Grand Finale 2000! ^wSl5 0°UUr 65" f 46'50 P P' JS» CD CD Q Van der Valk Hotel Goes a Take Off Luchthavenrestaurant De Apebroodboom Woensdag 24 november 1999 FAAM/VLISSINGER 13 11 950pp ""LJaRUNÜ Van Van 33UU NE SURPrisE f4950 pp ^anN,a"uziekiPetótS f59,50,- Beide kerstdagen geopend. Aanvang diner: 19.00 uur. Voor reservering aanvraag Kerstmenu Bellen: 0113-212332. Fax 0113-250229 E-mail: stadsschuur zeelandnet.nl http: WWW.Zeelandnet.NL/Stadsschuur Reserveer tijdig! Met kerst sfeervol dineren bij Restaurant ^Pelgrim" le en 2e kerstdag geopend KERST- MILLENNIUMSCHOTELS Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 0113-231510 ft KERSTBRUNCH Eerste kerstdag 25 december 1999 Vier het millennium in stijl op één van de parken van Roompot Zeeland Vakanties. Wij hebben vele smakelijke en gezellige programma's voor u samengesteld! Wat dacht u bijvoorbeeld van: Een leuke 2e kerstdag voor kinderen en volwassenen. Met o.a. een bezoek van de kerstman, een spannend kerstverhaal, een knutselprogram ma, een borreltje voor de ouders en een gourmetbuffet met dessert. Prijs: 47,50 volw., 26,50 kind (6-12 jr.) Brunch 2000 Muziek en amusement maken deze brunch op 1 januari tot een onver getelijke happening. Lekker luxe eten (met champagne!) live muziek, tafelgoochelaars" en nog veel meer. Prijs volw.: van 125,- voor 95,—, Prijs kind (6-12): van 75,- voor 55- HOF,DOMBURG, "Brunch tussen 11.00 en 14.00 uur Mlagaftff.o gland Village Vraag de uitgebreide folder voor meer culinaire feest ideeënzoals Kerst-Dansant en de Kerst-Brunch op le en 2e Kerstdag! Bel snel (ma t/m zo): 0113-374200 wmsmii i a9 Q0 uur Kaóue Bosa^ l aarvvaoQ QuOTnn^9- 65+f^'50PP' M an 3^ r,ftl i i\ ft vcu> 1 y.eK- \N'^W ^dar° Ifes iCCpT 99,50 P-P- JvV.W Kann« 1 cANT 03.00 our- U - C«ftMPffoouuv A/1 VAM KERST KEUZEMENU Krahcocktail MS °f Ardennerham met meloen Zeeuwse vissoep of Groentebouillon met kerstvulling Gegratineerde jumbo mosselen of Pasteitje kalfsragout Entrecote bordelaise °f 1 Tarbot met grote garnalen y-''K ~t (V) Kerstsurprise Verder heeft u een mime keuze uit onze wijnarrangementen. Borrel vanaf 17.00 uur, aanvang diner 18.30 uur. reserveer tijdig 0113-613264 le Kerstdag gesloten KINDERMENU: Herdertjessoep Ardennerham met meloen Kerstbiefstukje Kindersurprise 22,50 Ons restaurant is onlangs geheel gerestyled CALANDWEG 4A, ARNEMUIDEN 'Een selectie van gerookte zalm, heilbot, Stellendamse garnaaltjes en scampies met een sans van waterkers 'Romige bisque van grote garnalen gevuld met gambastaartjes en een vleugje cognac °f 'Kruidige rundvleesbouillon met een garnituur van ossehaas, peultjes en asperges Sprankelende cocktail van perzik en champagne Qebraden (amsnacks met rattalouille, vergezeld van de klassieke honing-thijmsaus °f in olijfoliegebakfen zalmfilet en tarbot met een saus van dragon en noilhjprat °f een getrancheerde filet van eendenborst met rode kool, peertjes en een saus van sinaasappels 'Huisgemaakte desserttoren van tuilles met diverse pattisseriebereidingen uit eigen keuken Kpjfie met bonbons fl 79,50 p.p. Tijdig reserveren! Tevens serveren wij ook carte en u kunt reserveren voor ons miilenniummenu. Dorpsdijk.20, Vrouwenpolder, tel. 0118-591988 \v&\ teriG VOORGERECHTEN: Romige kreeftensoep Boswachtersoep Bouillon met kervel en kastanjepaddestoel: ƒ7,50 ƒ5,00 ƒ5,00 VISSCHOTEL Verse zalmsalade Gerookte Noorse zalm met meloen Viste rrine Gevuld tomaatje met Holland se garnalen Knoflookscampi's op spiesje Zeeduivel met tapenade Groene asperges gerold in heilbot VLEESSCHOTEL Klassieke Waldorfsalade Rauwe ham met meloen Rosbief met geconfijte uitjes Wildpaté met hert Kipspiesje met sesamzaad Groene asperge gerold in ho- ningham Gerookte kalkoenborst LUXE VISSCHOTEL: Half kreeftje met romige mayonaise, grote gamba's, gerookte zalm rozet met kappertjes, gerookte paling, Hollandse garnalen, vispaté gegarneerd met kaviaar en zalmeitjes. Salade van coquille St. Jacques. Geserveerd rnet stokbrood, sausjes en boter. Be zorgd op r.v.s. schalen. Min. 4 personen 180,- Beide