bmpemuin saloniki kerstij a'lacarte Wij Wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2000 Kamperduin 1999 FAAM/VLISSINGER Woensdag 24 november 1999 §g GRAVENSTRAAT 6 MIDDELBURG TEL Olté - 613 022 Afhaalgerechten Tijdens de Kerstdagen kunt U afhalen vanaf 12.00 uur 'De Meerkoet' Grandioze kerstbrunch (1 1.30 tot 14.00 uur) KERSTMENU 1999 f 75,- restaurant Kreeftensoep 117f50 IE EN 2E KERSTDAG GEOPEND TIJDIG RESERVEREN DA-XIN Kerstmenu's 1999 KEUZE VLEES f! KEUZE VIS Restaurant Prijs p.p. 99,50 i 'n Sfeervol decor voor gezellige feestdagen Sint Nicolaas Brunch a f 39,50 p.p. Kerstbrunch a f 49,50 p.p. Vijfgangendiner a £75,00 p.p. Kerstbuffet a f 60,00 p.p. Oud-en-Nieuwbuffet a f 110,00 p.pf Nieuwjaarsbrunch a f 39,50 p.p. Hotel ZUIDERDUIN Trijs per persoon f85,00, inct. kojfieseruies T^rHOTEl RESTAURAND^* GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 uur tot 20.00 uur en van 20.30 uur tot 24.00 uur Klantenkaart is alle dagen geldig. Tüssen kerst en Oud en Nieuw ook geopend. Restaurant. Paviljoen Direct aan het water gelegen Een heerlijk soepje vooraf Volop keuze aan koude schotels Daarna een keur aan warme gerechten En na de adempauze volgt een uitgebreid overheerlijk dessertbuffet Wilt u kans maken om deze luxe kerstbrunch bij te wonen reserveer dan tijdig. Prijs: 45,- volwassenen 22,50 kinderen tot 12 jaar U kunt alléén voor 2e kerstdag reserveren, le kerstdag zijn wij gesloten. Tel. 0113-586035. Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 Ardennerham en Parmaham met verse Vruchten of Een duo van gerookte Zalm en gemarineerde Zalm of Slakken in Knoflooksaus met kaas gegratineerd Fazantenbouillon met reepjes Prei of Tomaten-Groentesoep Franse Uiensoep Gepocheerde of Gebakken Zalm met Tuinkruidensaus Gebakken Slibtong met Remouladesaus of Assortiment Vis met witte Wijnsaus en Muskaatdruiven of Gebakken Varkenshaas met Stroganoffsaus of Mixed Grill met Kruidenboter of Biefstuk van de haas met een saus van Bospaddestoelen Kerstdessert WWW Koffie j£ss' jrjyr.'77 Kerstmenu's Apéritivo con Nacho's Een klassieke verrassende margarita met pikante nacho's Melon con Janion definnado Feestelijk gerecht van rauwe ham met frisse schijfjes meloen Sopa Kruidige wildbouillon met bieslook en knapperige broodjes Codero asado con Pavo adobado Een verrassende combinatie van kalkoenfilet en bolermalse lamshaasjes geserveerd met kleurrijke seizoengroentes en bijpassende aardappelgarnituren Helado festivo Een ijskoud betoverend nagerecht of Apéritivo con Nacho's Een klassieke verrassende margarita met pikante nacho's éEnsalada de Pescado Frisse gemengde salade met tonijn, garnaaltjes en gebakken nootjes Sopa de creme de Pescado Romige pikante vissoep met knapperige broodjes Pincho Misto Deze harmonieuze combinatie van diverse gegrilde vis wordt verfijnd door een zachte roomsaus geserveerd met kleurrijke seizoengroentes en bijpassende aardappelgarnituren Helado Festivo Een ijskoud betoverend nagerecht Prijs per persoon 69,- Reserveringen graag tijdig doorgeven. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond 2000 Nieuwendijk 9 Vlissingen Tel. 0118-415002 Tünbaaitje van gemarineerde en gerookte zalm met een lichte mosterdroora of Wildzwijiihham met vijgencompote en pastinaakchip.s T Cappuccino van champignons of Ragout van hert en bospaddestoelen "en cToüte" Of Quiche van zeeduivel en spinu/.ie met een iimoen-creme fraichesaus Gebraden kalfsoester met madeirasaus en roze marfj n polenta of Gesauteerde rode mul en scampies met sauternesabayon Kerst Grand Dessert DE KAMEEL 2 elke dag geopend 2 vanaf 17.00 uur KINDERDIJK 84 MIDDELBURG 0118 - 642 643 XtizerfijkXerst Tujfet 42,- p.p. Kinderen onder 12 jaar 20,25 p.p. DA-XIN soep VOORGERECHTEN: Tou tou rol met vlees en garnalen, mini loempia's, pisang goreng, pansit goreng en gebakken kip met krokant brood en mini kroepoek. WARME HOOFDGERECHTEN: Gebakken varkensvlees met ananas en paprika in zoetzure saus Plakjes runderhaas met Chinese kool in zoetzure- en pittige saus. Kipblokjes met diverse groenten en nootjes in gekruide Sze Chuan saus. Warme groentensalade. Omelet met ui in tomatensaus. Babi Pangang in pikante saus. Daging roedjak. Daging bah. Saté babi. KOUDE HOOFDGERECHTEN: Koude eendenfilet met pruimensaus Koude visfilet in 5 geurensmaak. Koude kipfilet in pittige saus. Groentensalade. Komkommer in zoetzure-pittige saus. Rundvlees met aromasaus. Nasi, Bami en witte rijst NAGERECHTEN: Lychees, ananas en verse vruchten. IJs naar keuze Koffie ot thee met kersenbonbons. 