bmpemuin
saloniki
kerstij
a'lacarte
Wij Wensen u
prettige kerstdagen
en een
gelukkig en gezond 2000
Kamperduin 1999
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 24 november 1999
§g
GRAVENSTRAAT 6
MIDDELBURG
TEL
Olté - 613 022
Afhaalgerechten
Tijdens de Kerstdagen
kunt U afhalen
vanaf
12.00 uur
'De Meerkoet'
Grandioze kerstbrunch
(1 1.30 tot 14.00 uur)
KERSTMENU 1999
f 75,-
restaurant
Kreeftensoep
117f50
IE EN 2E KERSTDAG GEOPEND
TIJDIG RESERVEREN
DA-XIN
Kerstmenu's 1999
KEUZE VLEES
f!
KEUZE VIS
Restaurant
Prijs p.p. 99,50
i
'n Sfeervol decor voor
gezellige feestdagen
Sint Nicolaas Brunch a f 39,50 p.p.
Kerstbrunch a f 49,50 p.p.
Vijfgangendiner a £75,00 p.p.
Kerstbuffet a f 60,00 p.p.
Oud-en-Nieuwbuffet a f 110,00 p.pf
Nieuwjaarsbrunch a f 39,50 p.p.
Hotel ZUIDERDUIN
Trijs per persoon f85,00, inct. kojfieseruies
T^rHOTEl RESTAURAND^*
GRIEKS SPECIALITEITEN
RESTAURANT
RESERVEREN GEWENST
Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 uur tot 20.00 uur
en van 20.30 uur tot 24.00 uur
Klantenkaart is alle dagen geldig.
Tüssen kerst en Oud en Nieuw
ook geopend.
Restaurant. Paviljoen
Direct aan het water gelegen
Een heerlijk soepje vooraf
Volop keuze aan koude schotels
Daarna een keur aan warme gerechten
En na de adempauze volgt een uitgebreid
overheerlijk dessertbuffet
Wilt u kans maken om deze luxe kerstbrunch
bij te wonen reserveer dan tijdig.
Prijs: 45,- volwassenen
22,50 kinderen tot 12 jaar
U kunt alléén voor 2e kerstdag reserveren,
le kerstdag zijn wij gesloten. Tel. 0113-586035.
Schelphoekweg 3
Wolphaartsdijk
Tel. 0113-586035
Ardennerham en Parmaham met verse Vruchten
of
Een duo van gerookte Zalm en gemarineerde Zalm
of
Slakken in Knoflooksaus met kaas gegratineerd
Fazantenbouillon met reepjes Prei
of
Tomaten-Groentesoep
Franse Uiensoep
Gepocheerde of Gebakken Zalm met Tuinkruidensaus
Gebakken Slibtong met Remouladesaus
of
Assortiment Vis met witte Wijnsaus en Muskaatdruiven
of
Gebakken Varkenshaas met Stroganoffsaus
of
Mixed Grill met Kruidenboter
of
Biefstuk van de haas met een saus van Bospaddestoelen
Kerstdessert
WWW
Koffie
j£ss' jrjyr.'77
Kerstmenu's
Apéritivo con Nacho's
Een klassieke verrassende margarita met pikante nacho's
Melon con Janion definnado
Feestelijk gerecht van rauwe ham met frisse schijfjes meloen
Sopa
Kruidige wildbouillon met bieslook en knapperige broodjes
Codero asado con Pavo adobado
Een verrassende combinatie van kalkoenfilet en bolermalse
lamshaasjes geserveerd met kleurrijke seizoengroentes en
bijpassende aardappelgarnituren
Helado festivo
Een ijskoud betoverend nagerecht
of
Apéritivo con Nacho's
Een klassieke verrassende margarita met pikante nacho's
éEnsalada de Pescado
Frisse gemengde salade met tonijn,
garnaaltjes en gebakken nootjes
Sopa de creme de Pescado
Romige pikante vissoep met knapperige broodjes
Pincho Misto
Deze harmonieuze combinatie van diverse gegrilde vis
wordt verfijnd door een zachte roomsaus geserveerd met
kleurrijke seizoengroentes en bijpassende
aardappelgarnituren
Helado Festivo
Een ijskoud betoverend nagerecht
Prijs per persoon 69,-
Reserveringen graag tijdig doorgeven.
Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond 2000
Nieuwendijk 9 Vlissingen
Tel. 0118-415002
Tünbaaitje van gemarineerde en gerookte zalm
met een lichte mosterdroora
of
Wildzwijiihham met vijgencompote
en pastinaakchip.s
T
Cappuccino van champignons
of
Ragout van hert en bospaddestoelen "en cToüte"
Of
Quiche van zeeduivel en spinu/.ie met een
iimoen-creme fraichesaus
Gebraden kalfsoester met madeirasaus en
roze marfj n polenta
of
Gesauteerde rode mul en scampies met
sauternesabayon
Kerst Grand Dessert
DE KAMEEL
2 elke dag geopend
2 vanaf 17.00 uur
KINDERDIJK 84
MIDDELBURG
0118 - 642 643
XtizerfijkXerst Tujfet
42,- p.p.
Kinderen onder 12 jaar 20,25 p.p.
DA-XIN soep
VOORGERECHTEN:
Tou tou rol met vlees en garnalen, mini loempia's, pisang goreng,
pansit goreng en gebakken kip met
krokant brood en mini kroepoek.
WARME HOOFDGERECHTEN:
Gebakken varkensvlees met ananas en paprika in zoetzure saus
Plakjes runderhaas met Chinese kool in zoetzure- en pittige saus.
Kipblokjes met diverse groenten en nootjes in gekruide Sze
Chuan saus.
Warme groentensalade.
Omelet met ui in tomatensaus.
Babi Pangang in pikante saus.
Daging roedjak.
Daging bah.
Saté babi.
KOUDE HOOFDGERECHTEN:
Koude eendenfilet met pruimensaus
Koude visfilet in 5 geurensmaak.
Koude kipfilet in pittige saus.
Groentensalade.
Komkommer in zoetzure-pittige saus.
Rundvlees met aromasaus.
Nasi, Bami
en witte rijst
NAGERECHTEN:
Lychees, ananas en verse vruchten.
IJs naar keuze
Koffie ot thee met kersenbonbons.
1e en 2e kerstdag v.a. 17.00 uur kerstmenu's, ook a la carte.
Reserveren gewenst.
CHINEES INDISCH RESTAURANT
BEURSPLEIN 5, VLISSINGEN
TEL. 0118-414766
Aperitief van het huis
Variatie van gerookte ham en paté's
met een frisse salade
Mixgrill de luxe
Ossenhaas, varkenshaas, kalfsoesters
Grand Dessert
Koffie met Bonbons
Aperitief van het huis
Variatie van zeevruchten met een frisse salade
Zeetong Enveloppe
Gebakken zeetong met een verrassende vulling
Grand Dessert
Koffie met Bonbons
■\l deze gerechten worden geserveerd met passend
garnituur. Wij serveren de menu's op 25 en 26 dec
De prijs bedraagt slechts 80.00 p.p.
Tijdig resen eren gewenst. Wij wensen tt prettige
kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Hotel-Restaurant
BELGISCHE
LOODSEN SOCIËTEIT
KERSTKEUZE MENU
Salade van tamme eendenborst
of
Salade van St. Jacobsschelpdieren,
garnalen en gerookte zalm
Dubbel getrokken runderbouillon met
komkommer
of
Kalfsbouillon met knolselderij en madeira
Gamba's op spinazie met dilleknoflooksaus
of
Zeeduivelfilet met een frisse dragonsaus
||f Hertenmedaillons met een saus van jenever,
shi-take en oesterzwammen
of
Konijnenfilet met pruimen en calvadossaus
Sherry-trifle met marsepein en frambozen
m of
Jl Chocohoorntjes gevuld met amandelmousse,
Jj* hazelnootijs en mangosaus
Eventuele uitzonderingen i.v.m. diëten zijn natuurlijk mogelijk,
maar verzoeken wij u vriendelijk bij de reservering kenbaar
te maken.
