golden oldies
Stalk
orgels
Afyneville
MAANDSCHOTEL
:hotel j> 1
Smakelijk en Smaakvol
with dj Mark
gratis entree!
Cljung Feng
DECEMBER MENU 32,50
KERSTVIERING LEGER DES HEILS VLISSINGEN
1
Uiu gasturoum: 3na leegte
Hotel Ameville presenteert
ia tijdens de gezellige
kerstdagen van 1999
vele culinaire
koogstandjes.
L4 wordt ontvangen
in ons speciaal
ingerichte sfeervolle
"Kers tres tauran t"
Op Radio 10 FM hoor je 24 uur per dag de
grootste hits aller tijden en kan je de mooiste
prijzen winnen! Deze week maak je elke dag
kans op een fantastisch wintersport-weekend
in Saalbach-Hinterglemm.
Dus luister de hele dag naar Radio 10 FM en
voor je 't weet zit je met z'n tweeën in de
Oostenrijkse sneeuw
de grootste hits aller tijden
ie eeuoHzA
4\
"^MlUEMUIDEiy Vereni9'n9s9ebouw 'Oe Arne"
Rademacherstr. 32 Arnemuiden
JOHANNUS
TïïTTjW
E
EN!
O f 49'50
O f 69'50
Landlust
"De Meerkoet"
37,50
OUDE VISMARKT 2 GOES
0113-215426/06-21945860
Vrijdag 3 december 25+
from the 70's, 80's and 90's
Thaise Ajam Pangang
Kou Lu Yuk
Foe Yong Hai
Varkensvlees met Hui Kuo
saus
Saté
Vietnamese loempia's
Kroepoek
Nasi, Bami of witte rijst
i
1
Red de bossen... kies FSC!
14
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 1 december 1999
Op maandag 20 december 1999 wordt de jaarlijkse
KERSTVIERING voor ouderen uit de gemeente Vlissingen gehouden
in liet ARSENAAL-THEATER, aan de Zeilmarkt.
De aanvang van deze kerstviering is 19.00 uur.
Voorafgaand aan deze viering wordt er een MAALTIJD aangeboden voor maximaal 150
personen in het ARSENAAL-RESTAURANT. Deze maaltijd is geheel gratis omdat deze
wordt gesponsord door het Het Arsenaal. Sligro, Vrumona en Van Ruiten Fruit.
Aanvangstijdstip van deze maaltijd is 17.00 uur.
Toegangsbewijzen voor de maaltijd en aansluitend de kerstviering zijn af te halen bij het
Leger des Heils aan de Dr Stavermanstraat 39-41 te Vlissingen op de volgende dagen/tijdstippen:
dinsdag van 13.00 - 15.15 uur en donderdag van 10.00 uur tot 15.15 uur.
Gedurende deze tijden bestaat ook de mogelijkheid om telefonisch toegangsbewijzen te reserveren.
Telefoonnummer 412633.
FAAM/VLISSINGER
Turfkaai 3. 4331 JV Middelburg. Tel 0118 - 624089
WEEKMENU
2 december t/m 8 december 1999
Macaroni niet ham en kaas
Vegetarische schotel (quiche)
Gehaktschijf met perzik en chutney
Hzasser zuurkool
Spaanse rundvleesschotel
Lamsvleesschotel
Gebakken mosselen met stokbrood en sla.
Kalfskotelet met kruidenboter
15.50
15.50
15,75
15,75
16,25
16,25
21.50
24,50
Gerechten worden geserreerd niet 2 soorten groente,
een salade, gebakken aardappelen, puree of rijst
SOEPEN VOORGERECHTEN
Soep van de week5,75
Bonensoep6,50
Bonensoep met garnituur12,50
Meloen met ham8,50
TOETJE VAN DF. WEEK
Chocolade mousse met slagroom
6,50
Keuken dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur.
Wilt Ll zeker zijn van uw schotel, bel ons dan even.
ZONDAGS GESLOTEN
AFHAAL- EN BEZORGSERVICE
- belegde broodjes van 12.00 tot 14.00 uur
- maaltijden tussen 17.30 en 18.30 uur
- andere tijden in overleg
A
HOTEL
Brunchen leen 2ekerst
Diverse voorgerechten, soepen,
hoofdgerechten en nagerechten
worden in buffetvorm gepresenteerd.
Uiteraard volop keuze uit vis en vlees.
Vegetariërs worden bij ons niet vergeten.
Aanvang brunch 12 00 uur
Prijs f55,- p p. kinderen
tot 12 jaar half geld.
Ie Kerst Buffetdansant
Met het swmgendefeestorkest Thisplay. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het aperitief en wordt u ontvangen
met een kleine Amuse. Er staat u een swingende avond te wachten en vele culinaire uitspattingen zullen aan u
worden gepresenteerd
Koudbuffet Diverse vis-en vleesgerechten, salades
t: Soep
Champagnespoom
Hoofdgerechten rjuffet met drie soorten vlees en drie.scorten vis.
vele groenten, salades en andere garnituren.
P Dessertbuffet Waar letterlijk de vonken vanaf vliegen
Prijs fllO.- p.p.. kinderen tot 12 jaar half geld.
Afneville
HOTEL
Buitenruststraat 22 Middelburg
Voor reserveringen
00118-638456
FAAM/VLISSINGER
Ook in heel Nederland via AM 675 en op de kabel.