schotels royaal gegarneerd en incl. stokbrood, rauwkostsalade, sausjes boter Wijntip: Pinot Blanc Maison Trimbach 1997 22,50 32,50 p.p. Bordeaux A.C. Le Vieux Moulin 1995 Wijntip1 Chablis Maison Moreau et Fils 19-96 Meth. Champ. Mounier Bleue, brut WILDSCH0TELS Fazant met zuurkool, aardappelpuree, tutti-frutti en gemengde salade Wijntip: Gewurztraminer A.C., Trimbach 1995 0.37 cl. 25.00 ƒ30,00 ƒ30,00 19,50 NAGERECHTEN: Kerstbavaroise Verse fruitsalade Christmaspudding (min. 4 pers.) ƒ25,00 ƒ5,00 ƒ5.00 ƒ6,00 RESERVERINGEN TELEFONISCH: 0118-593639 FAX: 0118-594108 Traiterie de Apebroodboom, Burg. Dregmansstraat 6,4353 AG Serooskerke (w) BEZORGING AAN HUIS! BUFFET DANSANT le kerstdag ƒ92,00 p.p. Aanvang 20.00 uur Wclkomstcocklail Heldere tomatensoep Gerookte zalm, gerookte paling, tonijnsalade, rauwe ham mei meloen, gevulde eieren, kaasplateau, vlees hors d'oeuvre, gepocheerde tongrolletjes met witte wijnsaus, gefrituurde inktvis, hazenrugfilet met kersensaus, gebakken zalm met tuinkruidenroomsaus, casselerrib met portsaus, warme groentes Aardappelkroketten, roomaardappclen, stokbrood, boter, diverse koude en warme sauzen. Grandioos dessertbuffet Koffie met bonbon VEGETARISCH MENU 55,00 p.p. Gekleurde pasta-salade met komkommer, tomaat en kaas Heldere tomatensoep met preiringetjes Gefrituurde camembert met cumberlandsaus of Deegschotel gevuld met vers fruit en perziksaus IJspalet met slagroom Koffie met bonbon Reserveren is noodzakelijk. Voor informatie en reserveringen, tel. 0113-231510. Gaarne bij uw reserveringen vermelden welk menu u wenst te nuttigen tijdens de kerstdagen. Tevens bestaat de mogelijkheid om te kiezen uit onze kerst a la carte-kaart KERST AFHAALGERECHTEN Ook dit jaar verzorgen wij tijdens de feestdagen weer diverse: salades voor u. Deze kunnen tijdens rle kerstdagen tussen 10.00 en 14.00 uur worden afgehaald. Volwassenen Kinderen tot 10 jaar Kinderen onder 4 jaar f 49.50 p.p. 25,00 p.p. gratis Vanaf 11.30 uur heten wij U van harte welkom met een frisse welkomstcoektail! Aansluitend serveren wij een heldere tomatensoep. Brunchbuffet: Uitgebreid brood-assortiment met kerstbrood, diverse kaassoorten, luxe vleeswaren, warme ham en smaakvolle vis- en vleessalades. Dessertbuffet: Vruchtentaarten, diverse soorten pudding, vers fruit en diverse ïjssoonen. Gedurende de brunch schenken we doorlopend koffie, thee en jus d'orange. Ook dit jaar kunt u de kerstman verwachten en is er een leuke verrassing voor de kinderen. Einde rond 14.00 uur. KERSTDINCH Tweede kerstdag 26 december 1999 Volwassenen Kinderen tol 10 jaar Kinderen onder 4 jaar 42,50 p.p. 22.50 p.p. gratis Vanaf 13.30 uur ontvangen wij u met een frisse cocktail! Dincbbuffet: Soep. smaakvolle vis- en vleessalades, warme groentes, aardappelkroketten, diverse wanne vis- en vleesgerechten. Dessertbuffet: Diverse lekkernijen voor jong en oud. In dit buffet zijn geen dranken inbegrepen! Uiteraard komt de kerstman een bezoekje brengen en is er een leuke verrassing voor de kleintjes. Einde rond 16.30 uur MENU 1 58,50 p.p. Ardennerham met vers fruit Heldere tomatensoep met julienne van kip Gesneden varkenshaas met stroganoffsaus Kerstijs met warme chocoladesaus Koffie met bonbon Keuzemogelijkheid: Gebakken kabeljauw met rcmoulndesaus Kalkoentournedos met perziksaus MENU 2 66,00 p.p. Hollandse gamalencocktail met whiskeysaus Lichtgebonden roomsoep inel hamsnippers Toumedos met portsaus Sorbet van vers fruit en vanille-ijs Koffie met bonbon Keuzemogelijkheid: Gebakken zalmmoot met kreeftensaus Hazenrugfilets met kersensaus MENU 3 69.50 p.p. Salade van gerookte zalm met pistachenoten Heldere ossenstaartsoep met croutons Lamsfilet met kruidensaus Coupe van chocolade- en vanille-ijs met amandelschaafsel Koffie met bonbon Keuzemogelijkheid: Gebakken longfilets met vers fruit Hertenbiefstuk niet pepersaus KINDERMENU 27,00 p.p. Fruitcocktail Heldere tomatensoep Visfiipper, schnitzel, kroket, frikadel of kipnuggets Verrassingsijs

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 13