
ƒ25.00
50,00
50.00
19.50
NAGERECHTEN:
Kerstbavaroise
Verse fruitsalade
Christmaspudding (min. 4 pers.)
25,00
ƒ5.00
ƒ5,00
ƒ0.00
RESERVERINGEN TELEFONISCH: 0118-593639
FAX: 0118-594108
Traiterie de Apebroodboom,
Burg. Dregmansstraat 8,4353 AG Serooskerke (w)
BEZORGING AAN HUIS1
<4*
Restaurant/Partycentrum
1e en 2e Kerstdag
van:
KEUZE VLEES
\"9
Landlustweg 1
4455 TK Nieuwdorp
Tel. 0113 612589
Fax 0113 612726
Email: info@Landlust.nl
internetwww. landlust. nl
De kerstbrunch is beide dagen 's avonds al vol.
U kunt nog wel reserveren van 12.00 - 14.00 uur.
Aperitief van het huis
Variatie van gerookte ham en paté's
met een frisse salade
Mixgrill de luxe
Ossenhaas, varkenshaas, kalfsoesters
Grand Dessert
Koffie met Bonbons
KEUZE VIS
Op eerste en tweede Kerstdag kunt u bij "de Korenbeurs" deelnemen aan liet Kerstdiner in een sfeervolle
omgeving. Wij venvachten onze gasten om 18.30 uur voor het aperitief, waarna, onder het genot van stijl
volle live-music. alle gasten om 19.00 uur aan tafel worden venvacht. Voor beide dagen presenteren wij 2
verschillende menu 's met keuze nissen een vis en een wild variant. Bij beide menu 's zijn de bijbehorende
wijnarrangementen verkrijgbaar. Tussen de opeenvolgende gangen door is er mogelijkheid tot dansen, on
der leiding van de musici. In verband met de beperkte ruimte verzoeken wij u vriendelijk zo spoedig mo
gelijk te resen'eren. tot uiterlijk 20 december. Met opgave van: le of 2e Kerstdag aantal personen, menu
keuze. wijnarrangement. Reservering in volgorde van binnenkomst.
Kerstmenu no. 1 1999
Tartaar van kreeft en zalm
Heldere kreeftcnSoiudon
Gegrilde rougetfilet
Koude granité van peer
Gegratineerde coquilles
Duetje van tarbot en gamba's
met een cftampatjnesaus
Omelet Sièeriënue
Desscrtkoffie
Prijs: Hf 119,50
Wijnarrangement
Pinot Blanc "Tradition'' 1998
Rioga Miuja Rosado 1998
Uitkijk Sauviqnon Bfanc 1998
Chardonnay "Barrel Fermented" 1998
Muscat de Fronügnan "Mas de Marion" 1996
Prijs: Hf 47,50
Restaurant Brasserie. Hotel "de Korenbeurs
Kaai straat 12,
4484 CS KORTGENE
TEL. 0113-301342, FAX 0113-302394
Kerstmenu no. 2 1999
Paté van eend en eendenlever
Geurige wildbouillon
Salade met gerookte kwartelbammetjes
Koude granité van peer
Paupiettc van parelfwenleveiljes
Duetje van hertenfilet en ftertenHotefetjes
Omelet Siberiênnc
Dessenkojfic
Prijs: Hf. 119,50
Wijnarrangement
Pinot Grigio 1998
Rioqa Muga Rosado 1998
Cfwleau Peyredoute 1995
Tarragona "Mas Coffct" 1998
Muscat de Frontigium "Mas de Marion'
Prijs: Hf 47,50
Aperitief van het huis
Variatie van zeevruchten met een frisse salade
Zeetong Enveloppe
Gebakken zeetong met een verrassende vulling
Grand Dessert
Koffie met Bonbons
Al deze gerechten worden geserveerd met passend
garnituur. Wij serveren de menu 's op 25 en 26 dec.
De prijs bedraagt slechts 80,00 p.p.