Boulevard Bankert 2&Z. Vlissingen, tel.: 0IIB-4I7900
Tijdens de feestdagen serveren wij u de
volgende diners, brunches en buffetten:
op 5 december vanaf 12.00 uur
met een bezoek van Sint en Piet
op le en 2e Kerstdag van 12.00 - 14.30 uur
op le Kerstdag vanaf 19.00 uur, met live-pianomuziek
op 2e Kerstdag om '18.30 uur
inclusief live muziek, champagne en vuunverk
op Oudejaarsavond om 20.30 uur
op Nieuwjaarsdag van 13.00 - 15.00 uur
Ook in 2000 iedere zondag onze Family Brunch d f39,50 p.p.
Voor informatie en reservering:
telefoon (0118) 561810, fax 562261.
De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle
Zalm NoëC
Een combinatie van zacht gerookte zafm,
graved (achs, zalmtartaar en Schotse visroKade
Kwartette
Een vierspef van zvifdzu/ijncarpaccio, ossenhaas,
hammousse en een tasje van Slrdenner ham
ScfiaaC- en schelpdierensoep
Een pittige soep met een garnering van coquille
St. JJacques, mosseltjes, kgkfjptjcs en
garnaaltjes, afgemaakt met een tipje cognac
°f
Kalfsbouillon met tuinkruiden
Een dubhelgetrokfen kaffsbouiffon met verse tuinkruiden,
quenefles van kpdfsvfees en een ffeiti puntje madeira
KreeftenstrudeC
0-feerfijk kreejtenvkees engarnaafjes
in een smaakvol deeg afgebakken
StrudeC van gevogelte
'Kakkoenfibet en stukjes fazant
samengebakken in een krokant deegjasje
Zeeuwse vismelange
Een combinatie van gepocheerde tongfilet,
rode poon en zafm. Qeserveerd met een
zachte atfantissaus en gegratineerde schelpdierjes
of
Kerstcreatte van vleesgerechten
Een smaakvol gerecht, samengestefd uit famscotefet,
maCse ossenhaasbiefstuk en pittige struisvogefbiefstukjes,
geserveerd met een escargotsaus, een smakelijke keuze
Grand Dessert van Peer
'Eien uitgebreid nagerecht
van verschiffende imgerechjes van peer
Brunchbuffet in Kamperduin
Om 12 uur staa t er een uitgebreid brunchbuffet voor u kfgar
voor s[echts f 49,50 per persoon
Kinderen tot 4 jaar zijn gratis
Kinderen tot 10 jaar betalen sléchts f 25,00 per persoon
Om een idee te geven
hebben u>ij hieronder aangegeven wat u mag venvachten
Soepen:
Hefdere groentesoep
Koude Buffet:
'Jfeerfijkf huzarensafaderosbief
Varkensfricandeau, Slrdennerham met meiben
Qevufde eitjes
Zafmsafade Jfoffandsegarnalen
(jevufde tomaatjes, gerookte zafm
Eating, heifbot en foret
'Jfeerfijkkjiapperig stokbrood, diverse sausjes en boter
Warm buffet:
Ossenhaasbiefstukjes in romige saus, pittige sate
Qepocheerde stukjes zafm met diffesaus
Qebakfen kabefjauivfifet, gebakken aardappeftjes en frites,
Êwee soorten warme groenten
Dessertbuffet:
'Diverse soorten ijs, gevufde soesjes
Ijstaart, bavarois
Verse fruitsalade, flensjes met warme kersen
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL 0113-371466 FAX 0113-371481