Bel voor de frequentie in jouw woonplaats 0909-300 0909
of kijk op www.radio10.nl
Schotel ooi de
DE ONTMOETINGSPLEK
BIJ UITSTEK
MIDDELBURG
Millenniumtoetjes
chocoladepudding met slagroom
bal gehakt met hutspot
samen met het toetje voor
10,- J§
rr
breed J IT
\De december-boodschappenijst
\marsepe\n .speculaasborstplaat
\strooigoedchocoladeletterballen
\slingerskaarsen vuurwerkoliebol
len Allemaal lekkerallemaal
gezellig Maar niet compleet zonder
\de doos van Van Leerzem Met deze
\keer12 flessen 5aint-Saturnin 1997
Cuvée Réservée a \a Gastronomie
Coteaux Pu Languedoc a.c.
Mise d' Origine voor negentig gulden.
Deze wijn heeft een ingetogen warm
I bouquet waarin rijp fruit valt waar te
I nemen De smaak is Intensredelijk
krachtig en behoorlijk soepel met
indrukken van frambozenbramen en
bosbessenEen prima wijn voor deze
feestmaand
D.V.
Grote orgelshow in
Tijdens deze verkoopshow presenteren wij u de nieuwste modellen van
o.a. Opus, Sweelinck, Rembrandt, Wesley, Monarke.
Al deze modellen zijn voorzien van de modernste
technieken.
Tevens grote collectie inruilorgels.
Tijdens de showdagen kunt u
profiteren van de
I
1
Hartelijk
Tel. (0180) 31 56 52
STOLK LAAT ORGELS MOOIER KLINKEN
Restaurant/Partycentrum
59,50
Brunch buffet
Restaurant
Partyruimte
Barbecue
Landlustweg 1
4455 TK Nieuwdorp
Tel. (0113) 61 25 89
Fax (0113) 61 27 26
www.Iandlust.nl
info@landlust.nl
Ardennersham met Meloen en een
Salade met Krokante Schorseneren
Gebonden Tomatensoep met
Room en Peterselie
Koteletjes van zalm en aardappelpuree
en Jus met Tomaat
of
Gebraden Lamsbout met Herfstgroenten
en Jus met Thijm
Carpaccio van Zalm met Olijven.
Champignons en Bieslook
Heldere Wildbouillon met Truffel
en Groene Asperge
Spoom
Flensjes met warme Kersen en
Eigen gemaakt Vanille Roomijs
Gebakken Slibtong met
Geglaceerde Groenten en Jus met
Witte Wijn
of
Hazerugfilet met Rode Kool
Preiselberen en Krachtige Wildjus
Peertjes met Amaretto-Sabayon en
Eigen gemaakte Chocolade Roomijs
Tartaar van Tonijn met Frisse
Salade, Tomaat en Tuinkers
Getomatiseerde Runderbouillon
met Zwezerik en Courget
Gebakken Gamba's met
Vlinderpasta, geconfijte Tomaat en
Basilicum
m n l
Hier krijg je
s m a a k te J) a k k e n
Spoom
Gebraden Hertenhaas met Stoofpeertjes
Pommes Fondant en
Rode Wijnsaus
Italiaanse Nofa met Honing en
Krokante Tuille
Menu's worden per tafel geserveerd
Restaurant, Paviljoen
Direct aan hel water gelegen Maandag en dinsdag gesloten
Overige dagen keuken open van 11.00 lot 21 00 uur.
Maandmenu december
Boerenpalé met kiwisaus
of
Mosselpasteitje
Runderbouillon met reepjes flensjes
of
Licht gebonden Mosterdsoep
Gestoomde rolletjes Scholfilet
gevuld met Zalm, Kabeljauw en Kruiden
of
Pampasteak (Varkensvlees)
met Sjalotten-Cognacsaus
Caramelbavarois met Advocaatsaus en Slagroom
of
Warm Appeltaartje met Vanille'-ijs en Slagroom
Schelphoekweg 3
Wolphaartsdijk
Tel. 0113-586035
DISCOCENTER
Chinees - Indisch
Afhaalcentrum en Cafetaria
President Rooseveltlaan 651 Vlissingen
Telefoon: 0118-469979
voor 2 personen
lr3fi3fEUBrgJc5fB[raJtaJBJBJ'gignaiËUigIBIBfi3JËL
17,25
15,75
5,95
7,95
Goes, Korte Kerkstraat 15 Zierikzee, Poststraat 58
Tel. 0113-216108 Tel. 0111-414100
GEVEN EN GENIETEN
BOTERLETTER 500 gram
ELKE 2E LETTER (alleen S of M)
SPECULAASBROKKEN
ROOMBORSTPLAAT 250 gram
CHOCOLADELETTERS UIT EIGEN CHOCO
LATERIE
WIJ MAKEN ONZE MARSEPEIN VAN DE AL
LERFIJNSTE KWALITEIT LUBECKER MAR
SEPEIN
BOEREN BRUIN 1,99
4 ZEEUWSE BOLUSSEN 2,25
Middelburg Stationsstraat 1-3 Tel. 0118-612340
Hel Gilde van de Betere Banketbakkers
Koop hout met het internationale FSC-keur-
merk, aanbevolen door Wereld Natuur Fonds,
Novib en Milieudefensie. Dan weet u zeker dat
het hout uit goed beheerde bossen komt.
Doe meel Bel de Milieudefensie Servicelijn: 020 - 62 62 620
WIN EEN GRATIS
FSC-TUINMEUBEL!