m
Nieuw China Garden
NIAN HAO
5-GANGEN-DECEMBERMENU
KERSJES
^SS-
i westers
10 SPECIALE KERST/MILLENNIUMMENU'S 1999
I
I
109 per couvert
a 33,00
ƒ79 per couvert
Woensdag 1 december 1999
FAAM/VLISSINGER
19
RESTAURANT:
Beide
kerstdagen en
Nieuwjaarsdag
zijn wij geopend
Reserveer tijdig
AFHALEN
46,50 p.
Uve
CRBÜFFEJ
Van A3.00 tot
UW'
60f^Tvaratt9-3°uur
g-SE-J-i
SV)RpWSE
invang A8-00^; swttlnK
1pj| Prijs p.p. 99,50
MENU 1 (vismeniO
voorgerechten
ZA HAICHEN
YU TONG
DAI CHI
hoofdgerechten
LONG HA
KING PAL YU
nagerecht
QERATO FRITTO
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES-TEL. 0113-214903
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
Speciaal afhaalmenu voor de maand
november voor 2 personen
MENU 5 (vleesmenu)
voorgerechten
EENDLOEMPIA
SOEP
CHINESE PANGSIT
hoofdgerechten
MIN PAU KAI
SCHI CHUAN YAN LO
nagerechten
QERATO FRITTO
l
KERST/MILLENNIUMBUFFET
KINDERMENU
Chinese groentesoep
Gebakken Won Ton
(speciale pansit)
Ha Kaw
(gestoomde garnalen pasteitjes)
Fung Ming Ha
(gebakken Chinese garnalen)
Kipfilet met Chinese champignons
Koffie
per 2 pers.
f65,-
Soep v/d dag
Gebakken Won Ton
(speciale pansit)
Mini loempia 's
Babi Pangang
Kipfilet met Chinese champignons
Verse fruitcocktail
Chinees - Indisch
Restaurant
per 2 pers.
f33,-
99,50 P-P-
7.GA^Olr:8 00Uur ^eBosanne
26 U 1999
2t kerstdag
f 49,00 P P-
65+ 46,50 P-P-
,pWVM«W A03"13
03.00 uuv.
Salade van tamme eendenborst
of
Salade van St. Jacobsschelpdieren,
garnalen en gerookte zalm
Dubbel getrokken runderbouillon met
komkommer
of
Kalfsbouillon met knolselderij en madeira
Gamba's op spinazie met dilleknoflooksaus
of
Zeeduivelfilet met een frisse dragonsaus
Hertenmedaillons met een saus van jenever,
shi-take en oesterzwammen
of
Konijnenfilet met pruimen en calvadossaus
Sherry-trifle met marsepein en frambozen
m of
J| Chocohoorntjes gevuld met amandelmousse, j
f hazelnootijs en mangosaus -
f Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk,
maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering kenbaar
sijjsf te maken.
f Boulevard Bankert 2B2, Vlissingen, tel.: 011&-417900
'Een selectie van gerookte zalm, heilbot, SteUendamse garnaaltjes
en scampies met een saus van waterkers
(Romige bisque van grote garnalen gevuld
met gambastaartjes en een vleugje cogmc
'Kruidige rundvleesbouillon met een garnituur
van ossehaas, peultjes en asperges
Sprankelende cocktail van perzik,
en champagne
Cjebraden (amsnack§ met rattatouille,
vergezeld van de klassieke honing-thijmsaus
°f
in olijfolie gebakken zalmfilet en tarbot
met een saus van dragon en noidjjprat
°f
een getrancheerde filet van eendenborst met
rode kool, peertjes en een saus van sinaasappels
Kuisgemaakte desserttoren van tuilles
met diverse pattisseriebereidingen uit eigen keuken
Koffie met bonbons f(. 79,50 p.p.
Ie cn 2e kerstdag geopend.
Tijdig reserveren!
Tevens serveren zvij ook. ki carte
en u kunt reserveren voor ons mittenniummenu.
'Dorpsdijk.20, Vrouwenpolder, teL 0118-591988
Geachte gast,
De decembermaand en de eeuwwisseling komen er aan. Restaurant Nian Hao heeft daarom 10 bijzondere 5-gangen
menu's samengesteld die bestaan uit 4 vismenu's, 6 vleesmenu's en een speciaal Kerst/Millenniumbuffet.
Vraag GRATIS informatie bij ons over deze 10 menu's, want niet alle menu's staan in deze advertentie afgedrukt.
s
(verse kreeftpoot met gemalen
garnalenvullingen vruchtensaus
vissoep bestaande uit stukjes verse kreeft,
heilbot, zalm, garnalen en echte oosterse
wintermeloen. Deze meloensoort is een erg
gezonde groente uit het Chinese
hooggebergte en smaakt heel goed in
combinatie met deze vissoep
gemalen knoflook en Japanse maggi
gecombineeerd met verse St. Jacobsschelpen,
één van de meest smaakvolle schelpdieren uit
de Canadese zee)
(grote verse zeekreeft met verse gember,
knoflook en bosuitjes in rijstwijnsaus,
speciaal bereid door onze chef-kok)
(verse Zeeduivelfilet met King Pal saus, een
zoetzure, licht pittige, smaakvolle saus op
Kantoneese wijze bereid)
(Italiaans gebakken ijs geflambeerd met
Chinese likeur en verse vruchten)
Eik vismenu is inclusief 2 glazen witte wijn per
persoon.
Bij het voorgerecht schenken wij uit het beken
de wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997.
Bij het hoofdgerecht schenken wij de overbe
kende Chablis uit Frankrijk, uit 1998.
Babi Pangang, fou yong hai
gebakken bananen en 2 stokjes saté
nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één
van de volgende gerechten.
Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of
Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of
gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai
(Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe hou Yok.
Wij verzorgen ook uw speciale wensen.
Modern sfeervol ingericht restaurant.
230 Zitplaatsen.
(loempia gevuld met ge fileerde pekingeend,
diverse groenten en zoete licht pittige saus)
(verse ossenhaassoep of soep van het huis)
(gefrituurde deegballetjes gevuld met
2 soorten vlees en gemalen waterkastanjes
met zoetzure saus)
(gepaneerde kipfilet met zoetpikante saus)
(lamshaas in Schi Chuan saus, een licht
pittige saus bestaande uit verse knoflook,
peper, gember en andere oosterse kruiden)
(Italiaans gebakken ijs geflambeerd met
Chinese likeur en verse vruchten)
Elk vleesmenu is inclusief 2 glazen wijn per
persoon.
Bij het voorgerecht schenken wij uit het
bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit
1997.
Bij het hoofdgerecht schenken wij een Chateau
du Seuil, een stevige rode Bordeaux uit het
wijngebied Graves.
Deze heerlijke rode wijn is van het bekende
wijnjaar 1995.
Wij hebben voor u een speciaal KERST/MILENNIUMBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocklailhapjes. Het buffet
bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als
vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten
vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50)
soep naar keuze - voorgerecht naar keuze -
biefstuk of tongfilet met frites - kinderijsdessert
25,00 per couvert
Alle feestdagen geopend. Op heide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en januari een millenniumkadootje. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.