1e en 2e kerstdag v.a. 17.00 uur kerstmenu's, ook a la carte. Reserveren gewenst. CHINEES INDISCH RESTAURANT BEURSPLEIN 5, VLISSINGEN TEL. 0118-414766 Aperitief van het huis Variatie van gerookte ham en paté's met een frisse salade Mixgrill de luxe Ossenhaas, varkenshaas, kalfsoesters Grand Dessert Koffie met Bonbons Aperitief van het huis Variatie van zeevruchten met een frisse salade Zeetong Enveloppe Gebakken zeetong met een verrassende vulling Grand Dessert Koffie met Bonbons ■\l deze gerechten worden geserveerd met passend garnituur. Wij serveren de menu's op 25 en 26 dec De prijs bedraagt slechts 80.00 p.p. Tijdig resen eren gewenst. Wij wensen tt prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Hotel-Restaurant BELGISCHE LOODSEN SOCIËTEIT KERSTKEUZE MENU Salade van tamme eendenborst of Salade van St. Jacobsschelpdieren, garnalen en gerookte zalm Dubbel getrokken runderbouillon met komkommer of Kalfsbouillon met knolselderij en madeira Gamba's op spinazie met dilleknoflooksaus of Zeeduivelfilet met een frisse dragonsaus ||f Hertenmedaillons met een saus van jenever, shi-take en oesterzwammen of Konijnenfilet met pruimen en calvadossaus Sherry-trifle met marsepein en frambozen m of Jl Chocohoorntjes gevuld met amandelmousse, Jj* hazelnootijs en mangosaus Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk, maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering kenbaar te maken. Boulevard Bankert 2&Z. Vlissingen, tel.: 0IIB-4I7900 Tijdens de feestdagen serveren wij u de volgende diners, brunches en buffetten: op 5 december vanaf 12.00 uur met een bezoek van Sint en Piet op le en 2e Kerstdag van 12.00 - 14.30 uur op le Kerstdag vanaf 19.00 uur, met live-pianomuziek op 2e Kerstdag om '18.30 uur inclusief live muziek, champagne en vuunverk op Oudejaarsavond om 20.30 uur op Nieuwjaarsdag van 13.00 - 15.00 uur Ook in 2000 iedere zondag onze Family Brunch d f39,50 p.p. Voor informatie en reservering: telefoon (0118) 561810, fax 562261. De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle Zalm NoëC Een combinatie van zacht gerookte zafm, graved (achs, zalmtartaar en Schotse visroKade Kwartette Een vierspef van zvifdzu/ijncarpaccio, ossenhaas, hammousse en een tasje van Slrdenner ham ScfiaaC- en schelpdierensoep Een pittige soep met een garnering van coquille St. JJacques, mosseltjes, kgkfjptjcs en garnaaltjes, afgemaakt met een tipje cognac °f Kalfsbouillon met tuinkruiden Een dubhelgetrokfen kaffsbouiffon met verse tuinkruiden, quenefles van kpdfsvfees en een ffeiti puntje madeira KreeftenstrudeC 0-feerfijk kreejtenvkees engarnaafjes in een smaakvol deeg afgebakken StrudeC van gevogelte 'Kakkoenfibet en stukjes fazant samengebakken in een krokant deegjasje Zeeuwse vismelange Een combinatie van gepocheerde tongfilet, rode poon en zafm. Qeserveerd met een zachte atfantissaus en gegratineerde schelpdierjes of Kerstcreatte van vleesgerechten Een smaakvol gerecht, samengestefd uit famscotefet, maCse ossenhaasbiefstuk en pittige struisvogefbiefstukjes, geserveerd met een escargotsaus, een smakelijke keuze Grand Dessert van Peer 'Eien uitgebreid nagerecht van verschiffende imgerechjes van peer Brunchbuffet in Kamperduin Om 12 uur staa t er een uitgebreid brunchbuffet voor u kfgar voor s[echts f 49,50 per persoon Kinderen tot 4 jaar zijn gratis Kinderen tot 10 jaar betalen sléchts f 25,00 per persoon Om een idee te geven hebben u>ij hieronder aangegeven wat u mag venvachten Soepen: Hefdere groentesoep Koude Buffet: 'Jfeerfijkf huzarensafaderosbief Varkensfricandeau, Slrdennerham met meiben Qevufde eitjes Zafmsafade Jfoffandsegarnalen (jevufde tomaatjes, gerookte zafm Eating, heifbot en foret 'Jfeerfijkkjiapperig stokbrood, diverse sausjes en boter Warm buffet: Ossenhaasbiefstukjes in romige saus, pittige sate Qepocheerde stukjes zafm met diffesaus Qebakfen kabefjauivfifet, gebakken aardappeftjes en frites, Êwee soorten warme groenten Dessertbuffet: 'Diverse soorten ijs, gevufde soesjes Ijstaart, bavarois Verse fruitsalade, flensjes met warme kersen PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL 0113-371466 FAX 0113-371481

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 12