golden oldies Stalk orgels Afyneville MAANDSCHOTEL :hotel j> 1 Smakelijk en Smaakvol with dj Mark gratis entree! Cljung Feng DECEMBER MENU 32,50 KERSTVIERING LEGER DES HEILS VLISSINGEN 1 Uiu gasturoum: 3na leegte Hotel Ameville presenteert ia tijdens de gezellige kerstdagen van 1999 vele culinaire koogstandjes. L4 wordt ontvangen in ons speciaal ingerichte sfeervolle "Kers tres tauran t" Op Radio 10 FM hoor je 24 uur per dag de grootste hits aller tijden en kan je de mooiste prijzen winnen! Deze week maak je elke dag kans op een fantastisch wintersport-weekend in Saalbach-Hinterglemm. Dus luister de hele dag naar Radio 10 FM en voor je 't weet zit je met z'n tweeën in de Oostenrijkse sneeuw de grootste hits aller tijden ie eeuoHzA 4\ "^MlUEMUIDEiy Vereni9'n9s9ebouw 'Oe Arne" Rademacherstr. 32 Arnemuiden JOHANNUS TïïTTjW E EN! O f 49'50 O f 69'50 Landlust "De Meerkoet" 37,50 OUDE VISMARKT 2 GOES 0113-215426/06-21945860 Vrijdag 3 december 25+ from the 70's, 80's and 90's Thaise Ajam Pangang Kou Lu Yuk Foe Yong Hai Varkensvlees met Hui Kuo saus Saté Vietnamese loempia's Kroepoek Nasi, Bami of witte rijst i 1 Red de bossen... kies FSC! 14 FAAM/VLISSINGER Woensdag 1 december 1999 Op maandag 20 december 1999 wordt de jaarlijkse KERSTVIERING voor ouderen uit de gemeente Vlissingen gehouden in liet ARSENAAL-THEATER, aan de Zeilmarkt. De aanvang van deze kerstviering is 19.00 uur. Voorafgaand aan deze viering wordt er een MAALTIJD aangeboden voor maximaal 150 personen in het ARSENAAL-RESTAURANT. Deze maaltijd is geheel gratis omdat deze wordt gesponsord door het Het Arsenaal. Sligro, Vrumona en Van Ruiten Fruit. Aanvangstijdstip van deze maaltijd is 17.00 uur. Toegangsbewijzen voor de maaltijd en aansluitend de kerstviering zijn af te halen bij het Leger des Heils aan de Dr Stavermanstraat 39-41 te Vlissingen op de volgende dagen/tijdstippen: dinsdag van 13.00 - 15.15 uur en donderdag van 10.00 uur tot 15.15 uur. Gedurende deze tijden bestaat ook de mogelijkheid om telefonisch toegangsbewijzen te reserveren. Telefoonnummer 412633. FAAM/VLISSINGER Turfkaai 3. 4331 JV Middelburg. Tel 0118 - 624089 WEEKMENU 2 december t/m 8 december 1999 Macaroni niet ham en kaas Vegetarische schotel (quiche) Gehaktschijf met perzik en chutney Hzasser zuurkool Spaanse rundvleesschotel Lamsvleesschotel Gebakken mosselen met stokbrood en sla. Kalfskotelet met kruidenboter 15.50 15.50 15,75 15,75 16,25 16,25 21.50 24,50 Gerechten worden geserreerd niet 2 soorten groente, een salade, gebakken aardappelen, puree of rijst SOEPEN VOORGERECHTEN Soep van de week5,75 Bonensoep6,50 Bonensoep met garnituur12,50 Meloen met ham8,50 TOETJE VAN DF. WEEK Chocolade mousse met slagroom 6,50 Keuken dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Wilt Ll zeker zijn van uw schotel, bel ons dan even. ZONDAGS GESLOTEN AFHAAL- EN BEZORGSERVICE - belegde broodjes van 12.00 tot 14.00 uur - maaltijden tussen 17.30 en 18.30 uur - andere tijden in overleg A HOTEL Brunchen leen 2ekerst Diverse voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten worden in buffetvorm gepresenteerd. Uiteraard volop keuze uit vis en vlees. Vegetariërs worden bij ons niet vergeten. Aanvang brunch 12 00 uur Prijs f55,- p p. kinderen tot 12 jaar half geld. Ie Kerst Buffetdansant Met het swmgendefeestorkest Thisplay. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het aperitief en wordt u ontvangen met een kleine Amuse. Er staat u een swingende avond te wachten en vele culinaire uitspattingen zullen aan u worden gepresenteerd Koudbuffet Diverse vis-en vleesgerechten, salades t: Soep Champagnespoom Hoofdgerechten rjuffet met drie soorten vlees en drie.scorten vis. vele groenten, salades en andere garnituren. P Dessertbuffet Waar letterlijk de vonken vanaf vliegen Prijs fllO.