Grand Finale 2000!
^wSl5 0°UUr 65" f 46'50 P P'
JS»
CD
CD
Q
Van der Valk Hotel Goes
a
Take Off
Luchthavenrestaurant
De Apebroodboom
Woensdag 24 november 1999
FAAM/VLISSINGER
13
11 950pp
""LJaRUNÜ
Van
Van 33UU
NE SURPrisE f4950 pp
^anN,a"uziekiPetótS
f59,50,-
Beide kerstdagen geopend.
Aanvang diner: 19.00 uur.
Voor reservering aanvraag Kerstmenu
Bellen: 0113-212332.
Fax 0113-250229
E-mail: stadsschuur zeelandnet.nl
http: WWW.Zeelandnet.NL/Stadsschuur
Reserveer tijdig!
Met kerst sfeervol dineren bij
Restaurant ^Pelgrim"
le en 2e kerstdag geopend
KERST- MILLENNIUMSCHOTELS
Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 0113-231510
ft
KERSTBRUNCH
Eerste kerstdag 25 december 1999
Vier het millennium in stijl op één van de parken van Roompot
Zeeland Vakanties. Wij hebben vele smakelijke en gezellige
programma's voor u samengesteld! Wat dacht u bijvoorbeeld van:
Een leuke 2e kerstdag voor kinderen en
volwassenen. Met o.a. een bezoek van de
kerstman, een spannend kerstverhaal, een knutselprogram
ma, een borreltje voor de ouders en een gourmetbuffet met
dessert. Prijs: 47,50 volw., 26,50 kind (6-12 jr.)
Brunch 2000
Muziek en amusement
maken deze brunch op
1 januari tot een onver
getelijke happening. Lekker
luxe eten (met champagne!)
live muziek, tafelgoochelaars"
en nog veel meer.
Prijs volw.: van 125,- voor 95,—,
Prijs kind (6-12): van 75,- voor 55-
HOF,DOMBURG, "Brunch tussen 11.00 en 14.00 uur
Mlagaftff.o gland Village
Vraag de uitgebreide folder
voor meer culinaire feest ideeënzoals
Kerst-Dansant en de Kerst-Brunch op
le en 2e Kerstdag!
Bel snel (ma t/m zo):
0113-374200
wmsmii
i a9 Q0 uur Kaóue Bosa^
l aarvvaoQ QuOTnn^9-
65+f^'50PP'
M an 3^
r,ftl
i i\ ft vcu> 1
y.eK- \N'^W ^dar°
Ifes
iCCpT
99,50 P-P-
JvV.W Kann« 1
cANT
03.00 our- U -
C«ftMPffoouuv
A/1 VAM
KERST KEUZEMENU
Krahcocktail
MS °f
Ardennerham met meloen
Zeeuwse vissoep
of
Groentebouillon met kerstvulling
Gegratineerde jumbo mosselen
of
Pasteitje kalfsragout
Entrecote bordelaise
°f 1
Tarbot met grote garnalen y-''K
~t (V)
Kerstsurprise
Verder heeft u een mime keuze uit onze
wijnarrangementen.
Borrel vanaf 17.00 uur, aanvang diner 18.30 uur.
reserveer tijdig 0113-613264
le Kerstdag gesloten
KINDERMENU:
Herdertjessoep
Ardennerham met meloen
Kerstbiefstukje
Kindersurprise 22,50
Ons restaurant is
onlangs geheel
gerestyled
CALANDWEG 4A, ARNEMUIDEN
'Een selectie van gerookte zalm, heilbot, Stellendamse garnaaltjes
en scampies met een sans van waterkers
'Romige bisque van grote garnalen gevuld
met gambastaartjes en een vleugje cognac
°f
'Kruidige rundvleesbouillon met een garnituur
van ossehaas, peultjes en asperges
Sprankelende cocktail van perzik
en champagne
Qebraden (amsnacks met rattalouille,
vergezeld van de klassieke honing-thijmsaus
°f
in olijfoliegebakfen zalmfilet en tarbot
met een saus van dragon en noilhjprat
°f
een getrancheerde filet van eendenborst met
rode kool, peertjes en een saus van sinaasappels
'Huisgemaakte desserttoren van tuilles
met diverse pattisseriebereidingen uit eigen keuken
Kpjfie met bonbons fl 79,50 p.p.
Tijdig reserveren!
Tevens serveren wij ook carte
en u kunt reserveren voor ons miilenniummenu.
Dorpsdijk.20, Vrouwenpolder, tel. 0118-591988
\v&\ teriG
VOORGERECHTEN:
Romige kreeftensoep
Boswachtersoep
Bouillon met kervel en kastanjepaddestoel:
ƒ7,50
ƒ5,00
ƒ5,00
VISSCHOTEL
Verse zalmsalade
Gerookte Noorse zalm
met meloen
Viste rrine
Gevuld tomaatje met Holland
se garnalen
Knoflookscampi's op spiesje
Zeeduivel met tapenade
Groene asperges
gerold in heilbot
VLEESSCHOTEL
Klassieke Waldorfsalade
Rauwe ham met meloen
Rosbief met geconfijte uitjes
Wildpaté met hert
Kipspiesje met sesamzaad
Groene asperge gerold in ho-
ningham
Gerookte kalkoenborst
LUXE VISSCHOTEL:
Half kreeftje met romige mayonaise, grote gamba's, gerookte
zalm rozet met kappertjes, gerookte paling, Hollandse garnalen,
vispaté gegarneerd met kaviaar en zalmeitjes. Salade van coquille
St. Jacques. Geserveerd rnet stokbrood, sausjes en boter. Be
zorgd op r.v.s. schalen.