Tijdig reserveren gewenst. Wij wensen u prettige
kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Hotel-Restaurant
BELGISCHE
LOODSEN SOCIËTEIT
19.00 UUR 6 GANGEN KEUZEMENU
Mousse van witvis met gerookte zalm
en een frisse citroendressing
of
Rolletjes van ardennerham
gevuld met meloensalade
Lichtgebonden vissoep
of
Runderbouillon met boschampignons
Cocotje met Zeeuwse vissoorten
ot
Korstdeegbakje met beenhamragout
Zeeduivelmedaillons
met een saus van garnalen en kreeft
of
Hertenbiefstukjes
met rodekool, aubergine en wlldgarnituur
Dessert Noël
Koffie met zoetwaren
79,00
14.30 uur
19.00 UUR
KERSTBUFFET
UITGEBREID KOUD EN WARM
BUFFET 49,00
KERST-DINERBUFFET
UITGEBREID CULINAIR KOUD
EN WARM BUFFET 59,00
AANVANG 19.00 UUR
Gerookte merlijn op toast
met een tomaten/dillesaus
of
Gerookte eendenborst
met een mosterd/knoflooksaus
Romige bieslooksoep
of
Heldere ossenstaartsoep
Quenelles van witvis op een bedje van prei
en hollandaisesaus
of
Balantine van gevogelte op een bedje van spinazie
en een lichte roomsaus
Roodbaarsfilet met scampi's
en een dille/citroensaus
of
Wildzwijnkoteletjes met honing-tijmsaus
en wildgarnituur
Grand dessert
Koffie met zoetwaren
Deze avond wordt omringd met live-muziek
en afgesloten met een glas champagne
om de volgende eeuw in te luiden.
97,50
A Restaurant
ÉlfcSC Willebrord
Jt !jj Smidsstraat 17
ei Zoutelande 0118-561215
Brasserie Hotel Catering
Oofdit jaar verzorgt (Brasserie "de Ufuif/qir"
iveer diverse soorten scfiotefs voor de erstdagen
en oudejaarsavond!
VCeesscfoteC
26,50per persoon
VisscfoteC
f27,50per persoon
Combinatie van vbees en vis
f29,50per persoon
Voor meer informatie, en reserveringen 'Brasserie "de Stuif Ear"
'Maft 19 4331 Lf Middelburg Telefoon: 0118-612998
Veerstraat 4
AMIGO'S Nieuw St. Joosland
Tel. 0118-603647
Bel voor gratis restaurant-taxi 0118-613200!!
met Live Muziek Flamenco Dans
24 - 25 - 26 december
speciaal
kerstmenu 65,-
ook A LA CARTE
Ad V Al Tl
KERST KEUZEMENU
Krabcocktail
jyg of
Ardennerham met meloen
Zeeuwse vissoep
of
Groentebouillon met kerstvulling
Gegratineerde jumbo mosselen
of
Pasteitje kalfsragout
Entrecote bordelaise
°f
Tarbot met grote garnalen
Kerstsurprise
f59,50,-
Verder heeft u een ruime keuze uit onze
wij narrangemen ten
Borrel vanaf 17.00 uur, aanvang diner 18.30 uur.
