m Nieuw China Garden NIAN HAO 5-GANGEN-DECEMBERMENU KERSJES ^SS- i westers 10 SPECIALE KERST/MILLENNIUMMENU'S 1999 I I 109 per couvert a 33,00 ƒ79 per couvert Woensdag 1 december 1999 FAAM/VLISSINGER 19 RESTAURANT: Beide kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn wij geopend Reserveer tijdig AFHALEN 46,50 p. Uve CRBÜFFEJ Van A3.00 tot UW' 60f^Tvaratt9-3°uur g-SE-J-i SV)RpWSE invang A8-00^; swttlnK 1pj| Prijs p.p. 99,50 MENU 1 (vismeniO voorgerechten ZA HAICHEN YU TONG DAI CHI hoofdgerechten LONG HA KING PAL YU nagerecht QERATO FRITTO Kom eten in een uniek restaurant in Goes Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Speciaal afhaalmenu voor de maand november voor 2 personen MENU 5 (vleesmenu) voorgerechten EENDLOEMPIA SOEP CHINESE PANGSIT hoofdgerechten MIN PAU KAI SCHI CHUAN YAN LO nagerechten QERATO FRITTO l KERST/MILLENNIUMBUFFET KINDERMENU Chinese groentesoep Gebakken Won Ton (speciale pansit) Ha Kaw (gestoomde garnalen pasteitjes) Fung Ming Ha (gebakken Chinese garnalen) Kipfilet met Chinese champignons Koffie per 2 pers. f65,- Soep v/d dag Gebakken Won Ton (speciale pansit) Mini loempia 's Babi Pangang Kipfilet met Chinese champignons Verse fruitcocktail Chinees - Indisch Restaurant per 2 pers. f33,- 99,50 P-P- 7.GA^Olr:8 00Uur ^eBosanne 26 U 1999 2t kerstdag f 49,00 P P- 65+ 46,50 P-P- ,pWVM«W A03"13 03.00 uuv. Salade van tamme eendenborst of Salade van St. Jacobsschelpdieren, garnalen en gerookte zalm Dubbel getrokken runderbouillon met komkommer of Kalfsbouillon met knolselderij en madeira Gamba's op spinazie met dilleknoflooksaus of Zeeduivelfilet met een frisse dragonsaus Hertenmedaillons met een saus van jenever, shi-take en oesterzwammen of Konijnenfilet met pruimen en calvadossaus Sherry-trifle met marsepein en frambozen m of J| Chocohoorntjes gevuld met amandelmousse, j f hazelnootijs en mangosaus - f Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk, maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering kenbaar sijjsf te maken. f Boulevard Bankert 2B2, Vlissingen, tel.: 011&-417900 'Een selectie van gerookte zalm, heilbot, SteUendamse garnaaltjes en scampies met een saus van waterkers (Romige bisque van grote garnalen gevuld met gambastaartjes en een vleugje cogmc 'Kruidige rundvleesbouillon met een garnituur van ossehaas, peultjes en asperges Sprankelende cocktail van perzik, en champagne Cjebraden (amsnack§ met rattatouille, vergezeld van de klassieke honing-thijmsaus °f in olijfolie gebakken zalmfilet en tarbot met een saus van dragon en noidjjprat °f een getrancheerde filet van eendenborst met rode kool, peertjes en een saus van sinaasappels Kuisgemaakte desserttoren van tuilles met diverse pattisseriebereidingen uit eigen keuken Koffie met bonbons f(. 79,50 p.p. Ie cn 2e kerstdag geopend. Tijdig reserveren! Tevens serveren zvij ook. ki carte en u kunt reserveren voor ons mittenniummenu. 'Dorpsdijk.20, Vrouwenpolder, teL 0118-591988 Geachte gast, De decembermaand en de eeuwwisseling komen er aan. Restaurant Nian Hao heeft daarom 10 bijzondere 5-gangen menu's samengesteld die bestaan uit 4 vismenu's, 6 vleesmenu's en een speciaal Kerst/Millenniumbuffet. Vraag GRATIS informatie bij ons over deze 10 menu's, want niet alle menu's staan in deze advertentie afgedrukt. s (verse kreeftpoot met gemalen garnalenvullingen vruchtensaus vissoep bestaande uit stukjes verse kreeft, heilbot, zalm, garnalen en echte oosterse wintermeloen. Deze meloensoort is een erg gezonde groente uit het Chinese hooggebergte en smaakt heel goed in combinatie met deze vissoep gemalen knoflook en Japanse maggi gecombineeerd met verse St. Jacobsschelpen, één van de meest smaakvolle schelpdieren uit de Canadese zee) (grote verse zeekreeft met verse gember, knoflook en bosuitjes in rijstwijnsaus, speciaal bereid door onze chef-kok) (verse Zeeduivelfilet met King Pal saus, een zoetzure, licht pittige, smaakvolle saus op Kantoneese wijze bereid) (Italiaans gebakken ijs geflambeerd met Chinese likeur en verse vruchten) Eik vismenu is inclusief 2 glazen witte wijn per persoon. Bij het voorgerecht schenken wij uit het beken de wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997. Bij het hoofdgerecht schenken wij de overbe kende Chablis uit Frankrijk, uit 1998. Babi Pangang, fou yong hai gebakken bananen en 2 stokjes saté nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten. Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai (Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe hou Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. (loempia gevuld met ge fileerde pekingeend, diverse groenten en zoete licht pittige saus) (verse ossenhaassoep of soep van het huis) (gefrituurde deegballetjes gevuld met 2 soorten vlees en gemalen waterkastanjes met zoetzure saus) (gepaneerde kipfilet met zoetpikante saus) (lamshaas in Schi Chuan saus, een licht pittige saus bestaande uit verse knoflook, peper, gember en andere oosterse kruiden) (Italiaans gebakken ijs geflambeerd met Chinese likeur en verse vruchten) Elk vleesmenu is inclusief 2 glazen wijn per persoon. Bij het voorgerecht schenken wij uit het bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997. Bij het hoofdgerecht schenken wij een Chateau du Seuil, een stevige rode Bordeaux uit het wijngebied Graves. Deze heerlijke rode wijn is van het bekende wijnjaar 1995. Wij hebben voor u een speciaal KERST/MILENNIUMBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocklailhapjes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50) soep naar keuze - voorgerecht naar keuze - biefstuk of tongfilet met frites - kinderijsdessert 25,00 per couvert Alle feestdagen geopend. Op heide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en januari een millenniumkadootje. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 19