Min. 4 personen 180,-
Beide schotels royaal gegarneerd en incl. stokbrood,
rauwkostsalade, sausjes boter
Wijntip:
Pinot Blanc Maison Trimbach
1997 22,50
32,50 p.p.
Bordeaux A.C. Le
Vieux Moulin 1995
Wijntip1
Chablis Maison Moreau et Fils 19-96
Meth. Champ. Mounier Bleue, brut
WILDSCH0TELS
Fazant met zuurkool, aardappelpuree,
tutti-frutti en gemengde salade
Wijntip: Gewurztraminer A.C.,
Trimbach 1995 0.37 cl.
25.00
ƒ30,00
ƒ30,00
19,50
NAGERECHTEN:
Kerstbavaroise
Verse fruitsalade
Christmaspudding (min. 4 pers.)
ƒ25,00
ƒ5,00
ƒ5.00
ƒ6,00
RESERVERINGEN TELEFONISCH: 0118-593639
FAX: 0118-594108
Traiterie de Apebroodboom,
Burg. Dregmansstraat 6,4353 AG Serooskerke (w)
BEZORGING AAN HUIS!
BUFFET DANSANT le kerstdag
ƒ92,00 p.p.
Aanvang 20.00 uur
Wclkomstcocklail
Heldere tomatensoep
Gerookte zalm, gerookte paling, tonijnsalade,
rauwe ham mei meloen, gevulde eieren, kaasplateau,
vlees hors d'oeuvre, gepocheerde tongrolletjes
met witte wijnsaus, gefrituurde inktvis,
hazenrugfilet met kersensaus,
gebakken zalm met tuinkruidenroomsaus,
casselerrib met portsaus, warme groentes
Aardappelkroketten, roomaardappclen, stokbrood,
boter, diverse koude en warme sauzen.
Grandioos dessertbuffet
Koffie met bonbon
VEGETARISCH MENU
55,00 p.p.
Gekleurde pasta-salade met
komkommer, tomaat en kaas
Heldere tomatensoep met preiringetjes
Gefrituurde camembert met cumberlandsaus
of
Deegschotel gevuld met vers fruit
en perziksaus
IJspalet met slagroom
Koffie met bonbon
Reserveren is noodzakelijk.
Voor informatie en reserveringen, tel. 0113-231510.
Gaarne bij uw reserveringen vermelden welk menu
u wenst te nuttigen tijdens de kerstdagen.
Tevens bestaat de mogelijkheid om te kiezen uit onze
kerst a la carte-kaart
KERST AFHAALGERECHTEN
Ook dit jaar verzorgen wij tijdens de feestdagen weer
diverse:
salades voor u. Deze kunnen tijdens rle
kerstdagen tussen 10.00 en 14.00 uur worden afgehaald.
Volwassenen
Kinderen tot 10 jaar
Kinderen onder 4 jaar
f 49.50 p.p.
25,00 p.p.
gratis
Vanaf 11.30 uur heten wij U van harte welkom met een
frisse welkomstcoektail!
Aansluitend serveren wij een heldere tomatensoep.
Brunchbuffet:
Uitgebreid brood-assortiment met kerstbrood,
diverse kaassoorten, luxe vleeswaren, warme ham en
smaakvolle vis- en vleessalades.
Dessertbuffet:
Vruchtentaarten, diverse soorten pudding, vers fruit en
diverse ïjssoonen.
Gedurende de brunch schenken we doorlopend
koffie, thee en jus d'orange.
Ook dit jaar kunt u de kerstman verwachten en
is er een leuke verrassing voor de kinderen.
Einde rond 14.00 uur.
KERSTDINCH
Tweede kerstdag 26 december 1999
Volwassenen
Kinderen tol 10 jaar
Kinderen onder 4 jaar
42,50 p.p.
22.50 p.p.
gratis
Vanaf 13.30 uur ontvangen wij u
met een frisse cocktail!
Dincbbuffet:
Soep. smaakvolle vis- en vleessalades, warme groentes,
aardappelkroketten, diverse wanne vis- en vleesgerechten.
Dessertbuffet:
Diverse lekkernijen voor jong en oud.
In dit buffet zijn geen dranken inbegrepen!
Uiteraard komt de kerstman een bezoekje brengen en is er een
leuke verrassing voor de kleintjes.
Einde rond 16.30 uur
MENU 1
58,50 p.p.
Ardennerham met vers fruit
Heldere tomatensoep met julienne van kip
Gesneden varkenshaas met stroganoffsaus
Kerstijs met warme chocoladesaus
Koffie met bonbon
Keuzemogelijkheid:
Gebakken kabeljauw met rcmoulndesaus
Kalkoentournedos met perziksaus
MENU 2
66,00 p.p.
Hollandse gamalencocktail met whiskeysaus
Lichtgebonden roomsoep inel hamsnippers
Toumedos met portsaus
Sorbet van vers fruit en vanille-ijs
Koffie met bonbon
Keuzemogelijkheid:
Gebakken zalmmoot met kreeftensaus
Hazenrugfilets met kersensaus
MENU 3
69.50 p.p.
Salade van gerookte zalm met pistachenoten
Heldere ossenstaartsoep met croutons
Lamsfilet met kruidensaus
Coupe van chocolade- en vanille-ijs
met amandelschaafsel
Koffie met bonbon
Keuzemogelijkheid:
Gebakken longfilets met vers fruit
Hertenbiefstuk niet pepersaus
KINDERMENU
27,00 p.p.
Fruitcocktail
Heldere tomatensoep
Visfiipper, schnitzel, kroket, frikadel of kipnuggets
Verrassingsijs