- p.p.. kinderen tot 12 jaar half geld. Afneville HOTEL Buitenruststraat 22 Middelburg Voor reserveringen 00118-638456 FAAM/VLISSINGER Ook in heel Nederland via AM 675 en op de kabel. Bel voor de frequentie in jouw woonplaats 0909-300 0909 of kijk op www.radio10.nl Schotel ooi de DE ONTMOETINGSPLEK BIJ UITSTEK MIDDELBURG Millenniumtoetjes chocoladepudding met slagroom bal gehakt met hutspot samen met het toetje voor 10,- J§ rr breed J IT \De december-boodschappenijst \marsepe\n .speculaasborstplaat \strooigoedchocoladeletterballen \slingerskaarsen vuurwerkoliebol len Allemaal lekkerallemaal gezellig Maar niet compleet zonder \de doos van Van Leerzem Met deze \keer12 flessen 5aint-Saturnin 1997 Cuvée Réservée a \a Gastronomie Coteaux Pu Languedoc a.c. Mise d' Origine voor negentig gulden. Deze wijn heeft een ingetogen warm I bouquet waarin rijp fruit valt waar te I nemen De smaak is Intensredelijk krachtig en behoorlijk soepel met indrukken van frambozenbramen en bosbessenEen prima wijn voor deze feestmaand D.V. Grote orgelshow in Tijdens deze verkoopshow presenteren wij u de nieuwste modellen van o.a. Opus, Sweelinck, Rembrandt, Wesley, Monarke. Al deze modellen zijn voorzien van de modernste technieken. Tevens grote collectie inruilorgels. Tijdens de showdagen kunt u profiteren van de I 1 Hartelijk Tel. (0180) 31 56 52 STOLK LAAT ORGELS MOOIER KLINKEN Restaurant/Partycentrum 59,50 Brunch buffet Restaurant Partyruimte Barbecue Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. (0113) 61 25 89 Fax (0113) 61 27 26 www.Iandlust.nl info@landlust.nl Ardennersham met Meloen en een Salade met Krokante Schorseneren Gebonden Tomatensoep met Room en Peterselie Koteletjes van zalm en aardappelpuree en Jus met Tomaat of Gebraden Lamsbout met Herfstgroenten en Jus met Thijm Carpaccio van Zalm met Olijven. Champignons en Bieslook Heldere Wildbouillon met Truffel en Groene Asperge Spoom Flensjes met warme Kersen en Eigen gemaakt Vanille Roomijs Gebakken Slibtong met Geglaceerde Groenten en Jus met Witte Wijn of Hazerugfilet met Rode Kool Preiselberen en Krachtige Wildjus Peertjes met Amaretto-Sabayon en Eigen gemaakte Chocolade Roomijs Tartaar van Tonijn met Frisse Salade, Tomaat en Tuinkers Getomatiseerde Runderbouillon met Zwezerik en Courget Gebakken Gamba's met Vlinderpasta, geconfijte Tomaat en Basilicum m n l Hier krijg je s m a a k te J) a k k e n Spoom Gebraden Hertenhaas met Stoofpeertjes Pommes Fondant en Rode Wijnsaus Italiaanse Nofa met Honing en Krokante Tuille Menu's worden per tafel geserveerd Restaurant, Paviljoen Direct aan hel water gelegen Maandag en dinsdag gesloten Overige dagen keuken open van 11.00 lot 21 00 uur. Maandmenu december Boerenpalé met kiwisaus of Mosselpasteitje Runderbouillon met reepjes flensjes of Licht gebonden Mosterdsoep Gestoomde rolletjes Scholfilet gevuld met Zalm, Kabeljauw en Kruiden of Pampasteak (Varkensvlees) met Sjalotten-Cognacsaus Caramelbavarois met Advocaatsaus en Slagroom of Warm Appeltaartje met Vanille'-ijs en Slagroom Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 DISCOCENTER Chinees - Indisch Afhaalcentrum en Cafetaria President Rooseveltlaan 651 Vlissingen Telefoon: 0118-469979 voor 2 personen lr3fi3fEUBrgJc5fB[raJtaJBJBJ'gignaiËUigIBIBfi3JËL 17,25 15,75 5,95 7,95 Goes, Korte Kerkstraat 15 Zierikzee, Poststraat 58 Tel. 0113-216108 Tel. 0111-414100 GEVEN EN GENIETEN BOTERLETTER 500 gram ELKE 2E LETTER (alleen S of M) SPECULAASBROKKEN ROOMBORSTPLAAT 250 gram CHOCOLADELETTERS UIT EIGEN CHOCO LATERIE WIJ MAKEN ONZE MARSEPEIN VAN DE AL LERFIJNSTE KWALITEIT LUBECKER MAR SEPEIN BOEREN BRUIN 1,99 4 ZEEUWSE BOLUSSEN 2,25 Middelburg Stationsstraat 1-3 Tel. 0118-612340 Hel Gilde van de Betere Banketbakkers Koop hout met het internationale FSC-keur- merk, aanbevolen door Wereld Natuur Fonds, Novib en Milieudefensie. Dan weet u zeker dat het hout uit goed beheerde bossen komt. Doe meel Bel de Milieudefensie Servicelijn: 020 - 62 62 620 WIN EEN GRATIS FSC-TUINMEUBEL!

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 14