reserveer tijdig 0113-613264
le Kerstdag gesloten
KINDERMENU:
Herdertjessoep
*4*
Ardennerham met meloen
Kerstbiefstukje
*4*
Kindersurprise 22,50
Ons restaurant is
onlangs geheel
gerestyled
CALANDWEG 4A, ARNEMUIDEN
Zahn Noël
'Een comèinatie van zacht gerookte zatm,
graved tachs, zalmtartaar en Schotse visroffade
°f
Kwartette
Een vierspefvan witdzzvijncarpaccio, ossenhaas,
hammousse en een tasje vanflrdenrier ham
Schaal- en schelpdierensoep
Een pittige soep met een garnering van coquille
St. Jacques, mosseltjes, kgkfeltjes en
garnaaltjes, afgemaakt met een tipje cognac
°f
Kalfsbouillon met tuinkruiden
Een dubbe^etrokfen kalfsbouillon met verse tuinkruiden,
quenelles van kalfsvlees en een kléin puntje madeira
Kreeftenstrudel
'Heerlijk kreeftenvlees en garnaaltjes
in een smaakvol deeg afgebakken
°f
Strudel van gevogelte
Kalkoenfilet en stukjes fazant
samengebakfen in een krokant deegjasje
Zeeuwse vismelange
Een combinatie van gepocheerde tongfilet,
rode poon en zalm. geserveerd met een
zachte atlantissaus en gegratineerde schelpdiertjes
°f
Kerstcreatie van vleesgerechten
Een smaakvol gerecht, samengesteld uit (amscotelet,
malse ossenhaasbiefstukenpittige struisvogelbiefstukjes,
geserveerd met een escargotsaus, een smakelijke keuze
Grand Dessert van Peer
Een uitgebreid nagerecht
van verschillende tugereefttjes van peer
Brunchbujfet in Kamperduin
Om 12 uur staat er een uitgebreid brunchbujfet voor u klaar
voor sléchts f 49,50 per persoon
Kinderen tot 4 jaar zijn gratis
Kinderen tot 10 jaar betalen slechts f 25,00per persoon
Om een idee te geven
hebben wij hieronder aangegeven ivat u mag venvachten
Soepen:
lHeldere groentesoep
Koude Buffet:
Heerlijke huzarensataderosbief
Varkensfricandeau, Ardennerham met meloen
Qevulde eitjes
Zalmsalade Hollandse garnalen
Qemlde tomaatjes, gerookte zalm
Ealing, heilbot en forel
Heerlijkknapperig stokbrood, diverse sausjes en boter
Warm buffet:
Ossenhaasbiefstukjes in romige saus, pittige saté
Qepocheerde stukjes zalm met dillésaus
Qebakfen kabeljauwfilet, gebakken aardappeltjes en frites,
Twee soorten wanne groenten
Dessertbuffet:
Diverse soorten ijs, gevulde soesjes
Ijstaart, bavarois
Verse fruitsalade, flensjes met wanne kersen
HOTEL RESTAURANT,
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL 0113-371466 FAX 0113-371481
MS
Tjjr k k kik k ik ik k k ikkdk kkkkk kk k ik
5A.
f De laatste kerst van deze eeuw willen wij (T
.jg U graag venvennen met een heerlijk yp
fc kerstmenu in sfeervol RESTAURANT yp
K "OVERSTAG" te KORTGENE J$-
"F- Gerookte zalmmousse met gerookte paling en
toast H
t °f
Paté van patrijs geserveerd met een ~kr
tomatendressing
*F
k, Kreeftensoep met gamba's en garnalen j
Krachtige ossenstaartbouillon met (T
champignons en bosuitjes
Gepocheerde tongfilets mei zalm-kaviaarsaus yL
-fc of yp
fC Gebakken kalkoenoester met een
fC sinaasappelsaus en verse cranberry yf
33J»
~¥- Kerstverfrissing lf
"K 2^-
"r- Gebakken hertenrugfilet geserveerd met "A"
een rode wijnsaus -4-
Kalfs- en runderhaasoester geserveerd met f
f mosterd en paprikasaus
De hoofdgerechten worden geserveerd met K
diverse bijpassende garnituren
x-x-x-x-
'T Verrassend kerst Grand Dessert
f
JiL. f 85,-per persoon 5^
Wij zijn beide kerstdagen geopend. J
Vanaf 17.00 is er gelegenheid om te genieten f
van een sprankelend kerstaperitief waarna wij u
gaan verwennen mei ons kerstmenu yp
sfr
v. Reserveringen en inlichtingen J
J TeL 0113-302454 J
p. Wij wensen U alvast prettige kerstdagen.
Ed en Ria v/d Bos en medewerkers. yp
-k -k ik ik ik -fc-fe -k -k -kikik -k -k -fc -k-fc ik ik -fc